Giannis02 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2023 στις 13:34 Ο Giannis02: #1 12-03-23 13:34 Θέλω να ρωτήσω είμαι φοιτητής σε 5 ετες πρόγραμμα σπουδών , 2ο έτος αξίζει να κάνω 10% και να πάω σε κάποιο άλλο τμήμα πληροφορικής της Θεσσαλονίκης 4ετες . Αλλά να δηλώσω κάποιο αντίστοιχο τμήμα άλλης πόλης ώστε να πάρω μεταγραφή εδώ πιστεύω διαθέτω τα μόρια για να έρθω εδώ ( θεσς/νίκη) Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2023 στις 15:17 Η Dr. Gl. Luminous: #2 12-03-23 15:17 Είσαι τι σχολή είσαι; Μηχανικός υπολογιστών; Ποιο το νόημα εφόσον είσαι ήδη δεύτερο έτος; Giannis02 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2023 στις 16:23 Ο Giannis02: #3 12-03-23 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giannis02: Θέλω να ρωτήσω είμαι φοιτητής σε 5 ετες πρόγραμμα σπουδών , 2ο έτος αξίζει να κάνω 10% και να πάω σε κάποιο άλλο τμήμα πληροφορικής της Θεσσαλονίκης 4ετες . Αλλά να δηλώσω κάποιο αντίστοιχο τμήμα άλλης πόλης ώστε να πάρω μεταγραφή εδώ πιστεύω διαθέτω τα μόρια για να έρθω εδώ ( θεσς/νίκη) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Είσαι τι σχολή είσαι; Μηχανικός υπολογιστών; Ποιο το νόημα Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Είσαι τι σχολή είσαι; Μηχανικός υπολογιστών; Ποιο το νόημα εφόσον είσαι ήδη δεύτερο έτος; Click για ανάπτυξη... ναι , για διάφορους λόγους , είναι εφικτό να γίνει αυτό που ζήτησα , συμφέρει ; Click για ανάπτυξη... monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2023 στις 16:46 Η monaxiko brizolaki: #4 12-03-23 16:46 ναι , για διάφορους λόγους , είναι εφικτό να γίνει αυτό που ζήτησα , συμφέρει ; Click για ανάπτυξη... Εαν είσαι ήδη στον κλάδο της πληροφορικής και των Η/Υ , οχι ..Προφανώς και δεν συμφέρει. Αν είσαι αλλού και όντως σ'αρέσει η πληροφορική πραγματικά, τότε φύγε. επίσης μια προσθήκη: όταν θέλουμε να λάβουμε βοήθεια ή άποψη σε ένα θέμα, βάζουμε επαρκείς πληροφορίες , ώστε να μπορούν οι άλλοι να μας κατατοπίσουν και να μην ψάχνονται για να καταλάβουν τι ακριβώς ζητάς. Το "είμαι σε σχολή με 5ετές ΠΠΣ" δεν λεει από μόνο του τίποτα Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαρτίου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elevag Antonius SoyN Ευτυχια Αδαμοπουλου nicole1982 Panos-21 Giannis02 thenutritionist Dr. Gl. Luminous Ιωάννης1234 tsiobieman Giii george777 Joji Antzie angies angel27_ Mammy Nun itsmet Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλω να ρωτήσω είμαι φοιτητής σε 5 ετες πρόγραμμα σπουδών , 2ο έτος αξίζει να κάνω 10% και να πάω σε κάποιο άλλο τμήμα πληροφορικής της Θεσσαλονίκης 4ετες . Αλλά να δηλώσω κάποιο αντίστοιχο τμήμα άλλης πόλης ώστε να πάρω μεταγραφή εδώ πιστεύω διαθέτω τα μόρια για να έρθω εδώ ( θεσς/νίκη)
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2023 στις 15:17 Η Dr. Gl. Luminous: #2 12-03-23 15:17 Είσαι τι σχολή είσαι; Μηχανικός υπολογιστών; Ποιο το νόημα εφόσον είσαι ήδη δεύτερο έτος; Giannis02 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2023 στις 16:23 Ο Giannis02: #3 12-03-23 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giannis02: Θέλω να ρωτήσω είμαι φοιτητής σε 5 ετες πρόγραμμα σπουδών , 2ο έτος αξίζει να κάνω 10% και να πάω σε κάποιο άλλο τμήμα πληροφορικής της Θεσσαλονίκης 4ετες . Αλλά να δηλώσω κάποιο αντίστοιχο τμήμα άλλης πόλης ώστε να πάρω μεταγραφή εδώ πιστεύω διαθέτω τα μόρια για να έρθω εδώ ( θεσς/νίκη) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Είσαι τι σχολή είσαι; Μηχανικός υπολογιστών; Ποιο το νόημα Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Είσαι τι σχολή είσαι; Μηχανικός υπολογιστών; Ποιο το νόημα εφόσον είσαι ήδη δεύτερο έτος; Click για ανάπτυξη... ναι , για διάφορους λόγους , είναι εφικτό να γίνει αυτό που ζήτησα , συμφέρει ; Click για ανάπτυξη... monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2023 στις 16:46 Η monaxiko brizolaki: #4 12-03-23 16:46 ναι , για διάφορους λόγους , είναι εφικτό να γίνει αυτό που ζήτησα , συμφέρει ; Click για ανάπτυξη... Εαν είσαι ήδη στον κλάδο της πληροφορικής και των Η/Υ , οχι ..