kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.248 μηνύματα.

15-03-11

23:42
Εδώ το επίσημο site.
Είδατε κάποιο ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ; Τι προτείνετε; Ποια ταινία σας φάνηκε χάλια;
Εγώ ακόμη δεν πήγα, και δεν νομίζω να προλάβω να δω κανένα ντοκιμαντέρ.
Είδατε κάποιο ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ; Τι προτείνετε; Ποια ταινία σας φάνηκε χάλια;
Εγώ ακόμη δεν πήγα, και δεν νομίζω να προλάβω να δω κανένα ντοκιμαντέρ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα.

16-03-11

00:36
Καλά, τόσες πολλές είναι οι υποχρεώσεις της σχολή σας;
Αν ήμουν Θεσσαλονίκη θα επέλεγα να (ξανα)δω τα: "Αποκλεισμός" / Σ. Λοζνίτσα, "Νικώντας το χρόνο" - Οντέτ Ορ, "Ο Χίτλερ, ο Στάλιν κι εγώ" - Χελένα Τρεστίκοβα.
Ελπίζω το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης να είναι πιο οργανωμένο απ' αυτό του κινηματογράφου...

Αν ήμουν Θεσσαλονίκη θα επέλεγα να (ξανα)δω τα: "Αποκλεισμός" / Σ. Λοζνίτσα, "Νικώντας το χρόνο" - Οντέτ Ορ, "Ο Χίτλερ, ο Στάλιν κι εγώ" - Χελένα Τρεστίκοβα.
Ελπίζω το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης να είναι πιο οργανωμένο απ' αυτό του κινηματογράφου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.