cookies&chips
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σχόλιο: Οι δεδοµένες καµπύλες Α και Β που αναφέρονται στο φαινόµενο του
ευτροφισµού, δηµιουργούν ερωτηµατικά και παρερµηνείες καθώς δεν απεικονίζονται τα
επίπεδα των ποσοτήτων του οξυγόνου και των µικροοργανισµών πριν την απόρριψη των
λυµάτων ώστε να εκτιµηθούν αξιόπιστα οι µεταβολές. Επίσης, φαίνεται να µένει
σταθερή η µειωµένη ποσότητα οξυγόνου και η αυξηµένη ποσότητα µικροοργανισµών
όσο αυξάνεται η απόσταση από το σηµείο απόρριψης των λυµάτων, ενώ λογικά
αναµένεται η µείωση των ποσοτήτων των λυµάτων, άρα και η εξασθένιση του
φαινοµένου.
Εμ αμα ουτε απο αυτο δεν καταλαβαινετε οτι η λογικη σας μπαζει απο παντου, τι να πω πια. Ελεος. Απανταμε λαθος, πειραζει. Απανταμε σωστα, παλι πειραζει. Μηπως να δινουμε κολλες γεματες μονο με αποσιωποιητικα για να μην υπαρχει η πιθανοτητα να τα διορθωσουν λαθος??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_13
Νεοφερμένο μέλος

Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη γύρω από το Δ1!
Edit: Σύμφωνα με απόφαση, η βαθμολόγηση στο Δ1 θα έχει ως εξής:
"και οι δύο απόψεις δεκτές (2 μονάδες), ευτροφισμός χωρίς αιτιολόγηση 5 μονάδες, σωστή αιτιολόγηση της επιλογής του διαγράμματος 3 μονάδες"
Θέλω να δω (αν βαθμολογηθούμε δίκαια) πόσοι από όσους απάντησαν Α=αποικοδομητές θα πάρουν τις 3 αυτές μονάδες.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Που καταντησαμε να κανουνε διαμορφωσεις στην βαθμολογια...οποτε και μετα απο αυτην την αλλαγη εκτοξευομαι στο 16!https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=12841
Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη γύρω από το Δ1!
Edit: Σύμφωνα με απόφαση, η βαθμολόγηση στο Δ1 θα έχει ως εξής:
"και οι δύο απόψεις δεκτές (2 μονάδες), ευτροφισμός χωρίς αιτιολόγηση 5 μονάδες, σωστή αιτιολόγηση της επιλογής του διαγράμματος 3 μονάδες"
Θέλω να δω (αν βαθμολογηθούμε δίκαια) πόσοι από όσους απάντησαν Α=αποικοδομητές θα πάρουν τις 3 αυτές μονάδες.

LYDIAG
Εκκολαπτόμενο μέλος

ουτε εγω το εγραψα οποτε μπορει να μας κοψουν τα μισα μορια...που ειναι γυρω στα 2..ακομα και αν τα κυτταρα π προσβαλλει δεν εχουν καμια σχεση με τη δομη του hiv, στο βιβλιο τα γραφει στη δομη...οποτεεεε..
γιατι να κοψουν? αφου τα κυτταρα δεν ανηκουν στη δομη. ειναι ξεκαθαρο αυτο
GIANNIS511
Νεοφερμένο μέλος

Ναι αλλά υπάρχει αναφορά στα κύτταρε που προσβάλλει ο ΗΙV στην ενότητα "Δομή του ιού" ή κάπως έτσι.γιατι να κοψουν? αφου τα κυτταρα δεν ανηκουν στη δομη. ειναι ξεκαθαρο αυτο
LYDIAG
Εκκολαπτόμενο μέλος

christina123
Δραστήριο μέλος

εγω να ρωτησω κατι.αν στη β1 εχω γραψει τη θεωρια του εμβολιου αλλα δεν ανεφερα καθολου την δευτερογενη ανοσοβιολ. αποκριση ποσο θα μου κοψουν απο τα 5 μορια που πιανει το ερωτημα;
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

