Τα φροντιστήρια, η απόλυτη εκμετάλλευσηΕμας εδω ενα φροντιστηριο, δεν θα αναφερω ονομα, ΕΛΕΓΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ. ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΦΑΣΗ ; Και απο οτι ειχα ακουσει εκει, καναν 5-6 ωρες μαθημα... ΕΞΤΡΕΜΕ. Γιατι εμενα στην χειροτερη ηταν 4 ωρες οκ, αλλα εκανα και το σαββατο μαθημα 3 ωρες.
Α και ναι, δεν θελω να το πω κοροιδευτικα προς το φροντιστηριο αυτο, αλλα επειδη εκει το ειχαν δει πολυ καπως, και οι μαθητες του φροντιστηριου αυτου, λεγαν οτι θα γραψουν καλα, εν τελη γραψαν χαλια. Και κοροιδευαν και τα αλλα φροντιστηρια... Μονο κατι παιδια που διναν δευτερη φορα γραψαν καλα...

Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 287 μηνύματα.

Να σου πω την αληθεια, πιο πολυ ειχα νευριασει με τον βαθμο της εκθεσης. Γιατι ηταν το πιο ακριβο φροντιστηριο και "σιγουρη" η επιτυχια. Μαθηματικα, ο ιδιος ηξερα πως, λογω της συμπεριφορας μου απεναντι τους, δεν θα μπορω να γραψω εναν αριστο βαθμο.Τα φροντιστήρια, η απόλυτη εκμετάλλευσηκαι 4 ώρες πολλές είναι χαρά στο κουράγιο σου
Αλλα ναι, τα φροντιστηρια δινουν πολυ αγχος ενω δεν χρειαζονταν. Τωρα που εχω τελειωσει την υλη, τα βλεπω ολα απο εναν διαφορετικο βαθμο και ειναι κριμα. Π.χ. θα προτιμουσα αν τα φροντιστηρια, τελευταιο μηνα μας αφηναν να διαβασουμε μονο απο μονοι μας και να μην πηγαινουμε εκει, ουτως αλλος, χασιμο χρονου ηταν, ξανα τις ιδιες ασκησεις ενω μπορουσα να τις κανω και μονος μου στο σπιτι... Απλως στο σπιτι θα της εκανα σε πολυ πιο γρηγορο βαθμο απο οτι εκει (να περιμενω να τελειωσουν και οι αλλοι).

κατάλαβα .. και εγώ ένιωσα πολλές φορές ότι είμαι πίσω επειδή ήμουν το μόνο παιδί στο τμήμα που δεν πήγαινε φροντιστήριο, και ούτε καν θερινα.. παρόλαυτα έγραψα καλύτερα από όλους. Θα σου πω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα εκμετάλλευσης που είναι για κλάματα .. θυμαμαι συμμαθήτριά να λέει ότι θα κάτσει να διαβάσει όλη μέρα επειδή αύριο γράφει διαγωνισμα στα λατινικά σε ένα κειμενο δε θυμάμαι ποιο που μπήκε κυριολεκτικά ΠΈΡΥΣΙ. Και να της λέω κοπέλα μου εσύ τους πληρώνεις , όχι αυτοί εσένα . Αυτό δεν γουστάρω στα φροντιστήρια. Ότι σου λένε τι θα διαβάσεις , πότε κτλ.. εσύ τους πληρώνεις άρα εσύ θα πρεπε να κάνεις κουμάντοΝα σου πω την αληθεια, πιο πολυ ειχα νευριασει με τον βαθμο της εκθεσης. Γιατι ηταν το πιο ακριβο φροντιστηριο και "σιγουρη" η επιτυχια. Μαθηματικα, ο ιδιος ηξερα πως, λογω της συμπεριφορας μου απεναντι τους, δεν θα μπορω να γραψω εναν αριστο βαθμο.
Αλλα ναι, τα φροντιστηρια δινουν πολυ αγχος ενω δεν χρειαζονταν. Τωρα που εχω τελειωσει την υλη, τα βλεπω ολα απο εναν διαφορετικο βαθμο και ειναι κριμα. Π.χ. θα προτιμουσα αν τα φροντιστηρια, τελευταιο μηνα μας αφηναν να διαβασουμε μονο απο μονοι μας και να μην πηγαινουμε εκει, ουτως αλλος, χασιμο χρονου ηταν, ξανα τις ιδιες ασκησεις ενω μπορουσα να τις κανω και μονος μου στο σπιτι... Απλως στο σπιτι θα της εκανα σε πολυ πιο γρηγορο βαθμο απο οτι εκει (να περιμενω να τελειωσουν και οι αλλοι).
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αλλά τι να κάνουν και αυτοί οι καημένοι στα φροντιστήρια.. είναι λίγοι από τους 200 εκατομμύρια φιλολόγους που κάπως πρέπει να βγάλουν λεφτάκατάλαβα .. και εγώ ένιωσα πολλές φορές ότι είμαι πίσω επειδή ήμουν το μόνο παιδί στο τμήμα που δεν πήγαινε φροντιστήριο, και ούτε καν θερινα.. παρόλαυτα έγραψα καλύτερα από όλους. Θα σου πω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα εκμετάλλευσης που είναι για κλάματα .. θυμαμαι συμμαθήτριά να λέει ότι θα κάτσει να διαβάσει όλη μέρα επειδή αύριο γράφει διαγωνισμα στα λατινικά σε ένα κειμενο δε θυμάμαι ποιο που μπήκε κυριολεκτικά ΠΈΡΥΣΙ. Και να της λέω κοπέλα μου εσύ τους πληρώνεις , όχι αυτοί εσένα . Αυτό δεν γουστάρω στα φροντιστήρια. Ότι σου λένε τι θα διαβάσεις , πότε κτλ.. εσύ τους πληρώνεις άρα εσύ θα πρεπε να κάνεις κουμάντο
Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 287 μηνύματα.

