[22/5/2015] Βιολογία Κατεύθυνσης

Πως πιστεύετε ότι τα πήγατε ;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 32)
  • Άριστα 18-20

    Ψήφοι: 16 50.0%
  • Πολύ καλά 15-18

    Ψήφοι: 11 34.4%
  • Καλά 12-15

    Ψήφοι: 4 12.5%
  • Μέτρια 10-12

    Ψήφοι: 0 0.0%
  • Όχι καλά 5-10

    Ψήφοι: 1 3.1%
  • Καθόλου καλά 0-5

    Ψήφοι: 0 0.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

christosvog

Νεοφερμένος

Ο christosvog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Στο σχολείο της αδερφής μου μόλις βγήκαν έξω τα παιδιά τέλειωσαν και γρήγορα ....κάναν πάρτι μόνο μπουκάλες δεν άνοιξαν τι να σας πω δεν ξέρω ίσως να σας φάνηκαν δύσκολα ..πάντως δεν είχαν πολύ γράψιμο ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΩΣ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ ΜΙΛΑΕΙ ?

Παιδιά τα θέματα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά και σαφώς δυσκολότερα από περυσι. Αυτό πρέπει να γίνει ξεκάθαρο.

Επίσης στο φίλο του οποίου το ποστ παραθετω έχω να πω ότι αυτό που κάνει δε βοηθάει καθόλου την ψυχολογία των υποψηφίων. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πολλά από τα λεγόμενα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Το να χτυπάς στον άλλον την αποτυχία του αντικατοπτρίζει έναν συμπλεγματικό χαρακτήρα.

Αυτά από εμένα. Διαγωνίστηκα κι εγώ στη Βιολογία κατεύθυνσης.. Έγραψα 18 και κάτι (εκτός απροόπτου).
Έχω να πω σε όλους τους συνυποψηφίους μου ότι δεν πρέπει να τα παρατήσουμε τώρα. Κι εγώ ήλπιζα σε πολύ καλύτερο βαθμό στη Βιολογια, αλλα ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει χαθεί ακόμη. Προβλέπω σημαντική πτώση βάσεων στο τρίτο πεδίο.


(Υ.Γ.1) Ο φροντιστής μου λέει ότι τα θεματα είναι δυσκολοτερα και από τα αντιστοιχα του 2013.... Οπότε ψυχραιμία και θετικες σκέψεις πρέπει να κάνουμε!!
(Υ.Γ.2) Δε μπαινω στη διαδικασια να σχολιάσω τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης. Άκου 7/15 να έχουν γράψει από 18-20 :P

Καλή συνέχεια
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DarthFederer

Διάσημο μέλος

Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,281 μηνύματα.
Λοιπον μερικες παρατηρησεις οχι για τα θεματα αλλα για το debate μεταξυ των δυο αντιμαχομενων πλευρων.

1. Δεν υπαρχουν πανευκολα θεματα πανελληνιων. Οποιος βγει απο εξεταση Πανελληνιων και πει οτι τα θεματα ηταν γελοια ειτε ειναι genius και χωρις αισθηματα (αρα δεν θα ειχε αγχωθει) ειτε ειναι ασχετος και νομιζε οτι πηρε 100 αλλα τελικα θα παρει 60.

2. Το οτι η Βιολογια εχει πολλη θεωρια δεν σημαινει οτι πρεπει ολο το διαγωνισμα να ειναι τερμα θεωρητικο. Δεν ξερω πως σας προετοιμαζουν στα φροντιστηρια σας αλλα οταν εκανα εγω μαθημα ειχα λιωσει στις ασκησεις.

3. Το να βγαινουν φοιτητες ιατρικης και να λενε οτι τα θεματα ηταν γελοια ειναι ηλιθιο γιατι α. Δεν ηταν εξεταζομενοι αρα δεν ειχαν αγχος β. σιγουρα δεν εχουν τις ιδιες γνωσεις με ενα παιδι που δινει πανελληνιες

4. Αν ισχυει αυτο που διαβασα οτι μπορει να μην ειναι μονο η μια απαντηση σωστη, τοτε να περιμενετε εκλπηξεις στα γραπτα.

