Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2018 στις 23:11 Ο Nick890 έγραψε: #21 24-06-18 23:11 Αρχική Δημοσίευση από andy27: Εντωμεταξύ αφού δεν υπολογίζουμε τα πιθανά έμβρυα που δεν επιβιώνουν μέχρι τη γέννηση τους.. τα Ψ0 δεν προσμετρούνται στη πιθανότητα.. Άρα και η συντονίστρια λάθος μας τα λέει για το Α4.. Click για ανάπτυξη... Αστα να παει...εγω εχω κανει λαθοι στη φυσικη λεω να στειλω και εγω μια επιστολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από andy27: Εντωμεταξύ αφού δεν υπολογίζουμε τα πιθανά έμβρυα που δεν επιβιώνουν μέχρι τη γέννηση τους.. τα Ψ0 δεν προσμετρούνται στη πιθανότητα.. Άρα και η συντονίστρια λάθος μας τα λέει για το Α4.. Click για ανάπτυξη... Αστα να παει...εγω εχω κανει λαθοι στη φυσικη λεω να στειλω και εγω μια επιστολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.