mariats98
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valantis21
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 991793
Επισκέπτης

Παιδιά διάβασα αυτά που γράφετε και σοκαρίστηκα.....Υπαρχει περίπτωση να την παρουν ολη λάθος επειδή δεν την χωρίσαμε σε α) και β) ??![]()
Δεν νομίζω να το πάρουν λάθος, ειδικά αν ξεχωρίζουν τα ερωτήματα (π.χ. αν ανέπτυξες σε μία παράγραφο τον συλλογισμό και σε άλλη μία την ερμηνεία του συλλογισμού)... Αν ήταν έτσι, θα έπρεπε να κόψουν και στην έκθεση... αν κόψουν απ' αυτό, να ψοφήσουν
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν νομίζω να το πάρουν λάθος, ειδικά αν ξεχωρίζουν τα ερωτήματα (π.χ. αν ανέπτυξες σε μία παράγραφο τον συλλογισμό και σε άλλη μία την ερμηνεία του συλλογισμού)... Αν ήταν έτσι, θα έπρεπε να κόψουν και στην έκθεση... αν κόψουν απ' αυτό, να ψοφήσουν
Δεν άλλαξα καν παράγραφο.

Ε, καλά στην έκθεση θα ήταν παράλογο. Υπέθεσα πως έβαλαν α) και β) απλά για να διαχωρίσουν τα ζητούμενα.
mariats98
Νεοφερμένο μέλος

Δεν άλλαξα καν παράγραφο.
Ε, καλά στην έκθεση θα ήταν παράλογο. Υπέθεσα έβαλαν α) και β) απλά για να διαχωρίσουν τα ζητούμενα.
Μια από τα ίδια και ένα σοκ το εχω πάθει...
Faihh
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 991793
Επισκέπτης

Υπέθεσα πως έβαλαν α) και β) απλά για να διαχωρίσουν τα ζητούμενα.
Αυτό πιστεύω πως ισχύει και στην προκειμένη περίπτωση (ούτε κι εγώ έβαλα ''α'' και ''β'' στα υποερωτήματα, όμως άλλαξα παράγραφο)
Μην αγχώνεστε, άνθρωποι είναι οι βαθμολογητές, όχι ρομπότ...
(εγώ πιο πολύ σπάστηκα που δεν αναγνώρισα σωστά την μετοχή, κι όχι από αυτή την ερώτηση)
αλεξης23
Νεοφερμένο μέλος

mariats98
Νεοφερμένο μέλος

αλεξης23
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.