isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:26 Η isida!!! έγραψε: #121 17-05-13 13:26 ρωτησα και στο φρο , επρεπε να γινει αναφορα και στον ανθρωπο και στο περιβαλλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:26 Ο CLONOA έγραψε: #122 17-05-13 13:26 Ρε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:28 Ο cha0s έγραψε: #123 17-05-13 13:28 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Ρε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε; Click για ανάπτυξη... Με το που τελείωσα, μετά απο 3 λεπτά χτύπησε. Καλά που δε πήγα τουαλέτα γιατί δε θα έγραφα επίλογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:29 Ο vHSdis έγραψε: #124 17-05-13 13:29 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Ρε παιδιά ξεκάθαρο το θεμα Επιπτώσεις ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ λόγω της έλλειψης σεβασμού του απο τον άνθρωπο Δεν λέει ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Click για ανάπτυξη... τις επιπτώσεις που έχει προκαλέσει η έλλειψη σεβασμού του ανθρώπου προς το φυσικό περιβάλλον. Δεν διαβασες σωστα το ερωτημα.Θελει συνολικα τις επιπτωσεις της συμπεριφορας του ανθρπου στο περιβαλλον και οχι μονο στο περιβαλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανία Ζγ Νεοφερμένο μέλος Η Στεφανία Ζγ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:30 Η Στεφανία Ζγ: #125 17-05-13 13:30 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Ρε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε; Click για ανάπτυξη... τον επίλογο τον κουτσούρεψα στα 3 τελευταία λεπτά έκλαψα και λίγο να μου φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:31 Ο cha0s έγραψε: #126 17-05-13 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vHSdis: τις επιπτώσεις που έχει προκαλέσει η έλλειψη σεβασμού του ανθρώπου προς το φυσικό περιβάλλον. Δεν διαβασες σωστα το ερωτημα.Θελει συνολικα τις επιπτωσεις της συμπεριφορας του ανθρπου στο περιβαλλον και οχι μονο στο περιβαλλον. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το διάβασα, μια χαρά είδα και λύσεις απο το φροντ, αλλά τεσπα Πάμε για το επόμενο μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Η ~Lös~ έγραψε: #127 17-05-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από derron: Κι εγώ επίπονη έβαλα αλλά μάλλον είναι λάθος! Και η μαλακία είναι ότι το σφύριξαν 2-3 μες στην τάξη και το έβαλα. Φυσικά προηγουμένως είχα βάλει "αδίστακτη" που πιθανώς και αυτο είναι λάθος... Click για ανάπτυξη... μη μιλάαας,εγώ αθεράπευτη έβαλα ντάξει,νομίζω μικρό το κακό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Ο derron έγραψε: #128 17-05-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Ρε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε; Click για ανάπτυξη... Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Ο Sal Paradise: #129 17-05-13 13:32 Τελικα,εξωγηινη ζωη υπαρχει? Ειναι ενα ακομη διανοητικο παιχνιδι του ανθρωπου? Τα ερωτηματικα μου τι δηλωνουν παραπανω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:34 Η Νάγια Τ. έγραψε: #130 17-05-13 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: Τελικα,εξωγηινη ζωη υπαρχει? Ειναι ενα ακομη διανοητικο παιχνιδι του ανθρωπου? Τα ερωτηματικα μου τι δηλωνουν παραπανω?? Click για ανάπτυξη... Οτι ζουν ανάμεσα μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:35 Ο derron έγραψε: #131 17-05-13 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: μη μιλάαας,εγώ αθεράπευτη έβαλα ντάξει,νομίζω μικρό το κακό.. Click για ανάπτυξη... Εχασα πιθανότατα και το πυκνώνει (έβαλα μεγαλώνει) και αν είναι κανένας στραβός βαθμολογητής μπορεί να μου κοψει και τα "υψηλα=χαμηλα" και "πληθαίνουν=αυξανονται" αντι για αυξάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Ο Sal Paradise: #132 17-05-13 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Οτι ζουν ανάμεσα μας? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Η isida!!! έγραψε: #133 17-05-13 13:36 στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Ο Solmyr έγραψε: #134 17-05-13 13:39 Ρε παιδιά...Τι τεχνολογία λέτε?Στην έκθεση δεν κολλούσε ιδιαίτερα και στην περίληψη γινόταν μικρή αναφορά.Μόνο στην ανάπτυξη παραγράφου μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και αυτό προαιρετικά γιατί για την ανάπτυξη ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αρκετούς δρόμους.Όσον αφορά την έκθεση κατά τη γνώμη μου ήθελε τις επιπτώσεις κυρίως στον άνθρωπο,στην κοινωνία και έπειτα στο περιβάλλον.Ο συνδυασμός των 2 είναι το καλύτερο.Εγώ βέβαια έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνία και το άτομο.Οι ασκήσεις σχετικά απλές...Διαπίστωσα ότι ευνοούσε τα άτομα που παπαγάλισαν κάποια πράγματα...Όπως και να έχει μην ακούτε κανέναν.Η βαθμολόγηση έχει υποκειμενικό χαρακτήρα.Επομένως καμιά πρόβλεψη δε μπορεί να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Η Gate4 έγραψε: #135 17-05-13 13:39 Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Ο derron έγραψε: #136 17-05-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Η Gate4 έγραψε: #137 17-05-13 13:42 Πήγα στο φροντιστήριο για τις λύσεις και λογικά έγραψα πολύ καλά Μια καλή αρχή τη χρειαζόμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #138 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Click για ανάπτυξη... μπραβο καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Ο CLONOA έγραψε: #139 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από derron: Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Click για ανάπτυξη... Ρε σεις εγώ έκανα το δεύτερο ερώτημα σε 10 λεπτά και την δεύτερη παράγραφο του β ερωτήματος της βάζω μια πρόταση στο τέλος και την κάνω επίλογο... Εν τω μεταξύ τι θέμα ήταν αυτό; Μόνο που δεν μας ρώτησαν πως περάσαμε πέρσι το καλοκαίρι... όλοι που είχαν αδυναμία στην έκθεση και είχαν ενδεχομένως πλεονέκτημα σε κάποια άλλα μαθήματα γράψανε κι εμείς που περιμένουμε από έκθεση πήραμε τα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:44 Ο t00nS έγραψε: #140 17-05-13 13:44 ούτε εμένα μου έφτασε ο χρόνος έγραψα σε 35 λέπτα έκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Vicky13 Katerinaki03 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρωτησα και στο φρο , επρεπε να γινει αναφορα και στον ανθρωπο και στο περιβαλλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:26 Ο CLONOA έγραψε: #122 17-05-13 13:26 Ρε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:28 Ο cha0s έγραψε: #123 17-05-13 13:28 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Ρε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε; Click για ανάπτυξη... Με το που τελείωσα, μετά απο 3 λεπτά χτύπησε. Καλά που δε πήγα τουαλέτα γιατί δε θα έγραφα επίλογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:29 Ο vHSdis έγραψε: #124 17-05-13 13:29 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Ρε παιδιά ξεκάθαρο το θεμα Επιπτώσεις ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ λόγω της έλλειψης σεβασμού του απο τον άνθρωπο Δεν λέει ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Click για ανάπτυξη... τις επιπτώσεις που έχει προκαλέσει η έλλειψη σεβασμού του ανθρώπου προς το φυσικό περιβάλλον. Δεν διαβασες σωστα το ερωτημα.Θελει συνολικα τις επιπτωσεις της συμπεριφορας του ανθρπου στο περιβαλλον και οχι μονο στο περιβαλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανία Ζγ Νεοφερμένο μέλος Η Στεφανία Ζγ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:30 Η Στεφανία Ζγ: #125 17-05-13 13:30 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Ρε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε; Click για ανάπτυξη... τον επίλογο τον κουτσούρεψα στα 3 τελευταία λεπτά έκλαψα και λίγο να μου φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:31 Ο cha0s έγραψε: #126 17-05-13 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vHSdis: τις επιπτώσεις που έχει προκαλέσει η έλλειψη σεβασμού του ανθρώπου προς το φυσικό περιβάλλον. Δεν διαβασες σωστα το ερωτημα.Θελει συνολικα τις επιπτωσεις της συμπεριφορας του ανθρπου στο περιβαλλον και οχι μονο στο περιβαλλον. