marka Νεοφερμένο μέλος Η marka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Χθες στις 16:15 Η marka έγραψε: #1 Χθες στις 16:15 καλησπερα. δεν εχω καταλαβει πως λειτουργεί το 10% . εχω περάσει στην επαρχία αλλά θελω να επιστρέψω Αθήνα . Κάνοντας 10% φετος , τι πρέπει να έχω υποψιν μου; παίζει ρόλο η περσινή β'αση ή φετινή β'αση ή καμία από τις δυο και ειναι θέμα του ποσοι θα προτιμήσουν κάθε σχολή; θελω να ξερω αν εχω ελπίδες. Ευχαριστώ despoina13 Νεοφερμένο μέλος Η despoina13 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. Χθες στις 18:11 Η despoina13: #2 Χθες στις 18:11 Δεν παίζει ρόλο η περσινή βαση ούτε η φετινη. Υπάρχει ξεχωριστή βαση για το 10% και για όσους δίνουν πρώτη φορα φετος. Η βαση θα διαμορφωθεί απο οσους εδωσαν περυσι και δηλωσαν φετος το συγκεκριμένο τμημα με το 10% .Επειδή οι θέσεις ειναι λίγες (6% των θεσεων για την πρωτη χρονια) η βαση μπορεί να ανεβει, να κατεβει ή να μεινει σταθερη σε σχεση με την περσινη. Υπάρχουν οι βάσεις για καθε τμημα και μπορείς να δεις που κυμάνθηκαν στο παρελθόν. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.630 μηνύματα. Σήμερα στις 08:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 Σήμερα στις 08:35 Αρχική Δημοσίευση από marka: καλησπερα. δεν εχω καταλαβει πως λειτουργεί το 10% . εχω περάσει στην επαρχία αλλά θελω να επιστρέψω Αθήνα . Κάνοντας 10% φετος , τι πρέπει να έχω υποψιν μου; παίζει ρόλο η περσινή β'αση ή φετινή β'αση ή καμία από τις δυο και ειναι θέμα του ποσοι θα προτιμήσουν κάθε σχολή; θελω να ξερω αν εχω ελπίδες. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... καλημερα Θες να πεις ποια σχολη σε ενδιαφερει για να μπορεσουμε να σχεδιασουμε μια στοχευμενη και πιθανων χρησιμη απαντηση. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Anna1974. Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: katia.m Anna1974. korlef Ilikntas b3om1zq GIANCHRIS Corfu kitty Angelikaaa iew Leo komm CuriousBee marka Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπερα. δεν εχω καταλαβει πως λειτουργεί το 10% . εχω περάσει στην επαρχία αλλά θελω να επιστρέψω Αθήνα . Κάνοντας 10% φετος , τι πρέπει να έχω υποψιν μου; παίζει ρόλο η περσινή β'αση ή φετινή β'αση ή καμία από τις δυο και ειναι θέμα του ποσοι θα προτιμήσουν κάθε σχολή; θελω να ξερω αν εχω ελπίδες. Ευχαριστώ
despoina13 Νεοφερμένο μέλος Η despoina13 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 49 μηνύματα. Χθες στις 18:11 Η despoina13: #2 Χθες στις 18:11 Δεν παίζει ρόλο η περσινή βαση ούτε η φετινη. Υπάρχει ξεχωριστή βαση για το 10% και για όσους δίνουν πρώτη φορα φετος. Η βαση θα διαμορφωθεί απο οσους εδωσαν περυσι και δηλωσαν φετος το συγκεκριμένο τμημα με το 10% .Επειδή οι θέσεις ειναι λίγες (6% των θεσεων για την πρωτη χρονια) η βαση μπορεί να ανεβει, να κατεβει ή να μεινει σταθερη σε σχεση με την περσινη. Υπάρχουν οι βάσεις για καθε τμημα και μπορείς να δεις που κυμάνθηκαν στο παρελθόν. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.630 μηνύματα. Σήμερα στις 08:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 Σήμερα στις 08:35 Αρχική Δημοσίευση από marka: καλησπερα. δεν εχω καταλαβει πως λειτουργεί το 10% . εχω περάσει στην επαρχία αλλά θελω να επιστρέψω Αθήνα . Κάνοντας 10% φετος , τι πρέπει να έχω υποψιν μου; παίζει ρόλο η περσινή β'αση ή φετινή β'αση ή καμία από τις δυο και ειναι θέμα του ποσοι θα προτιμήσουν κάθε σχολή; θελω να ξερω αν εχω ελπίδες. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... καλημερα Θες να πεις ποια σχολη σε ενδιαφερει για να μπορεσουμε να σχεδιασουμε μια στοχευμενη και πιθανων χρησιμη απαντηση. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν παίζει ρόλο η περσινή βαση ούτε η φετινη. Υπάρχει ξεχωριστή βαση για το 10% και για όσους δίνουν πρώτη φορα φετος. Η βαση θα διαμορφωθεί απο οσους εδωσαν περυσι και δηλωσαν φετος το συγκεκριμένο τμημα με το 10% .Επειδή οι θέσεις ειναι λίγες (6% των θεσεων για την πρωτη χρονια) η βαση μπορεί να ανεβει, να κατεβει ή να μεινει σταθερη σε σχεση με την περσινη. Υπάρχουν οι βάσεις για καθε τμημα και μπορείς να δεις που κυμάνθηκαν στο παρελθόν.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.630 μηνύματα. Σήμερα στις 08:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 Σήμερα στις 08:35 Αρχική Δημοσίευση από marka: καλησπερα. δεν εχω καταλαβει πως λειτουργεί το 10% . εχω περάσει στην επαρχία αλλά θελω να επιστρέψω Αθήνα . Κάνοντας 10% φετος , τι πρέπει να έχω υποψιν μου; παίζει ρόλο η περσινή β'αση ή φετινή β'αση ή καμία από τις δυο και ειναι θέμα του ποσοι θα προτιμήσουν κάθε σχολή; θελω να ξερω αν εχω ελπίδες. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... καλημερα Θες να πεις ποια σχολη σε ενδιαφερει για να μπορεσουμε να σχεδιασουμε μια στοχευμενη και πιθανων χρησιμη απαντηση.
Αρχική Δημοσίευση από marka: καλησπερα. δεν εχω καταλαβει πως λειτουργεί το 10% . εχω περάσει στην επαρχία αλλά θελω να επιστρέψω Αθήνα . Κάνοντας 10% φετος , τι πρέπει να έχω υποψιν μου; παίζει ρόλο η περσινή β'αση ή φετινή β'αση ή καμία από τις δυο και ειναι θέμα του ποσοι θα προτιμήσουν κάθε σχολή; θελω να ξερω αν εχω ελπίδες. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... καλημερα Θες να πεις ποια σχολη σε ενδιαφερει για να μπορεσουμε να σχεδιασουμε μια στοχευμενη και πιθανων χρησιμη απαντηση.