[15/5/2009] Νεοελληνική Γλώσσα

Πως σας φάνηκαν τα θέματα;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Εύκολα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μέτριας δυσκολίας

• Δύσκολα

• Δεν έδινα σήμερα / Δε δίνω πανελλαδικές

• Σύνολο ψηφοφόρων
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
17.Αν και ήθελα κάτι παραπάνω. Το θέμα εύκολο ήταν από άποψη περιεχομένου. Για μένα ήταν δύσκολη η σύνδεση βιβλίου και τεχνολογίας:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eμένα η περίληψη με έφαγε...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε περασα για 0,6...:):):)

ενώ η έκθεση πιστεύω ήταν καλή,ένιωθα ότι την περίληψη δεν την έγραψα και τόσο καλά,αν και δεν είχα πρόβλημα μα την περίληψη ποτέ αλλά τέσπα..

ενώ η έκθεση πιστεύω ήταν καλή,ένιωθα ότι την περίληψη δεν την έγραψα και τόσο καλά,αν και δεν είχα πρόβλημα μα την περίληψη ποτέ αλλά τέσπα..

συμβαινουν αυτα...:(

ήταν και 1ο μάθημα και το άγχος μου ήταν απερίγραπτο...:iagree:

εμενα να δεις..ετρεμα αλλα οταν πηρα τα θεματα στα χερια μου και ξεκινησα ολα οκ :)

Εμένα η έκθεση ήταν το χειρότερο μάθημα και από εκείπου νόμιζα ότι έχω γράψει γύρω στο 11 πάω και βλέπω ένα μεγαλοπρεπέστατο 15,2:D
Καλά μολις το είδα τρελάθηκα, άρχισα να χορεύω για 5 λεπτά και κέρασα 2 άτομα, έτσι στο άσχετο!

Εγώ έγραψα 18,6 και η μανδάμ μου είχε βάλει 19.
Και να φανταστείτε πως μου είχε πει πως θα μου βάλει 20 στο α' τετράμηνο!
Τι να πεις???

Εγω εγραψα 17,5 και μου ειχε 19...........

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back