kopros
Νεοφερμένο μέλος
Ο kopros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

Καλησπερα, εδωσα φετος πανελληνιες απο 1ο πεδιο και συγκεντρωσα 15475 μορια. Στοχος μου ηταν ψυχολογια φλωρινα ή Ιωαννινα ομως σιγουρα δε τα πιανω. Εγραψα 18,5 λατινικα 17,7 ιστορια 13,6 αρχαια και 12,2 εκθεση. Πιστευετε αν δωσω 2η φορα μπορω να ανεβασω την εκθεση; Απο τα αρχαια εχασα 2 μοναδες απο σλ και λεξιλογικα που ηταν καθαρα θεμα διαβασματος. Στην εκθεση δε ξερω τι πηγε λαθος. Θεωρειτε πως την 2η φορα μπορω να ανεβσω 1500 μορια χωρις φροντιστηριο; Ή πρεπει να ειναι παντα καποιος να μου διορθωνει τις εκθεσεις και τις πηγες στην ιστορια; Μπορω απλα να βασιστω στα βοηθηματα και σε βιντεο στο youtube? Ευχαριστω πολυ.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.504 μηνύματα.

Μια χαρα και συγχαρητηρια...Καλησπερα, εδωσα φετος πανελληνιες απο 1ο πεδιο και συγκεντρωσα 15475 μορια. Στοχος μου ηταν ψυχολογια φλωρινα ή Ιωαννινα ομως σιγουρα δε τα πιανω. Εγραψα 18,5 λατινικα 17,7 ιστορια 13,6 αρχαια και 12,2 εκθεση. Πιστευετε αν δωσω 2η φορα μπορω να ανεβασω την εκθεση; Απο τα αρχαια εχασα 2 μοναδες απο σλ και λεξιλογικα που ηταν καθαρα θεμα διαβασματος. Στην εκθεση δε ξερω τι πηγε λαθος. Θεωρειτε πως την 2η φορα μπορω να ανεβσω 1500 μορια χωρις φροντιστηριο; Ή πρεπει να ειναι παντα καποιος να μου διορθωνει τις εκθεσεις και τις πηγες στην ιστορια; Μπορω απλα να βασιστω στα βοηθηματα και σε βιντεο στο youtube? Ευχαριστω πολυ.
Ναι εισαι ψηλα και μπορεις να βελτιωσεις με σοβαρο διαβασμα μοναχος σου.
Αυτο που δεν μπορεις να κανεις μονο σου ειναι η γλωσσα ..εκει θελεις καποια οχι να σε μαθει ελληνικα αλλα να σε βαλη στο πνευμα των φιλολογων.
Προς το παρον κανε το μηχανογραφικο σου να μπεις ψυχολογια Διδυμότειχο ή οπου αλλου θελεις και να γραφεις.
Επίσης να πω οτι με 4% το 2027 εχεις πολυ καλες πιθανοτητες για φλωρινα και καλες για ιωαννινα
Επισης ισως του χρονουν 2026 το Διδυμότειχο ειναι αντιστοιχο και κανεις μετεγγραφη φλωρινα ή ιωαννινα.
Το δημοκριτειο το εχουν περι πολλού και το φροντιζουν.
Τα 1500 μορια που ζητας παραπανω ειναι καπου 6 μοναδες εικοσαβαθμιες.
Γραψε 2 μοναδες πανω αρχαια και 4 μοναδες γλωσσα... τα αλλα ειναι ταβανι και πρεπει να τα διατηρήσεις.
manozzz
Νεοφερμένο μέλος
Ο manozzz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα.

Φυσικα ειναι εφικτο, αρκει να γινει η απαιτουμενη προετοιμασια. Εσυ θα αποφασισεις τι σου ταιριαζει, αλλα οπωσδηποτε εστω μια φορα/μηνα να κανεις ιδιαιτερα σε ολα τα μαθηματα για αποριες και ασκησεις. Το τελευταιο διμηνο μπορεις και περισσοτερες ωρες. Ειδικα εκθεση χρειαζεται περισσοτερη εξασκηση, να κανεις ενα κριτηριο ολοκληρωμενο την εβδομαδα, μην αφηνεσαι. Λατ και ιστορια κομπλε, επαναληψεις ασταματητα. Επισης αρχαια φουλ καλα διαβασε τα σχολια του βιβλιου στο γνωστο + λεξιλογιο γενικα για να πιασεις το νοημα και στο αγνωστο.
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.665 μηνύματα.

