[23/6/2012] Ελεύθερο σχέδιο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Thetikos

Δραστήριο μέλος

Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα.
Τα Θέματα ( οδηγίες, ζητούμενα)

Καλή επιτυχία!!!

Ακολουθούν:
Γραμμικό Σχέδιο (24/6 - 10.00 π.μ)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
κανεις εδω μεσα δεν δινει σχεδιο, να μας πει πως του φανηκε το θεμα??:$

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μεχρι τις 4 δινουν. :P

παιδια, εγω εδωσα...μου φανηκε δυσκολο...ειχε ενα κουβα(αυτον για τη σφουγγαριστρα:P), μια σκουπα και ενα τσιγγινο πραγμα σαν σωληνας που καταληγει σε χωνι...ειχαν απειρες αντανακλασεις και η σκουπα ειναι λιγο περιεργη αν δεν την εχεις ξανακανει...:(

οχ, τα ειχατε τα θεματα πανω...δεν το ειδα...:redface:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
προσωπικα το βρηκα μετριο (κανω ενα χρονο σχεδιο και δινω του χρονου)
η σκουπα ισως περισσοτερο δυσκολη...:/
δεν εισαι ευχαριστημενη?

καθολου ευχαριστημενη...και αυτη η σκουπα!δεν την ειχα ξανακινει...:(....σνιφ..... καλη επιτυχια στους υπολοιπους....:)

καθολου ευχαριστημενη...και αυτη η σκουπα!δεν την ειχα ξανακινει...:(....σνιφ..... καλη επιτυχια στους υπολοιπους....:)
το φοντο-πανι απο πισω? σχετικα δυσκολο δεν ηταν? βασικα νομιζω παιρνει πολυ ωρα:worry:
μην σε παιρνει απο κατω! εχεις και το γραμμικο αυριο!!;)
για που στοχευεις αν επιτρεπεται? :)

τι εχει παιχτει με το γραμμικο? γιατι δεν εχουν αναρτηθει τα θεματα στο υπουργειο? ξερεις κανει τιποτα? μηπως δεν εγιναν εξετασεις??

για τα θεματα δεν ξερω, παντως εξετασεις δωσαμε...

Τώρα να μιλήσω και για τα 2 ή να ανοίξουμε άλλο θέμα για το γραμμικό (μιας και απ' ό,τι βλέπω η συμμετοχή είναι πολύυυυ μεγάλη:P);!
Θα πω τις εντυπώσεις μου και για τα 2.ΧΑ!:P
Σχετικά με το ελεύθερο, αν και ποτέ δεν ήμουν ένθερμη υποστηρίκτρια του (ειδικά όταν μας περιορίζουν χρονικά:/:) δε νομίζω να ήταν τόσο δύσκολο όσο αντιαισθητικό...:hmm:Και το πανί, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΙ (λατρείαααα:whistle:), τι ήθελαν και το 'βαλαν;!:confused: Σκούπα ούτε εγώ είχα ξανακάνει, ελπίζω να μην πάθουν τίποτα οι βαθμολογητές (τώρα που το ξανασκέφτομαι να πάθουν, για να πάρω άριστα:devil::P) αλλά πιστεύω ότι κάτι έκανα.:P
Όσον αφορά το σημερινό μάθημα, εκτός του ότι μας είχαν πάλι στο περίμενε (1 ώρα και 1 τέταρτο η σημερινή τους αργοπορία:eek:) έβαλαν θεωρώ "φορτωμένα" πράγματα...Όχι ότι είχαμε να κάνουμε πολλά σχέδια, 2 κατόψεις και μία τομή είχαμε, αλλά ήταν αρκετά "βαριά" περισσότερο για όσους δεν περίμεναν να βάλουν τέτοιο θέμα στις εξετάσεις...Μας έδωσαν ΤΙΣ διευκρινήσεις, έλεος δηλαδή, μια σωστή δουλειά 2 φορές τον χρόνο δεν μπορούν να κάνουν, αλλά το καλό είναι ότι δόθηκε μία επιπλέεον παράταση 20'. Προσωπικά, δεν χρειάστηκα το 20', μου 'χε απομείνει 1 1/2 ώρα και την μία από αυτές "ξεψάχνιζα" το σχέδιό μου και την άλλη μισή την κοπάνησα.:P
Επιτέλους, ωρέ, εμείς των ειδικών μαθημάτων ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!:clapup:

