2ή φορα Παννελληνιες

chasepaul

Νεοφερμένος

Η chasepaul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
Για όσους δίνετε δεύτερη φορα και ακουτε σχόλια του τυπου <<συνήθως οσοι δίνουν 2ή φορα παννελληνιες γραφουν 2000 μορια παραπάνω απο την πρωτη φορα και αν>> εχω να πω οτι αυτα είναι μπουρδες και μπορείτε αν πιστεύετε στο εαυτό σας πρωτα να κατάφερετε τα ακατόρθωτα.Εγω που εδωσα φετος 2ή φορα με εκριναν και με αξιολογουσαν ως εναν αποτυχημένο και ομως εγραψα 3000 μόρια παραπάνω απο την πρωτη φορα και περασα στην 2ή μου επιλογη που ηταν μια σχολή που την ηθελα αρκετά.Για αυτο μην τα παρατατε απλα να έχετε υπομονή και απο κει και περα η ζωη επιφυλάσσει για όλους μας τα καλυτερα.
 

Enhypen

Νεοφερμένος

Η Enhypen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα.
Εγώ που θέλω να γράψω 6000 με 7000 μόρια παραπάνω πρέπει να βάλω τα κλάματα 🤣🤣🤣
 

chasepaul

Νεοφερμένος

Η chasepaul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
Εγώ που θέλω να γράψω 6000 με 7000 μόρια παραπάνω πρέπει να βάλω τα κλάματα 🤣🤣🤣
Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι με πίστη για τον εαυτό και με πολυ υπομονή και συστηματικό διάβασμα μπορεί να καταφέρεις να γραψεις και 6000 με 7000 μορια παραπάνω.Αν βαλεις ενα σωστο προγραμμα ολα βγαίνουν και απο κει και περα είναι θεμα τυχης.Καλη σου τυχη ολοι εδω μεσα είμαστε μαζι σου✌🏻.
 

Than003

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Than003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 285 μηνύματα.
Το αν θα ανέβεις 2.000 μόρια και πάνω εξαρτάται και από τα μόρια σου την 1η χρονιά. Το 10 γίνεται πιο εύκολα 14 από το να γίνει το 17 ένα 19. Δηλαδή από ένα σημείο και μετά είναι και λίγο θέμα τύχης, στιγμής κ.α Γενικά αν στρωθείς την 2η χρονιά έχεις σαφώς μεγαλύτερες πιθανότητες σε σχέση με την πρώτη. Όμως είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι κανείς δεν σου εγγυάται τίποτα και πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο "αποτυχίας". Να κρατάμε κάποιες ισορροπίες δηλαδή στο μυαλό μας, κυρίως για την ψυχική μας υγεία. Αλλιώς αν κάτι στραβώσει θα μας στοιχίσει πάρα πολύ. Παρόλα αυτά όποιος το αποφασίσει είναι αξιέπαινος και έχει κάθε λόγο να πιστεύει όχι στο σίγουρο αποτέλεσμα αλλά στο ότι θα δώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του και ό,τι είναι να γίνει ας γίνει.
 
Top