evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:31 Η evi_zoi έγραψε: #61 16-08-09 17:31 Μα,ποσο διαβασμα?? Αντε το γνωστο το πιανεις ολο. Το αγνωστο πως??? Τι να πω,μπραβο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:32 Ο stefanosK: #62 16-08-09 17:32 Το άγνωστο ήταν πανεύκολο. Οι ερμηνευτικες με εριξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:36 Η maraki love: #63 16-08-09 17:36 Εμένα προφανώς η μετάφραση του αγνώστου με έριξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:37 Ο stefanosK: #64 16-08-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Εμένα προφανώς η μετάφραση του αγνώστου με έριξε... Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν όμως και τίποτα το δύσκολο. Επίπεδο Α' Λυκείου. Μόνο σε ένα σημείο ήταν δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:39 Η maraki love: #65 16-08-09 17:39 Δεν ήταν δύσκολο πράγματι,αλλά ήμουν τόσο αγχωμένη που το διεφθάρησαν το μετέφρασα σαν λαφυραγώγησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:39 Ο stefanosK: #66 16-08-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Δεν ήταν δύσκολο πράγματι,αλλά ήμουν τόσο αγχωμένη που το διεφθάρησαν το μετέφρασα σαν λαφυραγώγησαν Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:41 Η maraki love: #67 16-08-09 17:41 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Click για ανάπτυξη... Και το μετέφρασα ως εξής: τους λαφυραγώγησαν για 5 (δραχμές)!!! Κάτι τέτοια χαζά έκανα και πήρα 18!! αλλά ο ένας μου έβαλε 17,2 κ ο αλλος 18,8! μάλλον ο ένας νευρίασε με τα χαζά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:42 Η Runway91 έγραψε: #68 16-08-09 17:42 19,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:32 Η NemesisRose: #69 20-08-09 13:32 16.9 Άριστο το άγνωστο και στο γνωστόοοοοο...Άσ'τα να πάνε.Πάλι καλά που τα είχα πρόσφατα και θυμόμουν μετάφραση κι ερμηνευτικά...Για εισαγωγή δεν το συζητάμε.Μέχρι τις 2 το προηγούμενο βράδυ διάβαζα τους φύλακες παντελείς με την πεποίθηση(τι βλήτο που είμαι)ότι δεν πέφτει Αριστοτέλης ούτε με σφαίρες. Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:58 Ο stefanosK: #70 20-08-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Αν τον βρεις πουθενά δώστου μία και από μένα. Μου έφαγε το 20! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 16:33 Ο foreverfreak: #71 20-08-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: 16.9 Άριστο το άγνωστο και στο γνωστόοοοοο...Άσ'τα να πάνε.Πάλι καλά που τα είχα πρόσφατα και θυμόμουν μετάφραση κι ερμηνευτικά...Για εισαγωγή δεν το συζητάμε.Μέχρι τις 2 το προηγούμενο βράδυ διάβαζα τους φύλακες παντελείς με την πεποίθηση(τι βλήτο που είμαι)ότι δεν πέφτει Αριστοτέλης ούτε με σφαίρες. Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι την πατησα και εγω!! Το αγνωστο το ειχα σχεδον αριστα, 1,5μοριο εχασα απο τις παρατηρησεις και λογικα ολο και κατι εχασα απο την μεταφραση, αλλα το γνωστο... Εγω να φανταστεις τη μεταφραση στο γνωστο την εβγαλα ως δευτερο αγνωστο!! Αλλα αυτος ο μ@@@@@ς ο Ευδοξος με κατεστρεψε... Δεν την εγραψα καθολου την εισαγωγη, δε θυμομουν τιποτα!! Το γελιο ειναι οτι την ειχα γραψει 3 φορες στο φροντιστηριο 20... Ασε πικρα!! Τελικα εγραψα 16,5 και αν ειχα και την εισαγωγη θα εγραφα 18,5, σχεδον αριστα δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:54 Η NemesisRose: #72 21-08-09 12:54 Άσ'τα να πάνε. Είμαστε πολλοί στο κλαμπ των κατεστραμμένων από τον Εύδοξο. Άμα δεν ήταν αυτός θα ήμουν απευθείας Θεσσαλονίκη και δεν θα περίμενα μεταγραφή...Κι άμα γίνει δεκτή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Ο stefanosK: #73 21-08-09 13:05 Τι κατάρα μου να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Η maraki love: #74 21-08-09 13:41 Εγώ τον έγραψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:46 Ο stefanosK: #75 21-08-09 13:46 Εμένα μου στέρησε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:47 Η NemesisRose: #76 21-08-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Εγώ τον έγραψα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ.Εκεί που δεν πιάνει μελάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:48 Ο stefanosK: #77 21-08-09 13:48 Άτιμε Εύδοξε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:02 Ο foreverfreak: #78 21-08-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τι κατάρα μου να 'χει! Click για ανάπτυξη... Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Ο stefanosK: #79 23-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Σιγά τον σημαντικό. Δεν είναι ούτε σαν τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Σοφοκλή κ.α. Που χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα,ποσο διαβασμα?? Αντε το γνωστο το πιανεις ολο. Το αγνωστο πως??? Τι να πω,μπραβο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:32 Ο stefanosK: #62 16-08-09 17:32 Το άγνωστο ήταν πανεύκολο. Οι ερμηνευτικες με εριξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:36 Η maraki love: #63 16-08-09 17:36 Εμένα προφανώς η μετάφραση του αγνώστου με έριξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:37 Ο stefanosK: #64 16-08-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Εμένα προφανώς η μετάφραση του αγνώστου με έριξε... Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν όμως και τίποτα το δύσκολο. Επίπεδο Α' Λυκείου. Μόνο σε ένα σημείο ήταν δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:39 Η maraki love: #65 16-08-09 17:39 Δεν ήταν δύσκολο πράγματι,αλλά ήμουν τόσο αγχωμένη που το διεφθάρησαν το μετέφρασα σαν λαφυραγώγησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:39 Ο stefanosK: #66 16-08-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Δεν ήταν δύσκολο πράγματι,αλλά ήμουν τόσο αγχωμένη που το διεφθάρησαν το μετέφρασα σαν λαφυραγώγησαν Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:41 Η maraki love: #67 16-08-09 17:41 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Click για ανάπτυξη... Και το μετέφρασα ως εξής: τους λαφυραγώγησαν για 5 (δραχμές)!!! Κάτι τέτοια χαζά έκανα και πήρα 18!! αλλά ο ένας μου έβαλε 17,2 κ ο αλλος 18,8! μάλλον ο ένας νευρίασε με τα χαζά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:42 Η Runway91 έγραψε: #68 16-08-09 17:42 19,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:32 Η NemesisRose: #69 20-08-09 13:32 16.9 Άριστο το άγνωστο και στο γνωστόοοοοο...