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το διάβασα, μια χαρά είδα και λύσεις απο το φροντ, αλλά τεσπα Πάμε για το επόμενο μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Η ~Lös~ έγραψε: #127 17-05-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από derron: Κι εγώ επίπονη έβαλα αλλά μάλλον είναι λάθος! Και η μαλακία είναι ότι το σφύριξαν 2-3 μες στην τάξη και το έβαλα. Φυσικά προηγουμένως είχα βάλει "αδίστακτη" που πιθανώς και αυτο είναι λάθος... Click για ανάπτυξη... μη μιλάαας,εγώ αθεράπευτη έβαλα ντάξει,νομίζω μικρό το κακό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Ο derron έγραψε: #128 17-05-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Ρε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε; Click για ανάπτυξη... Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Ο Sal Paradise: #129 17-05-13 13:32 Τελικα,εξωγηινη ζωη υπαρχει? Ειναι ενα ακομη διανοητικο παιχνιδι του ανθρωπου? Τα ερωτηματικα μου τι δηλωνουν παραπανω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:34 Η Νάγια Τ. έγραψε: #130 17-05-13 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: Τελικα,εξωγηινη ζωη υπαρχει? Ειναι ενα ακομη διανοητικο παιχνιδι του ανθρωπου? Τα ερωτηματικα μου τι δηλωνουν παραπανω?? Click για ανάπτυξη... Οτι ζουν ανάμεσα μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:35 Ο derron έγραψε: #131 17-05-13 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: μη μιλάαας,εγώ αθεράπευτη έβαλα ντάξει,νομίζω μικρό το κακό.. Click για ανάπτυξη... Εχασα πιθανότατα και το πυκνώνει (έβαλα μεγαλώνει) και αν είναι κανένας στραβός βαθμολογητής μπορεί να μου κοψει και τα "υψηλα=χαμηλα" και "πληθαίνουν=αυξανονται" αντι για αυξάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Ο Sal Paradise: #132 17-05-13 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Οτι ζουν ανάμεσα μας? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Η isida!!! έγραψε: #133 17-05-13 13:36 στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Ο Solmyr έγραψε: #134 17-05-13 13:39 Ρε παιδιά...Τι τεχνολογία λέτε?Στην έκθεση δεν κολλούσε ιδιαίτερα και στην περίληψη γινόταν μικρή αναφορά.Μόνο στην ανάπτυξη παραγράφου μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και αυτό προαιρετικά γιατί για την ανάπτυξη ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αρκετούς δρόμους.Όσον αφορά την έκθεση κατά τη γνώμη μου ήθελε τις επιπτώσεις κυρίως στον άνθρωπο,στην κοινωνία και έπειτα στο περιβάλλον.Ο συνδυασμός των 2 είναι το καλύτερο.Εγώ βέβαια έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνία και το άτομο.Οι ασκήσεις σχετικά απλές...Διαπίστωσα ότι ευνοούσε τα άτομα που παπαγάλισαν κάποια πράγματα...Όπως και να έχει μην ακούτε κανέναν.Η βαθμολόγηση έχει υποκειμενικό χαρακτήρα.Επομένως καμιά πρόβλεψη δε μπορεί να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Η Gate4 έγραψε: #135 17-05-13 13:39 Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Ο derron έγραψε: #136 17-05-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Η Gate4 έγραψε: #137 17-05-13 13:42 Πήγα στο φροντιστήριο για τις λύσεις και λογικά έγραψα πολύ καλά Μια καλή αρχή τη χρειαζόμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #138 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Click για ανάπτυξη... μπραβο καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Ο CLONOA έγραψε: #139 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από derron: Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Click για ανάπτυξη... Ρε σεις εγώ έκανα το δεύτερο ερώτημα σε 10 λεπτά και την δεύτερη παράγραφο του β ερωτήματος της βάζω μια πρόταση στο τέλος και την κάνω επίλογο... Εν τω μεταξύ τι θέμα ήταν αυτό; Μόνο που δεν μας ρώτησαν πως περάσαμε πέρσι το καλοκαίρι... όλοι που είχαν αδυναμία στην έκθεση και είχαν ενδεχομένως πλεονέκτημα σε κάποια άλλα μαθήματα γράψανε κι εμείς που περιμένουμε από έκθεση πήραμε τα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:44 Ο t00nS έγραψε: #140 17-05-13 13:44 ούτε εμένα μου έφτασε ο χρόνος έγραψα σε 35 λέπτα έκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Vicky13 Katerinaki03 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:28 Ο cha0s έγραψε: #123 17-05-13 13:28 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Ρε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε; Click για ανάπτυξη... Με το που τελείωσα, μετά απο 3 λεπτά χτύπησε. Καλά που δε πήγα τουαλέτα γιατί δε θα έγραφα επίλογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:29 Ο vHSdis έγραψε: #124 17-05-13 13:29 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Ρε παιδιά ξεκάθαρο το θεμα Επιπτώσεις ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ λόγω της έλλειψης σεβασμού του απο τον άνθρωπο Δεν λέει ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Click για ανάπτυξη... τις επιπτώσεις που έχει προκαλέσει η έλλειψη σεβασμού του ανθρώπου προς το φυσικό περιβάλλον. Δεν διαβασες σωστα το ερωτημα.Θελει συνολικα τις επιπτωσεις της συμπεριφορας του ανθρπου στο περιβαλλον και οχι μονο στο περιβαλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανία Ζγ Νεοφερμένο μέλος Η Στεφανία Ζγ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:30 Η Στεφανία Ζγ: #125 17-05-13 13:30 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Ρε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε; Click για ανάπτυξη... τον επίλογο τον κουτσούρεψα στα 3 τελευταία λεπτά έκλαψα και λίγο να μου φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:31 Ο cha0s έγραψε: #126 17-05-13 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vHSdis: τις επιπτώσεις που έχει προκαλέσει η έλλειψη σεβασμού του ανθρώπου προς το φυσικό περιβάλλον. Δεν διαβασες σωστα το ερωτημα.Θελει συνολικα τις επιπτωσεις της συμπεριφορας του ανθρπου στο περιβαλλον και οχι μονο στο περιβαλλον. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το διάβασα, μια χαρά είδα και λύσεις απο το φροντ, αλλά τεσπα Πάμε για το επόμενο μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Η ~Lös~ έγραψε: #127 17-05-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από derron: Κι εγώ επίπονη έβαλα αλλά μάλλον είναι λάθος! Και η μαλακία είναι ότι το σφύριξαν 2-3 μες στην τάξη και το έβαλα. Φυσικά προηγουμένως είχα βάλει "αδίστακτη" που πιθανώς και αυτο είναι λάθος... Click για ανάπτυξη... μη μιλάαας,εγώ αθεράπευτη έβαλα ντάξει,νομίζω μικρό το κακό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Ο derron έγραψε: #128 17-05-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Ρε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε; Click για ανάπτυξη... Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Ο Sal Paradise: #129 17-05-13 13:32 Τελικα,εξωγηινη ζωη υπαρχει? Ειναι ενα ακομη διανοητικο παιχνιδι του ανθρωπου? Τα ερωτηματικα μου τι δηλωνουν παραπανω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:34 Η Νάγια Τ. έγραψε: #130 17-05-13 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: Τελικα,εξωγηινη ζωη υπαρχει? Ειναι ενα ακομη διανοητικο παιχνιδι του ανθρωπου? Τα ερωτηματικα μου τι δηλωνουν παραπανω?? Click για ανάπτυξη... Οτι ζουν ανάμεσα μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:35 Ο derron έγραψε: #131 17-05-13 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: μη μιλάαας,εγώ αθεράπευτη έβαλα ντάξει,νομίζω μικρό το κακό.. Click για ανάπτυξη... Εχασα πιθανότατα και το πυκνώνει (έβαλα μεγαλώνει) και αν είναι κανένας στραβός βαθμολογητής μπορεί να μου κοψει και τα "υψηλα=χαμηλα" και "πληθαίνουν=αυξανονται" αντι για αυξάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Ο Sal Paradise: #132 17-05-13 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Οτι ζουν ανάμεσα μας? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Η isida!!! έγραψε: #133 17-05-13 13:36 στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Ο Solmyr έγραψε: #134 17-05-13 13:39 Ρε παιδιά...Τι τεχνολογία λέτε?Στην έκθεση δεν κολλούσε ιδιαίτερα και στην περίληψη γινόταν μικρή αναφορά.Μόνο στην ανάπτυξη παραγράφου μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και αυτό προαιρετικά γιατί για την ανάπτυξη ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αρκετούς δρόμους.Όσον αφορά την έκθεση κατά τη γνώμη μου ήθελε τις επιπτώσεις κυρίως στον άνθρωπο,στην κοινωνία και έπειτα στο περιβάλλον.Ο συνδυασμός των 2 είναι το καλύτερο.Εγώ βέβαια έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνία και το άτομο.Οι ασκήσεις σχετικά απλές...Διαπίστωσα ότι ευνοούσε τα άτομα που παπαγάλισαν κάποια πράγματα...Όπως και να έχει μην ακούτε κανέναν.Η βαθμολόγηση έχει υποκειμενικό χαρακτήρα.