Τώρα να μιλήσω και για τα 2 ή να ανοίξουμε άλλο θέμα για το γραμμικό (μιας και απ' ό,τι βλέπω η συμμετοχή είναι πολύυυυ μεγάλη:P);!
Θα πω τις εντυπώσεις μου και για τα 2.ΧΑ!:P
Σχετικά με το ελεύθερο, αν και ποτέ δεν ήμουν ένθερμη υποστηρίκτρια του (ειδικά όταν μας περιορίζουν χρονικά:/:) δε νομίζω να ήταν τόσο δύσκολο όσο αντιαισθητικό...:hmm:Και το πανί, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΙ (λατρείαααα:whistle:), τι ήθελαν και το 'βαλαν;!:confused: Σκούπα ούτε εγώ είχα ξανακάνει, ελπίζω να μην πάθουν τίποτα οι βαθμολογητές (τώρα που το ξανασκέφτομαι να πάθουν, για να πάρω άριστα:devil::P) αλλά πιστεύω ότι κάτι έκανα.:P
Όσον αφορά το σημερινό μάθημα, εκτός του ότι μας είχαν πάλι στο περίμενε (1 ώρα και 1 τέταρτο η σημερινή τους αργοπορία:eek:) έβαλαν θεωρώ "φορτωμένα" πράγματα...Όχι ότι είχαμε να κάνουμε πολλά σχέδια, 2 κατόψεις και μία τομή είχαμε, αλλά ήταν αρκετά "βαριά" περισσότερο για όσους δεν περίμεναν να βάλουν τέτοιο θέμα στις εξετάσεις...Μας έδωσαν ΤΙΣ διευκρινήσεις, έλεος δηλαδή, μια σωστή δουλειά 2 φορές τον χρόνο δεν μπορούν να κάνουν, αλλά το καλό είναι ότι δόθηκε μία επιπλέεον παράταση 20'. Προσωπικά, δεν χρειάστηκα το 20', μου 'χε απομείνει 1 1/2 ώρα και την μία από αυτές "ξεψάχνιζα" το σχέδιό μου και την άλλη μισή την κοπάνησα.:P
Επιτέλους, ωρέ, εμείς των ειδικών μαθημάτων ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!:clapup:
καλο καλοκαιρι λοιπον!!:D και καλα αποτελεσματα!:)
ναι, γιατι εχει μια μικρη ελεειψη το αισκοολ απο αρχιτεκτονακια?!:P:hmm:

και εγώ έδωσα και τα δύο σχέδια... οι συνθήκες ηταν αίσχος.. :angry: πολλη ζέστη και κούραση.
όσο για τα θέματα, το ελέυθερο ήταν οκ.. η σκούπα πιστεύω μας δυσκόλεψε όλους. :( το γραμμικό θα κριθεί στις λεπτομέριες. το καλό ειναι πως τελειώσαμεεεεε! :clapup: :vroum: αα ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για τα σχέδια? :hmm:

όπως γράφει κι εδώ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=107854, περιμένουμε ανακοίνωση....
Εγώ πάντως Αργυρούπολη που έδωσα ναι μεν έκανε ζέστη, αλλά πάλι καλά είχαμε ανεμιστήρες! :)

επιτελους τα ανεβασαν στο υπουργειο!!
διωροφη εξοχικη κατοικια δεν ειχαν βαλει και περσυ??

Ναι...:P Πέρυσι λεγόταν "μικρή διώροφη κατοικία":P

χαχα ναι.. εγω έδωσα στη βαρβάκειο αλλα στον 2ο όροφο όπου καμία αίθουσα δεν είχε κλιματισμό.. ωραία περιμένουμε ανακοίνωση λοιπόν.

Ναι...:P Πέρυσι λεγόταν "μικρή διώροφη κατοικία":P
χαχα πολυ φαντασια εχουν!:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back