Άσ'τα να πάνε.Πάλι καλά που τα είχα πρόσφατα και θυμόμουν μετάφραση κι ερμηνευτικά...Για εισαγωγή δεν το συζητάμε.Μέχρι τις 2 το προηγούμενο βράδυ διάβαζα τους φύλακες παντελείς με την πεποίθηση(τι βλήτο που είμαι)ότι δεν πέφτει Αριστοτέλης ούτε με σφαίρες. Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:58 Ο stefanosK: #70 20-08-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Αν τον βρεις πουθενά δώστου μία και από μένα. Μου έφαγε το 20! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 16:33 Ο foreverfreak: #71 20-08-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: 16.9 Άριστο το άγνωστο και στο γνωστόοοοοο...Άσ'τα να πάνε.Πάλι καλά που τα είχα πρόσφατα και θυμόμουν μετάφραση κι ερμηνευτικά...Για εισαγωγή δεν το συζητάμε.Μέχρι τις 2 το προηγούμενο βράδυ διάβαζα τους φύλακες παντελείς με την πεποίθηση(τι βλήτο που είμαι)ότι δεν πέφτει Αριστοτέλης ούτε με σφαίρες. Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι την πατησα και εγω!! Το αγνωστο το ειχα σχεδον αριστα, 1,5μοριο εχασα απο τις παρατηρησεις και λογικα ολο και κατι εχασα απο την μεταφραση, αλλα το γνωστο... Εγω να φανταστεις τη μεταφραση στο γνωστο την εβγαλα ως δευτερο αγνωστο!! Αλλα αυτος ο μ@@@@@ς ο Ευδοξος με κατεστρεψε... Δεν την εγραψα καθολου την εισαγωγη, δε θυμομουν τιποτα!! Το γελιο ειναι οτι την ειχα γραψει 3 φορες στο φροντιστηριο 20... Ασε πικρα!! Τελικα εγραψα 16,5 και αν ειχα και την εισαγωγη θα εγραφα 18,5, σχεδον αριστα δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:54 Η NemesisRose: #72 21-08-09 12:54 Άσ'τα να πάνε. Είμαστε πολλοί στο κλαμπ των κατεστραμμένων από τον Εύδοξο. Άμα δεν ήταν αυτός θα ήμουν απευθείας Θεσσαλονίκη και δεν θα περίμενα μεταγραφή...Κι άμα γίνει δεκτή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Ο stefanosK: #73 21-08-09 13:05 Τι κατάρα μου να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Η maraki love: #74 21-08-09 13:41 Εγώ τον έγραψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:46 Ο stefanosK: #75 21-08-09 13:46 Εμένα μου στέρησε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:47 Η NemesisRose: #76 21-08-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Εγώ τον έγραψα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ.Εκεί που δεν πιάνει μελάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:48 Ο stefanosK: #77 21-08-09 13:48 Άτιμε Εύδοξε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:02 Ο foreverfreak: #78 21-08-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τι κατάρα μου να 'χει! Click για ανάπτυξη... Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Ο stefanosK: #79 23-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Σιγά τον σημαντικό. Δεν είναι ούτε σαν τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Σοφοκλή κ.α. Που χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το άγνωστο ήταν πανεύκολο. Οι ερμηνευτικες με εριξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:36 Η maraki love: #63 16-08-09 17:36 Εμένα προφανώς η μετάφραση του αγνώστου με έριξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:37 Ο stefanosK: #64 16-08-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Εμένα προφανώς η μετάφραση του αγνώστου με έριξε... Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν όμως και τίποτα το δύσκολο. Επίπεδο Α' Λυκείου. Μόνο σε ένα σημείο ήταν δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:39 Η maraki love: #65 16-08-09 17:39 Δεν ήταν δύσκολο πράγματι,αλλά ήμουν τόσο αγχωμένη που το διεφθάρησαν το μετέφρασα σαν λαφυραγώγησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:39 Ο stefanosK: #66 16-08-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Δεν ήταν δύσκολο πράγματι,αλλά ήμουν τόσο αγχωμένη που το διεφθάρησαν το μετέφρασα σαν λαφυραγώγησαν Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:41 Η maraki love: #67 16-08-09 17:41 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Click για ανάπτυξη... Και το μετέφρασα ως εξής: τους λαφυραγώγησαν για 5 (δραχμές)!!! Κάτι τέτοια χαζά έκανα και πήρα 18!! αλλά ο ένας μου έβαλε 17,2 κ ο αλλος 18,8! μάλλον ο ένας νευρίασε με τα χαζά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:42 Η Runway91 έγραψε: #68 16-08-09 17:42 19,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:32 Η NemesisRose: #69 20-08-09 13:32 16.9 Άριστο το άγνωστο και στο γνωστόοοοοο...Άσ'τα να πάνε.Πάλι καλά που τα είχα πρόσφατα και θυμόμουν μετάφραση κι ερμηνευτικά...Για εισαγωγή δεν το συζητάμε.Μέχρι τις 2 το προηγούμενο βράδυ διάβαζα τους φύλακες παντελείς με την πεποίθηση(τι βλήτο που είμαι)ότι δεν πέφτει Αριστοτέλης ούτε με σφαίρες. Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:58 Ο stefanosK: #70 20-08-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Αν τον βρεις πουθενά δώστου μία και από μένα. Μου έφαγε το 20! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 16:33 Ο foreverfreak: #71 20-08-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: 16.9 Άριστο το άγνωστο και στο γνωστόοοοοο...Άσ'τα να πάνε.Πάλι καλά που τα είχα πρόσφατα και θυμόμουν μετάφραση κι ερμηνευτικά...Για εισαγωγή δεν το συζητάμε.Μέχρι τις 2 το προηγούμενο βράδυ διάβαζα τους φύλακες παντελείς με την πεποίθηση(τι βλήτο που είμαι)ότι δεν πέφτει Αριστοτέλης ούτε με σφαίρες. Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι την πατησα και εγω!! Το αγνωστο το ειχα σχεδον αριστα, 1,5μοριο εχασα απο τις παρατηρησεις και λογικα ολο και κατι εχασα απο την μεταφραση, αλλα το γνωστο... Εγω να φανταστεις τη μεταφραση στο γνωστο την εβγαλα ως δευτερο αγνωστο!! Αλλα αυτος ο μ@@@@@ς ο Ευδοξος με κατεστρεψε... Δεν την εγραψα καθολου την εισαγωγη, δε θυμομουν τιποτα!! Το γελιο ειναι οτι την ειχα γραψει 3 φορες στο φροντιστηριο 20... Ασε πικρα!! Τελικα εγραψα 16,5 και αν ειχα και την εισαγωγη θα εγραφα 18,5, σχεδον αριστα δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:54 Η NemesisRose: #72 21-08-09 12:54 Άσ'τα να πάνε. Είμαστε πολλοί στο κλαμπ των κατεστραμμένων από τον Εύδοξο. Άμα δεν ήταν αυτός θα ήμουν απευθείας Θεσσαλονίκη και δεν θα περίμενα μεταγραφή...