Δρ. Σπίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν σου πω ότι αυτό έβαλα στην αρχή για επικαιρικό χαρακτήρα; Και μετά σκέφτομαι "λες να πέσω ρε πούστη μου σε κανένα δεξιό και να με χαντακώσει", το διαγράφω και βάζω τις δασικές πυρκαγιές του καλοκαιριού.Όποιος έγραψε για τις Σκουριές στην έκθεση, είναι και πολύ μάγκας...
Αν έδινα φέτος, θα ρίσκαρα όπως και πέρσι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φίλε επειδή έδινα και εγώ πέρσι, τι επίκαιρο έβαλες στην τέχνη; Από περέργια ρωτάω γιατί και εγώ σκεφτόμουν κάτι να κάνει εντύπωση και δεν βρήκα.Όποιος έγραψε για τις Σκουριές στην έκθεση, είναι και πολύ μάγκας...
Αν έδινα φέτος, θα ρίσκαρα όπως και πέρσι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑλεξιαFangirl
Νεοφερμένο μέλος

γιατι θα μπορουσε να ειναι να γραψετε τις συνεπειες που προκαλει η ελλειψη σεβασμου προς το περιβαλλον απο τον ανθρωπο
ή η ελλειψη σεβασμου του ανθρωπου και (ενν. απο το παραπανω που ελεγε) οι συνεπειες προς το περιβαλλον

ποιο ειναι σωστο??
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Αρχικά είναι "φίλη" και όχι φίλε....
Φίλε επειδή έδινα και εγώ πέρσι, τι επίκαιρο έβαλες στην τέχνη; Από περέργια ρωτάω γιατί και εγώ σκεφτόμουν κάτι να κάνει εντύπωση και δεν βρήκα.

το λέει ξεκάθαρα η κοπέλα..
H Guest 278211 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών , Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Πάτρας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2,443 μηνύματα.
avra b
Νεοφερμένο μέλος

Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδια θελω να κανω μια ερωτηση κι αν γνωριζετε να μου απαντησετε. Εγω σημειωσα με μολυβι πανω στα θεματα αλλα μετα ξεχασα να τα σβησω. Τι το κακο ειναι αυτο ας πουμε?
Τιποτα απολύτως.
Απλά μερικοί επιτηρητές επισημαίνουν οτι μετά το πέρας των 3 ωρών,τα παιδιά πρέπει να σβήσουν τις σημειώσεις τους πάνω στα θέματα.Ποτέ δεν το κατάλαβα.

avra b
Νεοφερμένο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Καλέ για αυτό σκας; Μην ανησυχείς δεν πειράζει και να μη τα έσβησες. Και εγώ είχα σημειώσει πάνω στη φωτοτυπία, δεν πρόλαβα να τα σβήσω και οι καθηγήτριες με είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα άρα όλα οκ.Παιδια θελω να κανω μια ερωτηση κι αν γνωριζετε να μου απαντησετε. Εγω σημειωσα με μολυβι πανω στα θεματα αλλα μετα ξεχασα να τα σβησω. Τι το κακο ειναι αυτο ας πουμε?
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδια θελω να κανω μια ερωτηση κι αν γνωριζετε να μου απαντησετε. Εγω σημειωσα με μολυβι πανω στα θεματα αλλα μετα ξεχασα να τα σβησω. Τι το κακο ειναι αυτο ας πουμε?
Τα πετάνε μετά,οπότε κανένα πρόβλημα.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Τίποτα ρε. Και πέρσι και φέτος με στυλό πάνω στα θέματα. Θα μου κλ@σουν

george398
Νεοφερμένο μέλος

Για τις σκουριές και γω κάποια στιγμή το σκέφτηκα αλλά μετά δεν είχα χρόνο να σκεφτώ πως θα το εντάξω και το άφησα. Υπάρχει βέβαια και ένα ρίσκο με τέτοια θέματα αλλά τι διάλο, σε 2 ακροδεξιούς θα πέσεις??
avra b
Νεοφερμένο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

Στο τετραδιο δεν εχω γραψει με μολυβι. Οκ σας ευχαριστω! Μου εφυγε ενα βαρος. Απλως με αγχωσαν οι αλλοι, δεν ειχα σκοπο να δωσω τοση σημασια. Τελος παντων ευχομαι σε οσους εδωσαν καλα αποτελεσματα και καλη συνεχεια!
Στο πρόχειρο εγώ με μολύβι έγραφα και έκανα και μουτζουρίτσες

ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σωστά. Λάθος μου. Ήμουν αφηρημένος.Αρχικά είναι "φίλη" και όχι φίλε...
το λέει ξεκάθαρα η κοπέλα..
barricada
Νεοφερμένο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

ρε παιδια εγω στην δομη της παραγραφου εβαλα αντι για θεματικη μεταβατικη, υπαρχει κανεις αλλος που εκανε το ιδιο?
Οχι, παίζει να είσαι ο μόνος

Συγχαρητήρια !!

Gate4
Επιφανές μέλος

Μη το κοροϊδεύεις το παιδί μωρέΟχι, παίζει να είσαι ο μόνος
Συγχαρητήρια !!![]()

ria-happy4ever
Νεοφερμένο μέλος

να σας πω, πως το πηρατε το 1ο ζητουμενο??
γιατι θα μπορουσε να ειναι να γραψετε τις συνεπειες που προκαλει η ελλειψη σεβασμου προς το περιβαλλον απο τον ανθρωπο
ή η ελλειψη σεβασμου του ανθρωπου και (ενν. απο το παραπανω που ελεγε) οι συνεπειες προς το περιβαλλον
ποιο ειναι σωστο??
ισχύει. βασικά τους έλλειπε ένα κόμμα... κάπου. εγώ έκανα μια παράγραφο για τον άνθρωπο και μια για το περιβάλλον. αλλά πάρα πολύ το πήραν οτι έλεγε μόνο για το περιβάλλον και γενικά έχουν γραφτεί πάρα πολλά διαφορετικά πράγματα. που σημαίνει ότι κάποια από αυτά θα θεωρηθούν εκτός θέματος.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

ria-happy4ever
Νεοφερμένο μέλος

πόνεσεακόμα με την έκθεση ασχολείστε;![]()
![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.