Guest 278211
Επισκέπτης

Παρόμοια ξεχωριστά θέματα θα δημιουργηθούν και για τα υπόλοιπα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.
Στο αρχικό πόστ θα ανέβουν τα θέματα και ενδεικτικές λύσεις όταν δημοσιευθούν στο ίντερνετ.
Το θέμα θα παραμείνει κλειστό και θα ξεκλειδωθεί αύριο το πρωί.
Καλή επιτυχία!

Θέματα!
Ενδεικτικές Λύσεις
Προηγούμενα μαθήματα:
[21/5/2013] Νεοελληνική Γλώσσα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211
Επισκέπτης

Στο αρχικό πόστ του θέματος θα ανέβουν τα θέματα που έπεσαν σήμερα και μερικές προτεινόμενες λύσεις που θα κυκλοφορήσουν στο ίντερνετ.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

niki00200
Νεοφερμένο μέλος

Ενα τσακ πιο δύσκολα απο τις προηγούμενες χρονιές, κατάφερα όμως το δ 4 τα το τσακισω και να κλαίει το γραπτό μου! Το βλέπω τώρα και χτυπάω το κεφάλι μου! Ελεος! Είναι οτι χειρότερο να λύσεις λάθος κάτι που έχεις λύσει σωστά τόσες φορές! Άντε να το ξεπεράσω τώρα!
70/100 περίπου, ιιιιιιισως και κάτι μοναδουλες παραπάνω! Σκατα! Αδικαιολόγητα λάθη!
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Το μόνο ερώτημα που μπορεί να δυσκόλεψε τους μαθητές ΕΠΑΛ ήταν το τελευταίο (λόγω ολοκληρώματος) και ίσως το Δ1 που ήθελε προσοχή.
Κατά τ'άλλα οι ασκήσεις ήταν πολύ απλές!
Το Β θέμα : πολύ εύκολο
Το Γ θέμα : πάρα πολύ εύκολο
Το Δ θέμα : Δ2,Δ3 πολύ έυκολα + Δ1 πολύ εύκολο αλλά ήθελε προσοχή + Δ4 εύκολο αλλά οι μαθητές βλέπουν τα ολοκληρώματα κινέζικα.
Τελικό Σχόλιο : Θεωρώ ότι ένας καλός μαθητής δεν πέφτει κάτω από 90 (σε καμία περίπτωση).
Ο άριστος δεν συζητώ ότι έφευγε με 100αρι άνετο.
Ένας μέτριος μαθητής, εύκολα περνούσε τη βάση και θα μπορούσε να γράψει ένα 70-75

alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ενα τσακ πιο δύσκολα απο τις προηγούμενες χρονιές, κατάφερα όμως το δ 4 τα το τσακισω και να κλαίει το γραπτό μου! Το βλέπω τώρα και χτυπάω το κεφάλι μου! Ελεος! Είναι οτι χειρότερο να λύσεις λάθος κάτι που έχεις λύσει σωστά τόσες φορές! Άντε να το ξεπεράσω τώρα!
70/100 περίπου, ιιιιιιισως και κάτι μοναδουλες παραπάνω! Σκατα! Αδικαιολόγητα λάθη!
Δε πειραζει,μη στεναχωριεσαι! Ριξε το βαρος στης ειδικοτητας,τωρα..Εγω περσυ εγραψα 14 νεοελληνικη γλωσσα και 12 μαθηματικα..Ομως εβγαλα 1760 και περασα Μαιευτικη Αθηνας,γιατι εδωσα το περισσοτερο βαρος στα ειδικοτητας και εγραψα 19,8 ανατομια και 19,1 παθολογια... Τα ειδικοτητας,ειναι το βαρομετρο και ο μεγαλος συντελεστης..Μαθηματικα και γλωσσα 1,5,αλλά τα δυο ειδικοτητας,απο 3,5...Don't worry!! Πας παρακατω!!

alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δε πειραζει,μη στεναχωριεσαι! Ριξε το βαρος στης ειδικοτητας,τωρα..Εγω περσυ εγραψα 14 νεοελληνικη γλωσσα και 12 μαθηματικα..Ομως εβγαλα 1760 και περασα Μαιευτικη Αθηνας,γιατι εδωσα το περισσοτερο βαρος στα ειδικοτητας και εγραψα 19,8 ανατομια και 19,1 παθολογια... Τα ειδικοτητας,ειναι το βαρομετρο και ο μεγαλος συντελεστης..Μαθηματικα και γλωσσα 1,5,αλλά τα δυο ειδικοτητας,απο 3,5...Don't worry!! Πας παρακατω!!![]()
δεν την παλευω με την παθολογιααααααααα ανατομια μια χαρα αλλα παθολογια ειναι ζορι!
Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν την παλευω με την παθολογιααααααααα ανατομια μια χαρα αλλα παθολογια ειναι ζορι!
Θα τη παλεψεις,μην αγχωνεσαι!! Τωρα νομιζεις οτι δε μπορεις ή δε τα θυμασαι,αλλά αν διαβαζες ολη τη χρονια και κανεις τωρα μια επαναληψη, εκεινη την ωρα θα σου ερθουν ολα...

Παντως τα θεματα των μαθηματικων ηταν περιπου σαν τα περσυνα σε δυσκολια...
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε βρίσκω το λόγο να στέλνουν τόσα άτομα στον τάφο με τα θέματα "νεκροθάφτης". Είναι απλα απαράδεκτοι.
Συγχαρητήρια σε όποιο κατάφερε να επιβιώσει. Ακόμη και το 10 Το θεωρω εναν καλο βαθμο για εναν μαθητη αριστουχο.
alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα τη παλεψεις,μην αγχωνεσαι!! Τωρα νομιζεις οτι δε μπορεις ή δε τα θυμασαι,αλλά αν διαβαζες ολη τη χρονια και κανεις τωρα μια επαναληψη, εκεινη την ωρα θα σου ερθουν ολα...
Παντως τα θεματα των μαθηματικων ηταν περιπου σαν τα περσυνα σε δυσκολια...
μακαρι ξερω καλα τουλαχιστοβ την ανατομια κατι ειναι αυτο

Aspa1987
Νεοφερμένο μέλος

Καμια σχεση με τις αλλες χρονιες που παρακολουθω ολες τις χρονιες μην υποτιματε τους συμμαθητες σας!
Εγραψα 2 φορες 20 στις πανελλαδικες 2006 και 2007 σαν το 4ο θεμα δεν εχει πεσει ποτε, απο το 2007 και μετα δεν ειχε ξαναπεσει διακυμανση, με βια πιανω το 17 (χωρις φροντιστιριο) βεβαια, δεν εχω κανει ποτε ολοκληρωματα και ισα ισα που προλαβα να μαθω πως λυνονται ηξερα τι επρεπε να κανω για να το λυσω, αλλα οχι να το λυσω επιδη δεν το εχω εξασκησει..αλλα μη τα παραλεμε!Το 4ο θεμα δεν εχει πεσει ποτε ποτε ποτε με τετοια μορφη!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.