Κι άμα γίνει δεκτή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Ο stefanosK: #73 21-08-09 13:05 Τι κατάρα μου να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Η maraki love: #74 21-08-09 13:41 Εγώ τον έγραψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:46 Ο stefanosK: #75 21-08-09 13:46 Εμένα μου στέρησε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:47 Η NemesisRose: #76 21-08-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Εγώ τον έγραψα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ.Εκεί που δεν πιάνει μελάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:48 Ο stefanosK: #77 21-08-09 13:48 Άτιμε Εύδοξε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:02 Ο foreverfreak: #78 21-08-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τι κατάρα μου να 'χει! Click για ανάπτυξη... Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Ο stefanosK: #79 23-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Σιγά τον σημαντικό. Δεν είναι ούτε σαν τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Σοφοκλή κ.α. Που χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα προφανώς η μετάφραση του αγνώστου με έριξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:37 Ο stefanosK: #64 16-08-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Εμένα προφανώς η μετάφραση του αγνώστου με έριξε... Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν όμως και τίποτα το δύσκολο. Επίπεδο Α' Λυκείου. Μόνο σε ένα σημείο ήταν δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:39 Η maraki love: #65 16-08-09 17:39 Δεν ήταν δύσκολο πράγματι,αλλά ήμουν τόσο αγχωμένη που το διεφθάρησαν το μετέφρασα σαν λαφυραγώγησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:39 Ο stefanosK: #66 16-08-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Δεν ήταν δύσκολο πράγματι,αλλά ήμουν τόσο αγχωμένη που το διεφθάρησαν το μετέφρασα σαν λαφυραγώγησαν Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:41 Η maraki love: #67 16-08-09 17:41 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Click για ανάπτυξη... Και το μετέφρασα ως εξής: τους λαφυραγώγησαν για 5 (δραχμές)!!! Κάτι τέτοια χαζά έκανα και πήρα 18!! αλλά ο ένας μου έβαλε 17,2 κ ο αλλος 18,8! μάλλον ο ένας νευρίασε με τα χαζά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:42 Η Runway91 έγραψε: #68 16-08-09 17:42 19,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:32 Η NemesisRose: #69 20-08-09 13:32 16.9 Άριστο το άγνωστο και στο γνωστόοοοοο...Άσ'τα να πάνε.Πάλι καλά που τα είχα πρόσφατα και θυμόμουν μετάφραση κι ερμηνευτικά...Για εισαγωγή δεν το συζητάμε.Μέχρι τις 2 το προηγούμενο βράδυ διάβαζα τους φύλακες παντελείς με την πεποίθηση(τι βλήτο που είμαι)ότι δεν πέφτει Αριστοτέλης ούτε με σφαίρες. Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:58 Ο stefanosK: #70 20-08-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Αν τον βρεις πουθενά δώστου μία και από μένα. Μου έφαγε το 20! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 16:33 Ο foreverfreak: #71 20-08-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: 16.9 Άριστο το άγνωστο και στο γνωστόοοοοο...Άσ'τα να πάνε.Πάλι καλά που τα είχα πρόσφατα και θυμόμουν μετάφραση κι ερμηνευτικά...Για εισαγωγή δεν το συζητάμε.Μέχρι τις 2 το προηγούμενο βράδυ διάβαζα τους φύλακες παντελείς με την πεποίθηση(τι βλήτο που είμαι)ότι δεν πέφτει Αριστοτέλης ούτε με σφαίρες. Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι την πατησα και εγω!! Το αγνωστο το ειχα σχεδον αριστα, 1,5μοριο εχασα απο τις παρατηρησεις και λογικα ολο και κατι εχασα απο την μεταφραση, αλλα το γνωστο... Εγω να φανταστεις τη μεταφραση στο γνωστο την εβγαλα ως δευτερο αγνωστο!! Αλλα αυτος ο μ@@@@@ς ο Ευδοξος με κατεστρεψε... Δεν την εγραψα καθολου την εισαγωγη, δε θυμομουν τιποτα!! Το γελιο ειναι οτι την ειχα γραψει 3 φορες στο φροντιστηριο 20... Ασε πικρα!! Τελικα εγραψα 16,5 και αν ειχα και την εισαγωγη θα εγραφα 18,5, σχεδον αριστα δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:54 Η NemesisRose: #72 21-08-09 12:54 Άσ'τα να πάνε. Είμαστε πολλοί στο κλαμπ των κατεστραμμένων από τον Εύδοξο. Άμα δεν ήταν αυτός θα ήμουν απευθείας Θεσσαλονίκη και δεν θα περίμενα μεταγραφή...Κι άμα γίνει δεκτή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Ο stefanosK: #73 21-08-09 13:05 Τι κατάρα μου να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Η maraki love: #74 21-08-09 13:41 Εγώ τον έγραψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:46 Ο stefanosK: #75 21-08-09 13:46 Εμένα μου στέρησε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:47 Η NemesisRose: #76 21-08-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Εγώ τον έγραψα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ.Εκεί που δεν πιάνει μελάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:48 Ο stefanosK: #77 21-08-09 13:48 Άτιμε Εύδοξε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:02 Ο foreverfreak: #78 21-08-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τι κατάρα μου να 'χει! Click για ανάπτυξη... Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Ο stefanosK: #79 23-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Σιγά τον σημαντικό. Δεν είναι ούτε σαν τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Σοφοκλή κ.α. Που χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Εμένα προφανώς η μετάφραση του αγνώστου με έριξε... Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν όμως και τίποτα το δύσκολο. Επίπεδο Α' Λυκείου. Μόνο σε ένα σημείο ήταν δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:39 Η maraki love: #65 16-08-09 17:39 Δεν ήταν δύσκολο πράγματι,αλλά ήμουν τόσο αγχωμένη που το διεφθάρησαν το μετέφρασα σαν λαφυραγώγησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:39 Ο stefanosK: #66 16-08-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Δεν ήταν δύσκολο πράγματι,αλλά ήμουν τόσο αγχωμένη που το διεφθάρησαν το μετέφρασα σαν λαφυραγώγησαν Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:41 Η maraki love: #67 16-08-09 17:41 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Click για ανάπτυξη... Και το μετέφρασα ως εξής: τους λαφυραγώγησαν για 5 (δραχμές)!!! Κάτι τέτοια χαζά έκανα και πήρα 18!! αλλά ο ένας μου έβαλε 17,2 κ ο αλλος 18,8! μάλλον ο ένας νευρίασε με τα χαζά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:42 Η Runway91 έγραψε: #68 16-08-09 17:42 19,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:32 Η NemesisRose: #69 20-08-09 13:32 16.9 Άριστο το άγνωστο και στο γνωστόοοοοο...