Επομένως καμιά πρόβλεψη δε μπορεί να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Η Gate4 έγραψε: #135 17-05-13 13:39 Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Ο derron έγραψε: #136 17-05-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Η Gate4 έγραψε: #137 17-05-13 13:42 Πήγα στο φροντιστήριο για τις λύσεις και λογικά έγραψα πολύ καλά Μια καλή αρχή τη χρειαζόμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #138 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Click για ανάπτυξη... μπραβο καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Ο CLONOA έγραψε: #139 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από derron: Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Click για ανάπτυξη... Ρε σεις εγώ έκανα το δεύτερο ερώτημα σε 10 λεπτά και την δεύτερη παράγραφο του β ερωτήματος της βάζω μια πρόταση στο τέλος και την κάνω επίλογο... Εν τω μεταξύ τι θέμα ήταν αυτό; Μόνο που δεν μας ρώτησαν πως περάσαμε πέρσι το καλοκαίρι... όλοι που είχαν αδυναμία στην έκθεση και είχαν ενδεχομένως πλεονέκτημα σε κάποια άλλα μαθήματα γράψανε κι εμείς που περιμένουμε από έκθεση πήραμε τα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:44 Ο t00nS έγραψε: #140 17-05-13 13:44 ούτε εμένα μου έφτασε ο χρόνος έγραψα σε 35 λέπτα έκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Vicky13 Katerinaki03 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Ρε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε; Click για ανάπτυξη... Με το που τελείωσα, μετά απο 3 λεπτά χτύπησε. Καλά που δε πήγα τουαλέτα γιατί δε θα έγραφα επίλογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:29 Ο vHSdis έγραψε: #124 17-05-13 13:29 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Ρε παιδιά ξεκάθαρο το θεμα Επιπτώσεις ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ λόγω της έλλειψης σεβασμού του απο τον άνθρωπο Δεν λέει ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Click για ανάπτυξη... τις επιπτώσεις που έχει προκαλέσει η έλλειψη σεβασμού του ανθρώπου προς το φυσικό περιβάλλον. Δεν διαβασες σωστα το ερωτημα.Θελει συνολικα τις επιπτωσεις της συμπεριφορας του ανθρπου στο περιβαλλον και οχι μονο στο περιβαλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανία Ζγ Νεοφερμένο μέλος Η Στεφανία Ζγ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:30 Η Στεφανία Ζγ: #125 17-05-13 13:30 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Ρε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε; Click για ανάπτυξη... τον επίλογο τον κουτσούρεψα στα 3 τελευταία λεπτά έκλαψα και λίγο να μου φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:31 Ο cha0s έγραψε: #126 17-05-13 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vHSdis: τις επιπτώσεις που έχει προκαλέσει η έλλειψη σεβασμού του ανθρώπου προς το φυσικό περιβάλλον. Δεν διαβασες σωστα το ερωτημα.Θελει συνολικα τις επιπτωσεις της συμπεριφορας του ανθρπου στο περιβαλλον και οχι μονο στο περιβαλλον. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το διάβασα, μια χαρά είδα και λύσεις απο το φροντ, αλλά τεσπα Πάμε για το επόμενο μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Η ~Lös~ έγραψε: #127 17-05-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από derron: Κι εγώ επίπονη έβαλα αλλά μάλλον είναι λάθος! Και η μαλακία είναι ότι το σφύριξαν 2-3 μες στην τάξη και το έβαλα. Φυσικά προηγουμένως είχα βάλει "αδίστακτη" που πιθανώς και αυτο είναι λάθος... Click για ανάπτυξη... μη μιλάαας,εγώ αθεράπευτη έβαλα ντάξει,νομίζω μικρό το κακό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Ο derron έγραψε: #128 17-05-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Ρε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε; Click για ανάπτυξη... Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Ο Sal Paradise: #129 17-05-13 13:32 Τελικα,εξωγηινη ζωη υπαρχει? Ειναι ενα ακομη διανοητικο παιχνιδι του ανθρωπου? Τα ερωτηματικα μου τι δηλωνουν παραπανω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:34 Η Νάγια Τ. έγραψε: #130 17-05-13 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: Τελικα,εξωγηινη ζωη υπαρχει? Ειναι ενα ακομη διανοητικο παιχνιδι του ανθρωπου? Τα ερωτηματικα μου τι δηλωνουν παραπανω?? Click για ανάπτυξη... Οτι ζουν ανάμεσα μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:35 Ο derron έγραψε: #131 17-05-13 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: μη μιλάαας,εγώ αθεράπευτη έβαλα ντάξει,νομίζω μικρό το κακό.. Click για ανάπτυξη... Εχασα πιθανότατα και το πυκνώνει (έβαλα μεγαλώνει) και αν είναι κανένας στραβός βαθμολογητής μπορεί να μου κοψει και τα "υψηλα=χαμηλα" και "πληθαίνουν=αυξανονται" αντι για αυξάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Ο Sal Paradise: #132 17-05-13 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Οτι ζουν ανάμεσα μας? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Η isida!!! έγραψε: #133 17-05-13 13:36 στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Ο Solmyr έγραψε: #134 17-05-13 13:39 Ρε παιδιά...Τι τεχνολογία λέτε?Στην έκθεση δεν κολλούσε ιδιαίτερα και στην περίληψη γινόταν μικρή αναφορά.Μόνο στην ανάπτυξη παραγράφου μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και αυτό προαιρετικά γιατί για την ανάπτυξη ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αρκετούς δρόμους.Όσον αφορά την έκθεση κατά τη γνώμη μου ήθελε τις επιπτώσεις κυρίως στον άνθρωπο,στην κοινωνία και έπειτα στο περιβάλλον.Ο συνδυασμός των 2 είναι το καλύτερο.Εγώ βέβαια έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνία και το άτομο.Οι ασκήσεις σχετικά απλές...Διαπίστωσα ότι ευνοούσε τα άτομα που παπαγάλισαν κάποια πράγματα...Όπως και να έχει μην ακούτε κανέναν.Η βαθμολόγηση έχει υποκειμενικό χαρακτήρα.Επομένως καμιά πρόβλεψη δε μπορεί να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Η Gate4 έγραψε: #135 17-05-13 13:39 Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Ο derron έγραψε: #136 17-05-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Η Gate4 έγραψε: #137 17-05-13 13:42 Πήγα στο φροντιστήριο για τις λύσεις και λογικά έγραψα πολύ καλά Μια καλή αρχή τη χρειαζόμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #138 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Click για ανάπτυξη... μπραβο καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Ο CLONOA έγραψε: #139 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από derron: Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Click για ανάπτυξη... Ρε σεις εγώ έκανα το δεύτερο ερώτημα σε 10 λεπτά και την δεύτερη παράγραφο του β ερωτήματος της βάζω μια πρόταση στο τέλος και την κάνω επίλογο... Εν τω μεταξύ τι θέμα ήταν αυτό; Μόνο που δεν μας ρώτησαν πως περάσαμε πέρσι το καλοκαίρι... όλοι που είχαν αδυναμία στην έκθεση και είχαν ενδεχομένως πλεονέκτημα σε κάποια άλλα μαθήματα γράψανε κι εμείς που περιμένουμε από έκθεση πήραμε τα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:44 Ο t00nS έγραψε: #140 17-05-13 13:44 ούτε εμένα μου έφτασε ο χρόνος έγραψα σε 35 λέπτα έκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Vicky13 Katerinaki03 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Ρε παιδιά ξεκάθαρο το θεμα Επιπτώσεις ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ λόγω της έλλειψης σεβασμού του απο τον άνθρωπο Δεν λέει ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Click για ανάπτυξη... τις επιπτώσεις που έχει προκαλέσει η έλλειψη σεβασμού του ανθρώπου προς το φυσικό περιβάλλον. Δεν διαβασες σωστα το ερωτημα.Θελει συνολικα τις επιπτωσεις της συμπεριφορας του ανθρπου στο περιβαλλον και οχι μονο στο περιβαλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στεφανία Ζγ Νεοφερμένο μέλος Η Στεφανία Ζγ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:30 Η Στεφανία Ζγ: #125 17-05-13 13:30 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Ρε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε; Click για ανάπτυξη... τον επίλογο τον κουτσούρεψα στα 3 τελευταία λεπτά έκλαψα και λίγο να μου φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:31 Ο cha0s έγραψε: #126 17-05-13 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vHSdis: τις επιπτώσεις που έχει προκαλέσει η έλλειψη σεβασμού του ανθρώπου προς το φυσικό περιβάλλον. Δεν διαβασες σωστα το ερωτημα.Θελει συνολικα τις επιπτωσεις της συμπεριφορας του ανθρπου στο περιβαλλον και οχι μονο στο περιβαλλον. