dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 14:11 Ο dimitris001: #1 15-06-12 14:11 Με αφορμή το μάθημα των Αγγλικών που δίνουν σήμερα τα παιδιά στις Πανελλήνιες ανοίγω αυτό το θέμα. ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Περιμένουμε σχόλια... Καλή Επιτυχία σε όλους!! (έψαξα και δεν βρήκα παρόμοιο θέμα,αν ωστόσο υπάρχει ζητώ συγγνώμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2012 Theoritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Theoritikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 14:20 Ο Theoritikos: #2 15-06-12 14:20 εμένα μ άρεσαν δεν ξέρω πως φάνηκαν στους άλλους υποψήφιους αλλά το λεξιλόγιο ήταν επίπεδο proficiency Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:26 Η tiramisuu: #3 15-06-12 15:26 Ηταν λιγάκι πιο τσιμπημένα σε σχέση με πέρυσι-πρόπερσι, αλλά τίποτα το τραγικό. Στην έκθεση έβαλαν λίγο-πολύ........ αν η αρετή είναι διδακτή (!). Το είχαμε προβλέψει, αλλά όχι για τα αγγλικά Πιό πολύ με ενόχλησε η καθυστέρηση.... υποτίθεται γράφαμε στις 12.00 και πήραμε τα θέματα στις 12.45. Και μία ώρα μετά έρχονταν ακόμα διευκρινίσεις. Μπράβο, επιτροπάρα, τρομερά προσεγμένη δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:31 Ο fretoe έγραψε: #4 15-06-12 15:31 στο Β2 και στο Β3 μπορει καποιος να μου πει πως πανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:32 Ο nikosxdxd: #5 15-06-12 15:32 το β2 πραγματικα ηταν ο,τι ναναι! το κειμενο αρκετα ευκολο και η εκθεση το ιδιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:37 Ο Rainbowarrior: #6 15-06-12 15:37 Παιδιά, το λεξιλόγιο του κειμένου ήταν λίγο δύσκολο. Εγώ, π.χ., που έχω lower κόλλησα σε κάποιες λέξεις. Οι καθηγητές στο σχολείο είπαν πως δεν ήταν εύκολα. Δεν ξέρω. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Το θέμα της έκθεσης ωραίο ήταν, στο τέλος έγραψα και λίγο από Αριστοτέλη: The specific direction of our actions determines the quality of our virtue. (κάπως έτσι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boubouki_14 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:38 Η Boubouki_14: #7 15-06-12 15:38 Δεν ξερω για σας αλλα εμενα [αν κ εχω παρει proficiency] μου φανηκαν πολυ δυσκολα.. Ειδικα η Β1,Β2 κ η Β3 ηταν οτι χειροτερο! Το λεξιλογιο του κειμενου τρομερα απαιτητικο κ η εκθεση σκετη ηλιθιοτητα..Γενικα μεγαλη απογοητευση αν οχι καταστροφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Ο nikosxdxd: #8 15-06-12 15:39 νταξει εγω εγραψα πολυ καλα γενικα αλλα πιστευω επειδη πηγα ετσι για την πλακα χωρις να με νοιαζει τι θα γραψω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Ο NikoTexXx: #9 15-06-12 15:39 και μενα μου φανηκαν πολυ δυσκολα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο Hephaestus: #10 15-06-12 15:41 αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο DrHouse έγραψε: #11 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Παιδιά, το λεξιλόγιο του κειμένου ήταν λίγο δύσκολο. Εγώ, π.χ., που έχω lower κόλλησα σε κάποιες λέξεις. Οι καθηγητές στο σχολείο είπαν πως δεν ήταν εύκολα. Δεν ξέρω. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Το θέμα της έκθεσης ωραίο ήταν, στο τέλος έγραψα και λίγο από Αριστοτέλη: The specific direction of our actions determines the quality of our virtue. (κάπως έτσι) Click για ανάπτυξη... Aristoteles is everywhere dude Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο nikosxdxd: #12 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Click για ανάπτυξη... ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Ο fretoe έγραψε: #13 15-06-12 15:42 Το κειμενο ηταν το μονο σχετικα ευκολο. Ολα τα αλλα ηταν αρκετα δυσκολα και ιδιαιτερα το Β2. Η εκθεση και αυτη δυσκολη. Τουλαχιστον πιστευω οτι εχω πιασει την βαση. Ξερεις κανεις που μπορω να βρω τις λυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Η Δαλιδά έγραψε: #14 15-06-12 15:42 Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:45 Ο nikosxdxd: #15 15-06-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Click για ανάπτυξη... καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:46 Ο teol20 έγραψε: #16 15-06-12 15:46 Τα θεματα ηταν λιγο απαιτητικα σε ορισμενα σημεια,αλλα μη μηδενικη προετοιμασια και εχοντας ηδη προφισιενσυ,τα πηγα πολυ καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:47 Η Dalian έγραψε: #17 15-06-12 15:47 Εμένα μόλις είδα το "elders" κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό: https://www.dailymotion.com/video/xduego_greek-orthodox-elders-yyyyyyyy-yyy_shortfilms Too many typo's!! Μα καλά πού έχουν το μυαλό τους? Αν πρόσεχαν λιγάκι δεν θα χρειαζόταν να χαλάνε τόσους τόνους χαρτί για μια απλή διευκρίνηση. Όσο για το "ανέκδοτο", its aim was clearly to taunt us Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο NikoTexXx: #18 15-06-12 15:48 πατε καλα μερικοι-μερικοι? το πολυ ευκολο στην εκθεση που το ειδατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Η Δαλιδά έγραψε: #19 15-06-12 15:48 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Click για ανάπτυξη... Η έκθεση ναι. Το κείμενο ήταν νορμάλ αλλά για κάποιον που έχει ένα επίπεδο. Πόσοι ήξεραν το ozone-depleting substances ? Πολλοί στο τμήμα μου δεν ήξεραν καν το sustainable και είχαν πάρει advanced. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο nikosxdxd: #20 15-06-12 15:48 φοβερα αστειο το ανεκδοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με αφορμή το μάθημα των Αγγλικών που δίνουν σήμερα τα παιδιά στις Πανελλήνιες ανοίγω αυτό το θέμα. ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Περιμένουμε σχόλια... Καλή Επιτυχία σε όλους!! (έψαξα και δεν βρήκα παρόμοιο θέμα,αν ωστόσο υπάρχει ζητώ συγγνώμη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Theoritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Theoritikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 14:20 Ο Theoritikos: #2 15-06-12 14:20 εμένα μ άρεσαν δεν ξέρω πως φάνηκαν στους άλλους υποψήφιους αλλά το λεξιλόγιο ήταν επίπεδο proficiency Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:26 Η tiramisuu: #3 15-06-12 15:26 Ηταν λιγάκι πιο τσιμπημένα σε σχέση με πέρυσι-πρόπερσι, αλλά τίποτα το τραγικό. Στην έκθεση έβαλαν λίγο-πολύ........ αν η αρετή είναι διδακτή (!). Το είχαμε προβλέψει, αλλά όχι για τα αγγλικά Πιό πολύ με ενόχλησε η καθυστέρηση.... υποτίθεται γράφαμε στις 12.00 και πήραμε τα θέματα στις 12.45. Και μία ώρα μετά έρχονταν ακόμα διευκρινίσεις. Μπράβο, επιτροπάρα, τρομερά προσεγμένη δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:31 Ο fretoe έγραψε: #4 15-06-12 15:31 στο Β2 και στο Β3 μπορει καποιος να μου πει πως πανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:32 Ο nikosxdxd: #5 15-06-12 15:32 το β2 πραγματικα ηταν ο,τι ναναι! το κειμενο αρκετα ευκολο και η εκθεση το ιδιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:37 Ο Rainbowarrior: #6 15-06-12 15:37 Παιδιά, το λεξιλόγιο του κειμένου ήταν λίγο δύσκολο. Εγώ, π.χ., που έχω lower κόλλησα σε κάποιες λέξεις. Οι καθηγητές στο σχολείο είπαν πως δεν ήταν εύκολα. Δεν ξέρω. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Το θέμα της έκθεσης ωραίο ήταν, στο τέλος έγραψα και λίγο από Αριστοτέλη: The specific direction of our actions determines the quality of our virtue. (κάπως έτσι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boubouki_14 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:38 Η Boubouki_14: #7 15-06-12 15:38 Δεν ξερω για σας αλλα εμενα [αν κ εχω παρει proficiency] μου φανηκαν πολυ δυσκολα.. Ειδικα η Β1,Β2 κ η Β3 ηταν οτι χειροτερο! Το λεξιλογιο του κειμενου τρομερα απαιτητικο κ η εκθεση σκετη ηλιθιοτητα..Γενικα μεγαλη απογοητευση αν οχι καταστροφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Ο nikosxdxd: #8 15-06-12 15:39 νταξει εγω εγραψα πολυ καλα γενικα αλλα πιστευω επειδη πηγα ετσι για την πλακα χωρις να με νοιαζει τι θα γραψω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Ο NikoTexXx: #9 15-06-12 15:39 και μενα μου φανηκαν πολυ δυσκολα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο Hephaestus: #10 15-06-12 15:41 αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο DrHouse έγραψε: #11 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Παιδιά, το λεξιλόγιο του κειμένου ήταν λίγο δύσκολο. Εγώ, π.χ., που έχω lower κόλλησα σε κάποιες λέξεις. Οι καθηγητές στο σχολείο είπαν πως δεν ήταν εύκολα. Δεν ξέρω. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Το θέμα της έκθεσης ωραίο ήταν, στο τέλος έγραψα και λίγο από Αριστοτέλη: The specific direction of our actions determines the quality of our virtue. (κάπως έτσι) Click για ανάπτυξη... Aristoteles is everywhere dude Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο nikosxdxd: #12 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Click για ανάπτυξη... ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Ο fretoe έγραψε: #13 15-06-12 15:42 Το κειμενο ηταν το μονο σχετικα ευκολο. Ολα τα αλλα ηταν αρκετα δυσκολα και ιδιαιτερα το Β2. Η εκθεση και αυτη δυσκολη. Τουλαχιστον πιστευω οτι εχω πιασει την βαση. Ξερεις κανεις που μπορω να βρω τις λυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Η Δαλιδά έγραψε: #14 15-06-12 15:42 Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:45 Ο nikosxdxd: #15 15-06-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Click για ανάπτυξη... καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:46 Ο teol20 έγραψε: #16 15-06-12 15:46 Τα θεματα ηταν λιγο απαιτητικα σε ορισμενα σημεια,αλλα μη μηδενικη προετοιμασια και εχοντας ηδη προφισιενσυ,τα πηγα πολυ καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:47 Η Dalian έγραψε: #17 15-06-12 15:47 Εμένα μόλις είδα το "elders" κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό: https://www.dailymotion.com/video/xduego_greek-orthodox-elders-yyyyyyyy-yyy_shortfilms Too many typo's!! Μα καλά πού έχουν το μυαλό τους? Αν πρόσεχαν λιγάκι δεν θα χρειαζόταν να χαλάνε τόσους τόνους χαρτί για μια απλή διευκρίνηση. Όσο για το "ανέκδοτο", its aim was clearly to taunt us Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο NikoTexXx: #18 15-06-12 15:48 πατε καλα μερικοι-μερικοι? το πολυ ευκολο στην εκθεση που το ειδατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Η Δαλιδά έγραψε: #19 15-06-12 15:48 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Click για ανάπτυξη... Η έκθεση ναι. Το κείμενο ήταν νορμάλ αλλά για κάποιον που έχει ένα επίπεδο. Πόσοι ήξεραν το ozone-depleting substances ? Πολλοί στο τμήμα μου δεν ήξεραν καν το sustainable και είχαν πάρει advanced. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο nikosxdxd: #20 15-06-12 15:48 φοβερα αστειο το ανεκδοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμένα μ άρεσαν δεν ξέρω πως φάνηκαν στους άλλους υποψήφιους αλλά το λεξιλόγιο ήταν επίπεδο proficiency Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:26 Η tiramisuu: #3 15-06-12 15:26 Ηταν λιγάκι πιο τσιμπημένα σε σχέση με πέρυσι-πρόπερσι, αλλά τίποτα το τραγικό. Στην έκθεση έβαλαν λίγο-πολύ........ αν η αρετή είναι διδακτή (!). Το είχαμε προβλέψει, αλλά όχι για τα αγγλικά Πιό πολύ με ενόχλησε η καθυστέρηση.... υποτίθεται γράφαμε στις 12.00 και πήραμε τα θέματα στις 12.45. Και μία ώρα μετά έρχονταν ακόμα διευκρινίσεις. Μπράβο, επιτροπάρα, τρομερά προσεγμένη δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:31 Ο fretoe έγραψε: #4 15-06-12 15:31 στο Β2 και στο Β3 μπορει καποιος να μου πει πως πανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:32 Ο nikosxdxd: #5 15-06-12 15:32 το β2 πραγματικα ηταν ο,τι ναναι! το κειμενο αρκετα ευκολο και η εκθεση το ιδιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:37 Ο Rainbowarrior: #6 15-06-12 15:37 Παιδιά, το λεξιλόγιο του κειμένου ήταν λίγο δύσκολο. Εγώ, π.χ., που έχω lower κόλλησα σε κάποιες λέξεις. Οι καθηγητές στο σχολείο είπαν πως δεν ήταν εύκολα. Δεν ξέρω. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Το θέμα της έκθεσης ωραίο ήταν, στο τέλος έγραψα και λίγο από Αριστοτέλη: The specific direction of our actions determines the quality of our virtue. (κάπως έτσι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boubouki_14 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:38 Η Boubouki_14: #7 15-06-12 15:38 Δεν ξερω για σας αλλα εμενα [αν κ εχω παρει proficiency] μου φανηκαν πολυ δυσκολα.. Ειδικα η Β1,Β2 κ η Β3 ηταν οτι χειροτερο! Το λεξιλογιο του κειμενου τρομερα απαιτητικο κ η εκθεση σκετη ηλιθιοτητα..Γενικα μεγαλη απογοητευση αν οχι καταστροφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Ο nikosxdxd: #8 15-06-12 15:39 νταξει εγω εγραψα πολυ καλα γενικα αλλα πιστευω επειδη πηγα ετσι για την πλακα χωρις να με νοιαζει τι θα γραψω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Ο NikoTexXx: #9 15-06-12 15:39 και μενα μου φανηκαν πολυ δυσκολα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο Hephaestus: #10 15-06-12 15:41 αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο DrHouse έγραψε: #11 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Παιδιά, το λεξιλόγιο του κειμένου ήταν λίγο δύσκολο. Εγώ, π.χ., που έχω lower κόλλησα σε κάποιες λέξεις. Οι καθηγητές στο σχολείο είπαν πως δεν ήταν εύκολα. Δεν ξέρω. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Το θέμα της έκθεσης ωραίο ήταν, στο τέλος έγραψα και λίγο από Αριστοτέλη: The specific direction of our actions determines the quality of our virtue. (κάπως έτσι) Click για ανάπτυξη... Aristoteles is everywhere dude Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο nikosxdxd: #12 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Click για ανάπτυξη... ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Ο fretoe έγραψε: #13 15-06-12 15:42 Το κειμενο ηταν το μονο σχετικα ευκολο. Ολα τα αλλα ηταν αρκετα δυσκολα και ιδιαιτερα το Β2. Η εκθεση και αυτη δυσκολη. Τουλαχιστον πιστευω οτι εχω πιασει την βαση. Ξερεις κανεις που μπορω να βρω τις λυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Η Δαλιδά έγραψε: #14 15-06-12 15:42 Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:45 Ο nikosxdxd: #15 15-06-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Click για ανάπτυξη... καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:46 Ο teol20 έγραψε: #16 15-06-12 15:46 Τα θεματα ηταν λιγο απαιτητικα σε ορισμενα σημεια,αλλα μη μηδενικη προετοιμασια και εχοντας ηδη προφισιενσυ,τα πηγα πολυ καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:47 Η Dalian έγραψε: #17 15-06-12 15:47 Εμένα μόλις είδα το "elders" κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό: https://www.dailymotion.com/video/xduego_greek-orthodox-elders-yyyyyyyy-yyy_shortfilms Too many typo's!! Μα καλά πού έχουν το μυαλό τους? Αν πρόσεχαν λιγάκι δεν θα χρειαζόταν να χαλάνε τόσους τόνους χαρτί για μια απλή διευκρίνηση. Όσο για το "ανέκδοτο", its aim was clearly to taunt us Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο NikoTexXx: #18 15-06-12 15:48 πατε καλα μερικοι-μερικοι? το πολυ ευκολο στην εκθεση που το ειδατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Η Δαλιδά έγραψε: #19 15-06-12 15:48 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Click για ανάπτυξη... Η έκθεση ναι. Το κείμενο ήταν νορμάλ αλλά για κάποιον που έχει ένα επίπεδο. Πόσοι ήξεραν το ozone-depleting substances ? Πολλοί στο τμήμα μου δεν ήξεραν καν το sustainable και είχαν πάρει advanced. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο nikosxdxd: #20 15-06-12 15:48 φοβερα αστειο το ανεκδοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ηταν λιγάκι πιο τσιμπημένα σε σχέση με πέρυσι-πρόπερσι, αλλά τίποτα το τραγικό. Στην έκθεση έβαλαν λίγο-πολύ........ αν η αρετή είναι διδακτή (!). Το είχαμε προβλέψει, αλλά όχι για τα αγγλικά Πιό πολύ με ενόχλησε η καθυστέρηση.... υποτίθεται γράφαμε στις 12.00 και πήραμε τα θέματα στις 12.45. Και μία ώρα μετά έρχονταν ακόμα διευκρινίσεις. Μπράβο, επιτροπάρα, τρομερά προσεγμένη δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:31 Ο fretoe έγραψε: #4 15-06-12 15:31 στο Β2 και στο Β3 μπορει καποιος να μου πει πως πανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:32 Ο nikosxdxd: #5 15-06-12 15:32 το β2 πραγματικα ηταν ο,τι ναναι! το κειμενο αρκετα ευκολο και η εκθεση το ιδιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:37 Ο Rainbowarrior: #6 15-06-12 15:37 Παιδιά, το λεξιλόγιο του κειμένου ήταν λίγο δύσκολο. Εγώ, π.χ., που έχω lower κόλλησα σε κάποιες λέξεις. Οι καθηγητές στο σχολείο είπαν πως δεν ήταν εύκολα. Δεν ξέρω. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Το θέμα της έκθεσης ωραίο ήταν, στο τέλος έγραψα και λίγο από Αριστοτέλη: The specific direction of our actions determines the quality of our virtue. (κάπως έτσι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boubouki_14 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:38 Η Boubouki_14: #7 15-06-12 15:38 Δεν ξερω για σας αλλα εμενα [αν κ εχω παρει proficiency] μου φανηκαν πολυ δυσκολα.. Ειδικα η Β1,Β2 κ η Β3 ηταν οτι χειροτερο! Το λεξιλογιο του κειμενου τρομερα απαιτητικο κ η εκθεση σκετη ηλιθιοτητα..Γενικα μεγαλη απογοητευση αν οχι καταστροφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Ο nikosxdxd: #8 15-06-12 15:39 νταξει εγω εγραψα πολυ καλα γενικα αλλα πιστευω επειδη πηγα ετσι για την πλακα χωρις να με νοιαζει τι θα γραψω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Ο NikoTexXx: #9 15-06-12 15:39 και μενα μου φανηκαν πολυ δυσκολα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο Hephaestus: #10 15-06-12 15:41 αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο DrHouse έγραψε: #11 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Παιδιά, το λεξιλόγιο του κειμένου ήταν λίγο δύσκολο. Εγώ, π.χ., που έχω lower κόλλησα σε κάποιες λέξεις. Οι καθηγητές στο σχολείο είπαν πως δεν ήταν εύκολα. Δεν ξέρω. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Το θέμα της έκθεσης ωραίο ήταν, στο τέλος έγραψα και λίγο από Αριστοτέλη: The specific direction of our actions determines the quality of our virtue. (κάπως έτσι) Click για ανάπτυξη... Aristoteles is everywhere dude Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο nikosxdxd: #12 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Click για ανάπτυξη... ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Ο fretoe έγραψε: #13 15-06-12 15:42 Το κειμενο ηταν το μονο σχετικα ευκολο. Ολα τα αλλα ηταν αρκετα δυσκολα και ιδιαιτερα το Β2. Η εκθεση και αυτη δυσκολη. Τουλαχιστον πιστευω οτι εχω πιασει την βαση. Ξερεις κανεις που μπορω να βρω τις λυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Η Δαλιδά έγραψε: #14 15-06-12 15:42 Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:45 Ο nikosxdxd: #15 15-06-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Click για ανάπτυξη... καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:46 Ο teol20 έγραψε: #16 15-06-12 15:46 Τα θεματα ηταν λιγο απαιτητικα σε ορισμενα σημεια,αλλα μη μηδενικη προετοιμασια και εχοντας ηδη προφισιενσυ,τα πηγα πολυ καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:47 Η Dalian έγραψε: #17 15-06-12 15:47 Εμένα μόλις είδα το "elders" κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό: https://www.dailymotion.com/video/xduego_greek-orthodox-elders-yyyyyyyy-yyy_shortfilms Too many typo's!! Μα καλά πού έχουν το μυαλό τους? Αν πρόσεχαν λιγάκι δεν θα χρειαζόταν να χαλάνε τόσους τόνους χαρτί για μια απλή διευκρίνηση. Όσο για το "ανέκδοτο", its aim was clearly to taunt us Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο NikoTexXx: #18 15-06-12 15:48 πατε καλα μερικοι-μερικοι? το πολυ ευκολο στην εκθεση που το ειδατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Η Δαλιδά έγραψε: #19 15-06-12 15:48 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Click για ανάπτυξη... Η έκθεση ναι. Το κείμενο ήταν νορμάλ αλλά για κάποιον που έχει ένα επίπεδο. Πόσοι ήξεραν το ozone-depleting substances ? Πολλοί στο τμήμα μου δεν ήξεραν καν το sustainable και είχαν πάρει advanced. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο nikosxdxd: #20 15-06-12 15:48 φοβερα αστειο το ανεκδοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στο Β2 και στο Β3 μπορει καποιος να μου πει πως πανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:32 Ο nikosxdxd: #5 15-06-12 15:32 το β2 πραγματικα ηταν ο,τι ναναι! το κειμενο αρκετα ευκολο και η εκθεση το ιδιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:37 Ο Rainbowarrior: #6 15-06-12 15:37 Παιδιά, το λεξιλόγιο του κειμένου ήταν λίγο δύσκολο. Εγώ, π.χ., που έχω lower κόλλησα σε κάποιες λέξεις. Οι καθηγητές στο σχολείο είπαν πως δεν ήταν εύκολα. Δεν ξέρω. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Το θέμα της έκθεσης ωραίο ήταν, στο τέλος έγραψα και λίγο από Αριστοτέλη: The specific direction of our actions determines the quality of our virtue. (κάπως έτσι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boubouki_14 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:38 Η Boubouki_14: #7 15-06-12 15:38 Δεν ξερω για σας αλλα εμενα [αν κ εχω παρει proficiency] μου φανηκαν πολυ δυσκολα.. Ειδικα η Β1,Β2 κ η Β3 ηταν οτι χειροτερο! Το λεξιλογιο του κειμενου τρομερα απαιτητικο κ η εκθεση σκετη ηλιθιοτητα..