Άσ'τα να πάνε.Πάλι καλά που τα είχα πρόσφατα και θυμόμουν μετάφραση κι ερμηνευτικά...Για εισαγωγή δεν το συζητάμε.Μέχρι τις 2 το προηγούμενο βράδυ διάβαζα τους φύλακες παντελείς με την πεποίθηση(τι βλήτο που είμαι)ότι δεν πέφτει Αριστοτέλης ούτε με σφαίρες. Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:58 Ο stefanosK: #70 20-08-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Αν τον βρεις πουθενά δώστου μία και από μένα. Μου έφαγε το 20! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 16:33 Ο foreverfreak: #71 20-08-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: 16.9 Άριστο το άγνωστο και στο γνωστόοοοοο...Άσ'τα να πάνε.Πάλι καλά που τα είχα πρόσφατα και θυμόμουν μετάφραση κι ερμηνευτικά...Για εισαγωγή δεν το συζητάμε.Μέχρι τις 2 το προηγούμενο βράδυ διάβαζα τους φύλακες παντελείς με την πεποίθηση(τι βλήτο που είμαι)ότι δεν πέφτει Αριστοτέλης ούτε με σφαίρες. Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι την πατησα και εγω!! Το αγνωστο το ειχα σχεδον αριστα, 1,5μοριο εχασα απο τις παρατηρησεις και λογικα ολο και κατι εχασα απο την μεταφραση, αλλα το γνωστο... Εγω να φανταστεις τη μεταφραση στο γνωστο την εβγαλα ως δευτερο αγνωστο!! Αλλα αυτος ο μ@@@@@ς ο Ευδοξος με κατεστρεψε... Δεν την εγραψα καθολου την εισαγωγη, δε θυμομουν τιποτα!! Το γελιο ειναι οτι την ειχα γραψει 3 φορες στο φροντιστηριο 20... Ασε πικρα!! Τελικα εγραψα 16,5 και αν ειχα και την εισαγωγη θα εγραφα 18,5, σχεδον αριστα δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:54 Η NemesisRose: #72 21-08-09 12:54 Άσ'τα να πάνε. Είμαστε πολλοί στο κλαμπ των κατεστραμμένων από τον Εύδοξο. Άμα δεν ήταν αυτός θα ήμουν απευθείας Θεσσαλονίκη και δεν θα περίμενα μεταγραφή...Κι άμα γίνει δεκτή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Ο stefanosK: #73 21-08-09 13:05 Τι κατάρα μου να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Η maraki love: #74 21-08-09 13:41 Εγώ τον έγραψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:46 Ο stefanosK: #75 21-08-09 13:46 Εμένα μου στέρησε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:47 Η NemesisRose: #76 21-08-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Εγώ τον έγραψα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ.Εκεί που δεν πιάνει μελάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:48 Ο stefanosK: #77 21-08-09 13:48 Άτιμε Εύδοξε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:02 Ο foreverfreak: #78 21-08-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τι κατάρα μου να 'χει! Click για ανάπτυξη... Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Ο stefanosK: #79 23-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Σιγά τον σημαντικό. Δεν είναι ούτε σαν τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Σοφοκλή κ.α. Που χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ήταν δύσκολο πράγματι,αλλά ήμουν τόσο αγχωμένη που το διεφθάρησαν το μετέφρασα σαν λαφυραγώγησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:39 Ο stefanosK: #66 16-08-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Δεν ήταν δύσκολο πράγματι,αλλά ήμουν τόσο αγχωμένη που το διεφθάρησαν το μετέφρασα σαν λαφυραγώγησαν Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:41 Η maraki love: #67 16-08-09 17:41 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Click για ανάπτυξη... Και το μετέφρασα ως εξής: τους λαφυραγώγησαν για 5 (δραχμές)!!! Κάτι τέτοια χαζά έκανα και πήρα 18!! αλλά ο ένας μου έβαλε 17,2 κ ο αλλος 18,8! μάλλον ο ένας νευρίασε με τα χαζά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:42 Η Runway91 έγραψε: #68 16-08-09 17:42 19,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:32 Η NemesisRose: #69 20-08-09 13:32 16.9 Άριστο το άγνωστο και στο γνωστόοοοοο...Άσ'τα να πάνε.Πάλι καλά που τα είχα πρόσφατα και θυμόμουν μετάφραση κι ερμηνευτικά...Για εισαγωγή δεν το συζητάμε.Μέχρι τις 2 το προηγούμενο βράδυ διάβαζα τους φύλακες παντελείς με την πεποίθηση(τι βλήτο που είμαι)ότι δεν πέφτει Αριστοτέλης ούτε με σφαίρες. Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:58 Ο stefanosK: #70 20-08-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Αν τον βρεις πουθενά δώστου μία και από μένα. Μου έφαγε το 20! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 16:33 Ο foreverfreak: #71 20-08-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: 16.9 Άριστο το άγνωστο και στο γνωστόοοοοο...Άσ'τα να πάνε.Πάλι καλά που τα είχα πρόσφατα και θυμόμουν μετάφραση κι ερμηνευτικά...Για εισαγωγή δεν το συζητάμε.Μέχρι τις 2 το προηγούμενο βράδυ διάβαζα τους φύλακες παντελείς με την πεποίθηση(τι βλήτο που είμαι)ότι δεν πέφτει Αριστοτέλης ούτε με σφαίρες. Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι την πατησα και εγω!! Το αγνωστο το ειχα σχεδον αριστα, 1,5μοριο εχασα απο τις παρατηρησεις και λογικα ολο και κατι εχασα απο την μεταφραση, αλλα το γνωστο... Εγω να φανταστεις τη μεταφραση στο γνωστο την εβγαλα ως δευτερο αγνωστο!! Αλλα αυτος ο μ@@@@@ς ο Ευδοξος με κατεστρεψε... Δεν την εγραψα καθολου την εισαγωγη, δε θυμομουν τιποτα!! Το γελιο ειναι οτι την ειχα γραψει 3 φορες στο φροντιστηριο 20... Ασε πικρα!! Τελικα εγραψα 16,5 και αν ειχα και την εισαγωγη θα εγραφα 18,5, σχεδον αριστα δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:54 Η NemesisRose: #72 21-08-09 12:54 Άσ'τα να πάνε. Είμαστε πολλοί στο κλαμπ των κατεστραμμένων από τον Εύδοξο. Άμα δεν ήταν αυτός θα ήμουν απευθείας Θεσσαλονίκη και δεν θα περίμενα μεταγραφή...