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το διάβασα, μια χαρά είδα και λύσεις απο το φροντ, αλλά τεσπα Πάμε για το επόμενο μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Η ~Lös~ έγραψε: #127 17-05-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από derron: Κι εγώ επίπονη έβαλα αλλά μάλλον είναι λάθος! Και η μαλακία είναι ότι το σφύριξαν 2-3 μες στην τάξη και το έβαλα. Φυσικά προηγουμένως είχα βάλει "αδίστακτη" που πιθανώς και αυτο είναι λάθος... Click για ανάπτυξη... μη μιλάαας,εγώ αθεράπευτη έβαλα ντάξει,νομίζω μικρό το κακό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Ο derron έγραψε: #128 17-05-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Ρε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε; Click για ανάπτυξη... Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Ο Sal Paradise: #129 17-05-13 13:32 Τελικα,εξωγηινη ζωη υπαρχει? Ειναι ενα ακομη διανοητικο παιχνιδι του ανθρωπου? Τα ερωτηματικα μου τι δηλωνουν παραπανω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:34 Η Νάγια Τ. έγραψε: #130 17-05-13 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: Τελικα,εξωγηινη ζωη υπαρχει? Ειναι ενα ακομη διανοητικο παιχνιδι του ανθρωπου? Τα ερωτηματικα μου τι δηλωνουν παραπανω?? Click για ανάπτυξη... Οτι ζουν ανάμεσα μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:35 Ο derron έγραψε: #131 17-05-13 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: μη μιλάαας,εγώ αθεράπευτη έβαλα ντάξει,νομίζω μικρό το κακό.. Click για ανάπτυξη... Εχασα πιθανότατα και το πυκνώνει (έβαλα μεγαλώνει) και αν είναι κανένας στραβός βαθμολογητής μπορεί να μου κοψει και τα "υψηλα=χαμηλα" και "πληθαίνουν=αυξανονται" αντι για αυξάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Ο Sal Paradise: #132 17-05-13 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Οτι ζουν ανάμεσα μας? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Η isida!!! έγραψε: #133 17-05-13 13:36 στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Ο Solmyr έγραψε: #134 17-05-13 13:39 Ρε παιδιά...Τι τεχνολογία λέτε?Στην έκθεση δεν κολλούσε ιδιαίτερα και στην περίληψη γινόταν μικρή αναφορά.Μόνο στην ανάπτυξη παραγράφου μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και αυτό προαιρετικά γιατί για την ανάπτυξη ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αρκετούς δρόμους.Όσον αφορά την έκθεση κατά τη γνώμη μου ήθελε τις επιπτώσεις κυρίως στον άνθρωπο,στην κοινωνία και έπειτα στο περιβάλλον.Ο συνδυασμός των 2 είναι το καλύτερο.Εγώ βέβαια έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνία και το άτομο.Οι ασκήσεις σχετικά απλές...Διαπίστωσα ότι ευνοούσε τα άτομα που παπαγάλισαν κάποια πράγματα...Όπως και να έχει μην ακούτε κανέναν.Η βαθμολόγηση έχει υποκειμενικό χαρακτήρα.Επομένως καμιά πρόβλεψη δε μπορεί να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Η Gate4 έγραψε: #135 17-05-13 13:39 Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Ο derron έγραψε: #136 17-05-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Η Gate4 έγραψε: #137 17-05-13 13:42 Πήγα στο φροντιστήριο για τις λύσεις και λογικά έγραψα πολύ καλά Μια καλή αρχή τη χρειαζόμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #138 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Click για ανάπτυξη... μπραβο καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Ο CLONOA έγραψε: #139 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από derron: Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Click για ανάπτυξη... Ρε σεις εγώ έκανα το δεύτερο ερώτημα σε 10 λεπτά και την δεύτερη παράγραφο του β ερωτήματος της βάζω μια πρόταση στο τέλος και την κάνω επίλογο... Εν τω μεταξύ τι θέμα ήταν αυτό; Μόνο που δεν μας ρώτησαν πως περάσαμε πέρσι το καλοκαίρι... όλοι που είχαν αδυναμία στην έκθεση και είχαν ενδεχομένως πλεονέκτημα σε κάποια άλλα μαθήματα γράψανε κι εμείς που περιμένουμε από έκθεση πήραμε τα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:44 Ο t00nS έγραψε: #140 17-05-13 13:44 ούτε εμένα μου έφτασε ο χρόνος έγραψα σε 35 λέπτα έκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Vicky13 Katerinaki03 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Ρε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε; Click για ανάπτυξη... τον επίλογο τον κουτσούρεψα στα 3 τελευταία λεπτά έκλαψα και λίγο να μου φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:31 Ο cha0s έγραψε: #126 17-05-13 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vHSdis: τις επιπτώσεις που έχει προκαλέσει η έλλειψη σεβασμού του ανθρώπου προς το φυσικό περιβάλλον. Δεν διαβασες σωστα το ερωτημα.Θελει συνολικα τις επιπτωσεις της συμπεριφορας του ανθρπου στο περιβαλλον και οχι μονο στο περιβαλλον. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το διάβασα, μια χαρά είδα και λύσεις απο το φροντ, αλλά τεσπα Πάμε για το επόμενο μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Η ~Lös~ έγραψε: #127 17-05-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από derron: Κι εγώ επίπονη έβαλα αλλά μάλλον είναι λάθος! Και η μαλακία είναι ότι το σφύριξαν 2-3 μες στην τάξη και το έβαλα. Φυσικά προηγουμένως είχα βάλει "αδίστακτη" που πιθανώς και αυτο είναι λάθος... Click για ανάπτυξη... μη μιλάαας,εγώ αθεράπευτη έβαλα ντάξει,νομίζω μικρό το κακό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Ο derron έγραψε: #128 17-05-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Ρε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε; Click για ανάπτυξη... Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Ο Sal Paradise: #129 17-05-13 13:32 Τελικα,εξωγηινη ζωη υπαρχει? Ειναι ενα ακομη διανοητικο παιχνιδι του ανθρωπου? Τα ερωτηματικα μου τι δηλωνουν παραπανω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:34 Η Νάγια Τ. έγραψε: #130 17-05-13 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: Τελικα,εξωγηινη ζωη υπαρχει? Ειναι ενα ακομη διανοητικο παιχνιδι του ανθρωπου? Τα ερωτηματικα μου τι δηλωνουν παραπανω?? Click για ανάπτυξη... Οτι ζουν ανάμεσα μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:35 Ο derron έγραψε: #131 17-05-13 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: μη μιλάαας,εγώ αθεράπευτη έβαλα ντάξει,νομίζω μικρό το κακό.. Click για ανάπτυξη... Εχασα πιθανότατα και το πυκνώνει (έβαλα μεγαλώνει) και αν είναι κανένας στραβός βαθμολογητής μπορεί να μου κοψει και τα "υψηλα=χαμηλα" και "πληθαίνουν=αυξανονται" αντι για αυξάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Ο Sal Paradise: #132 17-05-13 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Οτι ζουν ανάμεσα μας? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Η isida!!! έγραψε: #133 17-05-13 13:36 στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Ο Solmyr έγραψε: #134 17-05-13 13:39 Ρε παιδιά...Τι τεχνολογία λέτε?Στην έκθεση δεν κολλούσε ιδιαίτερα και στην περίληψη γινόταν μικρή αναφορά.Μόνο στην ανάπτυξη παραγράφου μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και αυτό προαιρετικά γιατί για την ανάπτυξη ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αρκετούς δρόμους.Όσον αφορά την έκθεση κατά τη γνώμη μου ήθελε τις επιπτώσεις κυρίως στον άνθρωπο,στην κοινωνία και έπειτα στο περιβάλλον.Ο συνδυασμός των 2 είναι το καλύτερο.Εγώ βέβαια έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνία και το άτομο.Οι ασκήσεις σχετικά απλές...Διαπίστωσα ότι ευνοούσε τα άτομα που παπαγάλισαν κάποια πράγματα...Όπως και να έχει μην ακούτε κανέναν.Η βαθμολόγηση έχει υποκειμενικό χαρακτήρα.Επομένως καμιά πρόβλεψη δε μπορεί να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Η Gate4 έγραψε: #135 17-05-13 13:39 Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Ο derron έγραψε: #136 17-05-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Η Gate4 έγραψε: #137 17-05-13 13:42 Πήγα στο φροντιστήριο για τις λύσεις και λογικά έγραψα πολύ καλά Μια καλή αρχή τη χρειαζόμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #138 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Click για ανάπτυξη... μπραβο καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Ο CLONOA έγραψε: #139 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από derron: Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Click για ανάπτυξη... Ρε σεις εγώ έκανα το δεύτερο ερώτημα σε 10 λεπτά και την δεύτερη παράγραφο του β ερωτήματος της βάζω μια πρόταση στο τέλος και την κάνω επίλογο... Εν τω μεταξύ τι θέμα ήταν αυτό; Μόνο που δεν μας ρώτησαν πως περάσαμε πέρσι το καλοκαίρι... όλοι που είχαν αδυναμία στην έκθεση και είχαν ενδεχομένως πλεονέκτημα σε κάποια άλλα μαθήματα γράψανε κι εμείς που περιμένουμε από έκθεση πήραμε τα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:44 Ο t00nS έγραψε: #140 17-05-13 13:44 ούτε εμένα μου έφτασε ο χρόνος έγραψα σε 35 λέπτα έκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Vicky13 Katerinaki03 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vHSdis: τις επιπτώσεις που έχει προκαλέσει η έλλειψη σεβασμού του ανθρώπου προς το φυσικό περιβάλλον. Δεν διαβασες σωστα το ερωτημα.