5. Δεν εχει κανενα νοημα να σκεφτεστε τι γραψατε και ποσο θα πιασετε. Για αυτο ειμαι εναντιον της τακτικης οταν τελειωσεις να πας να δεις τις λυσεις. Ο,τι εγινε εγινε. Τον Ιουνιο θα βγουν βαθμολογιες. Relax

Και καλη σας επιτυχια στα μαθηματικα που ερχονται.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

DeMoN7

Νεοφερμένος

Ο DeMoN7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Τι να πω...δύσκολα μ φάνηκαν...πολύ δύσκολα... Θέμα α και β βατα μονο που στην ινσουλίνη δεν έγραψα για τα πεπτίδια κ τους δυσουλφιδικους δεσμούς καθώς και για την προινσουλινη καθώς νόμιζα δεν χρειάζονταν.... Θέμα γ το ελυσα αλλά δεν πήρα τ θνησιγονο....μετα θέμα δ σφαγή...το Δ1 ηταν καλο, τα αλλά ηταν @@....δ2 έβγαλα τους γαμέτες Σωστα χωρίς κάποια αιτιολόγηση....θέμα δ3 βρήκα 100% φαινότυπους φυσιολογικούς και 1/4 καρυοτυπους...και δ4 έγραψα μόνο αμοιβαία μετατόπιση κ ανελυσα το κομματι θεωρίας...ποσο να περιμένω πάνω κάτω???
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Jimaraz97

Νεοφερμένος

Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Εκ τουα ασφαλους τα παρουσιαζεις ολα ευκολα κ.λ.π Ασε ρε φιλε που ηταν ευκολα τα λυσες και σε 5 λεπτα... Τα πιο δυσκολα θεματα που εχουν μπει ειναι ο,τι και να λες... Εσυ περασες λυνοντας δεντρο ενω εμεις παλευαμε με θνησιγονα ασε τωρα......

Παιδια μην ακουτε τους φοιτητες στην αρχη και τις χαζομαρες τους.. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ τα πιο δυσκολα θεματα που μπηκαν ποτε ειναι.... Πηγαμε εκει να δουμε τριτο θεμα δεντρο η εστω κατι πιο απλο και ειχε θνησιγονο.. Ολα τα χρονια τεταρτο ειχε ωριμο-προδρομο και αυτα τα απλα και φετος μετατοπισεις...

Οσοι τα λενε ευκολα ειναι στο σπιτακι τους εκ του ασφαλους και σχολιαζουν.. Τα θεματα ηταν απαιτητικα και δεν εχουν ξανα μπει τοσο δυσκολα... Οσα αλλα λεγονται ,ειναι απλα για να τα λενε....

Εσυ Γιατρε εισαι κορυφη ειπαμε και η αδερφη σου παει σε σχολειο με ιδιοφυιες.... Μην υποτιμας τη νοημοσυνη μας.. Δεν παιζει εσυ να σαι Ιατρικη τωρα μην τρελαθουμε...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

NikosDim

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα.
Με τους ανωμαλους ολους ,τους σιχαμενους..Να πανε να γ!@!$!@ ολοι της επιτροπης θεματων.Οι κομπλεξαρες ,οι επιστημονες της πλακας που προσπαθουν να βγαλουν τα απωθυμενα τους στους μαθητες.Λες και γραφαμε σε διαγωνισμο βιολογιας.Οι παπαρες εξεταζαν την βιολογικη γνωση και οχι οτι αλλος σαν μ@@ καθονταν ενα χρονο και ελιωνε πανω απο τα βιβλια.Οι πεταμενοι,Αντε στο διαολο εσεις και το γαμωσυστημα σας.Braindrain και παλι braindrain να παει στο 1850 η Ελλαδα.Κακο του κεφαλιου τους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 018946

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
μαγκες παντως αν επεφταν αυτα πέρσι ούτε που θα άγγιζα :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρενατουλα

Νεοφερμένος

Η Ρενατουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Εγω θεωρουσα οτι εγραψα πολυ καλα(γυρω στο 95) μεχρι που ειδα τις απαντησεις των φροντιστηριων οι οποιες με ριχνουνε στο 89.Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι οσον αφορα το θεμα Δ3, για ποιο λογο 50% των απογονων εχει φυσιολογικο φαινοτυπο και οχι 100%. Θεωρησα οτι λογω του γεγονοτος οτι εχουμε σε καθε περιπτωση ενα τουλαχιστον μη μεταλλαγμαενο χρωμοσωμα και με δεδομενο το μικρο μεγεθος της αλλαγης η σχεση του Α(φυσιολογικο χρωμοσωμα) με το α(μεταλλαγμενο) και αντιστοιχα του Β με το β θα ειναι σχεση επικρατους υπολοιπομενου.Αρα απαντησα οτι θα εχουμε 100% φυσιολογικο φαινοτυπο.

Οσον αφορα το Δ2 εκτος απο τους τεσσερεις φυσιολογικους γαμετες, θεωρησα οτι πρεπει να μελετηθει και η περιπτωση μη διαχωρισμου των ομολογων χρωμοσωματων στην μια απο τις δυο μειωτικες διαιρεσεις.Οποτε θα προκυψουν "κενοι" γαμετες και γαμετες με 1 παραπανω/λιγοτερο χρωμοσωμα(προς δημιουργεια ανευπλοειδους ζυγωτου;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

BigBang0000

Νεοφερμένος

Ο BigBang0000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 82 μηνύματα.
δεν πολυθυμάμαι βιολογία κατ. απο πέρυσι...αλλά όπως τα είδα πρόχειρα μου φάνηκαν αρκετά πιο δύσκολα..όσον αφορά αψιμαχίες και διαφωνίες στα θέματα,ή το "εκτός ύλης" που διάβασα,μην τρέφεται ελπίδες ότι θα γίνει κάτι ή θα βαθμολογηθούν διαφορετικά ή οτιδήποτε..έτσι έγινε και πέρυσι με κάτι κωδικώνια έναρξης-λήξης(?) κάτι τέτοιο...απλά μην σας παίρνει απο κάτω και ξεχάστε ότι έγινε αυτές τις 5 μέρες..(αν δεν είναι καλό βέβαια :P)

good luck
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

irw gk

Νεοφερμένος

Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα.
Εγώ που έβαλα και γαμέτες Aa kai Bb ο βιολογος μου ειπε πως θα τους παρουν και αυτους σωστους.
ναι κ εγώ το ίδιο έκανα, αλλά η πιθανότητα δεν βγαινει σωστή...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