αυτο με το ποια κυτταρα προσβαλλει ο ιος μαλλον το θελανε...
εγω να ρωτησω κατι.αν στη β1 εχω γραψει τη θεωρια του εμβολιου αλλα δεν ανεφερα καθολου την δευτερογενη ανοσοβιολ. αποκριση ποσο θα μου κοψουν απο τα 5 μορια που πιανει το ερωτημα;
2 πιστευω θα σου κοψουν... και τα κυτταρα που προσβαλλει δεν τα ηθελαν(αν αναφερεσαι στον ΗΙV)
christina123
Δραστήριο μέλος

οκ.ναι στον hiv αναφερομαι.οποιος τα χει γραψει πιστευω δν υπαρχει κανενα προβλημα...2 πιστευω θα σου κοψουν... και τα κυτταρα που προσβαλλει δεν τα ηθελαν(αν αναφερεσαι στον ΗΙV)
και κατι αλλο.μηπως ξερεις τι θελουν ως απαντησεις στα γ1 και γ2;;;

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

στο Γ2 εγω εβαλα το 4η παρατηρηση, 2ο και 3ο συμπερασμα. στο Γ1 ηθελαν τοπικα και χρονικα προσδιορισμενη που εγω δε το εβαλα και λογικα το χασα ολο γιατι εβαλα τις καμηλοπαρδαλειςοκ.ναι στον hiv αναφερομαι.οποιος τα χει γραψει πιστευω δν υπαρχει κανενα προβλημα...
και κατι αλλο.μηπως ξερεις τι θελουν ως απαντησεις στα γ1 και γ2;;;![]()
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

στο Γ2 εγω εβαλα το 4η παρατηρηση, 2ο και 3ο συμπερασμα. στο Γ1 ηθελαν τοπικα και χρονικα προσδιορισμενη που εγω δε το εβαλα και λογικα το χασα ολο γιατι εβαλα τις καμηλοπαρδαλεις
Αχ και εγώ τα ίδια ακριβώς έβαλα.....Την πάτησα άσχημα. Νομίζω ότι η βιολογία φέτος θα μου στερήσει τη σχολή μου....

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

εγω και στη χειροτερη αν χασω το Γ1 εχω παρει 18.6 και δεν εχω αγχος παροτι θελω νομικη αθηνας...οποτε δε πιστευω οτι εχεις λογο να αγχωνεσαιΑχ και εγώ τα ίδια ακριβώς έβαλα.....Την πάτησα άσχημα. Νομίζω ότι η βιολογία φέτος θα μου στερήσει τη σχολή μου....![]()
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω και στη χειροτερη αν χασω το Γ1 εχω παρει 18.6 και δεν εχω αγχος παροτι θελω νομικη αθηνας...οποτε δε πιστευω οτι εχεις λογο να αγχωνεσαι
Και εγώ νομική θεσσαλονικής ή κομοτηνής θέλω....Άλλα δίνω δεύτερη φορά και πέρυσι τις έχασα λόγω λογοτεχνίας που με τσάκισαν....

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Και εγώ νομική θεσσαλονικής ή κομοτηνής θέλω....Άλλα δίνω δεύτερη φορά και πέρυσι τις έχασα λόγω λογοτεχνίας που με τσάκισαν....οπότε είναι λογικό να αγχώνομαι
Kομοτηνης ειδικα εαν εχεις γραψει καλα στα αλλα δε παιζει να μην περασεις εχει πολυ χαμηλη βαση!
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

christina123
Δραστήριο μέλος

ποσα θα παρω;;;

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Τρία.εγω εγραψα στο γ1 χρονικα και τοπικα προσδιορισμενη και στο γ2 2ο και 3ο συμπερασμα.
ποσα θα παρω;;;![]()

Αστειεύομαι!
christina123
Δραστήριο μέλος

Τρία.
...
Αστειεύομαι!

annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.