Θελει συνολικα τις επιπτωσεις της συμπεριφορας του ανθρπου στο περιβαλλον και οχι μονο στο περιβαλλον. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το διάβασα, μια χαρά είδα και λύσεις απο το φροντ, αλλά τεσπα Πάμε για το επόμενο μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Η ~Lös~ έγραψε: #127 17-05-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από derron: Κι εγώ επίπονη έβαλα αλλά μάλλον είναι λάθος! Και η μαλακία είναι ότι το σφύριξαν 2-3 μες στην τάξη και το έβαλα. Φυσικά προηγουμένως είχα βάλει "αδίστακτη" που πιθανώς και αυτο είναι λάθος... Click για ανάπτυξη... μη μιλάαας,εγώ αθεράπευτη έβαλα ντάξει,νομίζω μικρό το κακό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Ο derron έγραψε: #128 17-05-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Ρε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε; Click για ανάπτυξη... Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Ο Sal Paradise: #129 17-05-13 13:32 Τελικα,εξωγηινη ζωη υπαρχει? Ειναι ενα ακομη διανοητικο παιχνιδι του ανθρωπου? Τα ερωτηματικα μου τι δηλωνουν παραπανω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:34 Η Νάγια Τ. έγραψε: #130 17-05-13 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: Τελικα,εξωγηινη ζωη υπαρχει? Ειναι ενα ακομη διανοητικο παιχνιδι του ανθρωπου? Τα ερωτηματικα μου τι δηλωνουν παραπανω?? Click για ανάπτυξη... Οτι ζουν ανάμεσα μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:35 Ο derron έγραψε: #131 17-05-13 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: μη μιλάαας,εγώ αθεράπευτη έβαλα ντάξει,νομίζω μικρό το κακό.. Click για ανάπτυξη... Εχασα πιθανότατα και το πυκνώνει (έβαλα μεγαλώνει) και αν είναι κανένας στραβός βαθμολογητής μπορεί να μου κοψει και τα "υψηλα=χαμηλα" και "πληθαίνουν=αυξανονται" αντι για αυξάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Ο Sal Paradise: #132 17-05-13 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Οτι ζουν ανάμεσα μας? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Η isida!!! έγραψε: #133 17-05-13 13:36 στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Ο Solmyr έγραψε: #134 17-05-13 13:39 Ρε παιδιά...Τι τεχνολογία λέτε?Στην έκθεση δεν κολλούσε ιδιαίτερα και στην περίληψη γινόταν μικρή αναφορά.Μόνο στην ανάπτυξη παραγράφου μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και αυτό προαιρετικά γιατί για την ανάπτυξη ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αρκετούς δρόμους.Όσον αφορά την έκθεση κατά τη γνώμη μου ήθελε τις επιπτώσεις κυρίως στον άνθρωπο,στην κοινωνία και έπειτα στο περιβάλλον.Ο συνδυασμός των 2 είναι το καλύτερο.Εγώ βέβαια έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνία και το άτομο.Οι ασκήσεις σχετικά απλές...Διαπίστωσα ότι ευνοούσε τα άτομα που παπαγάλισαν κάποια πράγματα...Όπως και να έχει μην ακούτε κανέναν.Η βαθμολόγηση έχει υποκειμενικό χαρακτήρα.Επομένως καμιά πρόβλεψη δε μπορεί να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Η Gate4 έγραψε: #135 17-05-13 13:39 Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Ο derron έγραψε: #136 17-05-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Η Gate4 έγραψε: #137 17-05-13 13:42 Πήγα στο φροντιστήριο για τις λύσεις και λογικά έγραψα πολύ καλά Μια καλή αρχή τη χρειαζόμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #138 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Click για ανάπτυξη... μπραβο καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Ο CLONOA έγραψε: #139 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από derron: Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Click για ανάπτυξη... Ρε σεις εγώ έκανα το δεύτερο ερώτημα σε 10 λεπτά και την δεύτερη παράγραφο του β ερωτήματος της βάζω μια πρόταση στο τέλος και την κάνω επίλογο... Εν τω μεταξύ τι θέμα ήταν αυτό; Μόνο που δεν μας ρώτησαν πως περάσαμε πέρσι το καλοκαίρι... όλοι που είχαν αδυναμία στην έκθεση και είχαν ενδεχομένως πλεονέκτημα σε κάποια άλλα μαθήματα γράψανε κι εμείς που περιμένουμε από έκθεση πήραμε τα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:44 Ο t00nS έγραψε: #140 17-05-13 13:44 ούτε εμένα μου έφτασε ο χρόνος έγραψα σε 35 λέπτα έκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Vicky13 Katerinaki03 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από derron: Κι εγώ επίπονη έβαλα αλλά μάλλον είναι λάθος! Και η μαλακία είναι ότι το σφύριξαν 2-3 μες στην τάξη και το έβαλα. Φυσικά προηγουμένως είχα βάλει "αδίστακτη" που πιθανώς και αυτο είναι λάθος... Click για ανάπτυξη... μη μιλάαας,εγώ αθεράπευτη έβαλα ντάξει,νομίζω μικρό το κακό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Ο derron έγραψε: #128 17-05-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Ρε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε; Click για ανάπτυξη... Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Ο Sal Paradise: #129 17-05-13 13:32 Τελικα,εξωγηινη ζωη υπαρχει? Ειναι ενα ακομη διανοητικο παιχνιδι του ανθρωπου? Τα ερωτηματικα μου τι δηλωνουν παραπανω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:34 Η Νάγια Τ. έγραψε: #130 17-05-13 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: Τελικα,εξωγηινη ζωη υπαρχει? Ειναι ενα ακομη διανοητικο παιχνιδι του ανθρωπου? Τα ερωτηματικα μου τι δηλωνουν παραπανω?? Click για ανάπτυξη... Οτι ζουν ανάμεσα μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:35 Ο derron έγραψε: #131 17-05-13 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: μη μιλάαας,εγώ αθεράπευτη έβαλα ντάξει,νομίζω μικρό το κακό.. Click για ανάπτυξη... Εχασα πιθανότατα και το πυκνώνει (έβαλα μεγαλώνει) και αν είναι κανένας στραβός βαθμολογητής μπορεί να μου κοψει και τα "υψηλα=χαμηλα" και "πληθαίνουν=αυξανονται" αντι για αυξάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Ο Sal Paradise: #132 17-05-13 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Οτι ζουν ανάμεσα μας? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Η isida!!! έγραψε: #133 17-05-13 13:36 στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Ο Solmyr έγραψε: #134 17-05-13 13:39 Ρε παιδιά...Τι τεχνολογία λέτε?Στην έκθεση δεν κολλούσε ιδιαίτερα και στην περίληψη γινόταν μικρή αναφορά.Μόνο στην ανάπτυξη παραγράφου μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και αυτό προαιρετικά γιατί για την ανάπτυξη ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αρκετούς δρόμους.Όσον αφορά την έκθεση κατά τη γνώμη μου ήθελε τις επιπτώσεις κυρίως στον άνθρωπο,στην κοινωνία και έπειτα στο περιβάλλον.Ο συνδυασμός των 2 είναι το καλύτερο.Εγώ βέβαια έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνία και το άτομο.Οι ασκήσεις σχετικά απλές...Διαπίστωσα ότι ευνοούσε τα άτομα που παπαγάλισαν κάποια πράγματα...Όπως και να έχει μην ακούτε κανέναν.Η βαθμολόγηση έχει υποκειμενικό χαρακτήρα.Επομένως καμιά πρόβλεψη δε μπορεί να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Η Gate4 έγραψε: #135 17-05-13 13:39 Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Ο derron έγραψε: #136 17-05-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Η Gate4 έγραψε: #137 17-05-13 13:42 Πήγα στο φροντιστήριο για τις λύσεις και λογικά έγραψα πολύ καλά Μια καλή αρχή τη χρειαζόμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #138 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Click για ανάπτυξη... μπραβο καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Ο CLONOA έγραψε: #139 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από derron: Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Click για ανάπτυξη... Ρε σεις εγώ έκανα το δεύτερο ερώτημα σε 10 λεπτά και την δεύτερη παράγραφο του β ερωτήματος της βάζω μια πρόταση στο τέλος και την κάνω επίλογο... Εν τω μεταξύ τι θέμα ήταν αυτό; Μόνο που δεν μας ρώτησαν πως περάσαμε πέρσι το καλοκαίρι... όλοι που είχαν αδυναμία στην έκθεση και είχαν ενδεχομένως πλεονέκτημα σε κάποια άλλα μαθήματα γράψανε κι εμείς που περιμένουμε από έκθεση πήραμε τα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:44 Ο t00nS έγραψε: #140 17-05-13 13:44 ούτε εμένα μου έφτασε ο χρόνος έγραψα σε 35 λέπτα έκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Vicky13 Katerinaki03 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Ρε παίδες για πείτε μου λίγο, είμαι ο μόνος που δεν πρόλαβε; Click για ανάπτυξη... Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:32 Ο Sal Paradise: #129 17-05-13 13:32 Τελικα,εξωγηινη ζωη υπαρχει? Ειναι ενα ακομη διανοητικο παιχνιδι του ανθρωπου? Τα ερωτηματικα μου τι δηλωνουν παραπανω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:34 Η Νάγια Τ. έγραψε: #130 17-05-13 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: Τελικα,εξωγηινη ζωη υπαρχει? Ειναι ενα ακομη διανοητικο παιχνιδι του ανθρωπου? Τα ερωτηματικα μου τι δηλωνουν παραπανω?? Click για ανάπτυξη... Οτι ζουν ανάμεσα μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:35 Ο derron έγραψε: #131 17-05-13 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: μη μιλάαας,εγώ αθεράπευτη έβαλα ντάξει,νομίζω μικρό το κακό.. Click για ανάπτυξη... Εχασα πιθανότατα και το πυκνώνει (έβαλα μεγαλώνει) και αν είναι κανένας στραβός βαθμολογητής μπορεί να μου κοψει και τα "υψηλα=χαμηλα" και "πληθαίνουν=αυξανονται" αντι για αυξάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Ο Sal Paradise: #132 17-05-13 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Οτι ζουν ανάμεσα μας? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Η isida!!! έγραψε: #133 17-05-13 13:36 στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Ο Solmyr έγραψε: #134 17-05-13 13:39 Ρε παιδιά...Τι τεχνολογία λέτε?Στην έκθεση δεν κολλούσε ιδιαίτερα και στην περίληψη γινόταν μικρή αναφορά.Μόνο στην ανάπτυξη παραγράφου μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και αυτό προαιρετικά γιατί για την ανάπτυξη ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αρκετούς δρόμους.Όσον αφορά την έκθεση κατά τη γνώμη μου ήθελε τις επιπτώσεις κυρίως στον άνθρωπο,στην κοινωνία και έπειτα στο περιβάλλον.Ο συνδυασμός των 2 είναι το καλύτερο.Εγώ βέβαια έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνία και το άτομο.Οι ασκήσεις σχετικά απλές...Διαπίστωσα ότι ευνοούσε τα άτομα που παπαγάλισαν κάποια πράγματα...Όπως και να έχει μην ακούτε κανέναν.Η βαθμολόγηση έχει υποκειμενικό χαρακτήρα.Επομένως καμιά πρόβλεψη δε μπορεί να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Η Gate4 έγραψε: #135 17-05-13 13:39 Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Ο derron έγραψε: #136 17-05-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Η Gate4 έγραψε: #137 17-05-13 13:42 Πήγα στο φροντιστήριο για τις λύσεις και λογικά έγραψα πολύ καλά Μια καλή αρχή τη χρειαζόμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #138 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Click για ανάπτυξη... μπραβο καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Ο CLONOA έγραψε: #139 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από derron: Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Click για ανάπτυξη... Ρε σεις εγώ έκανα το δεύτερο ερώτημα σε 10 λεπτά και την δεύτερη παράγραφο του β ερωτήματος της βάζω μια πρόταση στο τέλος και την κάνω επίλογο... Εν τω μεταξύ τι θέμα ήταν αυτό; Μόνο που δεν μας ρώτησαν πως περάσαμε πέρσι το καλοκαίρι... όλοι που είχαν αδυναμία στην έκθεση και είχαν ενδεχομένως πλεονέκτημα σε κάποια άλλα μαθήματα γράψανε κι εμείς που περιμένουμε από έκθεση πήραμε τα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:44 Ο t00nS έγραψε: #140 17-05-13 13:44 ούτε εμένα μου έφτασε ο χρόνος έγραψα σε 35 λέπτα έκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Vicky13 Katerinaki03 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικα,εξωγηινη ζωη υπαρχει? Ειναι ενα ακομη διανοητικο παιχνιδι του ανθρωπου? Τα ερωτηματικα μου τι δηλωνουν παραπανω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:34 Η Νάγια Τ. έγραψε: #130 17-05-13 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: Τελικα,εξωγηινη ζωη υπαρχει? Ειναι ενα ακομη διανοητικο παιχνιδι του ανθρωπου? Τα ερωτηματικα μου τι δηλωνουν παραπανω?? Click για ανάπτυξη... Οτι ζουν ανάμεσα μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:35 Ο derron έγραψε: #131 17-05-13 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: μη μιλάαας,εγώ αθεράπευτη έβαλα ντάξει,νομίζω μικρό το κακό.. Click για ανάπτυξη... Εχασα πιθανότατα και το πυκνώνει (έβαλα μεγαλώνει) και αν είναι κανένας στραβός βαθμολογητής μπορεί να μου κοψει και τα "υψηλα=χαμηλα" και "πληθαίνουν=αυξανονται" αντι για αυξάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Ο Sal Paradise: #132 17-05-13 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Οτι ζουν ανάμεσα μας? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Η isida!!! έγραψε: #133 17-05-13 13:36 στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Ο Solmyr έγραψε: #134 17-05-13 13:39 Ρε παιδιά...Τι τεχνολογία λέτε?Στην έκθεση δεν κολλούσε ιδιαίτερα και στην περίληψη γινόταν μικρή αναφορά.Μόνο στην ανάπτυξη παραγράφου μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και αυτό προαιρετικά γιατί για την ανάπτυξη ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αρκετούς δρόμους.Όσον αφορά την έκθεση κατά τη γνώμη μου ήθελε τις επιπτώσεις κυρίως στον άνθρωπο,στην κοινωνία και έπειτα στο περιβάλλον.Ο συνδυασμός των 2 είναι το καλύτερο.Εγώ βέβαια έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνία και το άτομο.Οι ασκήσεις σχετικά απλές...Διαπίστωσα ότι ευνοούσε τα άτομα που παπαγάλισαν κάποια πράγματα...Όπως και να έχει μην ακούτε κανέναν.Η βαθμολόγηση έχει υποκειμενικό χαρακτήρα.Επομένως καμιά πρόβλεψη δε μπορεί να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Η Gate4 έγραψε: #135 17-05-13 13:39 Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Ο derron έγραψε: #136 17-05-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Η Gate4 έγραψε: #137 17-05-13 13:42 Πήγα στο φροντιστήριο για τις λύσεις και λογικά έγραψα πολύ καλά Μια καλή αρχή τη χρειαζόμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #138 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Click για ανάπτυξη... μπραβο καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Ο CLONOA έγραψε: #139 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από derron: Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Click για ανάπτυξη... Ρε σεις εγώ έκανα το δεύτερο ερώτημα σε 10 λεπτά και την δεύτερη παράγραφο του β ερωτήματος της βάζω μια πρόταση στο τέλος και την κάνω επίλογο... Εν τω μεταξύ τι θέμα ήταν αυτό; Μόνο που δεν μας ρώτησαν πως περάσαμε πέρσι το καλοκαίρι... όλοι που είχαν αδυναμία στην έκθεση και είχαν ενδεχομένως πλεονέκτημα σε κάποια άλλα μαθήματα γράψανε κι εμείς που περιμένουμε από έκθεση πήραμε τα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:44 Ο t00nS έγραψε: #140 17-05-13 13:44 ούτε εμένα μου έφτασε ο χρόνος έγραψα σε 35 λέπτα έκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Vicky13 Katerinaki03 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: Τελικα,εξωγηινη ζωη υπαρχει? Ειναι ενα ακομη διανοητικο παιχνιδι του ανθρωπου? Τα ερωτηματικα μου τι δηλωνουν παραπανω?? Click για ανάπτυξη... Οτι ζουν ανάμεσα μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:35 Ο derron έγραψε: #131 17-05-13 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: μη μιλάαας,εγώ αθεράπευτη έβαλα ντάξει,νομίζω μικρό το κακό.. Click για ανάπτυξη... Εχασα πιθανότατα και το πυκνώνει (έβαλα μεγαλώνει) και αν είναι κανένας στραβός βαθμολογητής μπορεί να μου κοψει και τα "υψηλα=χαμηλα" και "πληθαίνουν=αυξανονται" αντι για αυξάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Ο Sal Paradise: #132 17-05-13 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Οτι ζουν ανάμεσα μας? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Η isida!!! έγραψε: #133 17-05-13 13:36 στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Ο Solmyr έγραψε: #134 17-05-13 13:39 Ρε παιδιά...Τι τεχνολογία λέτε?Στην έκθεση δεν κολλούσε ιδιαίτερα και στην περίληψη γινόταν μικρή αναφορά.