Κι άμα γίνει δεκτή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Ο stefanosK: #73 21-08-09 13:05 Τι κατάρα μου να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Η maraki love: #74 21-08-09 13:41 Εγώ τον έγραψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:46 Ο stefanosK: #75 21-08-09 13:46 Εμένα μου στέρησε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:47 Η NemesisRose: #76 21-08-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Εγώ τον έγραψα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ.Εκεί που δεν πιάνει μελάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:48 Ο stefanosK: #77 21-08-09 13:48 Άτιμε Εύδοξε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:02 Ο foreverfreak: #78 21-08-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τι κατάρα μου να 'χει! Click για ανάπτυξη... Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Ο stefanosK: #79 23-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Σιγά τον σημαντικό. Δεν είναι ούτε σαν τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Σοφοκλή κ.α. Που χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Δεν ήταν δύσκολο πράγματι,αλλά ήμουν τόσο αγχωμένη που το διεφθάρησαν το μετέφρασα σαν λαφυραγώγησαν Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:41 Η maraki love: #67 16-08-09 17:41 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Click για ανάπτυξη... Και το μετέφρασα ως εξής: τους λαφυραγώγησαν για 5 (δραχμές)!!! Κάτι τέτοια χαζά έκανα και πήρα 18!! αλλά ο ένας μου έβαλε 17,2 κ ο αλλος 18,8! μάλλον ο ένας νευρίασε με τα χαζά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:42 Η Runway91 έγραψε: #68 16-08-09 17:42 19,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:32 Η NemesisRose: #69 20-08-09 13:32 16.9 Άριστο το άγνωστο και στο γνωστόοοοοο...Άσ'τα να πάνε.Πάλι καλά που τα είχα πρόσφατα και θυμόμουν μετάφραση κι ερμηνευτικά...Για εισαγωγή δεν το συζητάμε.Μέχρι τις 2 το προηγούμενο βράδυ διάβαζα τους φύλακες παντελείς με την πεποίθηση(τι βλήτο που είμαι)ότι δεν πέφτει Αριστοτέλης ούτε με σφαίρες. Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:58 Ο stefanosK: #70 20-08-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Αν τον βρεις πουθενά δώστου μία και από μένα. Μου έφαγε το 20! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 16:33 Ο foreverfreak: #71 20-08-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: 16.9 Άριστο το άγνωστο και στο γνωστόοοοοο...Άσ'τα να πάνε.Πάλι καλά που τα είχα πρόσφατα και θυμόμουν μετάφραση κι ερμηνευτικά...Για εισαγωγή δεν το συζητάμε.Μέχρι τις 2 το προηγούμενο βράδυ διάβαζα τους φύλακες παντελείς με την πεποίθηση(τι βλήτο που είμαι)ότι δεν πέφτει Αριστοτέλης ούτε με σφαίρες. Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι την πατησα και εγω!! Το αγνωστο το ειχα σχεδον αριστα, 1,5μοριο εχασα απο τις παρατηρησεις και λογικα ολο και κατι εχασα απο την μεταφραση, αλλα το γνωστο... Εγω να φανταστεις τη μεταφραση στο γνωστο την εβγαλα ως δευτερο αγνωστο!! Αλλα αυτος ο μ@@@@@ς ο Ευδοξος με κατεστρεψε... Δεν την εγραψα καθολου την εισαγωγη, δε θυμομουν τιποτα!! Το γελιο ειναι οτι την ειχα γραψει 3 φορες στο φροντιστηριο 20... Ασε πικρα!! Τελικα εγραψα 16,5 και αν ειχα και την εισαγωγη θα εγραφα 18,5, σχεδον αριστα δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:54 Η NemesisRose: #72 21-08-09 12:54 Άσ'τα να πάνε. Είμαστε πολλοί στο κλαμπ των κατεστραμμένων από τον Εύδοξο. Άμα δεν ήταν αυτός θα ήμουν απευθείας Θεσσαλονίκη και δεν θα περίμενα μεταγραφή...Κι άμα γίνει δεκτή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Ο stefanosK: #73 21-08-09 13:05 Τι κατάρα μου να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Η maraki love: #74 21-08-09 13:41 Εγώ τον έγραψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:46 Ο stefanosK: #75 21-08-09 13:46 Εμένα μου στέρησε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:47 Η NemesisRose: #76 21-08-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Εγώ τον έγραψα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ.Εκεί που δεν πιάνει μελάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:48 Ο stefanosK: #77 21-08-09 13:48 Άτιμε Εύδοξε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:02 Ο foreverfreak: #78 21-08-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τι κατάρα μου να 'χει! Click για ανάπτυξη... Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Ο stefanosK: #79 23-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Σιγά τον σημαντικό. Δεν είναι ούτε σαν τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Σοφοκλή κ.α. Που χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Click για ανάπτυξη... Και το μετέφρασα ως εξής: τους λαφυραγώγησαν για 5 (δραχμές)!!! Κάτι τέτοια χαζά έκανα και πήρα 18!! αλλά ο ένας μου έβαλε 17,2 κ ο αλλος 18,8! μάλλον ο ένας νευρίασε με τα χαζά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 17:42 Η Runway91 έγραψε: #68 16-08-09 17:42 19,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:32 Η NemesisRose: #69 20-08-09 13:32 16.9 Άριστο το άγνωστο και στο γνωστόοοοοο...Άσ'τα να πάνε.Πάλι καλά που τα είχα πρόσφατα και θυμόμουν μετάφραση κι ερμηνευτικά...Για εισαγωγή δεν το συζητάμε.Μέχρι τις 2 το προηγούμενο βράδυ διάβαζα τους φύλακες παντελείς με την πεποίθηση(τι βλήτο που είμαι)ότι δεν πέφτει Αριστοτέλης ούτε με σφαίρες. Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:58 Ο stefanosK: #70 20-08-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Αν τον βρεις πουθενά δώστου μία και από μένα. Μου έφαγε το 20! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 16:33 Ο foreverfreak: #71 20-08-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: 16.9 Άριστο το άγνωστο και στο γνωστόοοοοο...Άσ'τα να πάνε.Πάλι καλά που τα είχα πρόσφατα και θυμόμουν μετάφραση κι ερμηνευτικά...Για εισαγωγή δεν το συζητάμε.Μέχρι τις 2 το προηγούμενο βράδυ διάβαζα τους φύλακες παντελείς με την πεποίθηση(τι βλήτο που είμαι)ότι δεν πέφτει Αριστοτέλης ούτε με σφαίρες. Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι την πατησα και εγω!! Το αγνωστο το ειχα σχεδον αριστα, 1,5μοριο εχασα απο τις παρατηρησεις και λογικα ολο και κατι εχασα απο την μεταφραση, αλλα το γνωστο... Εγω να φανταστεις τη μεταφραση στο γνωστο την εβγαλα ως δευτερο αγνωστο!! Αλλα αυτος ο μ@@@@@ς ο Ευδοξος με κατεστρεψε... Δεν την εγραψα καθολου την εισαγωγη, δε θυμομουν τιποτα!! Το γελιο ειναι οτι την ειχα γραψει 3 φορες στο φροντιστηριο 20... Ασε πικρα!! Τελικα εγραψα 16,5 και αν ειχα και την εισαγωγη θα εγραφα 18,5, σχεδον αριστα δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:54 Η NemesisRose: #72 21-08-09 12:54 Άσ'τα να πάνε. Είμαστε πολλοί στο κλαμπ των κατεστραμμένων από τον Εύδοξο. Άμα δεν ήταν αυτός θα ήμουν απευθείας Θεσσαλονίκη και δεν θα περίμενα μεταγραφή...Κι άμα γίνει δεκτή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Ο stefanosK: #73 21-08-09 13:05 Τι κατάρα μου να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Η maraki love: #74 21-08-09 13:41 Εγώ τον έγραψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:46 Ο stefanosK: #75 21-08-09 13:46 Εμένα μου στέρησε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:47 Η NemesisRose: #76 21-08-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Εγώ τον έγραψα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ.Εκεί που δεν πιάνει μελάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:48 Ο stefanosK: #77 21-08-09 13:48 Άτιμε Εύδοξε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:02 Ο foreverfreak: #78 21-08-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τι κατάρα μου να 'χει! Click για ανάπτυξη... Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Ο stefanosK: #79 23-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Σιγά τον σημαντικό. Δεν είναι ούτε σαν τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Σοφοκλή κ.α. Που χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
19,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:32 Η NemesisRose: #69 20-08-09 13:32 16.9 Άριστο το άγνωστο και στο γνωστόοοοοο...Άσ'τα να πάνε.Πάλι καλά που τα είχα πρόσφατα και θυμόμουν μετάφραση κι ερμηνευτικά...Για εισαγωγή δεν το συζητάμε.Μέχρι τις 2 το προηγούμενο βράδυ διάβαζα τους φύλακες παντελείς με την πεποίθηση(τι βλήτο που είμαι)ότι δεν πέφτει Αριστοτέλης ούτε με σφαίρες. Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:58 Ο stefanosK: #70 20-08-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Αν τον βρεις πουθενά δώστου μία και από μένα. Μου έφαγε το 20! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 16:33 Ο foreverfreak: #71 20-08-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: 16.9 Άριστο το άγνωστο και στο γνωστόοοοοο...Άσ'τα να πάνε.Πάλι καλά που τα είχα πρόσφατα και θυμόμουν μετάφραση κι ερμηνευτικά...Για εισαγωγή δεν το συζητάμε.Μέχρι τις 2 το προηγούμενο βράδυ διάβαζα τους φύλακες παντελείς με την πεποίθηση(τι βλήτο που είμαι)ότι δεν πέφτει Αριστοτέλης ούτε με σφαίρες. Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι την πατησα και εγω!! Το αγνωστο το ειχα σχεδον αριστα, 1,5μοριο εχασα απο τις παρατηρησεις και λογικα ολο και κατι εχασα απο την μεταφραση, αλλα το γνωστο... Εγω να φανταστεις τη μεταφραση στο γνωστο την εβγαλα ως δευτερο αγνωστο!! Αλλα αυτος ο μ@@@@@ς ο Ευδοξος με κατεστρεψε... Δεν την εγραψα καθολου την εισαγωγη, δε θυμομουν τιποτα!! Το γελιο ειναι οτι την ειχα γραψει 3 φορες στο φροντιστηριο 20... Ασε πικρα!! Τελικα εγραψα 16,5 και αν ειχα και την εισαγωγη θα εγραφα 18,5, σχεδον αριστα δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:54 Η NemesisRose: #72 21-08-09 12:54 Άσ'τα να πάνε. Είμαστε πολλοί στο κλαμπ των κατεστραμμένων από τον Εύδοξο. Άμα δεν ήταν αυτός θα ήμουν απευθείας Θεσσαλονίκη και δεν θα περίμενα μεταγραφή...Κι άμα γίνει δεκτή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Ο stefanosK: #73 21-08-09 13:05 Τι κατάρα μου να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Η maraki love: #74 21-08-09 13:41 Εγώ τον έγραψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:46 Ο stefanosK: #75 21-08-09 13:46 Εμένα μου στέρησε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:47 Η NemesisRose: #76 21-08-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Εγώ τον έγραψα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ.Εκεί που δεν πιάνει μελάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:48 Ο stefanosK: #77 21-08-09 13:48 Άτιμε Εύδοξε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:02 Ο foreverfreak: #78 21-08-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τι κατάρα μου να 'χει! Click για ανάπτυξη... Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Ο stefanosK: #79 23-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Σιγά τον σημαντικό. Δεν είναι ούτε σαν τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Σοφοκλή κ.α. Που χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
16.9 Άριστο το άγνωστο και στο γνωστόοοοοο...Άσ'τα να πάνε.Πάλι καλά που τα είχα πρόσφατα και θυμόμουν μετάφραση κι ερμηνευτικά...Για εισαγωγή δεν το συζητάμε.Μέχρι τις 2 το προηγούμενο βράδυ διάβαζα τους φύλακες παντελείς με την πεποίθηση(τι βλήτο που είμαι)ότι δεν πέφτει Αριστοτέλης ούτε με σφαίρες. Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:58 Ο stefanosK: #70 20-08-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Αν τον βρεις πουθενά δώστου μία και από μένα. Μου έφαγε το 20! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 16:33 Ο foreverfreak: #71 20-08-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: 16.9 Άριστο το άγνωστο και στο γνωστόοοοοο...Άσ'τα να πάνε.Πάλι καλά που τα είχα πρόσφατα και θυμόμουν μετάφραση κι ερμηνευτικά...Για εισαγωγή δεν το συζητάμε.Μέχρι τις 2 το προηγούμενο βράδυ διάβαζα τους φύλακες παντελείς με την πεποίθηση(τι βλήτο που είμαι)ότι δεν πέφτει Αριστοτέλης ούτε με σφαίρες. Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι την πατησα και εγω!! Το αγνωστο το ειχα σχεδον αριστα, 1,5μοριο εχασα απο τις παρατηρησεις και λογικα ολο και κατι εχασα απο την μεταφραση, αλλα το γνωστο... Εγω να φανταστεις τη μεταφραση στο γνωστο την εβγαλα ως δευτερο αγνωστο!! Αλλα αυτος ο μ@@@@@ς ο Ευδοξος με κατεστρεψε... Δεν την εγραψα καθολου την εισαγωγη, δε θυμομουν τιποτα!! Το γελιο ειναι οτι την ειχα γραψει 3 φορες στο φροντιστηριο 20... Ασε πικρα!! Τελικα εγραψα 16,5 και αν ειχα και την εισαγωγη θα εγραφα 18,5, σχεδον αριστα δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:54 Η NemesisRose: #72 21-08-09 12:54 Άσ'τα να πάνε. Είμαστε πολλοί στο κλαμπ των κατεστραμμένων από τον Εύδοξο. Άμα δεν ήταν αυτός θα ήμουν απευθείας Θεσσαλονίκη και δεν θα περίμενα μεταγραφή...