Παντως την σχολή ήδη την πιάνεις, καταλαβαίνω κανεις δεν θέλει να πάει Διδυμοτειχο αλλά στην πραγματικότα μιλάμε για τρία χρόνια σπουδων που θα χρειάζεται να είσαι εκεί.
Δεν αναγράφεται κάτι τέτοιο στον οδηγό σπουδών αλλα το πιθανότερο είναι στο τελευταίο έτος να έχεις πρακτική και πτυχιακή ή αντί για πτυχιακή να επιλέξεις κάποια μαθήματα. Σε γενικές γραμμές τα μαθήματα δεν είναι υποχρεωτικό να τα παρακολουθείς αλλά έχω ακούσει ότι στην φλωρινα έχουν απουσίες ακριβώς για να μην πηγαίνουν όλοι να βγάζουν το τμήμα εξ αποστάσεως
Επομένως πολύ πιθανόν να κάνουν το ίδιο και στο Διδυμοτειχο. Πάντως πρακτική κάνεις σε όποιο μέρος της Ελλάδας θες και την πτυχιακή εννοείται την γράφεις από όπου θέλεις.
Στη θέση σου θα σκεφτόμουν πολύ καλά και τα τμήματα κοινωνικής εργασίας ακόμα και αν έπιανα ολες τις ψυχολογιες.
Δεν αναγράφεται κάτι τέτοιο στον οδηγό σπουδών αλλα το πιθανότερο είναι στο τελευταίο έτος να έχεις πρακτική και πτυχιακή ή αντί για πτυχιακή να επιλέξεις κάποια μαθήματα. Σε γενικές γραμμές τα μαθήματα δεν είναι υποχρεωτικό να τα παρακολουθείς αλλά έχω ακούσει ότι στην φλωρινα έχουν απουσίες ακριβώς για να μην πηγαίνουν όλοι να βγάζουν το τμήμα εξ αποστάσεως

Επομένως πολύ πιθανόν να κάνουν το ίδιο και στο Διδυμοτειχο. Πάντως πρακτική κάνεις σε όποιο μέρος της Ελλάδας θες και την πτυχιακή εννοείται την γράφεις από όπου θέλεις.
Στη θέση σου θα σκεφτόμουν πολύ καλά και τα τμήματα κοινωνικής εργασίας ακόμα και αν έπιανα ολες τις ψυχολογιες.
Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 269 μηνύματα.

Δεν φοβαμαι τιποτα αλλο, μονο την εκθεση.Καλησπερα, εδωσα φετος πανελληνιες απο 1ο πεδιο και συγκεντρωσα 15475 μορια. Στοχος μου ηταν ψυχολογια φλωρινα ή Ιωαννινα ομως σιγουρα δε τα πιανω. Εγραψα 18,5 λατινικα 17,7 ιστορια 13,6 αρχαια και 12,2 εκθεση. Πιστευετε αν δωσω 2η φορα μπορω να ανεβασω την εκθεση; Απο τα αρχαια εχασα 2 μοναδες απο σλ και λεξιλογικα που ηταν καθαρα θεμα διαβασματος. Στην εκθεση δε ξερω τι πηγε λαθος. Θεωρειτε πως την 2η φορα μπορω να ανεβσω 1500 μορια χωρις φροντιστηριο; Ή πρεπει να ειναι παντα καποιος να μου διορθωνει τις εκθεσεις και τις πηγες στην ιστορια; Μπορω απλα να βασιστω στα βοηθηματα και σε βιντεο στο youtube? Ευχαριστω πολυ.
Η εκθεση ειναι ενα μαθημα υποκειμενικο, μπορει του χρονου να γραψεις ξανα τον ιδιο βαθμο... Ποτε δεν μπορεις να ξερεις με σιγουρια... Κοιτα σχολες που μπορει να σου αρεσουν και να σκεφτεις τι ακριβως θες να κανεις. Προσωπικα θα σου λεγα να δεις τι γινεται, και αν δεν σου αρεσει, να ξανα δωσεις πανελληνιες.
Greekfighter
Νεοφερμένο μέλος
Ο Greekfighter αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Εξαιρετικά τα πήγες σε ιστορία και λατινικά. Εγώ προετοιμάζομαι για φέτος να γράψω πανελλήνιες και θεωρώ ότι το φροντιστήριο είναι σημαντικό σχεδόν σε όλα τα μαθήματα,γιατί μπορεί να έχεις απορίες, οι οποίες δεν μπορούν να απαντηθούν από το διαδίκτυο ή από το βοήθημα, αλλά από έναν φιλόλογο. Έχω και την εξής απορία: μήπως γνωρίζεις για ποιο λόγο έγραψες τόσο χαμηλά στα μαθήματα αρχαία και γλώσσα;Καλησπερα, εδωσα φετος πανελληνιες απο 1ο πεδιο και συγκεντρωσα 15475 μορια. Στοχος μου ηταν ψυχολογια φλωρινα ή Ιωαννινα ομως σιγουρα δε τα πιανω. Εγραψα 18,5 λατινικα 17,7 ιστορια 13,6 αρχαια και 12,2 εκθεση. Πιστευετε αν δωσω 2η φορα μπορω να ανεβασω την εκθεση; Απο τα αρχαια εχασα 2 μοναδες απο σλ και λεξιλογικα που ηταν καθαρα θεμα διαβασματος. Στην εκθεση δε ξερω τι πηγε λαθος. Θεωρειτε πως την 2η φορα μπορω να ανεβσω 1500 μορια χωρις φροντιστηριο; Ή πρεπει να ειναι παντα καποιος να μου διορθωνει τις εκθεσεις και τις πηγες στην ιστορια; Μπορω απλα να βασιστω στα βοηθηματα και σε βιντεο στο youtube? Ευχαριστω πολυ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 3 μέλη και 113 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Primary Care
- Mixalis!
- ang12_012
- sakplat
- Greekfighter
- vint75
- mimis
- E.Z
- Leo komm
- constansn
- panaman
- charmander