[2013] Διαγωνισμός Χημείας

• Thread starter Thread starter Guest 278211
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Συνηθως βγαίνουν 2 με 3 βδομάδες πριν τις πανελλήνιες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για τα αποτελέσματα υπάρχει κάποιο σχετικό site;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.eex.gr/Pages/Default.aspx
εδώ τα βγάζουν, όχι όμως αμέσως, συνήθως πρώτα έχουν ενημερωθεί οι καθηγητές

είμαι μαθητής β' λυκείου και σκέφτομαι σοβαρά να προετοιμαστώ και του χρόνου να κάνω την προσπάθειά μου γιατί γενικά με τέτοιους διαγωνισμούς έχω μια πείρα. Απλά δεν ξέρω τί είδους προετοιμασία χρειάζεται πέραν της σχολικής ύλης. Είναι και ύλη της Α' και Β' που δεν έχω κενά μεν αλλά όσο να 'ναι επανάληψη σίγουρα χρειάζεται. Και για οσους περνάνε το πρώτο στάδιο τί ακολουθεί σαν προετοιμασία για το δεύτερο; Κάποιος που πέρασε αν μπορεί να δώσει συμβουλές όσον αφορά τη προετοιμασία και την όλη διαδικασία γενικά για να ξέρω και 'γω τι να περιμένω και να προετοιμαστώ κατάλληλα, και ακαδημαϊκά και ψυχολογικά.

Πότε περιπου βγαίνουν τα αποτελέσματα????

Γενικά δεν υπάρχει συγκεκριμένη ύλη.. Μπορούν να σου βάλουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι! Πρέπει να έχεις φοβερή σχέση με την χημεία και όχι μόνο!! Εγώ είχα και το κόλλημα με το συγκεκριμένο μάθημα αλλά την πάτησα! Να ξέρεις ότι μπαίνουν διαστημικά θεματα! :Ρ

Εννοείς φαντάζομαι για τη Β' φάση, διότι η Α' φάση είναι συγκεκριμένη η ύλη. Εγώ νόμιζα ότι είναι εργαστηριακή η εξέταση στην Β' φάση.. εσύ πέρασες στην πρώτη και κόπηκες στη δεύτερη ή κόπηκες από την πρώτη φάση;

Το σχολείο μου δεν έχει καν εργαστηριακό εξοπλισμό για τον πειραματικό διαγωνισμό! Είναι διαφορετικός ο μαθητικός.. Ύλη ''υπάρχει'' αλλά είναι εξειδικευμένη σε μεγάλο βαθμό ενώ υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν υπάρχουν καν στα πλαίσια της σχολικής ύλης. Οι περισσότεροι χημικοί είναι ενάντια στο διαγωνισμό αλλά εγώ ήθελα αυτήν την εμπειρία! Μακάρι να περάσω ακόμα και την πρώτη φάση φίλε μου! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back