Κι άμα γίνει δεκτή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Ο stefanosK: #73 21-08-09 13:05 Τι κατάρα μου να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Η maraki love: #74 21-08-09 13:41 Εγώ τον έγραψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:46 Ο stefanosK: #75 21-08-09 13:46 Εμένα μου στέρησε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:47 Η NemesisRose: #76 21-08-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Εγώ τον έγραψα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ.Εκεί που δεν πιάνει μελάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:48 Ο stefanosK: #77 21-08-09 13:48 Άτιμε Εύδοξε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:02 Ο foreverfreak: #78 21-08-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τι κατάρα μου να 'χει! Click για ανάπτυξη... Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Ο stefanosK: #79 23-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Σιγά τον σημαντικό. Δεν είναι ούτε σαν τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Σοφοκλή κ.α. Που χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Αν τον βρεις πουθενά δώστου μία και από μένα. Μου έφαγε το 20! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 16:33 Ο foreverfreak: #71 20-08-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: 16.9 Άριστο το άγνωστο και στο γνωστόοοοοο...Άσ'τα να πάνε.Πάλι καλά που τα είχα πρόσφατα και θυμόμουν μετάφραση κι ερμηνευτικά...Για εισαγωγή δεν το συζητάμε.Μέχρι τις 2 το προηγούμενο βράδυ διάβαζα τους φύλακες παντελείς με την πεποίθηση(τι βλήτο που είμαι)ότι δεν πέφτει Αριστοτέλης ούτε με σφαίρες. Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι την πατησα και εγω!! Το αγνωστο το ειχα σχεδον αριστα, 1,5μοριο εχασα απο τις παρατηρησεις και λογικα ολο και κατι εχασα απο την μεταφραση, αλλα το γνωστο... Εγω να φανταστεις τη μεταφραση στο γνωστο την εβγαλα ως δευτερο αγνωστο!! Αλλα αυτος ο μ@@@@@ς ο Ευδοξος με κατεστρεψε... Δεν την εγραψα καθολου την εισαγωγη, δε θυμομουν τιποτα!! Το γελιο ειναι οτι την ειχα γραψει 3 φορες στο φροντιστηριο 20... Ασε πικρα!! Τελικα εγραψα 16,5 και αν ειχα και την εισαγωγη θα εγραφα 18,5, σχεδον αριστα δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:54 Η NemesisRose: #72 21-08-09 12:54 Άσ'τα να πάνε. Είμαστε πολλοί στο κλαμπ των κατεστραμμένων από τον Εύδοξο. Άμα δεν ήταν αυτός θα ήμουν απευθείας Θεσσαλονίκη και δεν θα περίμενα μεταγραφή...Κι άμα γίνει δεκτή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Ο stefanosK: #73 21-08-09 13:05 Τι κατάρα μου να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Η maraki love: #74 21-08-09 13:41 Εγώ τον έγραψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:46 Ο stefanosK: #75 21-08-09 13:46 Εμένα μου στέρησε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:47 Η NemesisRose: #76 21-08-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Εγώ τον έγραψα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ.Εκεί που δεν πιάνει μελάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:48 Ο stefanosK: #77 21-08-09 13:48 Άτιμε Εύδοξε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:02 Ο foreverfreak: #78 21-08-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τι κατάρα μου να 'χει! Click για ανάπτυξη... Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Ο stefanosK: #79 23-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Σιγά τον σημαντικό. Δεν είναι ούτε σαν τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Σοφοκλή κ.α. Που χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: 16.9 Άριστο το άγνωστο και στο γνωστόοοοοο...Άσ'τα να πάνε.Πάλι καλά που τα είχα πρόσφατα και θυμόμουν μετάφραση κι ερμηνευτικά...Για εισαγωγή δεν το συζητάμε.Μέχρι τις 2 το προηγούμενο βράδυ διάβαζα τους φύλακες παντελείς με την πεποίθηση(τι βλήτο που είμαι)ότι δεν πέφτει Αριστοτέλης ούτε με σφαίρες. Αυτόν τον Εύδοξο από την Κνίδο μέχρι και αστροφυσικό τον έκανα.Μην τον πετύχω πουθενά, κάηκε Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι την πατησα και εγω!! Το αγνωστο το ειχα σχεδον αριστα, 1,5μοριο εχασα απο τις παρατηρησεις και λογικα ολο και κατι εχασα απο την μεταφραση, αλλα το γνωστο... Εγω να φανταστεις τη μεταφραση στο γνωστο την εβγαλα ως δευτερο αγνωστο!! Αλλα αυτος ο μ@@@@@ς ο Ευδοξος με κατεστρεψε... Δεν την εγραψα καθολου την εισαγωγη, δε θυμομουν τιποτα!! Το γελιο ειναι οτι την ειχα γραψει 3 φορες στο φροντιστηριο 20... Ασε πικρα!! Τελικα εγραψα 16,5 και αν ειχα και την εισαγωγη θα εγραφα 18,5, σχεδον αριστα δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:54 Η NemesisRose: #72 21-08-09 12:54 Άσ'τα να πάνε. Είμαστε πολλοί στο κλαμπ των κατεστραμμένων από τον Εύδοξο. Άμα δεν ήταν αυτός θα ήμουν απευθείας Θεσσαλονίκη και δεν θα περίμενα μεταγραφή...Κι άμα γίνει δεκτή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Ο stefanosK: #73 21-08-09 13:05 Τι κατάρα μου να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Η maraki love: #74 21-08-09 13:41 Εγώ τον έγραψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:46 Ο stefanosK: #75 21-08-09 13:46 Εμένα μου στέρησε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:47 Η NemesisRose: #76 21-08-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Εγώ τον έγραψα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ.Εκεί που δεν πιάνει μελάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:48 Ο stefanosK: #77 21-08-09 13:48 Άτιμε Εύδοξε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:02 Ο foreverfreak: #78 21-08-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τι κατάρα μου να 'χει! Click για ανάπτυξη... Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Ο stefanosK: #79 23-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Σιγά τον σημαντικό. Δεν είναι ούτε σαν τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Σοφοκλή κ.