Έγραψα φέτος πανελλήνιες και δεν πήγαν καθόλου καλά (12000 μόρια). Είμαι στο 3ο πεδίο και ως αρχικό στόχο είχα το το τμήμα βιολογιας. Ξεκίνησα φουλ καλά στα θερινά με καλές βαθμολογίες στα διαγωνίσματα, τύπου 16-17 αλλά μετά έπεσα στο 12. Στο φροντιστήριο που ήμουν δεν γινόταν καλή δουλειά, δεν υπήρχε συννενόηση με τους καθηγητές και να αναφέρω ότι την ύλη την τελειώσαμε τον Απρίλιο. Γενικότερα, με έβαλαν σε ένα τμήμα με μαθητές του 10 όπου εν τέλει δεν γινόταν το μάθημα καθόλου και είχαμε τσακωθεί όλοι μεταξύ μας. Το υγείας θεωρώ ότι έχει ένα θεματάκι με την φυσική, το οποίο είχα κι εγώ, είχαμε έναν άσχετο φυσικό που μόνο μάθημα δεν έκανε και αποφάσισα με τους γονείς μου να κάνω επιπλέον ιδιαίτερα φυσικής με ένα πολύ καλό καθηγητή τον Ιανουάριο, που πραγματικα του οφείλω το 9 που έγραψα. Το δικό μου λάθος ήταν που αρχικά δεν άλλαξα άμεσα περιβάλλον και δεύτερον που διάβαζα 4 ώρες την ημέρα. Λόγω σχολείου και φροντιστηρίου ήταν πολύ δύσκολο για 'μένα να διαβάζω συνεχόμενα. Όμως, τους τελευταίους 3 μήνες (Μάρτιο-Απρίλιο-Μάιο) διάβαζα 8 ώρες την ημέρα και σαφώς τα 12000 μόρια οφείλονται σε αυτό το τρίμηνο. Θέλω να ξαναδώσω φέτος με στόχο να περάσω και σε ακόμα υψηλότερες σχολές και θα ξεκινήσω ιδιαίτερα. Φοβάμαι όμως αρκετά, γιατί θα είναι πολύ δύσκολο αν δεν περάσω ούτε δεύτερη χρονιά. Στα γραπτά των πανελληνίων, ωστόσο, δεν μου έλειπαν οι γνώσεις όσο η ψυχραιμία. Αν πάλι όμως δεν...τι γίνεται;;