artemis.lnrd Νεοφερμένο μέλος Η artemis.lnrd δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 14:21 Η artemis.lnrd: #1 29-08-24 14:21 Καλησπέρα σε όλους. Φέτος κατάφερα και έγραψα 20 στα Μαθηματικά των Πανελληνίων από ΓΕΛ, χωρίς να πάω φροντιστήριο και να κάνω εξωσχολικά μαθήματα, φοιτώντας σε δημόσιο σχολείο. Έχω αναρτήσει ένα video στο Youtube με τις συμβουλές μου στο οποίο μοιράζομαι τα site και τα βοηθήματα τα οποία χρησιμοποίησα ώστε να καταφέρω να κατανοήσω καλά την ύλη. Πιστεύω ότι θα φανεί χρήσιμο στους μαθητές που σκοπεύουν να διαγωνιστούν στις Πανελλαδικές και να δώσουν το συγκεκριμένο μάθημα. Καλή επιτυχία στους υποψηφίους! Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2024 στις 14:34 Ο Guest 198007: #2 29-08-24 14:34 Μπήκε στο Watch Later μου, για ξανά πανελλαδικές το 2027 από Θετική, αφού τελειώσω σχολή της Θεωρητικής! Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 15:26 Η Κάμπια έγραψε: #3 29-08-24 15:26 Συγχαρητήρια! Πολύ βοηθητικό Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2024 στις 16:22 Ο Guest 765889: #4 29-08-24 16:22 ΑΨΟΓΟ. Είχα καιρό να δω κάτι τόσο εμπεριστατωμένο, σοβαρό και σωστό. Οριακά θυμήθηκα τον εαυτό μου όταν διάβαζα για τις εισαγωγικές στη Νομική. Είσαι παράδειγμα προς μίμηση πολλών ξεφτιλισμένων που χωρίς φροντιστήριο δε μπορούν να πάνε ούτε στη τουαλέτα. Αυτό είναι οι πανελλήνιες: δοκιμασία οργάνωσης, υπομονής, επιμέλειας. Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια! artemis.lnrd Νεοφερμένο μέλος Η artemis.lnrd δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 16:36 Η artemis.lnrd: #5 29-08-24 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: ΑΨΟΓΟ. Είχα καιρό να δω κάτι τόσο εμπεριστατωμένο, σοβαρό και σωστό. Οριακά θυμήθηκα τον εαυτό μου όταν διάβαζα για τις εισαγωγικές στη Νομική. Είσαι παράδειγμα προς μίμηση πολλών ξεφτιλισμένων που χωρίς φροντιστήριο δε μπορούν να πάνε ούτε στη τουαλέτα. Αυτό είναι οι πανελλήνιες: δοκιμασία οργάνωσης, υπομονής, επιμέλειας. Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά! Hecticism Νεοφερμένο μέλος Ο Hecticism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 16:37 Ο Hecticism: #6 29-08-24 16:37 Συγχαρητήρια, συνάδελφε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 Galleon globglogabgalab exotic xo .7082729-0. foxypup Lennie Hecticism mikrosamiamidi Panagiwths12 giannis06 vade marpa haji ioanna2007 Nick_nt BillyTheKid Giorgosvr Calamis wmaria littlebean DetectiveAgg SlimShady katia.m SKG Maynard MrDna BatGuin chjan phoni panosT436 Dr. Gl. Luminous Corfu kitty Ness Praxis Debugging_Daemon Steliosgkougkou Μήτσος10 woasibe χημεια4λαιφ iminspain Unboxholics sofia07 mathitisglykeiou jYanniss Lia 2006 charmander trifasikodiavasma sakplat GeorgePap2003 Helen06 constansn Φινεύς Leo komm george777 iiTzArismaltor_ estrela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σε όλους. Φέτος κατάφερα και έγραψα 20 στα Μαθηματικά των Πανελληνίων από ΓΕΛ, χωρίς να πάω φροντιστήριο και να κάνω εξωσχολικά μαθήματα, φοιτώντας σε δημόσιο σχολείο. Έχω αναρτήσει ένα video στο Youtube με τις συμβουλές μου στο οποίο μοιράζομαι τα site και τα βοηθήματα τα οποία χρησιμοποίησα ώστε να καταφέρω να κατανοήσω καλά την ύλη. Πιστεύω ότι θα φανεί χρήσιμο στους μαθητές που σκοπεύουν να διαγωνιστούν στις Πανελλαδικές και να δώσουν το συγκεκριμένο μάθημα. Καλή επιτυχία στους υποψηφίους!
Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2024 στις 14:34 Ο Guest 198007: #2 29-08-24 14:34 Μπήκε στο Watch Later μου, για ξανά πανελλαδικές το 2027 από Θετική, αφού τελειώσω σχολή της Θεωρητικής! Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 15:26 Η Κάμπια έγραψε: #3 29-08-24 15:26 Συγχαρητήρια! Πολύ βοηθητικό Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2024 στις 16:22 Ο Guest 765889: #4 29-08-24 16:22 ΑΨΟΓΟ. Είχα καιρό να δω κάτι τόσο εμπεριστατωμένο, σοβαρό και σωστό. Οριακά θυμήθηκα τον εαυτό μου όταν διάβαζα για τις εισαγωγικές στη Νομική. Είσαι παράδειγμα προς μίμηση πολλών ξεφτιλισμένων που χωρίς φροντιστήριο δε μπορούν να πάνε ούτε στη τουαλέτα. Αυτό είναι οι πανελλήνιες: δοκιμασία οργάνωσης, υπομονής, επιμέλειας. Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια! artemis.lnrd Νεοφερμένο μέλος Η artemis.lnrd δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 16:36 Η artemis.lnrd: #5 29-08-24 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: ΑΨΟΓΟ. Είχα καιρό να δω κάτι τόσο εμπεριστατωμένο, σοβαρό και σωστό. Οριακά θυμήθηκα τον εαυτό μου όταν διάβαζα για τις εισαγωγικές στη Νομική. Είσαι παράδειγμα προς μίμηση πολλών ξεφτιλισμένων που χωρίς φροντιστήριο δε μπορούν να πάνε ούτε στη τουαλέτα. Αυτό είναι οι πανελλήνιες: δοκιμασία οργάνωσης, υπομονής, επιμέλειας. Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά! Hecticism Νεοφερμένο μέλος Ο Hecticism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 16:37 Ο Hecticism: #6 29-08-24 16:37 Συγχαρητήρια, συνάδελφε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 Galleon globglogabgalab exotic xo .7082729-0. foxypup Lennie Hecticism mikrosamiamidi Panagiwths12 giannis06 vade marpa haji ioanna2007 Nick_nt BillyTheKid Giorgosvr Calamis wmaria littlebean DetectiveAgg SlimShady katia.m SKG Maynard MrDna BatGuin chjan phoni panosT436 Dr. Gl. Luminous Corfu kitty Ness Praxis Debugging_Daemon Steliosgkougkou Μήτσος10 woasibe χημεια4λαιφ iminspain Unboxholics sofia07 mathitisglykeiou jYanniss Lia 2006 charmander trifasikodiavasma sakplat GeorgePap2003 Helen06 constansn Φινεύς Leo komm george777 iiTzArismaltor_ estrela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπήκε στο Watch Later μου, για ξανά πανελλαδικές το 2027 από Θετική, αφού τελειώσω σχολή της Θεωρητικής!
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 15:26 Η Κάμπια έγραψε: #3 29-08-24 15:26 Συγχαρητήρια! Πολύ βοηθητικό Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2024 στις 16:22 Ο Guest 765889: #4 29-08-24 16:22 ΑΨΟΓΟ. Είχα καιρό να δω κάτι τόσο εμπεριστατωμένο, σοβαρό και σωστό. Οριακά θυμήθηκα τον εαυτό μου όταν διάβαζα για τις εισαγωγικές στη Νομική. Είσαι παράδειγμα προς μίμηση πολλών ξεφτιλισμένων που χωρίς φροντιστήριο δε μπορούν να πάνε ούτε στη τουαλέτα. Αυτό είναι οι πανελλήνιες: δοκιμασία οργάνωσης, υπομονής, επιμέλειας. Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια! artemis.lnrd Νεοφερμένο μέλος Η artemis.lnrd δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 16:36 Η artemis.lnrd: #5 29-08-24 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: ΑΨΟΓΟ. Είχα καιρό να δω κάτι τόσο εμπεριστατωμένο, σοβαρό και σωστό. Οριακά θυμήθηκα τον εαυτό μου όταν διάβαζα για τις εισαγωγικές στη Νομική. Είσαι παράδειγμα προς μίμηση πολλών ξεφτιλισμένων που χωρίς φροντιστήριο δε μπορούν να πάνε ούτε στη τουαλέτα. Αυτό είναι οι πανελλήνιες: δοκιμασία οργάνωσης, υπομονής, επιμέλειας. Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά! Hecticism Νεοφερμένο μέλος Ο Hecticism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 16:37 Ο Hecticism: #6 29-08-24 16:37 Συγχαρητήρια, συνάδελφε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 Galleon globglogabgalab exotic xo .7082729-0. foxypup Lennie Hecticism mikrosamiamidi Panagiwths12 giannis06 vade marpa haji ioanna2007 Nick_nt BillyTheKid Giorgosvr Calamis wmaria littlebean DetectiveAgg SlimShady katia.m SKG Maynard MrDna BatGuin chjan phoni panosT436 Dr. Gl. Luminous Corfu kitty Ness Praxis Debugging_Daemon Steliosgkougkou Μήτσος10 woasibe χημεια4λαιφ iminspain Unboxholics sofia07 mathitisglykeiou jYanniss Lia 2006 charmander trifasikodiavasma sakplat GeorgePap2003 Helen06 constansn Φινεύς Leo komm george777 iiTzArismaltor_ estrela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2024 στις 16:22 Ο Guest 765889: #4 29-08-24 16:22 ΑΨΟΓΟ. Είχα καιρό να δω κάτι τόσο εμπεριστατωμένο, σοβαρό και σωστό. Οριακά θυμήθηκα τον εαυτό μου όταν διάβαζα για τις εισαγωγικές στη Νομική. Είσαι παράδειγμα προς μίμηση πολλών ξεφτιλισμένων που χωρίς φροντιστήριο δε μπορούν να πάνε ούτε στη τουαλέτα. Αυτό είναι οι πανελλήνιες: δοκιμασία οργάνωσης, υπομονής, επιμέλειας. Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια! artemis.lnrd Νεοφερμένο μέλος Η artemis.lnrd δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 16:36 Η artemis.lnrd: #5 29-08-24 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: ΑΨΟΓΟ. Είχα καιρό να δω κάτι τόσο εμπεριστατωμένο, σοβαρό και σωστό. Οριακά θυμήθηκα τον εαυτό μου όταν διάβαζα για τις εισαγωγικές στη Νομική. Είσαι παράδειγμα προς μίμηση πολλών ξεφτιλισμένων που χωρίς φροντιστήριο δε μπορούν να πάνε ούτε στη τουαλέτα. Αυτό είναι οι πανελλήνιες: δοκιμασία οργάνωσης, υπομονής, επιμέλειας. Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά! Hecticism Νεοφερμένο μέλος Ο Hecticism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 16:37 Ο Hecticism: #6 29-08-24 16:37 Συγχαρητήρια, συνάδελφε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 Galleon globglogabgalab exotic xo .7082729-0. foxypup Lennie Hecticism mikrosamiamidi Panagiwths12 giannis06 vade marpa haji ioanna2007 Nick_nt BillyTheKid Giorgosvr Calamis wmaria littlebean DetectiveAgg SlimShady katia.m SKG Maynard MrDna BatGuin chjan phoni panosT436 Dr. Gl. Luminous Corfu kitty Ness Praxis Debugging_Daemon Steliosgkougkou Μήτσος10 woasibe χημεια4λαιφ iminspain Unboxholics sofia07 mathitisglykeiou jYanniss Lia 2006 charmander trifasikodiavasma sakplat GeorgePap2003 Helen06 constansn Φινεύς Leo komm george777 iiTzArismaltor_ estrela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΑΨΟΓΟ. Είχα καιρό να δω κάτι τόσο εμπεριστατωμένο, σοβαρό και σωστό. Οριακά θυμήθηκα τον εαυτό μου όταν διάβαζα για τις εισαγωγικές στη Νομική. Είσαι παράδειγμα προς μίμηση πολλών ξεφτιλισμένων που χωρίς φροντιστήριο δε μπορούν να πάνε ούτε στη τουαλέτα. Αυτό είναι οι πανελλήνιες: δοκιμασία οργάνωσης, υπομονής, επιμέλειας. Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια!
artemis.lnrd Νεοφερμένο μέλος Η artemis.lnrd δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 16:36 Η artemis.lnrd: #5 29-08-24 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: ΑΨΟΓΟ. Είχα καιρό να δω κάτι τόσο εμπεριστατωμένο, σοβαρό και σωστό. Οριακά θυμήθηκα τον εαυτό μου όταν διάβαζα για τις εισαγωγικές στη Νομική. Είσαι παράδειγμα προς μίμηση πολλών ξεφτιλισμένων που χωρίς φροντιστήριο δε μπορούν να πάνε ούτε στη τουαλέτα. Αυτό είναι οι πανελλήνιες: δοκιμασία οργάνωσης, υπομονής, επιμέλειας. Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά! Hecticism Νεοφερμένο μέλος Ο Hecticism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 16:37 Ο Hecticism: #6 29-08-24 16:37 Συγχαρητήρια, συνάδελφε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: ΑΨΟΓΟ. Είχα καιρό να δω κάτι τόσο εμπεριστατωμένο, σοβαρό και σωστό. Οριακά θυμήθηκα τον εαυτό μου όταν διάβαζα για τις εισαγωγικές στη Νομική. Είσαι παράδειγμα προς μίμηση πολλών ξεφτιλισμένων που χωρίς φροντιστήριο δε μπορούν να πάνε ούτε στη τουαλέτα. Αυτό είναι οι πανελλήνιες: δοκιμασία οργάνωσης, υπομονής, επιμέλειας. Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά!
Hecticism Νεοφερμένο μέλος Ο Hecticism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 16:37 Ο Hecticism: #6 29-08-24 16:37 Συγχαρητήρια, συνάδελφε