α. Που χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άσ'τα να πάνε. Είμαστε πολλοί στο κλαμπ των κατεστραμμένων από τον Εύδοξο. Άμα δεν ήταν αυτός θα ήμουν απευθείας Θεσσαλονίκη και δεν θα περίμενα μεταγραφή...Κι άμα γίνει δεκτή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Ο stefanosK: #73 21-08-09 13:05 Τι κατάρα μου να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Η maraki love: #74 21-08-09 13:41 Εγώ τον έγραψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:46 Ο stefanosK: #75 21-08-09 13:46 Εμένα μου στέρησε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:47 Η NemesisRose: #76 21-08-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Εγώ τον έγραψα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ.Εκεί που δεν πιάνει μελάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:48 Ο stefanosK: #77 21-08-09 13:48 Άτιμε Εύδοξε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:02 Ο foreverfreak: #78 21-08-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τι κατάρα μου να 'χει! Click για ανάπτυξη... Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Ο stefanosK: #79 23-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Σιγά τον σημαντικό. Δεν είναι ούτε σαν τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Σοφοκλή κ.α. Που χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι κατάρα μου να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Η maraki love: #74 21-08-09 13:41 Εγώ τον έγραψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:46 Ο stefanosK: #75 21-08-09 13:46 Εμένα μου στέρησε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:47 Η NemesisRose: #76 21-08-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Εγώ τον έγραψα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ.Εκεί που δεν πιάνει μελάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:48 Ο stefanosK: #77 21-08-09 13:48 Άτιμε Εύδοξε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:02 Ο foreverfreak: #78 21-08-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τι κατάρα μου να 'χει! Click για ανάπτυξη... Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Ο stefanosK: #79 23-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Σιγά τον σημαντικό. Δεν είναι ούτε σαν τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Σοφοκλή κ.α. Που χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ τον έγραψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:46 Ο stefanosK: #75 21-08-09 13:46 Εμένα μου στέρησε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:47 Η NemesisRose: #76 21-08-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Εγώ τον έγραψα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ.Εκεί που δεν πιάνει μελάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:48 Ο stefanosK: #77 21-08-09 13:48 Άτιμε Εύδοξε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:02 Ο foreverfreak: #78 21-08-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τι κατάρα μου να 'χει! Click για ανάπτυξη... Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Ο stefanosK: #79 23-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Σιγά τον σημαντικό. Δεν είναι ούτε σαν τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Σοφοκλή κ.α. Που χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα μου στέρησε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:47 Η NemesisRose: #76 21-08-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Εγώ τον έγραψα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ.Εκεί που δεν πιάνει μελάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:48 Ο stefanosK: #77 21-08-09 13:48 Άτιμε Εύδοξε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:02 Ο foreverfreak: #78 21-08-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τι κατάρα μου να 'χει! Click για ανάπτυξη... Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Ο stefanosK: #79 23-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Σιγά τον σημαντικό. Δεν είναι ούτε σαν τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Σοφοκλή κ.α. Που χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Εγώ τον έγραψα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ.Εκεί που δεν πιάνει μελάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:48 Ο stefanosK: #77 21-08-09 13:48 Άτιμε Εύδοξε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:02 Ο foreverfreak: #78 21-08-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τι κατάρα μου να 'χει! Click για ανάπτυξη... Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Ο stefanosK: #79 23-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Σιγά τον σημαντικό. Δεν είναι ούτε σαν τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Σοφοκλή κ.α. Που χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άτιμε Εύδοξε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:02 Ο foreverfreak: #78 21-08-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τι κατάρα μου να 'χει! Click για ανάπτυξη... Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Ο stefanosK: #79 23-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Σιγά τον σημαντικό. Δεν είναι ούτε σαν τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Σοφοκλή κ.α. Που χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τι κατάρα μου να 'χει! Click για ανάπτυξη... Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Ο stefanosK: #79 23-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Σιγά τον σημαντικό. Δεν είναι ούτε σαν τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Σοφοκλή κ.α. Που χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Και τι δικια μου... Και δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πρεπει να γνωριζω τι σκατα εκανε ο Ευδοξος?? Σιγα το σημαντικο και αξιοθαυμαστο προσωπο στην τελικη... Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Σιγά τον σημαντικό. Δεν είναι ούτε σαν τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Σοφοκλή κ.α. Που χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.