sofia_grm

Νεοφερμένος

Η sofia_grm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Εκτίμηση θεμάτων βιολογίας θετικής 2015
Α ΘΕΜΑ : Γελοίο
Β ΘΕΜΑ : Να μην το συζητήσουμε καλύτερα (μέχρι εδώ 10/20 πανεύκολα) δεν ζητήθηκε καμία μεγάλη ερώτηση ανάπτυξης ούτε καν συνδυασμός θεωρίας από διάφορα κεφάλαια .
Γ ΘΕΜΑ: Κλασικό θέμα το έχουν δουλέψει όλοι οι υποψήφιοι καμία δυσκολία έχουν ξαναπέσει ( Θα το έβρισκα μεγάλο αν ζητούσαν να δικαιολογηθεί και με νόμους mendel ) εφόσον δεν ζητήθηκε να κάτσουν να γράψουν το νόμο αν δεν τον έλεγε θα έπρεπε να το έγραφαν για να δικαιολογηθεί η απάντηση Μεχρι εδώ οι υποψήφιοι πρέπει αν έκαναν πάρτι (15 μονάδες εύκολα)
Δ ΘΕΜΑ : Δ1 πανεύκολο υπάρχουν άπειρες ασκήσεις και έχει ξαναπέσει παρόμοιο το 2011 η αδερφή μου το σκέφτηκε όλο το θέμα σε 7 λεπτά και το έγραψε άλλα 15 γενικά δεν βρίσκω δυσκολία .. εγώ το έλυσα πρόχειρα όλο σε 5 min φυσικά ο υποψήφιος για να το αναλύσει ήθελε παραπάνω χρόνο !!! Το θετικό στο θέμα είναι ΄ότι δεν ήθελε κάποια ευστροφία μόνο να προλάβεις να γράψεις για εμένα 30 min max . Τ θέματα θεωρώ ότι βρίσκονται ένα κλικ πιο εύκολα από πέρυσι πχ πέρυσι υπήρχαν αμφισημίες και μικρά κομματάκια συνδυαστικά που ήθελαν κριτική ικανότητα . Καλά με του 13 μην τα συγκρίνω θα γελάμε . Γενικά το μάθημα είναι βαρύτητας και όπως μίλησα με καθηγητή και παιδιά τα βρήκαν εύκολα αν δεν δούμε έκπληξη φυσική μαθηματικά αναμένω σίγουρα ελάχιστη αύξηση βάσεων από πέρυσι .. Αυτά.. Α δεν ήθελαν πάντως τα θέματα αυτά πολύ γράψιμο από άποψης θεωρίας και γενικά κατεβατών όπως άλλων ετών !! Και μου άρεσαν σε σχέση με την μαλακία του 2013 Δ ΘΕΜΑ
Ναι έχεις απόλυτο δίκιο.. πολύ άνετα λύνονταν..για αυτό λιποθυμησαν 10 παιδια.. σας παρακαλώ σταματηστε να μιλατε εκ του ασφαλούς.. πιο ευκολα απο πέρυσι? Ναι έχεις πάλι δίκιο ήταν πολύ πιο ευκολο απτο να βρω ενα mRna στο οποίο αλλάζει μια βαση και να βάλω σε σειρά τη διαδικασία του καρυοτυπου

Εγω θεωρουσα οτι εγραψα πολυ καλα(γυρω στο 95) μεχρι που ειδα τις απαντησεις των φροντιστηριων οι οποιες με ριχνουνε στο 89.Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι οσον αφορα το θεμα Δ3, για ποιο λογο 50% των απογονων εχει φυσιολογικο φαινοτυπο και οχι 100%. Θεωρησα οτι λογω του γεγονοτος οτι εχουμε σε καθε περιπτωση ενα τουλαχιστον μη μεταλλαγμαενο χρωμοσωμα και με δεδομενο το μικρο μεγεθος της αλλαγης η σχεση του Α(φυσιολογικο χρωμοσωμα) με το α(μεταλλαγμενο) και αντιστοιχα του Β με το β θα ειναι σχεση επικρατους υπολοιπομενου.Αρα απαντησα οτι θα εχουμε 100% φυσιολογικο φαινοτυπο.

Οσον αφορα το Δ2 εκτος απο τους τεσσερεις φυσιολογικους γαμετες, θεωρησα οτι πρεπει να μελετηθει και η περιπτωση μη διαχωρισμου των ομολογων χρωμοσωματων στην μια απο τις δυο μειωτικες διαιρεσεις.Οποτε θα προκυψουν "κενοι" γαμετες και γαμετες με 1 παραπανω/λιγοτερο χρωμοσωμα(προς δημιουργεια ανευπλοειδους ζυγωτου;)

Και γω 100τις100 το πηρα..αλλα δεν είναι έτσι διότι αν παρατηρήσεις καποιο ζεύγος χρωμοσωματων μετα την μετάλλαξη είναι σαν να ναι παλι το αρχικό..δεν μπορώ να στο εξηγησω :p
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

maria_lulu

Επιφανές μέλος

Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 8,475 μηνύματα.
Τελικά το δ θέμα ήταν εκτός υλης; Θα αλλάξει τίποτα στην βαθμολόγηση;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dalebarbie

