[27/5/2013] Μαθηματικά Κατεύθυνσης

Πώς θεωρείτε ότι τα πήγατε;
Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 102)
  • Άριστα 18-20

Ψήφοι: 19 18,6%
  • Πολύ καλά 15-18

Ψήφοι: 33 32,4%
  • Καλά 12-15

Ψήφοι: 18 17,6%
  • Μέτρια 10-12

Ψήφοι: 10 9,8%
  • Όχι καλά 5-10

Ψήφοι: 18 17,6%
  • Καθόλου καλά 0-5

Ψήφοι: 4 3,9%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    102
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εγω δε ξαναδινω με τιποτα, ποιος ξερει τι διαστροφικο θα βαλουν του χρονου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλη ωt+φ0 ναι :P, οπα εχουμε γαρψει φυσικη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ότι λέει το wolfram είναι σωστό, άρα σίγουρα είναι 1 :/
με συνολα τιμων της g το εκανα και βρηκα μια ριζα

Καλη ΠΟΥΤΣΑ και σημερα.

Τελικα "καθε περσι και καλυτερα" που λεει και η παροιμια. Ας ελπισω οτι εγραψα γυρω στο 6-7. :mad:

Μου αρεσαν τα θεματα!Β3 δυσκολο though! Στα ιδια με περσυ και προπερσυ!

φίλε μου η φυσική είναι το πιο δύσκολο μάθημα
Όχι. Η φυσική είναι φαινόμενα. Αν καταλάβεις τι συμβαίνει στο πρόβλημα, αν το φανταστείς, είσαι πολύ κοντά στη λύση του. Στα μαθηματικά πάλι τι να φανταστείς από όλο αυτό το έκτρωμα? :hmm:

Στο θέμα τώρα, το πολύ κανα 14 να έγραψα αν από αυτά που έγραφα μπας και καταλήξω κάπου μου δώσουν καμιά μονάδα. Ωραία θέματα, να παίρνει κοντά 10 μονάδες σχεδόν κάθε ερώτημα. Δηλαδή άμα το χάσεις αμέσως 2 βαθμοί κάτω... Δεν τα ζήτησα εύκολα, αλλά όχι τόσο ισοπεδωτικά. :/:

Γύρισε ο αδερφός μου και μου είπε μέτρια προς χάλια.:/:
Κρίμα γιατί στα άλλα πιστεύει 19+.. Πάμε δυνατά για το επόμενο...!!
Όπως και να 'χει, καλή επιτυχία σε όλους!:)

Τ χρονου θα'ναι ευκολα γιατι αλλαζει το συστημα....
Δεν σχολιαζω οτι βγαινουν στην τηλεοραση και λετε για βατα θεματα..ε καπως πρεπει ν δικαιολογησουν κ τ παιδακια που ειναι στα φροντιστηρια αυτων των μαθηματικων της επιτροπης....

12 περιπου
καλο ειναι??
εχασα 1 βαθμο απο βλακιες :mad:

με μια λεξη τα θεματα ηταν, πουτσα.
Για οσους λενε οτι ηταν λιγο πιο δυσκολα απο τα περσινα, κανουν λαθος.Η δυσκολια ηταν αρκετα μεγαλυτερη και θεωρω οτι ερωτηματα οπως το β3 ειναι τελειως εκτος κλιματος.

Τ χρονου θα'ναι ευκολα γιατι αλλαζει το συστημα....
Δεν σχολιαζω οτι βγαινουν στην τηλεοραση και λετε για βατα θεματα..ε καπως πρεπει ν δικαιολογησουν κ τ παιδακια που ειναι στα φροντιστηρια αυτων των μαθηματικων της επιτροπης....

Δεν αλλάζει κανενα συστημα του χρόνου .. Ποιος στα λέει αυτά? έλεος...

Tα θεματα ηθελαν καλο ματι !!
Πολυ καλο ματι!!!

Ακομα και το Β1) ηθελε να σου κοψει πως ειναι συζηγεις!!
To Γ ηθελε φαντασια και εναλλακτικη σκεψη..Δηλαδη ναι μεν σκεφτεσαι Bolzano στο τελευταιο αλλα αν δεν μπορεις να υπολογισεις το ολοκληρωμα μπορεις να δειξεις πως f(x)>o αρα και το ολοκληρωμα...
Εγω ετσι το εδειξα..
Το τεταρτο ερωτημα με Θ.Μ.Τ ..εΧΑΣΑ ΤΟ Δ2 ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!..
Τελοςσπαντων 15+ περιμενω και ειμαι ΤΡΕΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!!

στο σχολειο μου τα λεγανε

Το β2? μπορούσες να το λύσεις με σχήμα? εγω έτσι δικαιολόγησα ποιο μιγαδικοί είναι ο Ζ1 και Ζ2

Όχι. Η φυσική είναι φαινόμενα. Αν καταλάβεις τι συμβαίνει στο πρόβλημα, αν το φανταστείς, είσαι πολύ κοντά στη λύση του. Στα μαθηματικά πάλι τι να φανταστείς από όλο αυτό το έκτρωμα? :hmm:

Στο θέμα τώρα, το πολύ κανα 14 να έγραψα αν από αυτά που έγραφα μπας και καταλήξω κάπου μου δώσουν καμιά μονάδα. Ωραία θέματα, να παίρνει κοντά 10 μονάδες σχεδόν κάθε ερώτημα. Δηλαδή άμα το χάσεις αμέσως 2 βαθμοί κάτω... Δεν τα ζήτησα εύκολα, αλλά όχι τόσο ισοπεδωτικά. :/:
Ακριβως οπως τα λες. Ας πουμε ενας καλος μαθητης μπορει να κολλησει στο β3 και μετα να μην του φτασει ο χρονος,συν το σοκ για το οτι δεν εκανε ολο το υποτιθεμενο ευκολο θεμα. Ας βαζανε θεματα σαν του 11 που δεν ηταν ευκολα αλλα υπηρχε μια καποια διαβαθμιση...

Αρκετά πιο δύσκολα από το 2012.
Δεν έλυσα δ2
Και β3

Τα θεματα ηταν κλασικα θεματα των τελευταιων χρονων...Πιστευω για εναν καλα προετιμασμενο μαθητη δεν υοπηρχε προβλημα και πηγενες ανετα μεχρι το 18...
Τωρα για παραπανω θελει να το εχεις...Πιστευω κανα 16 πηρα(γαμω το Β3...).

Το Β3 ήταν φευγάτο :whistle: Πολλά συγχαρητήρια σε όποιον μπόρεσε να το λύσει.
Δύσκολα ήταν και τα Δ2, Δ3, ίσως ακόμα και το Γ3 (όποιος έγραφε την εφαπτομένη ως ημίτονο/συνημίτονο την έβγαζε εύκολα, διαφορετικά τρέχα γύρευε).

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back