Γενικα μεγαλη απογοητευση αν οχι καταστροφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Ο nikosxdxd: #8 15-06-12 15:39 νταξει εγω εγραψα πολυ καλα γενικα αλλα πιστευω επειδη πηγα ετσι για την πλακα χωρις να με νοιαζει τι θα γραψω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Ο NikoTexXx: #9 15-06-12 15:39 και μενα μου φανηκαν πολυ δυσκολα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο Hephaestus: #10 15-06-12 15:41 αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο DrHouse έγραψε: #11 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Παιδιά, το λεξιλόγιο του κειμένου ήταν λίγο δύσκολο. Εγώ, π.χ., που έχω lower κόλλησα σε κάποιες λέξεις. Οι καθηγητές στο σχολείο είπαν πως δεν ήταν εύκολα. Δεν ξέρω. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Το θέμα της έκθεσης ωραίο ήταν, στο τέλος έγραψα και λίγο από Αριστοτέλη: The specific direction of our actions determines the quality of our virtue. (κάπως έτσι) Click για ανάπτυξη... Aristoteles is everywhere dude Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο nikosxdxd: #12 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Click για ανάπτυξη... ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Ο fretoe έγραψε: #13 15-06-12 15:42 Το κειμενο ηταν το μονο σχετικα ευκολο. Ολα τα αλλα ηταν αρκετα δυσκολα και ιδιαιτερα το Β2. Η εκθεση και αυτη δυσκολη. Τουλαχιστον πιστευω οτι εχω πιασει την βαση. Ξερεις κανεις που μπορω να βρω τις λυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Η Δαλιδά έγραψε: #14 15-06-12 15:42 Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:45 Ο nikosxdxd: #15 15-06-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Click για ανάπτυξη... καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:46 Ο teol20 έγραψε: #16 15-06-12 15:46 Τα θεματα ηταν λιγο απαιτητικα σε ορισμενα σημεια,αλλα μη μηδενικη προετοιμασια και εχοντας ηδη προφισιενσυ,τα πηγα πολυ καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:47 Η Dalian έγραψε: #17 15-06-12 15:47 Εμένα μόλις είδα το "elders" κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό: https://www.dailymotion.com/video/xduego_greek-orthodox-elders-yyyyyyyy-yyy_shortfilms Too many typo's!! Μα καλά πού έχουν το μυαλό τους? Αν πρόσεχαν λιγάκι δεν θα χρειαζόταν να χαλάνε τόσους τόνους χαρτί για μια απλή διευκρίνηση. Όσο για το "ανέκδοτο", its aim was clearly to taunt us Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο NikoTexXx: #18 15-06-12 15:48 πατε καλα μερικοι-μερικοι? το πολυ ευκολο στην εκθεση που το ειδατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Η Δαλιδά έγραψε: #19 15-06-12 15:48 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Click για ανάπτυξη... Η έκθεση ναι. Το κείμενο ήταν νορμάλ αλλά για κάποιον που έχει ένα επίπεδο. Πόσοι ήξεραν το ozone-depleting substances ? Πολλοί στο τμήμα μου δεν ήξεραν καν το sustainable και είχαν πάρει advanced. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο nikosxdxd: #20 15-06-12 15:48 φοβερα αστειο το ανεκδοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το β2 πραγματικα ηταν ο,τι ναναι! το κειμενο αρκετα ευκολο και η εκθεση το ιδιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:37 Ο Rainbowarrior: #6 15-06-12 15:37 Παιδιά, το λεξιλόγιο του κειμένου ήταν λίγο δύσκολο. Εγώ, π.χ., που έχω lower κόλλησα σε κάποιες λέξεις. Οι καθηγητές στο σχολείο είπαν πως δεν ήταν εύκολα. Δεν ξέρω. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Το θέμα της έκθεσης ωραίο ήταν, στο τέλος έγραψα και λίγο από Αριστοτέλη: The specific direction of our actions determines the quality of our virtue. (κάπως έτσι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boubouki_14 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:38 Η Boubouki_14: #7 15-06-12 15:38 Δεν ξερω για σας αλλα εμενα [αν κ εχω παρει proficiency] μου φανηκαν πολυ δυσκολα.. Ειδικα η Β1,Β2 κ η Β3 ηταν οτι χειροτερο! Το λεξιλογιο του κειμενου τρομερα απαιτητικο κ η εκθεση σκετη ηλιθιοτητα..Γενικα μεγαλη απογοητευση αν οχι καταστροφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Ο nikosxdxd: #8 15-06-12 15:39 νταξει εγω εγραψα πολυ καλα γενικα αλλα πιστευω επειδη πηγα ετσι για την πλακα χωρις να με νοιαζει τι θα γραψω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Ο NikoTexXx: #9 15-06-12 15:39 και μενα μου φανηκαν πολυ δυσκολα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο Hephaestus: #10 15-06-12 15:41 αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο DrHouse έγραψε: #11 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Παιδιά, το λεξιλόγιο του κειμένου ήταν λίγο δύσκολο. Εγώ, π.χ., που έχω lower κόλλησα σε κάποιες λέξεις. Οι καθηγητές στο σχολείο είπαν πως δεν ήταν εύκολα. Δεν ξέρω. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Το θέμα της έκθεσης ωραίο ήταν, στο τέλος έγραψα και λίγο από Αριστοτέλη: The specific direction of our actions determines the quality of our virtue. (κάπως έτσι) Click για ανάπτυξη... Aristoteles is everywhere dude Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο nikosxdxd: #12 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Click για ανάπτυξη... ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Ο fretoe έγραψε: #13 15-06-12 15:42 Το κειμενο ηταν το μονο σχετικα ευκολο. Ολα τα αλλα ηταν αρκετα δυσκολα και ιδιαιτερα το Β2. Η εκθεση και αυτη δυσκολη. Τουλαχιστον πιστευω οτι εχω πιασει την βαση. Ξερεις κανεις που μπορω να βρω τις λυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Η Δαλιδά έγραψε: #14 15-06-12 15:42 Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:45 Ο nikosxdxd: #15 15-06-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Click για ανάπτυξη... καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:46 Ο teol20 έγραψε: #16 15-06-12 15:46 Τα θεματα ηταν λιγο απαιτητικα σε ορισμενα σημεια,αλλα μη μηδενικη προετοιμασια και εχοντας ηδη προφισιενσυ,τα πηγα πολυ καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:47 Η Dalian έγραψε: #17 15-06-12 15:47 Εμένα μόλις είδα το "elders" κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό: https://www.dailymotion.com/video/xduego_greek-orthodox-elders-yyyyyyyy-yyy_shortfilms Too many typo's!! Μα καλά πού έχουν το μυαλό τους? Αν πρόσεχαν λιγάκι δεν θα χρειαζόταν να χαλάνε τόσους τόνους χαρτί για μια απλή διευκρίνηση. Όσο για το "ανέκδοτο", its aim was clearly to taunt us Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο NikoTexXx: #18 15-06-12 15:48 πατε καλα μερικοι-μερικοι? το πολυ ευκολο στην εκθεση που το ειδατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Η Δαλιδά έγραψε: #19 15-06-12 15:48 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Click για ανάπτυξη... Η έκθεση ναι. Το κείμενο ήταν νορμάλ αλλά για κάποιον που έχει ένα επίπεδο. Πόσοι ήξεραν το ozone-depleting substances ? Πολλοί στο τμήμα μου δεν ήξεραν καν το sustainable και είχαν πάρει advanced. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο nikosxdxd: #20 15-06-12 15:48 φοβερα αστειο το ανεκδοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, το λεξιλόγιο του κειμένου ήταν λίγο δύσκολο. Εγώ, π.χ., που έχω lower κόλλησα σε κάποιες λέξεις. Οι καθηγητές στο σχολείο είπαν πως δεν ήταν εύκολα. Δεν ξέρω. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Το θέμα της έκθεσης ωραίο ήταν, στο τέλος έγραψα και λίγο από Αριστοτέλη: The specific direction of our actions determines the quality of our virtue. (κάπως έτσι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boubouki_14 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα-Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:38 Η Boubouki_14: #7 15-06-12 15:38 Δεν ξερω για σας αλλα εμενα [αν κ εχω παρει proficiency] μου φανηκαν πολυ δυσκολα.. Ειδικα η Β1,Β2 κ η Β3 ηταν οτι χειροτερο! Το λεξιλογιο του κειμενου τρομερα απαιτητικο κ η εκθεση σκετη ηλιθιοτητα..Γενικα μεγαλη απογοητευση αν οχι καταστροφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Ο nikosxdxd: #8 15-06-12 15:39 νταξει εγω εγραψα πολυ καλα γενικα αλλα πιστευω επειδη πηγα ετσι για την πλακα χωρις να με νοιαζει τι θα γραψω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Ο NikoTexXx: #9 15-06-12 15:39 και μενα μου φανηκαν πολυ δυσκολα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο Hephaestus: #10 15-06-12 15:41 αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο DrHouse έγραψε: #11 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Παιδιά, το λεξιλόγιο του κειμένου ήταν λίγο δύσκολο. Εγώ, π.χ., που έχω lower κόλλησα σε κάποιες λέξεις. Οι καθηγητές στο σχολείο είπαν πως δεν ήταν εύκολα. Δεν ξέρω. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Το θέμα της έκθεσης ωραίο ήταν, στο τέλος έγραψα και λίγο από Αριστοτέλη: The specific direction of our actions determines the quality of our virtue. (κάπως έτσι) Click για ανάπτυξη... Aristoteles is everywhere dude Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο nikosxdxd: #12 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Click για ανάπτυξη... ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Ο fretoe έγραψε: #13 15-06-12 15:42 Το κειμενο ηταν το μονο σχετικα ευκολο. Ολα τα αλλα ηταν αρκετα δυσκολα και ιδιαιτερα το Β2. Η εκθεση και αυτη δυσκολη. Τουλαχιστον πιστευω οτι εχω πιασει την βαση. Ξερεις κανεις που μπορω να βρω τις λυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Η Δαλιδά έγραψε: #14 15-06-12 15:42 Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:45 Ο nikosxdxd: #15 15-06-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Click για ανάπτυξη... καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:46 Ο teol20 έγραψε: #16 15-06-12 15:46 Τα θεματα ηταν λιγο απαιτητικα σε ορισμενα σημεια,αλλα μη μηδενικη προετοιμασια και εχοντας ηδη προφισιενσυ,τα πηγα πολυ καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:47 Η Dalian έγραψε: #17 15-06-12 15:47 Εμένα μόλις είδα το "elders" κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό: https://www.dailymotion.com/video/xduego_greek-orthodox-elders-yyyyyyyy-yyy_shortfilms Too many typo's!! Μα καλά πού έχουν το μυαλό τους? Αν πρόσεχαν λιγάκι δεν θα χρειαζόταν να χαλάνε τόσους τόνους χαρτί για μια απλή διευκρίνηση. Όσο για το "ανέκδοτο", its aim was clearly to taunt us Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο NikoTexXx: #18 15-06-12 15:48 πατε καλα μερικοι-μερικοι? το πολυ ευκολο στην εκθεση που το ειδατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Η Δαλιδά έγραψε: #19 15-06-12 15:48 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Click για ανάπτυξη... Η έκθεση ναι. Το κείμενο ήταν νορμάλ αλλά για κάποιον που έχει ένα επίπεδο. Πόσοι ήξεραν το ozone-depleting substances ? Πολλοί στο τμήμα μου δεν ήξεραν καν το sustainable και είχαν πάρει advanced. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο nikosxdxd: #20 15-06-12 15:48 φοβερα αστειο το ανεκδοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξερω για σας αλλα εμενα [αν κ εχω παρει proficiency] μου φανηκαν πολυ δυσκολα.. Ειδικα η Β1,Β2 κ η Β3 ηταν οτι χειροτερο! Το λεξιλογιο του κειμενου τρομερα απαιτητικο κ η εκθεση σκετη ηλιθιοτητα..Γενικα μεγαλη απογοητευση αν οχι καταστροφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Ο nikosxdxd: #8 15-06-12 15:39 νταξει εγω εγραψα πολυ καλα γενικα αλλα πιστευω επειδη πηγα ετσι για την πλακα χωρις να με νοιαζει τι θα γραψω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Ο NikoTexXx: #9 15-06-12 15:39 και μενα μου φανηκαν πολυ δυσκολα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο Hephaestus: #10 15-06-12 15:41 αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο DrHouse έγραψε: #11 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Παιδιά, το λεξιλόγιο του κειμένου ήταν λίγο δύσκολο. Εγώ, π.χ., που έχω lower κόλλησα σε κάποιες λέξεις. Οι καθηγητές στο σχολείο είπαν πως δεν ήταν εύκολα. Δεν ξέρω. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Το θέμα της έκθεσης ωραίο ήταν, στο τέλος έγραψα και λίγο από Αριστοτέλη: The specific direction of our actions determines the quality of our virtue. (κάπως έτσι) Click για ανάπτυξη... Aristoteles is everywhere dude Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο nikosxdxd: #12 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Click για ανάπτυξη... ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Ο fretoe έγραψε: #13 15-06-12 15:42 Το κειμενο ηταν το μονο σχετικα ευκολο. Ολα τα αλλα ηταν αρκετα δυσκολα και ιδιαιτερα το Β2. Η εκθεση και αυτη δυσκολη. Τουλαχιστον πιστευω οτι εχω πιασει την βαση. Ξερεις κανεις που μπορω να βρω τις λυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Η Δαλιδά έγραψε: #14 15-06-12 15:42 Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:45 Ο nikosxdxd: #15 15-06-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Click για ανάπτυξη... καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:46 Ο teol20 έγραψε: #16 15-06-12 15:46 Τα θεματα ηταν λιγο απαιτητικα σε ορισμενα σημεια,αλλα μη μηδενικη προετοιμασια και εχοντας ηδη προφισιενσυ,τα πηγα πολυ καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:47 Η Dalian έγραψε: #17 15-06-12 15:47 Εμένα μόλις είδα το "elders" κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό: https://www.dailymotion.com/video/xduego_greek-orthodox-elders-yyyyyyyy-yyy_shortfilms Too many typo's!! Μα καλά πού έχουν το μυαλό τους? Αν πρόσεχαν λιγάκι δεν θα χρειαζόταν να χαλάνε τόσους τόνους χαρτί για μια απλή διευκρίνηση. Όσο για το "ανέκδοτο", its aim was clearly to taunt us Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο NikoTexXx: #18 15-06-12 15:48 πατε καλα μερικοι-μερικοι? το πολυ ευκολο στην εκθεση που το ειδατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Η Δαλιδά έγραψε: #19 15-06-12 15:48 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Click για ανάπτυξη... Η έκθεση ναι. Το κείμενο ήταν νορμάλ αλλά για κάποιον που έχει ένα επίπεδο. Πόσοι ήξεραν το ozone-depleting substances ? Πολλοί στο τμήμα μου δεν ήξεραν καν το sustainable και είχαν πάρει advanced. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο nikosxdxd: #20 15-06-12 15:48 φοβερα αστειο το ανεκδοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νταξει εγω εγραψα πολυ καλα γενικα αλλα πιστευω επειδη πηγα ετσι για την πλακα χωρις να με νοιαζει τι θα γραψω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Ο NikoTexXx: #9 15-06-12 15:39 και μενα μου φανηκαν πολυ δυσκολα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο Hephaestus: #10 15-06-12 15:41 αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο DrHouse έγραψε: #11 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Παιδιά, το λεξιλόγιο του κειμένου ήταν λίγο δύσκολο. Εγώ, π.χ., που έχω lower κόλλησα σε κάποιες λέξεις. Οι καθηγητές στο σχολείο είπαν πως δεν ήταν εύκολα. Δεν ξέρω. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Το θέμα της έκθεσης ωραίο ήταν, στο τέλος έγραψα και λίγο από Αριστοτέλη: The specific direction of our actions determines the quality of our virtue. (κάπως έτσι) Click για ανάπτυξη... Aristoteles is everywhere dude Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο nikosxdxd: #12 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Click για ανάπτυξη... ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Ο fretoe έγραψε: #13 15-06-12 15:42 Το κειμενο ηταν το μονο σχετικα ευκολο. Ολα τα αλλα ηταν αρκετα δυσκολα και ιδιαιτερα το Β2. Η εκθεση και αυτη δυσκολη. Τουλαχιστον πιστευω οτι εχω πιασει την βαση. Ξερεις κανεις που μπορω να βρω τις λυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Η Δαλιδά έγραψε: #14 15-06-12 15:42 Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:45 Ο nikosxdxd: #15 15-06-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Click για ανάπτυξη... καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:46 Ο teol20 έγραψε: #16 15-06-12 15:46 Τα θεματα ηταν λιγο απαιτητικα σε ορισμενα σημεια,αλλα μη μηδενικη προετοιμασια και εχοντας ηδη προφισιενσυ,τα πηγα πολυ καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:47 Η Dalian έγραψε: #17 15-06-12 15:47 Εμένα μόλις είδα το "elders" κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό: https://www.dailymotion.com/video/xduego_greek-orthodox-elders-yyyyyyyy-yyy_shortfilms Too many typo's!! Μα καλά πού έχουν το μυαλό τους? Αν πρόσεχαν λιγάκι δεν θα χρειαζόταν να χαλάνε τόσους τόνους χαρτί για μια απλή διευκρίνηση. Όσο για το "ανέκδοτο", its aim was clearly to taunt us Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο NikoTexXx: #18 15-06-12 15:48 πατε καλα μερικοι-μερικοι? το πολυ ευκολο στην εκθεση που το ειδατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Η Δαλιδά έγραψε: #19 15-06-12 15:48 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Click για ανάπτυξη... Η έκθεση ναι. Το κείμενο ήταν νορμάλ αλλά για κάποιον που έχει ένα επίπεδο. Πόσοι ήξεραν το ozone-depleting substances ? Πολλοί στο τμήμα μου δεν ήξεραν καν το sustainable και είχαν πάρει advanced. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο nikosxdxd: #20 15-06-12 15:48 φοβερα αστειο το ανεκδοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και μενα μου φανηκαν πολυ δυσκολα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο Hephaestus: #10 15-06-12 15:41 αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο DrHouse έγραψε: #11 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Παιδιά, το λεξιλόγιο του κειμένου ήταν λίγο δύσκολο. Εγώ, π.χ., που έχω lower κόλλησα σε κάποιες λέξεις. Οι καθηγητές στο σχολείο είπαν πως δεν ήταν εύκολα. Δεν ξέρω. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Το θέμα της έκθεσης ωραίο ήταν, στο τέλος έγραψα και λίγο από Αριστοτέλη: The specific direction of our actions determines the quality of our virtue. (κάπως έτσι) Click για ανάπτυξη... Aristoteles is everywhere dude Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο nikosxdxd: #12 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Click για ανάπτυξη... ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Ο fretoe έγραψε: #13 15-06-12 15:42 Το κειμενο ηταν το μονο σχετικα ευκολο. Ολα τα αλλα ηταν αρκετα δυσκολα και ιδιαιτερα το Β2. Η εκθεση και αυτη δυσκολη. Τουλαχιστον πιστευω οτι εχω πιασει την βαση. Ξερεις κανεις που μπορω να βρω τις λυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Η Δαλιδά έγραψε: #14 15-06-12 15:42 Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:45 Ο nikosxdxd: #15 15-06-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Click για ανάπτυξη... καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:46 Ο teol20 έγραψε: #16 15-06-12 15:46 Τα θεματα ηταν λιγο απαιτητικα σε ορισμενα σημεια,αλλα μη μηδενικη προετοιμασια και εχοντας ηδη προφισιενσυ,τα πηγα πολυ καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:47 Η Dalian έγραψε: #17 15-06-12 15:47 Εμένα μόλις είδα το "elders" κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό: https://www.dailymotion.com/video/xduego_greek-orthodox-elders-yyyyyyyy-yyy_shortfilms Too many typo's!! Μα καλά πού έχουν το μυαλό τους? Αν πρόσεχαν λιγάκι δεν θα χρειαζόταν να χαλάνε τόσους τόνους χαρτί για μια απλή διευκρίνηση. Όσο για το "ανέκδοτο", its aim was clearly to taunt us Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο NikoTexXx: #18 15-06-12 15:48 πατε καλα μερικοι-μερικοι? το πολυ ευκολο στην εκθεση που το ειδατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Η Δαλιδά έγραψε: #19 15-06-12 15:48 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Click για ανάπτυξη... Η έκθεση ναι. Το κείμενο ήταν νορμάλ αλλά για κάποιον που έχει ένα επίπεδο. Πόσοι ήξεραν το ozone-depleting substances ? Πολλοί στο τμήμα μου δεν ήξεραν καν το sustainable και είχαν πάρει advanced. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο nikosxdxd: #20 15-06-12 15:48 φοβερα αστειο το ανεκδοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο DrHouse έγραψε: #11 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Παιδιά, το λεξιλόγιο του κειμένου ήταν λίγο δύσκολο. Εγώ, π.χ., που έχω lower κόλλησα σε κάποιες λέξεις. Οι καθηγητές στο σχολείο είπαν πως δεν ήταν εύκολα. Δεν ξέρω. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Το θέμα της έκθεσης ωραίο ήταν, στο τέλος έγραψα και λίγο από Αριστοτέλη: The specific direction of our actions determines the quality of our virtue. (κάπως έτσι) Click για ανάπτυξη... Aristoteles is everywhere dude Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο nikosxdxd: #12 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Click για ανάπτυξη... ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Ο fretoe έγραψε: #13 15-06-12 15:42 Το κειμενο ηταν το μονο σχετικα ευκολο. Ολα τα αλλα ηταν αρκετα δυσκολα και ιδιαιτερα το Β2. Η εκθεση και αυτη δυσκολη. Τουλαχιστον πιστευω οτι εχω πιασει την βαση. Ξερεις κανεις που μπορω να βρω τις λυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Η Δαλιδά έγραψε: #14 15-06-12 15:42 Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:45 Ο nikosxdxd: #15 15-06-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Click για ανάπτυξη... καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:46 Ο teol20 έγραψε: #16 15-06-12 15:46 Τα θεματα ηταν λιγο απαιτητικα σε ορισμενα σημεια,αλλα μη μηδενικη προετοιμασια και εχοντας ηδη προφισιενσυ,τα πηγα πολυ καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:47 Η Dalian έγραψε: #17 15-06-12 15:47 Εμένα μόλις είδα το "elders" κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό: https://www.dailymotion.com/video/xduego_greek-orthodox-elders-yyyyyyyy-yyy_shortfilms Too many typo's!! Μα καλά πού έχουν το μυαλό τους? Αν πρόσεχαν λιγάκι δεν θα χρειαζόταν να χαλάνε τόσους τόνους χαρτί για μια απλή διευκρίνηση. Όσο για το "ανέκδοτο", its aim was clearly to taunt us Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο NikoTexXx: #18 15-06-12 15:48 πατε καλα μερικοι-μερικοι? το πολυ ευκολο στην εκθεση που το ειδατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Η Δαλιδά έγραψε: #19 15-06-12 15:48 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Click για ανάπτυξη... Η έκθεση ναι. Το κείμενο ήταν νορμάλ αλλά για κάποιον που έχει ένα επίπεδο. Πόσοι ήξεραν το ozone-depleting substances ? Πολλοί στο τμήμα μου δεν ήξεραν καν το sustainable και είχαν πάρει advanced. