Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 01:20 Ο Cade έγραψε: #41 11-06-22 01:20 Αρχική Δημοσίευση από F1L1PAS: ζητω συγγνωμη, μπερδεψα τα υποερωτηματα, νομιζα οτι αναφεροσουν στο Δ3. Ναι, το Δ2 ηταν εξυπνο, επρεπε να αντικαταστησεις το α γωνιακο με Στ (συστηματος) / ολικη ροπη αδρανειας στον τυπο Στ (ραβδου) = ροπη αδρανειας ραβδου επι α γωνιακο Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό, ο μέσος μαθητής την έχει πατήσει 100% F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 01:20 Ο F1L1PAS έγραψε: #42 11-06-22 01:20 Αρχική Δημοσίευση από F1L1PAS: ζητω συγγνωμη, μπερδεψα τα υποερωτηματα, νομιζα οτι αναφεροσουν στο Δ3. Ναι, το Δ2 ηταν εξυπνο, επρεπε να αντικαταστησεις το α γωνιακο με Στ (συστηματος) / ολικη ροπη αδρανειας στον τυπο Στ (ραβδου) = ροπη αδρανειας ραβδου επι α γωνιακο Click για ανάπτυξη... Και ολα αυτα επειδη δεν μπορεις να ξερεις τη ροπη της δυναμης επαφης Ν μεταξυ της ραβδου και του σωματος Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 01:28 Ο Cade έγραψε: #43 11-06-22 01:28 Συνολικά στο διαγώνισμα εχω κάνει λάθος το τελευταίο ερώτημα του Γ στο οποίο βρήκα Ικ και Ιολ και έκανα την τεράστια χαζομάρα να συγκρίνω αυτές τις 2 τιμές αντί να βρω και το Ισ...ελπίζω να εχω πιάσει το μισό τουλάχιστον. Μετά στο Δ3 βρήκα λάθος μεταβολή στροφορμής( βρήκα σωστή φορά και με θμκε σωστό ω) αλλά είπα πως θα ναι |ΔL| = |Iω/2- Ιω| ξεχνώντας ένα (-) με αποτέλεσμα να βρω λάθος τιμή. Νομίζω αυτά ήταν και τα μόνα λάθη μου F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 01:29 Ο F1L1PAS έγραψε: #44 11-06-22 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Συνολικά στο διαγώνισμα εχω κάνει λάθος το τελευταίο ερώτημα του Γ στο οποίο βρήκα Ικ και Ιολ και έκανα την τεράστια χαζομάρα να συγκρίνω αυτές τις 2 τιμές αντί να να βρω και το Ισ...ελπίζω να εχω πιάσει το μισό τουλάχιστον. Μετά στο Δ3 βρήκα λάθος μεταβολή στροφορμής( βρήκα σωστή φορά και με θμκε σωστό ω) αλλά είπα πως θα ναι |ΔL| = |Iω/2- Ιω| ξεχνώντας ένα (-) με αποτέλεσμα να βρω λάθος τιμή. Νομίζω αυτά ήταν και τα μόνα λάθη μου Click για ανάπτυξη... εχουμε κυριολεκτικα κανει τα ιδια λαθη Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.945 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 09:22 Ο Wonderkid: #45 11-06-22 09:22 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ηλίθια και βαρετά θέματα για άλλη μια χρονιά. Click για ανάπτυξη... Έχει πλέον καθιερωθεί πια για τα καλά ο ηλεκτρομαγνητισμός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουνίου 2022 Αλλά γενικά ναι πιστεύω αναμενόμενα θέματα Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 15:13 Ο Samael έγραψε: #46 11-06-22 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχει πλέον καθιερωθεί πια για τα καλά ο ηλεκτρομαγνητισμός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουνίου 2022 Αλλά γενικά ναι πιστεύω αναμενόμενα θέματα Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι οτι οι πανελλήνιες έχουν καταλήξει να αξιολογούν τον μαθητή βάσει πόσων σωστών πράξεων μπορεί να κάνει σε 3 ώρες και πόσο γρήγορα μπορεί να γράψει. Κανένα ενδιαφέρον για το τι έχει καταλάβει πραγματικά όσον αφορά την ύλη. Όταν ο νόμος του Faraday εκφυλίζεται κάθε φορά στο ίδιο πρόβλημα με έναν αγωγό να κλείνει ένα κύκλωμα,υπάρχει πρόβλημα. Η ουσία είναι να σου βάλω κάτι διαφορετικό να δω εαν έχεις αντιληφθεί απο φυσικής πλευράς τι λέει ο νόμος και να τον εφαρμόσεις σωστά. Θα μου πεις εαν γινόταν αυτό δεν θα έγραφε κανένας. Και θα συμφωνήσω