jj!
Τιμώμενο Μέλος

Καλή επιτυχία και καθαρό μυαλό σε όλους τους υποψηφίους!

Για γενικές συζητήσεις προτιμήστε το θέμα Πανελλήνιες 2019. Για ό,τι αφορά τα Λατινικά (πώς τα πήγατε, τι απαντήσεις δώσατε, προβληματισμοί για το μάθημα κτλ), αυτό το θέμα είναι το πλέον κατάλληλο.
Το θέμα θα παραμείνει κλειστό και θα ξεκλειδωθεί αύριο το πρωί, όπου και θα προστεθούν τα θέματα και οι ενδεικτικές απαντήσεις σε αυτά από διάφορα φροντιστήρια!
Σημείωση συντονιστών: Επειδή τις ημέρες των εξετάσεων τα μηνύματα θα είναι πολυάριθμα, παρακαλούνται τα μέλη, αν εντοπίσουν κάποιο μήνυμα που αντιβαίνει στους όρους χρήσης του forum, να το αναφέρουν στους συντονιστές μέσω της χρήσης του συστήματος αναφοράς μηνύματος. Υπενθυμίζουμε ότι η αναφορά γίνεται πατώντας το κουμπί

Προηγούμενα μαθήματα:
12/06/2019 | Ιστορία Ο. Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών |
07/06/2019 | Νεοελληνική Γλώσσα Γενικής Παιδείας |
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019
ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ
Guest 699855
Επισκέπτης

https://roulamakri.gr/wp-content/uploads/2019/06/ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΛΑΤΙΝΙΚΩΝ-2019.pdf
akikos
Επιφανές μέλος

Arianara S3
Δραστήριο μέλος

BlueIvy_
Νεοφερμένο μέλος

Indiana Jones
Δραστήριο μέλος

Ιάκωβε;
Έχασα το 20 απο χαζομάρα νομίζω αλλά γενικά άριστα. Στο τελευταίο διαγώνισμα του φροντιστήριου 19 πήρα και πιστεύω καλύτερα σήμερα.
Τα Λατινικά ποτέ δε μου άρεσαν γενικά σαν μάθημα, μόνο λίγο τα αστεία κείμενα. Είναι σχετικά εύκολα αλλά πολλές φορές έχουν περίεργες συντάξεις, μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια και σπάει νεύρα αυτή η τυποποίηση. Θα ήταν πιο ωραίο αν δινόταν μεγαλύτερη έμφαση σε ετυμολογικά κατά τη γνώμη μου.
Τέλος πάντων. Τελείωσε και αυτό. Καλά αποτελέσματα και καλή ξεκούραση παιδιά!

Carpe_Diem
Νεοφερμένο μέλος

Καλή μας επιτυχία παίδες!! Εύχομαι να πετύχετε όλοι όπου επιθυμείτε πιο πολύ!! Ελευθεριαααααααα

Μπράβο μωρό μου, καλά αποτελέσματα να έχεις. Κοίτα να περάσεις καλά τώρα! Μπάνια και παρέες! Σού αξίζει η διασκέδαση!Έχασα το 20 απο χαζομάρα νομίζω αλλά γενικά άριστα. Στο τελευταίο διαγώνισμα του φροντιστήριου 19 πήρα και πιστεύω καλύτερα σήμερα.
Τα Λατινικά ποτέ δε μου άρεσαν γενικά σαν μάθημα, μόνο λίγο τα αστεία κείμενα. Είναι σχετικά εύκολα αλλά πολλές φορές έχουν περίεργες συντάξεις, μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια και σπάει νεύρα αυτή η τυποποίηση. Θα ήταν πιο ωραίο αν δινόταν μεγαλύτερη έμφαση σε ετυμολογικά κατά τη γνώμη μου.
Τέλος πάντων. Τελείωσε και αυτό. Καλά αποτελέσματα και καλή ξεκούραση παιδιά!![]()

(Ο Ιάκωβος είναι το καλύτερο παιδί you guys!

Wrong
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.