Τα φροντιστηρια το χουν δει σαν ενα ειδους ανταγωνισμου, "Free for all". Προσπαθουν παντα να εχουν υψηλοβαθμες βαθμολογιες στα φροντιστηρια τους ωστε να κανουν "προπαγανδα" στα νεα παιδια για να πανε στο φροντιστηριο τους. Επισης Συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα σου! Εμας εδω να σου πω την αληθεια, αν δεν πηγαινα φροντιστηριο εκθεση, ΑΟΘ και Πληροφορικη, πιστευω θα ημουν μια χαρα. Μαθηματικα... Δεν ειχαμε και την καλυτερη καθηγητρια... Αλλα στα αλλα 3, ειχαμε καθηγητες που νοιαζοντουσαν και προσπαθουσαν να μας βοηθησουν οσο το δυνατον περισσοτερο... Δηλαδη γινονταν κανονικο μαθημα, που εγω δεν το περιμενα.. ΑΟΘ ειδικα, στο σχολειο, προσεχα αρκετα γιατι μας ελεγε και πραγματα που δεν τα ξερει το 99% των μαθητων του 4ου Πεδιου..κατάλαβα .. και εγώ ένιωσα πολλές φορές ότι είμαι πίσω επειδή ήμουν το μόνο παιδί στο τμήμα που δεν πήγαινε φροντιστήριο, και ούτε καν θερινα.. παρόλαυτα έγραψα καλύτερα από όλους. Θα σου πω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα εκμετάλλευσης που είναι για κλάματα .. θυμαμαι συμμαθήτριά να λέει ότι θα κάτσει να διαβάσει όλη μέρα επειδή αύριο γράφει διαγωνισμα στα λατινικά σε ένα κειμενο δε θυμάμαι ποιο που μπήκε κυριολεκτικά ΠΈΡΥΣΙ. Και να της λέω κοπέλα μου εσύ τους πληρώνεις , όχι αυτοί εσένα . Αυτό δεν γουστάρω στα φροντιστήρια. Ότι σου λένε τι θα διαβάσεις , πότε κτλ.. εσύ τους πληρώνεις άρα εσύ θα πρεπε να κάνεις κουμάντο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αλλά τι να κάνουν και αυτοί οι καημένοι στα φροντιστήρια.. είναι λίγοι από τους 200 εκατομμύρια φιλολόγους που κάπως πρέπει να βγάλουν λεφτά

Τυχερός είσαι για το τελευταίο, εμάς στο σχολείο οι περισσότεροι ήταν αδιάφοροι μέχρι αηδιαςΤα φροντιστηρια το χουν δει σαν ενα ειδους ανταγωνισμου, "Free for all". Προσπαθουν παντα να εχουν υψηλοβαθμες βαθμολογιες στα φροντιστηρια τους ωστε να κανουν "προπαγανδα" στα νεα παιδια για να πανε στο φροντιστηριο τους. Επισης Συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα σου! Εμας εδω να σου πω την αληθεια, αν δεν πηγαινα φροντιστηριο εκθεση, ΑΟΘ και Πληροφορικη, πιστευω θα ημουν μια χαρα. Μαθηματικα... Δεν ειχαμε και την καλυτερη καθηγητρια... Αλλα στα αλλα 3, ειχαμε καθηγητες που νοιαζοντουσαν και προσπαθουσαν να μας βοηθησουν οσο το δυνατον περισσοτερο... Δηλαδη γινονταν κανονικο μαθημα, που εγω δεν το περιμενα.. ΑΟΘ ειδικα, στο σχολειο, προσεχα αρκετα γιατι μας ελεγε και πραγματα που δεν τα ξερει το 99% των μαθητων του 4ου Πεδιου..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jellojina
- bigguy
- Corfu kitty
- kopros
- Hased Babis
- Pyotr_Krasnov
- gaidouri
- AggelikiGr
- E.Z
- Vasiliis
- ang12_012
- Huener