Νεοφερμένος

Ο dalebarbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 66 μηνύματα.
Πάντως σε όσα παιδιά στο θέμα Δ κατά τη γνώμη μου έβαλαν 6 γαμέτες δεν πρέπει να θεωρηθεί λάθος γιατί αν και είναι εκτός ύλης στην αμοιβαία μετατόπιση στα μη ομόλογα χρωμοσώματα υπάρχει σπάνια πιθανότητα να δημιουργηθούν 6 γαμέτες (i genetics) επίσης όντως στα είδη μεταλλάξεων είναι και έλλειψη διπλασιασμός και αμοιβαία μετατόπιση Η βιολογία είναι μία και καθώς κάθε τεκμηριωμένη απάντηση θεωρείται σωστή κανονικά είναι υποχρεωμένοι να το πάρουν σωστό ...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Chris1993

Περιβόητο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,920 μηνύματα.
Πάντως σε όσα παιδιά στο θέμα Δ κατά τη γνώμη μου έβαλαν 6 γαμέτες δεν πρέπει να θεωρηθεί λάθος γιατί αν και είναι εκτός ύλης στην αμοιβαία μετατόπιση στα μη ομόλογα χρωμοσώματα υπάρχει σπάνια πιθανότητα να δημιουργηθούν 6 γαμέτες (i genetics) επίσης όντως στα είδη μεταλλάξεων είναι και έλλειψη διπλασιασμός και αμοιβαία μετατόπιση Η βιολογία είναι μία και καθώς κάθε τεκμηριωμένη απάντηση θεωρείται σωστή κανονικά είναι υποχρεωμένοι να το πάρουν σωστό ...

To ότι όπως και πέρσυ, έτσι και φέτος μπήκες στο forum ΜΟΝΟ για να σχολιάσεις θέματα πανελληνίων και να μας τα πρήζεις με την υποτιθέμενη αδερφή σου, λέει πολλά. Αγόρι μου, πόσο κομπλεξικός παίζει να είσαι? Μήπως δεν πέρασες πουθενά η κάπου που δεν σου άρεσε καθόλου και ξεσπάς την κακία σου επί χρόνων σε άλλους; Βγες έξω πιες κανά ποτάκι, να βρείς καμιά κοπέλα να ηρεμίσεις και άσε εδώ τα παιδιά στην ηρεμία τους.

ΠΑΙΔΙΑ, ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ!!!
ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ Η ΑΣΧΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΑΤΕ.
ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΕΜΑΤΑ -> ΠΤΩΣΗ ΒΑΣΕΩΝ
ΕΥΚΟΛΑ ΘΕΜΑΤΑ -> ΑΝΟΔΟΣ ΒΑΣΕΩΝ

ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

Επίσης, να υπενθυμίσω ότι πάντα και σε όλα τα μαθήματα υπάρχουν μαθητές που ότι θέματα και να τους έπεφταν θα έγραφαν πάνω από 19 και αυτοί περνάνε πρώτοι στις "πρωτοκλασσάτες-μουράτες" σχολές.
Τέλος, νομίζω ότι η επίδοση μιας τάξης των ιδιωτικών σχολείων η μια τάξη της Ώθησης θα είναι πολύ καλύτερη από τη μέση επίδοση των μαθητών.

Άγει δε προς φως την αλήθειαν χρόνος. (Μτφ. Ο χρόνος φέρνει την αλήθεια στο φως)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

PhysicsSteve

Νεοφερμένος

Ο PhysicsSteve αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσουμε το θέμα..τα θέματα ήταν ΠΑΛΟΥΚΙΑ και όπως επιβεβαιώνει ο ΟΕΦΕ τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών!Οι βιολόγοι μας δεν ειχαν ξαναδεί τέτοια ανώμαλα θέματα.Εάν θέλετε εσείς οι φοιτητές της ιατρικής να το παίξετε "έξυπνοι" πηγαίνετε στους συμφοιτητές σας και μην βγάζετε τα κόμπλεξ των πανελληνίων στους εξεταζόμενους...Όταν δίνατε εσεις πανελλήνιες όχι απλά 20,αλλά 25 θα έγραφα....ας δίνατε τώρα πανελλήνιες να γράφατε εσείς 20!Για να λήξει αυτό, τα θέματα χαρακτηριστηκαν από μαθητές και καθηγητές τα δυσκολότερα θέματα που έχουν μπει,κι'ας λέτε ό,τι θέλετε....Πίσω από ένα απρόσωπο προφίλ στο διαδίκτυο λέω και γω ότι θέλω!