Προφανώς και δεν συμφέρει. Αν είσαι αλλού και όντως σ'αρέσει η πληροφορική πραγματικά, τότε φύγε. επίσης μια προσθήκη: όταν θέλουμε να λάβουμε βοήθεια ή άποψη σε ένα θέμα, βάζουμε επαρκείς πληροφορίες , ώστε να μπορούν οι άλλοι να μας κατατοπίσουν και να μην ψάχνονται για να καταλάβουν τι ακριβώς ζητάς. Το "είμαι σε σχολή με 5ετές ΠΠΣ" δεν λεει από μόνο του τίποτα Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαρτίου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elevag Antonius SoyN Ευτυχια Αδαμοπουλου nicole1982 Panos-21 Giannis02 thenutritionist Dr. Gl. Luminous Ιωάννης1234 tsiobieman Giii george777 Joji Antzie angies angel27_ Mammy Nun itsmet Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Giannis02 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2023 στις 16:23 Ο Giannis02: #3 12-03-23 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Giannis02: Θέλω να ρωτήσω είμαι φοιτητής σε 5 ετες πρόγραμμα σπουδών , 2ο έτος αξίζει να κάνω 10% και να πάω σε κάποιο άλλο τμήμα πληροφορικής της Θεσσαλονίκης 4ετες . Αλλά να δηλώσω κάποιο αντίστοιχο τμήμα άλλης πόλης ώστε να πάρω μεταγραφή εδώ πιστεύω διαθέτω τα μόρια για να έρθω εδώ ( θεσς/νίκη) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Είσαι τι σχολή είσαι; Μηχανικός υπολογιστών; Ποιο το νόημα Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Είσαι τι σχολή είσαι; Μηχανικός υπολογιστών; Ποιο το νόημα εφόσον είσαι ήδη δεύτερο έτος; Click για ανάπτυξη... ναι , για διάφορους λόγους , είναι εφικτό να γίνει αυτό που ζήτησα , συμφέρει ; Click για ανάπτυξη... monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2023 στις 16:46 Η monaxiko brizolaki: #4 12-03-23 16:46 ναι , για διάφορους λόγους , είναι εφικτό να γίνει αυτό που ζήτησα , συμφέρει ; Click για ανάπτυξη... Εαν είσαι ήδη στον κλάδο της πληροφορικής και των Η/Υ , οχι ..Προφανώς και δεν συμφέρει. Αν είσαι αλλού και όντως σ'αρέσει η πληροφορική πραγματικά, τότε φύγε. επίσης μια προσθήκη: όταν θέλουμε να λάβουμε βοήθεια ή άποψη σε ένα θέμα, βάζουμε επαρκείς πληροφορίες , ώστε να μπορούν οι άλλοι να μας κατατοπίσουν και να μην ψάχνονται για να καταλάβουν τι ακριβώς ζητάς. Το "είμαι σε σχολή με 5ετές ΠΠΣ" δεν λεει από μόνο του τίποτα Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαρτίου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Giannis02: Θέλω να ρωτήσω είμαι φοιτητής σε 5 ετες πρόγραμμα σπουδών , 2ο έτος αξίζει να κάνω 10% και να πάω σε κάποιο άλλο τμήμα πληροφορικής της Θεσσαλονίκης 4ετες . Αλλά να δηλώσω κάποιο αντίστοιχο τμήμα άλλης πόλης ώστε να πάρω μεταγραφή εδώ πιστεύω διαθέτω τα μόρια για να έρθω εδώ ( θεσς/νίκη) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Είσαι τι σχολή είσαι; Μηχανικός υπολογιστών; Ποιο το νόημα Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Είσαι τι σχολή είσαι; Μηχανικός υπολογιστών; Ποιο το νόημα εφόσον είσαι ήδη δεύτερο έτος; Click για ανάπτυξη... ναι , για διάφορους λόγους , είναι εφικτό να γίνει αυτό που ζήτησα , συμφέρει ; Click για ανάπτυξη...
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2023 στις 16:46 Η monaxiko brizolaki: #4 12-03-23 16:46 ναι , για διάφορους λόγους , είναι εφικτό να γίνει αυτό που ζήτησα , συμφέρει ; Click για ανάπτυξη... Εαν είσαι ήδη στον κλάδο της πληροφορικής και των Η/Υ , οχι ..Προφανώς και δεν συμφέρει. Αν είσαι αλλού και όντως σ'αρέσει η πληροφορική πραγματικά, τότε φύγε. επίσης μια προσθήκη: όταν θέλουμε να λάβουμε βοήθεια ή άποψη σε ένα θέμα, βάζουμε επαρκείς πληροφορίες , ώστε να μπορούν οι άλλοι να μας κατατοπίσουν και να μην ψάχνονται για να καταλάβουν τι ακριβώς ζητάς. Το "είμαι σε σχολή με 5ετές ΠΠΣ" δεν λεει από μόνο του τίποτα Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαρτίου 2023
ναι , για διάφορους λόγους , είναι εφικτό να γίνει αυτό που ζήτησα , συμφέρει ; Click για ανάπτυξη... Εαν είσαι ήδη στον κλάδο της πληροφορικής και των Η/Υ , οχι ..Προφανώς και δεν συμφέρει. Αν είσαι αλλού και όντως σ'αρέσει η πληροφορική πραγματικά, τότε φύγε. επίσης μια προσθήκη: όταν θέλουμε να λάβουμε βοήθεια ή άποψη σε ένα θέμα, βάζουμε επαρκείς πληροφορίες , ώστε να μπορούν οι άλλοι να μας κατατοπίσουν και να μην ψάχνονται για να καταλάβουν τι ακριβώς ζητάς. Το "είμαι σε σχολή με 5ετές ΠΠΣ" δεν λεει από μόνο του τίποτα