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο nikosxdxd: #20 15-06-12 15:48 φοβερα αστειο το ανεκδοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Παιδιά, το λεξιλόγιο του κειμένου ήταν λίγο δύσκολο. Εγώ, π.χ., που έχω lower κόλλησα σε κάποιες λέξεις. Οι καθηγητές στο σχολείο είπαν πως δεν ήταν εύκολα. Δεν ξέρω. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Το θέμα της έκθεσης ωραίο ήταν, στο τέλος έγραψα και λίγο από Αριστοτέλη: The specific direction of our actions determines the quality of our virtue. (κάπως έτσι) Click για ανάπτυξη... Aristoteles is everywhere dude Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο nikosxdxd: #12 15-06-12 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Click για ανάπτυξη... ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Ο fretoe έγραψε: #13 15-06-12 15:42 Το κειμενο ηταν το μονο σχετικα ευκολο. Ολα τα αλλα ηταν αρκετα δυσκολα και ιδιαιτερα το Β2. Η εκθεση και αυτη δυσκολη. Τουλαχιστον πιστευω οτι εχω πιασει την βαση. Ξερεις κανεις που μπορω να βρω τις λυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Η Δαλιδά έγραψε: #14 15-06-12 15:42 Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:45 Ο nikosxdxd: #15 15-06-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Click για ανάπτυξη... καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:46 Ο teol20 έγραψε: #16 15-06-12 15:46 Τα θεματα ηταν λιγο απαιτητικα σε ορισμενα σημεια,αλλα μη μηδενικη προετοιμασια και εχοντας ηδη προφισιενσυ,τα πηγα πολυ καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:47 Η Dalian έγραψε: #17 15-06-12 15:47 Εμένα μόλις είδα το "elders" κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό: https://www.dailymotion.com/video/xduego_greek-orthodox-elders-yyyyyyyy-yyy_shortfilms Too many typo's!! Μα καλά πού έχουν το μυαλό τους? Αν πρόσεχαν λιγάκι δεν θα χρειαζόταν να χαλάνε τόσους τόνους χαρτί για μια απλή διευκρίνηση. Όσο για το "ανέκδοτο", its aim was clearly to taunt us Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο NikoTexXx: #18 15-06-12 15:48 πατε καλα μερικοι-μερικοι? το πολυ ευκολο στην εκθεση που το ειδατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Η Δαλιδά έγραψε: #19 15-06-12 15:48 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Click για ανάπτυξη... Η έκθεση ναι. Το κείμενο ήταν νορμάλ αλλά για κάποιον που έχει ένα επίπεδο. Πόσοι ήξεραν το ozone-depleting substances ? Πολλοί στο τμήμα μου δεν ήξεραν καν το sustainable και είχαν πάρει advanced. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο nikosxdxd: #20 15-06-12 15:48 φοβερα αστειο το ανεκδοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αγγλικα στο τελος δινουν μονο οσοι το εχουν επιλεξει; Click για ανάπτυξη... ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Ο fretoe έγραψε: #13 15-06-12 15:42 Το κειμενο ηταν το μονο σχετικα ευκολο. Ολα τα αλλα ηταν αρκετα δυσκολα και ιδιαιτερα το Β2. Η εκθεση και αυτη δυσκολη. Τουλαχιστον πιστευω οτι εχω πιασει την βαση. Ξερεις κανεις που μπορω να βρω τις λυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Η Δαλιδά έγραψε: #14 15-06-12 15:42 Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:45 Ο nikosxdxd: #15 15-06-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Click για ανάπτυξη... καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:46 Ο teol20 έγραψε: #16 15-06-12 15:46 Τα θεματα ηταν λιγο απαιτητικα σε ορισμενα σημεια,αλλα μη μηδενικη προετοιμασια και εχοντας ηδη προφισιενσυ,τα πηγα πολυ καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:47 Η Dalian έγραψε: #17 15-06-12 15:47 Εμένα μόλις είδα το "elders" κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό: https://www.dailymotion.com/video/xduego_greek-orthodox-elders-yyyyyyyy-yyy_shortfilms Too many typo's!! Μα καλά πού έχουν το μυαλό τους? Αν πρόσεχαν λιγάκι δεν θα χρειαζόταν να χαλάνε τόσους τόνους χαρτί για μια απλή διευκρίνηση. Όσο για το "ανέκδοτο", its aim was clearly to taunt us Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο NikoTexXx: #18 15-06-12 15:48 πατε καλα μερικοι-μερικοι? το πολυ ευκολο στην εκθεση που το ειδατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Η Δαλιδά έγραψε: #19 15-06-12 15:48 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Click για ανάπτυξη... Η έκθεση ναι. Το κείμενο ήταν νορμάλ αλλά για κάποιον που έχει ένα επίπεδο. Πόσοι ήξεραν το ozone-depleting substances ? Πολλοί στο τμήμα μου δεν ήξεραν καν το sustainable και είχαν πάρει advanced. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο nikosxdxd: #20 15-06-12 15:48 φοβερα αστειο το ανεκδοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το κειμενο ηταν το μονο σχετικα ευκολο. Ολα τα αλλα ηταν αρκετα δυσκολα και ιδιαιτερα το Β2. Η εκθεση και αυτη δυσκολη. Τουλαχιστον πιστευω οτι εχω πιασει την βαση. Ξερεις κανεις που μπορω να βρω τις λυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:42 Η Δαλιδά έγραψε: #14 15-06-12 15:42 Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:45 Ο nikosxdxd: #15 15-06-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Click για ανάπτυξη... καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:46 Ο teol20 έγραψε: #16 15-06-12 15:46 Τα θεματα ηταν λιγο απαιτητικα σε ορισμενα σημεια,αλλα μη μηδενικη προετοιμασια και εχοντας ηδη προφισιενσυ,τα πηγα πολυ καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:47 Η Dalian έγραψε: #17 15-06-12 15:47 Εμένα μόλις είδα το "elders" κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό: https://www.dailymotion.com/video/xduego_greek-orthodox-elders-yyyyyyyy-yyy_shortfilms Too many typo's!! Μα καλά πού έχουν το μυαλό τους? Αν πρόσεχαν λιγάκι δεν θα χρειαζόταν να χαλάνε τόσους τόνους χαρτί για μια απλή διευκρίνηση. Όσο για το "ανέκδοτο", its aim was clearly to taunt us Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο NikoTexXx: #18 15-06-12 15:48 πατε καλα μερικοι-μερικοι? το πολυ ευκολο στην εκθεση που το ειδατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Η Δαλιδά έγραψε: #19 15-06-12 15:48 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Click για ανάπτυξη... Η έκθεση ναι. Το κείμενο ήταν νορμάλ αλλά για κάποιον που έχει ένα επίπεδο. Πόσοι ήξεραν το ozone-depleting substances ? Πολλοί στο τμήμα μου δεν ήξεραν καν το sustainable και είχαν πάρει advanced. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο nikosxdxd: #20 15-06-12 15:48 φοβερα αστειο το ανεκδοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:45 Ο nikosxdxd: #15 15-06-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Click για ανάπτυξη... καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:46 Ο teol20 έγραψε: #16 15-06-12 15:46 Τα θεματα ηταν λιγο απαιτητικα σε ορισμενα σημεια,αλλα μη μηδενικη προετοιμασια και εχοντας ηδη προφισιενσυ,τα πηγα πολυ καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:47 Η Dalian έγραψε: #17 15-06-12 15:47 Εμένα μόλις είδα το "elders" κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό: https://www.dailymotion.com/video/xduego_greek-orthodox-elders-yyyyyyyy-yyy_shortfilms Too many typo's!! Μα καλά πού έχουν το μυαλό τους? Αν πρόσεχαν λιγάκι δεν θα χρειαζόταν να χαλάνε τόσους τόνους χαρτί για μια απλή διευκρίνηση. Όσο για το "ανέκδοτο", its aim was clearly to taunt us Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο NikoTexXx: #18 15-06-12 15:48 πατε καλα μερικοι-μερικοι? το πολυ ευκολο στην εκθεση που το ειδατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Η Δαλιδά έγραψε: #19 15-06-12 15:48 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Click για ανάπτυξη... Η έκθεση ναι. Το κείμενο ήταν νορμάλ αλλά για κάποιον που έχει ένα επίπεδο. Πόσοι ήξεραν το ozone-depleting substances ? Πολλοί στο τμήμα μου δεν ήξεραν καν το sustainable και είχαν πάρει advanced. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο nikosxdxd: #20 15-06-12 15:48 φοβερα αστειο το ανεκδοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Παιδιά εύκολα δεν ήταν. Το κείμενο έμπαινε άνετα σε reading του cpe. Το ανέκδοτο εντάξει ήταν απλά ένα σπάσιμο νεύρων. Έχω και cpe και μου φάνηκαν πολύ τσιμπημένα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Α και τις διευκρινίσεις τις είχα κάνει λίστα μόλις πήρα τα θέματα Οι επιτηρητές γελάγανε. Έλεος δηλαδή, elders? Click για ανάπτυξη... καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:46 Ο teol20 έγραψε: #16 15-06-12 15:46 Τα θεματα ηταν λιγο απαιτητικα σε ορισμενα σημεια,αλλα μη μηδενικη προετοιμασια και εχοντας ηδη προφισιενσυ,τα πηγα πολυ καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:47 Η Dalian έγραψε: #17 15-06-12 15:47 Εμένα μόλις είδα το "elders" κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό: https://www.dailymotion.com/video/xduego_greek-orthodox-elders-yyyyyyyy-yyy_shortfilms Too many typo's!! Μα καλά πού έχουν το μυαλό τους? Αν πρόσεχαν λιγάκι δεν θα χρειαζόταν να χαλάνε τόσους τόνους χαρτί για μια απλή διευκρίνηση. Όσο για το "ανέκδοτο", its aim was clearly to taunt us Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο NikoTexXx: #18 15-06-12 15:48 πατε καλα μερικοι-μερικοι? το πολυ ευκολο στην εκθεση που το ειδατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Η Δαλιδά έγραψε: #19 15-06-12 15:48 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Click για ανάπτυξη... Η έκθεση ναι. Το κείμενο ήταν νορμάλ αλλά για κάποιον που έχει ένα επίπεδο. Πόσοι ήξεραν το ozone-depleting substances ? Πολλοί στο τμήμα μου δεν ήξεραν καν το sustainable και είχαν πάρει advanced. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο nikosxdxd: #20 15-06-12 15:48 φοβερα αστειο το ανεκδοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα θεματα ηταν λιγο απαιτητικα σε ορισμενα σημεια,αλλα μη μηδενικη προετοιμασια και εχοντας ηδη προφισιενσυ,τα πηγα πολυ καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:47 Η Dalian έγραψε: #17 15-06-12 15:47 Εμένα μόλις είδα το "elders" κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό: https://www.dailymotion.com/video/xduego_greek-orthodox-elders-yyyyyyyy-yyy_shortfilms Too many typo's!! Μα καλά πού έχουν το μυαλό τους? Αν πρόσεχαν λιγάκι δεν θα χρειαζόταν να χαλάνε τόσους τόνους χαρτί για μια απλή διευκρίνηση. Όσο για το "ανέκδοτο", its aim was clearly to taunt us Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο NikoTexXx: #18 15-06-12 15:48 πατε καλα μερικοι-μερικοι? το πολυ ευκολο στην εκθεση που το ειδατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Η Δαλιδά έγραψε: #19 15-06-12 15:48 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Click για ανάπτυξη... Η έκθεση ναι. Το κείμενο ήταν νορμάλ αλλά για κάποιον που έχει ένα επίπεδο. Πόσοι ήξεραν το ozone-depleting substances ? Πολλοί στο τμήμα μου δεν ήξεραν καν το sustainable και είχαν πάρει advanced. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο nikosxdxd: #20 15-06-12 15:48 φοβερα αστειο το ανεκδοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα μόλις είδα το "elders" κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό: https://www.dailymotion.com/video/xduego_greek-orthodox-elders-yyyyyyyy-yyy_shortfilms Too many typo's!! Μα καλά πού έχουν το μυαλό τους? Αν πρόσεχαν λιγάκι δεν θα χρειαζόταν να χαλάνε τόσους τόνους χαρτί για μια απλή διευκρίνηση. Όσο για το "ανέκδοτο", its aim was clearly to taunt us Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο NikoTexXx: #18 15-06-12 15:48 πατε καλα μερικοι-μερικοι? το πολυ ευκολο στην εκθεση που το ειδατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Η Δαλιδά έγραψε: #19 15-06-12 15:48 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Click για ανάπτυξη... Η έκθεση ναι. Το κείμενο ήταν νορμάλ αλλά για κάποιον που έχει ένα επίπεδο. Πόσοι ήξεραν το ozone-depleting substances ? Πολλοί στο τμήμα μου δεν ήξεραν καν το sustainable και είχαν πάρει advanced. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο nikosxdxd: #20 15-06-12 15:48 φοβερα αστειο το ανεκδοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πατε καλα μερικοι-μερικοι? το πολυ ευκολο στην εκθεση που το ειδατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Η Δαλιδά έγραψε: #19 15-06-12 15:48 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Click για ανάπτυξη... Η έκθεση ναι. Το κείμενο ήταν νορμάλ αλλά για κάποιον που έχει ένα επίπεδο. Πόσοι ήξεραν το ozone-depleting substances ? Πολλοί στο τμήμα μου δεν ήξεραν καν το sustainable και είχαν πάρει advanced. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο nikosxdxd: #20 15-06-12 15:48 φοβερα αστειο το ανεκδοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: καλα αυτο το elders ηταν τραγικο.. παντως και εγω εχω cpe το κειμενο ηταν πολυ ευκολο(καταρχας μικροτερο) απο αυτα του proficiency και βασικα ελεγε ολο το ιδιο πραγμα.. το μονο δυσκολο ηταν το β2 αντε και λιγο το β3 κ η εκθεση πολυ απλη μην τρελαθουμε Click για ανάπτυξη... Η έκθεση ναι. Το κείμενο ήταν νορμάλ αλλά για κάποιον που έχει ένα επίπεδο. Πόσοι ήξεραν το ozone-depleting substances ? Πολλοί στο τμήμα μου δεν ήξεραν καν το sustainable και είχαν πάρει advanced. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2012 στις 15:48 Ο nikosxdxd: #20 15-06-12 15:48 φοβερα αστειο το ανεκδοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φοβερα αστειο το ανεκδοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.