απολύτως. Και αυτός είναι ο λόγος που μαζί με τα θέματα θα πρέπει να αλλάξει και ο τρόπος που διδάσκεται η ύλη. Το να λύσεις τα προβλήματα δεν είναι δύσκολο, ειδικά στο λύκειο. Το να έχεις αντίληψη πίσω απο τα φαινόμενα όμως...that's a whole new thing. Guest 831328 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2022 στις 10:25 Ο Guest 831328: #47 13-06-22 10:25 κατι σαν την παγιδα του δ2 είχε ξαναπέσει το 2015 σε θέμα β Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 10:25 Ο Cade έγραψε: #48 13-06-22 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ai man: κατι σαν την παγιδα του δ2 είχε ξαναπέσει το 2015 σε θέμα β Click για ανάπτυξη... Ναι, οποίος το είχε δει αυτό πιστεύω δεν είχε κάποιο κόλλημα φέτος BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 23:29 Η BaSO4 έγραψε: #49 14-06-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη καποιος σοβαρος μαθητης πηγαινε για 19+ χαλαρα χωρις τρομερο κοπο?μου κανε εντυπωση πως ηταν πολλα τα ζητουμενα Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τελείωσα ακριβώς στο δίωρο και μετά μια ώρα τα έλεγχα, όποτε δεν είμαι σίγουρη αν όντως ήταν πολλά τα θέματα ή απλώς εγώ ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιο όγκο ασκήσεων. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 23:51 Ο Cade έγραψε: #50 14-06-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Εγώ πάντως τελείωσα ακριβώς στο δίωρο και μετά μια ώρα τα έλεγχα, όποτε δεν είμαι σίγουρη αν όντως ήταν πολλά τα θέματα ή απλώς εγώ ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιο όγκο ασκήσεων. Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ήταν συνδιασμός και των δύο... Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2022 στις 01:28 Ο Guest 586541: #51 20-06-22 01:28 Τα θέματα ήταν βατά για όσους ασχολήθηκαν, προσοχή ήθελαν μονάχα. Πάλι καλά που δεν έκανα απροσεξίες, όλα σωστά τα έχω βρει. Κρίμα για τα παιδιά που έχασαν από απροσεξία το Δ2, πεταμένες μονάδες. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Joji spring day BillyTheKid Than003 George.S ager sofia.eleftheriou@gm phoni georgios03 Corn90 estrela oups Nikoletaant panagiotis.sfak bruh_234 rempelos42 Sherlockina desp1naa Maynard το κοριτσι του μαη kost28 Nickgr Ιωάννης1234 F1L1PAS Phys39 Gewrgia! Apocalypse tsiobieman eukleidhs1821 Mammy Nun Scandal PanosBat SlimShady Φινεύς Nala Unboxholics Pharmacist01 Annou1 Panagiotis849 Ameliak ggl Johanna Mark χημεια4λαιφ papa2g Pink Panther nimbus Johnman97 Thmoysides Kostakis45 panagiotis23 Wonderkid snowy Ελεγκολόγος Rina the purge Mariap. Hopeful22 augustine Appolon evelina23 GabrielaM constansn theodoraooo KaterinaL Meow NikoBellic sophiaa Alex2001 Stelios725 Dreamer_SW Dr. Gl. Luminous Anta2004 kiyoshi nucomer Georgekk korlef StavMed george777 alpha.kappa Specon Eirinakiii8 TehWinnerGR calmen GeorgePap2003 Φραπεδοφιλόσοφος Ευτυχια Αδαμοπουλου jim2015 Nickt23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από F1L1PAS: ζητω συγγνωμη, μπερδεψα τα υποερωτηματα, νομιζα οτι αναφεροσουν στο Δ3. Ναι, το Δ2 ηταν εξυπνο, επρεπε να αντικαταστησεις το α γωνιακο με Στ (συστηματος) / ολικη ροπη αδρανειας στον τυπο Στ (ραβδου) = ροπη αδρανειας ραβδου επι α γωνιακο Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό, ο μέσος μαθητής την έχει πατήσει 100%