Μόνο στην ανάπτυξη παραγράφου μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και αυτό προαιρετικά γιατί για την ανάπτυξη ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αρκετούς δρόμους.Όσον αφορά την έκθεση κατά τη γνώμη μου ήθελε τις επιπτώσεις κυρίως στον άνθρωπο,στην κοινωνία και έπειτα στο περιβάλλον.Ο συνδυασμός των 2 είναι το καλύτερο.Εγώ βέβαια έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνία και το άτομο.Οι ασκήσεις σχετικά απλές...Διαπίστωσα ότι ευνοούσε τα άτομα που παπαγάλισαν κάποια πράγματα...Όπως και να έχει μην ακούτε κανέναν.Η βαθμολόγηση έχει υποκειμενικό χαρακτήρα.Επομένως καμιά πρόβλεψη δε μπορεί να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Η Gate4 έγραψε: #135 17-05-13 13:39 Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Ο derron έγραψε: #136 17-05-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Η Gate4 έγραψε: #137 17-05-13 13:42 Πήγα στο φροντιστήριο για τις λύσεις και λογικά έγραψα πολύ καλά Μια καλή αρχή τη χρειαζόμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #138 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Click για ανάπτυξη... μπραβο καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Ο CLONOA έγραψε: #139 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από derron: Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Click για ανάπτυξη... Ρε σεις εγώ έκανα το δεύτερο ερώτημα σε 10 λεπτά και την δεύτερη παράγραφο του β ερωτήματος της βάζω μια πρόταση στο τέλος και την κάνω επίλογο... Εν τω μεταξύ τι θέμα ήταν αυτό; Μόνο που δεν μας ρώτησαν πως περάσαμε πέρσι το καλοκαίρι... όλοι που είχαν αδυναμία στην έκθεση και είχαν ενδεχομένως πλεονέκτημα σε κάποια άλλα μαθήματα γράψανε κι εμείς που περιμένουμε από έκθεση πήραμε τα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:44 Ο t00nS έγραψε: #140 17-05-13 13:44 ούτε εμένα μου έφτασε ο χρόνος έγραψα σε 35 λέπτα έκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Vicky13 Katerinaki03 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: μη μιλάαας,εγώ αθεράπευτη έβαλα ντάξει,νομίζω μικρό το κακό.. Click για ανάπτυξη... Εχασα πιθανότατα και το πυκνώνει (έβαλα μεγαλώνει) και αν είναι κανένας στραβός βαθμολογητής μπορεί να μου κοψει και τα "υψηλα=χαμηλα" και "πληθαίνουν=αυξανονται" αντι για αυξάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Ο Sal Paradise: #132 17-05-13 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Οτι ζουν ανάμεσα μας? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Η isida!!! έγραψε: #133 17-05-13 13:36 στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Ο Solmyr έγραψε: #134 17-05-13 13:39 Ρε παιδιά...Τι τεχνολογία λέτε?Στην έκθεση δεν κολλούσε ιδιαίτερα και στην περίληψη γινόταν μικρή αναφορά.Μόνο στην ανάπτυξη παραγράφου μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και αυτό προαιρετικά γιατί για την ανάπτυξη ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αρκετούς δρόμους.Όσον αφορά την έκθεση κατά τη γνώμη μου ήθελε τις επιπτώσεις κυρίως στον άνθρωπο,στην κοινωνία και έπειτα στο περιβάλλον.Ο συνδυασμός των 2 είναι το καλύτερο.Εγώ βέβαια έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνία και το άτομο.Οι ασκήσεις σχετικά απλές...Διαπίστωσα ότι ευνοούσε τα άτομα που παπαγάλισαν κάποια πράγματα...Όπως και να έχει μην ακούτε κανέναν.Η βαθμολόγηση έχει υποκειμενικό χαρακτήρα.Επομένως καμιά πρόβλεψη δε μπορεί να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Η Gate4 έγραψε: #135 17-05-13 13:39 Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Ο derron έγραψε: #136 17-05-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Η Gate4 έγραψε: #137 17-05-13 13:42 Πήγα στο φροντιστήριο για τις λύσεις και λογικά έγραψα πολύ καλά Μια καλή αρχή τη χρειαζόμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #138 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Click για ανάπτυξη... μπραβο καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Ο CLONOA έγραψε: #139 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από derron: Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Click για ανάπτυξη... Ρε σεις εγώ έκανα το δεύτερο ερώτημα σε 10 λεπτά και την δεύτερη παράγραφο του β ερωτήματος της βάζω μια πρόταση στο τέλος και την κάνω επίλογο... Εν τω μεταξύ τι θέμα ήταν αυτό; Μόνο που δεν μας ρώτησαν πως περάσαμε πέρσι το καλοκαίρι... όλοι που είχαν αδυναμία στην έκθεση και είχαν ενδεχομένως πλεονέκτημα σε κάποια άλλα μαθήματα γράψανε κι εμείς που περιμένουμε από έκθεση πήραμε τα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:44 Ο t00nS έγραψε: #140 17-05-13 13:44 ούτε εμένα μου έφτασε ο χρόνος έγραψα σε 35 λέπτα έκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Vicky13 Katerinaki03 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Οτι ζουν ανάμεσα μας? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:36 Η isida!!! έγραψε: #133 17-05-13 13:36 στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Ο Solmyr έγραψε: #134 17-05-13 13:39 Ρε παιδιά...Τι τεχνολογία λέτε?Στην έκθεση δεν κολλούσε ιδιαίτερα και στην περίληψη γινόταν μικρή αναφορά.Μόνο στην ανάπτυξη παραγράφου μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και αυτό προαιρετικά γιατί για την ανάπτυξη ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αρκετούς δρόμους.Όσον αφορά την έκθεση κατά τη γνώμη μου ήθελε τις επιπτώσεις κυρίως στον άνθρωπο,στην κοινωνία και έπειτα στο περιβάλλον.Ο συνδυασμός των 2 είναι το καλύτερο.Εγώ βέβαια έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνία και το άτομο.Οι ασκήσεις σχετικά απλές...Διαπίστωσα ότι ευνοούσε τα άτομα που παπαγάλισαν κάποια πράγματα...Όπως και να έχει μην ακούτε κανέναν.Η βαθμολόγηση έχει υποκειμενικό χαρακτήρα.Επομένως καμιά πρόβλεψη δε μπορεί να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Η Gate4 έγραψε: #135 17-05-13 13:39 Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Ο derron έγραψε: #136 17-05-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Η Gate4 έγραψε: #137 17-05-13 13:42 Πήγα στο φροντιστήριο για τις λύσεις και λογικά έγραψα πολύ καλά Μια καλή αρχή τη χρειαζόμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #138 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Click για ανάπτυξη... μπραβο καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Ο CLONOA έγραψε: #139 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από derron: Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Click για ανάπτυξη... Ρε σεις εγώ έκανα το δεύτερο ερώτημα σε 10 λεπτά και την δεύτερη παράγραφο του β ερωτήματος της βάζω μια πρόταση στο τέλος και την κάνω επίλογο... Εν τω μεταξύ τι θέμα ήταν αυτό; Μόνο που δεν μας ρώτησαν πως περάσαμε πέρσι το καλοκαίρι... όλοι που είχαν αδυναμία στην έκθεση και είχαν ενδεχομένως πλεονέκτημα σε κάποια άλλα μαθήματα γράψανε κι εμείς που περιμένουμε από έκθεση πήραμε τα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:44 Ο t00nS έγραψε: #140 17-05-13 13:44 ούτε εμένα μου έφτασε ο χρόνος έγραψα σε 35 λέπτα έκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Vicky13 Katerinaki03 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Ο Solmyr έγραψε: #134 17-05-13 13:39 Ρε παιδιά...Τι τεχνολογία λέτε?Στην έκθεση δεν κολλούσε ιδιαίτερα και στην περίληψη γινόταν μικρή αναφορά.Μόνο στην ανάπτυξη παραγράφου μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και αυτό προαιρετικά γιατί για την ανάπτυξη ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αρκετούς δρόμους.Όσον αφορά την έκθεση κατά τη γνώμη μου ήθελε τις επιπτώσεις κυρίως στον άνθρωπο,στην κοινωνία και έπειτα στο περιβάλλον.Ο συνδυασμός των 2 είναι το καλύτερο.Εγώ βέβαια έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνία και το άτομο.Οι ασκήσεις σχετικά απλές...Διαπίστωσα ότι ευνοούσε τα άτομα που παπαγάλισαν κάποια πράγματα...Όπως και να έχει μην ακούτε κανέναν.Η βαθμολόγηση έχει υποκειμενικό χαρακτήρα.