Mary.Usalove καλά τους τα'πες!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iw.p.

Νεοφερμένος

Η iw.p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γεια σας ειμαι κ εγω υποψηφια κι εδινα φετος πανελλαδικες...τα θεματα σε καμια περιπτωση δεν ηταν ευκολα,μαλιστα ειναι τα πιο δυσκολα που εχουν μπει ποτε καθως περιειχαν πολλες ασαφειες..πολλα παιδια που στοχευαν υψηλοβαθμες σχολες πατωσαν..ιδιαιτερα στο γ3-γ4 και δ3-δ4..προσωπικα τα εκανα ολα σωστα κι αν χασω θα ειναι κατι απο αιτιολογησεις ομως δε βγηκα να πω οτι ηταν ευκολα γιατι πολυ απλα δεν ηταν! Ωστοσο μπραβο στην επιτροπη που δε σταθηκε τοσο στην παπαγαλια αλλα στην κατανοηση και μακαρι να συνεχισουν να ειναι ετσι τα θεματα στη βιολογια! Καλη επιτυχια απο δω και περα,να θυμαστε οτι τιποτα δεν τελειωσε ακομα...πολλα θα κριθουν στα μαθηματικα και τη φυσικη.....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mic7943

Νεοφερμένος

Ο mic7943 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Γνωρίζει κανεις τι θα γίνει με τη βαθμολόγηση ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Γίδα

Νεοφερμένος

Ο Η Γίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα.
Προσωπικα δεν θα με πειραζε να μην περναγα στην σχολη που ηθελα εξαιτιας αυτου του μαθηματος οπου στηριζεται σε ασκησεις με μη βιολογικες διαδικασιες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dr. No

Δραστήριο μέλος

Ο Dr. No αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 526 μηνύματα.
Με τους ανωμαλους ολους ,τους σιχαμενους..Να πανε να γ!@!$!@ ολοι της επιτροπης θεματων.Οι κομπλεξαρες ,οι επιστημονες της πλακας που προσπαθουν να βγαλουν τα απωθυμενα τους στους μαθητες.Λες και γραφαμε σε διαγωνισμο βιολογιας.Οι παπαρες εξεταζαν την βιολογικη γνωση και οχι οτι αλλος σαν μ@@ καθονταν ενα χρονο και ελιωνε πανω απο τα βιβλια.Οι πεταμενοι,Αντε στο διαολο εσεις και το γαμωσυστημα σας.Braindrain και παλι braindrain να παει στο 1850 η Ελλαδα.Κακο του κεφαλιου τους.

Καταλαβαίνω την συναισθηματική σου φόρτιση και το αίσθημα αδικίας που σε διακατέχει, αλλά τέτοιες εκφράσεις είναι τουλάχιστον απαράδεκτες. Καλή συνέχεια στα υπόλοιπα και να θυμάσαι πως όλα θα κριθούν στο τέλος, τα θέματα είναι ίδια για όλους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

irw gk

Νεοφερμένος

Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα.

paul7100

Νεοφερμένος

Ο paul7100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα.
https://www.kelafas.gr/themata.html?filename=2015/epanaliptikes/biokat_epan_2015_e.pdf

Παιδιά είδε κανένας της θετικής τα θέματα στις επαναληπτικές; και η ''κουτση μαρια'' εγραφε πανω 17-18...οπότε αν πήγαν αρκετοί(πάνω απο 500) στις επαναληπτικές +την ευκολη χημεια η ιατρικη δεν πεφτει κατω απο 19000 :(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top