F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 01:20 Ο F1L1PAS έγραψε: #42 11-06-22 01:20 Αρχική Δημοσίευση από F1L1PAS: ζητω συγγνωμη, μπερδεψα τα υποερωτηματα, νομιζα οτι αναφεροσουν στο Δ3. Ναι, το Δ2 ηταν εξυπνο, επρεπε να αντικαταστησεις το α γωνιακο με Στ (συστηματος) / ολικη ροπη αδρανειας στον τυπο Στ (ραβδου) = ροπη αδρανειας ραβδου επι α γωνιακο Click για ανάπτυξη... Και ολα αυτα επειδη δεν μπορεις να ξερεις τη ροπη της δυναμης επαφης Ν μεταξυ της ραβδου και του σωματος Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 01:28 Ο Cade έγραψε: #43 11-06-22 01:28 Συνολικά στο διαγώνισμα εχω κάνει λάθος το τελευταίο ερώτημα του Γ στο οποίο βρήκα Ικ και Ιολ και έκανα την τεράστια χαζομάρα να συγκρίνω αυτές τις 2 τιμές αντί να βρω και το Ισ...ελπίζω να εχω πιάσει το μισό τουλάχιστον. Μετά στο Δ3 βρήκα λάθος μεταβολή στροφορμής( βρήκα σωστή φορά και με θμκε σωστό ω) αλλά είπα πως θα ναι |ΔL| = |Iω/2- Ιω| ξεχνώντας ένα (-) με αποτέλεσμα να βρω λάθος τιμή. Νομίζω αυτά ήταν και τα μόνα λάθη μου F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 01:29 Ο F1L1PAS έγραψε: #44 11-06-22 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Συνολικά στο διαγώνισμα εχω κάνει λάθος το τελευταίο ερώτημα του Γ στο οποίο βρήκα Ικ και Ιολ και έκανα την τεράστια χαζομάρα να συγκρίνω αυτές τις 2 τιμές αντί να να βρω και το Ισ...ελπίζω να εχω πιάσει το μισό τουλάχιστον. Μετά στο Δ3 βρήκα λάθος μεταβολή στροφορμής( βρήκα σωστή φορά και με θμκε σωστό ω) αλλά είπα πως θα ναι |ΔL| = |Iω/2- Ιω| ξεχνώντας ένα (-) με αποτέλεσμα να βρω λάθος τιμή. Νομίζω αυτά ήταν και τα μόνα λάθη μου Click για ανάπτυξη... εχουμε κυριολεκτικα κανει τα ιδια λαθη Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.945 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 09:22 Ο Wonderkid: #45 11-06-22 09:22 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ηλίθια και βαρετά θέματα για άλλη μια χρονιά. Click για ανάπτυξη... Έχει πλέον καθιερωθεί πια για τα καλά ο ηλεκτρομαγνητισμός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουνίου 2022 Αλλά γενικά ναι πιστεύω αναμενόμενα θέματα Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 15:13 Ο Samael έγραψε: #46 11-06-22 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχει πλέον καθιερωθεί πια για τα καλά ο ηλεκτρομαγνητισμός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουνίου 2022 Αλλά γενικά ναι πιστεύω αναμενόμενα θέματα Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι οτι οι πανελλήνιες έχουν καταλήξει να αξιολογούν τον μαθητή βάσει πόσων σωστών πράξεων μπορεί να κάνει σε 3 ώρες και πόσο γρήγορα μπορεί να γράψει. Κανένα ενδιαφέρον για το τι έχει καταλάβει πραγματικά όσον αφορά την ύλη. Όταν ο νόμος του Faraday εκφυλίζεται κάθε φορά στο ίδιο πρόβλημα με έναν αγωγό να κλείνει ένα κύκλωμα,υπάρχει πρόβλημα. Η ουσία είναι να σου βάλω κάτι διαφορετικό να δω εαν έχεις αντιληφθεί απο φυσικής πλευράς τι λέει ο νόμος και να τον εφαρμόσεις σωστά. Θα μου πεις εαν γινόταν αυτό δεν θα έγραφε κανένας. Και θα συμφωνήσω απολύτως. Και αυτός είναι ο λόγος που μαζί με τα θέματα θα πρέπει να αλλάξει και ο τρόπος που διδάσκεται η ύλη. Το να λύσεις τα προβλήματα δεν είναι δύσκολο, ειδικά στο λύκειο. Το να έχεις αντίληψη πίσω απο τα φαινόμενα όμως...that's a whole new thing. Guest 831328 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2022 στις 10:25 Ο Guest 831328: #47 13-06-22 10:25 κατι σαν την παγιδα του δ2 είχε ξαναπέσει το 2015 σε θέμα β Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 10:25 Ο Cade έγραψε: #48 13-06-22 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ai man: κατι σαν την παγιδα του δ2 είχε ξαναπέσει το 2015 σε θέμα β Click για ανάπτυξη... Ναι, οποίος το είχε δει αυτό πιστεύω δεν είχε κάποιο κόλλημα φέτος BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 23:29 Η BaSO4 έγραψε: #49 14-06-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη καποιος σοβαρος μαθητης πηγαινε για 19+ χαλαρα χωρις τρομερο κοπο?