Το ξέρω θα ακουστεί κουφό τώρα αλλά σε λίγους μήνες γίνομαι 19 χρονών και πραγματικά νιώθω πως έχω γεράσει και με έχει πιάσει μια απαισιοδοξία και ένα άγχος!!
Αισθάνομαι πως έχω χαραμίσει τα ωραιότερα χρόνια της ζωής μου και τώρα είναι αργά να ξεκινήσω το οτιδήποτε.Σκέφτομαι όλα αυτά που δεν έκανα στο δημοτικό και γυμνάσιο και εύχομαι να ξαναγύριζαν τον χρόνο πίσω και να τα έκανα αλλίως.Να πετύχαινα δηλαδή πιο πολλά πράγματα,να μάθαινα πιο πολλές γλώσσες να πήγαινα πιο πολλά ταξίδια.
Στο μυαλό μου είναι καρφωμένο ότι είσαι νέος μέχρι τα 25 και ότι μετά αρχίζει ο κατήφορος! Και επειδή είμαι σχεδόν 19 λέω τι 5 χρόνια έμειναν μόνο!!
Είναι δυνατόν να παθει κανείς κρίση ηλικίας στα 19;!!
Είναι θα μου πείτε.Ιδου η απόδειξη!
Αισθάνεται κανείς άλλος έτσι ή με έχουν βαρέσει οι πανελλήνιες στο κεφάλι;!!????
Εδώ εγώ ενόψει Πανελληνίων ήθελα να πάω να μπαρκάρω, εσύ τουλάχιστον έπαθες μία μίνι κρίση ηλικίας
Ξεκάθαρα σε έχει πιάσει το 2ο αγαπητέ Ναθαναήλ

Ωστόσο, πέρα από την πλάκα, η ζωή δεν τελειώνει στα 25, πολλές φορές αρχίζει τότε

Έμπαινα και εγώ στο τρυπάκι παλαιότερα να σκέφτομαι και να ανακυκλώνω στο μυαλό μου δυσάρεστες καταστάσεις και ανθρώπους, αλλά συνειδητοποίησα ότι όλος αυτός είναι ένας φαύλος κύκλος. Είναι παιχνίδια που παίζει το άτιμο το μυαλό που δεν μας αφήνει να ηρεμήσουμε βρε αδερφέ

Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν, συναναστρέψου με ανθρώπους που ταιριάζετε και γεμίζετε ο ένας με την παρέα του τον άλλον και μην κοιτάξεις ποτέ πίσω

Κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της, τις περισσότερες φορές στα 20 έχεις τη διάθεση και το κουράγιο αλλά δεν έχεις λεφτά, στα 30 και έπειτα έχεις το τελευταίο και όχι σε τέτοιο βαθμό τα πρώτα 2. Άλλωστε, δεν υπάρχουν κανόνες, κάθε άνθρωπος χαράζει το δικό του μονοπάτι και προσπαθεί μέρα με τη μέρα να το κάνει πιο όμορφο

Η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο (και η φυλακή απλά ένα μέρος θα μου πεις και θα'χεις και δίκιο μουαχαχαχα)
Όσον αφορά στις γλώσσες και τα ταξίδια, έχεις από αυτά να μάθεις ακόμη... οουυυ

Και όποιος νομίζει ότι στα 19 του τα έχει κάνει όλα στην πραγματικότητα δεν ξέρει τίποτα

Εξάλλου, βαρετά δε θα ήταν αν όλα τα κάναμε στην υποτιθέμενη ώρα τους; Αν όλα ήταν σε τάξη; Αν ήμασταν όλοι ίδιοι; Αν βιαζόμασταν να μεγαλώσουμε πριν την ηλικία μας; Πάει το σασπένς μετά