Επομένως καμιά πρόβλεψη δε μπορεί να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Η Gate4 έγραψε: #135 17-05-13 13:39 Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Ο derron έγραψε: #136 17-05-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Η Gate4 έγραψε: #137 17-05-13 13:42 Πήγα στο φροντιστήριο για τις λύσεις και λογικά έγραψα πολύ καλά Μια καλή αρχή τη χρειαζόμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #138 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Click για ανάπτυξη... μπραβο καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Ο CLONOA έγραψε: #139 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από derron: Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Click για ανάπτυξη... Ρε σεις εγώ έκανα το δεύτερο ερώτημα σε 10 λεπτά και την δεύτερη παράγραφο του β ερωτήματος της βάζω μια πρόταση στο τέλος και την κάνω επίλογο... Εν τω μεταξύ τι θέμα ήταν αυτό; Μόνο που δεν μας ρώτησαν πως περάσαμε πέρσι το καλοκαίρι... όλοι που είχαν αδυναμία στην έκθεση και είχαν ενδεχομένως πλεονέκτημα σε κάποια άλλα μαθήματα γράψανε κι εμείς που περιμένουμε από έκθεση πήραμε τα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:44 Ο t00nS έγραψε: #140 17-05-13 13:44 ούτε εμένα μου έφτασε ο χρόνος έγραψα σε 35 λέπτα έκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Vicky13 Katerinaki03 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδιά...Τι τεχνολογία λέτε?Στην έκθεση δεν κολλούσε ιδιαίτερα και στην περίληψη γινόταν μικρή αναφορά.Μόνο στην ανάπτυξη παραγράφου μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και αυτό προαιρετικά γιατί για την ανάπτυξη ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αρκετούς δρόμους.Όσον αφορά την έκθεση κατά τη γνώμη μου ήθελε τις επιπτώσεις κυρίως στον άνθρωπο,στην κοινωνία και έπειτα στο περιβάλλον.Ο συνδυασμός των 2 είναι το καλύτερο.Εγώ βέβαια έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνία και το άτομο.Οι ασκήσεις σχετικά απλές...Διαπίστωσα ότι ευνοούσε τα άτομα που παπαγάλισαν κάποια πράγματα...Όπως και να έχει μην ακούτε κανέναν.Η βαθμολόγηση έχει υποκειμενικό χαρακτήρα.Επομένως καμιά πρόβλεψη δε μπορεί να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:39 Η Gate4 έγραψε: #135 17-05-13 13:39 Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Ο derron έγραψε: #136 17-05-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Η Gate4 έγραψε: #137 17-05-13 13:42 Πήγα στο φροντιστήριο για τις λύσεις και λογικά έγραψα πολύ καλά Μια καλή αρχή τη χρειαζόμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #138 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Click για ανάπτυξη... μπραβο καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Ο CLONOA έγραψε: #139 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από derron: Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Click για ανάπτυξη... Ρε σεις εγώ έκανα το δεύτερο ερώτημα σε 10 λεπτά και την δεύτερη παράγραφο του β ερωτήματος της βάζω μια πρόταση στο τέλος και την κάνω επίλογο... Εν τω μεταξύ τι θέμα ήταν αυτό; Μόνο που δεν μας ρώτησαν πως περάσαμε πέρσι το καλοκαίρι... όλοι που είχαν αδυναμία στην έκθεση και είχαν ενδεχομένως πλεονέκτημα σε κάποια άλλα μαθήματα γράψανε κι εμείς που περιμένουμε από έκθεση πήραμε τα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:44 Ο t00nS έγραψε: #140 17-05-13 13:44 ούτε εμένα μου έφτασε ο χρόνος έγραψα σε 35 λέπτα έκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Vicky13 Katerinaki03 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Ο derron έγραψε: #136 17-05-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Η Gate4 έγραψε: #137 17-05-13 13:42 Πήγα στο φροντιστήριο για τις λύσεις και λογικά έγραψα πολύ καλά Μια καλή αρχή τη χρειαζόμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #138 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Click για ανάπτυξη... μπραβο καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Ο CLONOA έγραψε: #139 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από derron: Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Click για ανάπτυξη... Ρε σεις εγώ έκανα το δεύτερο ερώτημα σε 10 λεπτά και την δεύτερη παράγραφο του β ερωτήματος της βάζω μια πρόταση στο τέλος και την κάνω επίλογο... Εν τω μεταξύ τι θέμα ήταν αυτό; Μόνο που δεν μας ρώτησαν πως περάσαμε πέρσι το καλοκαίρι... όλοι που είχαν αδυναμία στην έκθεση και είχαν ενδεχομένως πλεονέκτημα σε κάποια άλλα μαθήματα γράψανε κι εμείς που περιμένουμε από έκθεση πήραμε τα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:44 Ο t00nS έγραψε: #140 17-05-13 13:44 ούτε εμένα μου έφτασε ο χρόνος έγραψα σε 35 λέπτα έκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Vicky13 Katerinaki03 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: στην εκθεση κανατε νυξη για τεχνολογια? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:42 Η Gate4 έγραψε: #137 17-05-13 13:42 Πήγα στο φροντιστήριο για τις λύσεις και λογικά έγραψα πολύ καλά Μια καλή αρχή τη χρειαζόμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #138 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Click για ανάπτυξη... μπραβο καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Ο CLONOA έγραψε: #139 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από derron: Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Click για ανάπτυξη... Ρε σεις εγώ έκανα το δεύτερο ερώτημα σε 10 λεπτά και την δεύτερη παράγραφο του β ερωτήματος της βάζω μια πρόταση στο τέλος και την κάνω επίλογο... Εν τω μεταξύ τι θέμα ήταν αυτό; Μόνο που δεν μας ρώτησαν πως περάσαμε πέρσι το καλοκαίρι... όλοι που είχαν αδυναμία στην έκθεση και είχαν ενδεχομένως πλεονέκτημα σε κάποια άλλα μαθήματα γράψανε κι εμείς που περιμένουμε από έκθεση πήραμε τα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:44 Ο t00nS έγραψε: #140 17-05-13 13:44 ούτε εμένα μου έφτασε ο χρόνος έγραψα σε 35 λέπτα έκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Vicky13 Katerinaki03 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πήγα στο φροντιστήριο για τις λύσεις και λογικά έγραψα πολύ καλά Μια καλή αρχή τη χρειαζόμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #138 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Click για ανάπτυξη... μπραβο καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Ο CLONOA έγραψε: #139 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από derron: Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Click για ανάπτυξη... Ρε σεις εγώ έκανα το δεύτερο ερώτημα σε 10 λεπτά και την δεύτερη παράγραφο του β ερωτήματος της βάζω μια πρόταση στο τέλος και την κάνω επίλογο... Εν τω μεταξύ τι θέμα ήταν αυτό; Μόνο που δεν μας ρώτησαν πως περάσαμε πέρσι το καλοκαίρι... όλοι που είχαν αδυναμία στην έκθεση και είχαν ενδεχομένως πλεονέκτημα σε κάποια άλλα μαθήματα γράψανε κι εμείς που περιμένουμε από έκθεση πήραμε τα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:44 Ο t00nS έγραψε: #140 17-05-13 13:44 ούτε εμένα μου έφτασε ο χρόνος έγραψα σε 35 λέπτα έκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Vicky13 Katerinaki03 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ τα πήγα πολύ καλά Click για ανάπτυξη... μπραβο καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:43 Ο CLONOA έγραψε: #139 17-05-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από derron: Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Click για ανάπτυξη... Ρε σεις εγώ έκανα το δεύτερο ερώτημα σε 10 λεπτά και την δεύτερη παράγραφο του β ερωτήματος της βάζω μια πρόταση στο τέλος και την κάνω επίλογο... Εν τω μεταξύ τι θέμα ήταν αυτό; Μόνο που δεν μας ρώτησαν πως περάσαμε πέρσι το καλοκαίρι... όλοι που είχαν αδυναμία στην έκθεση και είχαν ενδεχομένως πλεονέκτημα σε κάποια άλλα μαθήματα γράψανε κι εμείς που περιμένουμε από έκθεση πήραμε τα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:44 Ο t00nS έγραψε: #140 17-05-13 13:44 ούτε εμένα μου έφτασε ο χρόνος έγραψα σε 35 λέπτα έκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από derron: Εγώ έγραψα επίλογο στο 90' και τα τσέκαρα στις καθυστερήσεις... (με την ανοχή επιτηρητών) Click για ανάπτυξη... Ρε σεις εγώ έκανα το δεύτερο ερώτημα σε 10 λεπτά και την δεύτερη παράγραφο του β ερωτήματος της βάζω μια πρόταση στο τέλος και την κάνω επίλογο... Εν τω μεταξύ τι θέμα ήταν αυτό; Μόνο που δεν μας ρώτησαν πως περάσαμε πέρσι το καλοκαίρι... όλοι που είχαν αδυναμία στην έκθεση και είχαν ενδεχομένως πλεονέκτημα σε κάποια άλλα μαθήματα γράψανε κι εμείς που περιμένουμε από έκθεση πήραμε τα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 13:44 Ο t00nS έγραψε: #140 17-05-13 13:44 ούτε εμένα μου έφτασε ο χρόνος έγραψα σε 35 λέπτα έκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ούτε εμένα μου έφτασε ο χρόνος έγραψα σε 35 λέπτα έκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.