μου κανε εντυπωση πως ηταν πολλα τα ζητουμενα Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τελείωσα ακριβώς στο δίωρο και μετά μια ώρα τα έλεγχα, όποτε δεν είμαι σίγουρη αν όντως ήταν πολλά τα θέματα ή απλώς εγώ ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιο όγκο ασκήσεων. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 23:51 Ο Cade έγραψε: #50 14-06-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Εγώ πάντως τελείωσα ακριβώς στο δίωρο και μετά μια ώρα τα έλεγχα, όποτε δεν είμαι σίγουρη αν όντως ήταν πολλά τα θέματα ή απλώς εγώ ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιο όγκο ασκήσεων. Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ήταν συνδιασμός και των δύο... Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2022 στις 01:28 Ο Guest 586541: #51 20-06-22 01:28 Τα θέματα ήταν βατά για όσους ασχολήθηκαν, προσοχή ήθελαν μονάχα. Πάλι καλά που δεν έκανα απροσεξίες, όλα σωστά τα έχω βρει. Κρίμα για τα παιδιά που έχασαν από απροσεξία το Δ2, πεταμένες μονάδες. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Joji spring day BillyTheKid Than003 George.S ager sofia.eleftheriou@gm phoni georgios03 Corn90 estrela oups Nikoletaant panagiotis.sfak bruh_234 rempelos42 Sherlockina desp1naa Maynard το κοριτσι του μαη kost28 Nickgr Ιωάννης1234 F1L1PAS Phys39 Gewrgia! Apocalypse tsiobieman eukleidhs1821 Mammy Nun Scandal PanosBat SlimShady Φινεύς Nala Unboxholics Pharmacist01 Annou1 Panagiotis849 Ameliak ggl Johanna Mark χημεια4λαιφ papa2g Pink Panther nimbus Johnman97 Thmoysides Kostakis45 panagiotis23 Wonderkid snowy Ελεγκολόγος Rina the purge Mariap. Hopeful22 augustine Appolon evelina23 GabrielaM constansn theodoraooo KaterinaL Meow NikoBellic sophiaa Alex2001 Stelios725 Dreamer_SW Dr. Gl. Luminous Anta2004 kiyoshi nucomer Georgekk korlef StavMed george777 alpha.kappa Specon Eirinakiii8 TehWinnerGR calmen GeorgePap2003 Φραπεδοφιλόσοφος Ευτυχια Αδαμοπουλου jim2015 Nickt23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από F1L1PAS: ζητω συγγνωμη, μπερδεψα τα υποερωτηματα, νομιζα οτι αναφεροσουν στο Δ3. Ναι, το Δ2 ηταν εξυπνο, επρεπε να αντικαταστησεις το α γωνιακο με Στ (συστηματος) / ολικη ροπη αδρανειας στον τυπο Στ (ραβδου) = ροπη αδρανειας ραβδου επι α γωνιακο Click για ανάπτυξη... Και ολα αυτα επειδη δεν μπορεις να ξερεις τη ροπη της δυναμης επαφης Ν μεταξυ της ραβδου και του σωματος
Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 01:28 Ο Cade έγραψε: #43 11-06-22 01:28 Συνολικά στο διαγώνισμα εχω κάνει λάθος το τελευταίο ερώτημα του Γ στο οποίο βρήκα Ικ και Ιολ και έκανα την τεράστια χαζομάρα να συγκρίνω αυτές τις 2 τιμές αντί να βρω και το Ισ...ελπίζω να εχω πιάσει το μισό τουλάχιστον. Μετά στο Δ3 βρήκα λάθος μεταβολή στροφορμής( βρήκα σωστή φορά και με θμκε σωστό ω) αλλά είπα πως θα ναι |ΔL| = |Iω/2- Ιω| ξεχνώντας ένα (-) με αποτέλεσμα να βρω λάθος τιμή. Νομίζω αυτά ήταν και τα μόνα λάθη μου F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 01:29 Ο F1L1PAS έγραψε: #44 11-06-22 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Συνολικά στο διαγώνισμα εχω κάνει λάθος το τελευταίο ερώτημα του Γ στο οποίο βρήκα Ικ και Ιολ και έκανα την τεράστια χαζομάρα να συγκρίνω αυτές τις 2 τιμές αντί να να βρω και το Ισ...