Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος

εμας ενας καθηγητης μας μιλησε με διορθωτες,κ ειπαν οτι γινεται σφαγη εκθεση-βιολογια ενω τα παιδια νομιζουν οτι γραψανε,πφφδεν χρειαζεται
αρκει να με διαψευσουν προς το καλυτερο![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΑΤΙ ΒΙΟΛΟΓΙΑ;;;;;εμας ενας καθηγητης μας μιλησε με διορθωτες,κ ειπαν οτι γινεται σφαγη εκθεση-βιολογια ενω τα παιδια νομιζουν οτι γραψανε,πφφ![]()

εκθεση ναι,δε μου φαινεται περιεργο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος

ξερω γω,τι να πω,φετος ειναι πολυ δυσκολη χρονια =/ΓΙΑΤΙ ΒΙΟΛΟΓΙΑ;;;;;ηταν ξεκαθαρα...
εκθεση ναι,δε μου φαινεται περιεργο...
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Oι διορθωτες τα λενε αυτα για να χαιρονται, μην ψαρωνετε.εμας ενας καθηγητης μας μιλησε με διορθωτες,κ ειπαν οτι γινεται σφαγη εκθεση-βιολογια ενω τα παιδια νομιζουν οτι γραψανε,πφφ![]()

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

περιεργη/ανωμαλη ειναι βασικα... βιολογια πιστευω τα ειπαν για εκφοβισμο,μονο παπαγαλιες ηταν και ειχες καθαρισει...ξερω γω,τι να πω,φετος ειναι πολυ δυσκολη χρονια =/
οσον αφορα την εκθεση,εδω τους πιστευω απολυτα..
Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

τελευταία έχω ένστικτο..
(εν τω μεταξύ δεν ξέρω καν αν θα πεσουν πολιτικα και μιλαω για ενστικτο

Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω παλι τα παντα,εκτος πρωταγορα,γιατι ολοι το περιμενουν χΔμυρίζομαι πολιτικά και ξενοφώντα άγνωστο.
τελευταία έχω ένστικτο..
(εν τω μεταξύ δεν ξέρω καν αν θα πεσουν πολιτικα και μιλαω για ενστικτο)
Paulakis123
Νεοφερμένο μέλος

Jok19
Νεοφερμένο μέλος

(καλά αύριο προβλέπω δύσκολη ημέρα)
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

Paulakis123
Νεοφερμένο μέλος

eduard
Νεοφερμένο μέλος

Μιας και ειστε καθηγητης θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης : στη Δ1 πηγη χρησιμοποιησα τις πληροφοριες του 1ου κειμενου ως συνθετικο υλικο με τους απορους της β ερωτησης και οχι της α που μολουσε για αστικη στεγαση. Στην α εγραψα απλα ολο την αστικη αυτολεξει. Το πρωτο και το τριτο για τους απορους και το δευτερο φυσικα φυσικα για τους ευπορους. Πειτε ποσο λαθος ειναι αυτο και ποσο ειναι δυνατον να μου κοψουν αν μπορειτε. * το κειμενο μου ηταν ενιαιο χωρις α,β,γ.
Φυσιολογικά θα χάσεις κάποια μόρια. Χωρίς να έχω διαβάσει την απάντηση σου υπόλογίζω 3-5 από το Α σκέλος. Οι ερωτήσεις αυτές είναι πάντα συνδυαστικές (πηγή και σχολικό βιβλίο). Επειδή έδινε 13 μόρια και έγραψες μόνο ότι έλεγε το βιβλίο λογικά είσαι στο 8-9.
Paulakis123
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.