ελπίζω να εχω πιάσει το μισό τουλάχιστον. Μετά στο Δ3 βρήκα λάθος μεταβολή στροφορμής( βρήκα σωστή φορά και με θμκε σωστό ω) αλλά είπα πως θα ναι |ΔL| = |Iω/2- Ιω| ξεχνώντας ένα (-) με αποτέλεσμα να βρω λάθος τιμή. Νομίζω αυτά ήταν και τα μόνα λάθη μου Click για ανάπτυξη... εχουμε κυριολεκτικα κανει τα ιδια λαθη Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.945 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 09:22 Ο Wonderkid: #45 11-06-22 09:22 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ηλίθια και βαρετά θέματα για άλλη μια χρονιά. Click για ανάπτυξη... Έχει πλέον καθιερωθεί πια για τα καλά ο ηλεκτρομαγνητισμός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουνίου 2022 Αλλά γενικά ναι πιστεύω αναμενόμενα θέματα Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 15:13 Ο Samael έγραψε: #46 11-06-22 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχει πλέον καθιερωθεί πια για τα καλά ο ηλεκτρομαγνητισμός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουνίου 2022 Αλλά γενικά ναι πιστεύω αναμενόμενα θέματα Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι οτι οι πανελλήνιες έχουν καταλήξει να αξιολογούν τον μαθητή βάσει πόσων σωστών πράξεων μπορεί να κάνει σε 3 ώρες και πόσο γρήγορα μπορεί να γράψει. Κανένα ενδιαφέρον για το τι έχει καταλάβει πραγματικά όσον αφορά την ύλη. Όταν ο νόμος του Faraday εκφυλίζεται κάθε φορά στο ίδιο πρόβλημα με έναν αγωγό να κλείνει ένα κύκλωμα,υπάρχει πρόβλημα. Η ουσία είναι να σου βάλω κάτι διαφορετικό να δω εαν έχεις αντιληφθεί απο φυσικής πλευράς τι λέει ο νόμος και να τον εφαρμόσεις σωστά. Θα μου πεις εαν γινόταν αυτό δεν θα έγραφε κανένας. Και θα συμφωνήσω απολύτως. Και αυτός είναι ο λόγος που μαζί με τα θέματα θα πρέπει να αλλάξει και ο τρόπος που διδάσκεται η ύλη. Το να λύσεις τα προβλήματα δεν είναι δύσκολο, ειδικά στο λύκειο. Το να έχεις αντίληψη πίσω απο τα φαινόμενα όμως...that's a whole new thing. Guest 831328 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2022 στις 10:25 Ο Guest 831328: #47 13-06-22 10:25 κατι σαν την παγιδα του δ2 είχε ξαναπέσει το 2015 σε θέμα β Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 10:25 Ο Cade έγραψε: #48 13-06-22 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ai man: κατι σαν την παγιδα του δ2 είχε ξαναπέσει το 2015 σε θέμα β Click για ανάπτυξη... Ναι, οποίος το είχε δει αυτό πιστεύω δεν είχε κάποιο κόλλημα φέτος BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 23:29 Η BaSO4 έγραψε: #49 14-06-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη καποιος σοβαρος μαθητης πηγαινε για 19+ χαλαρα χωρις τρομερο κοπο?μου κανε εντυπωση πως ηταν πολλα τα ζητουμενα Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τελείωσα ακριβώς στο δίωρο και μετά μια ώρα τα έλεγχα, όποτε δεν είμαι σίγουρη αν όντως ήταν πολλά τα θέματα ή απλώς εγώ ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιο όγκο ασκήσεων. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 23:51 Ο Cade έγραψε: #50 14-06-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Εγώ πάντως τελείωσα ακριβώς στο δίωρο και μετά μια ώρα τα έλεγχα, όποτε δεν είμαι σίγουρη αν όντως ήταν πολλά τα θέματα ή απλώς εγώ ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιο όγκο ασκήσεων. Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ήταν συνδιασμός και των δύο... Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2022 στις 01:28 Ο Guest 586541: #51 20-06-22 01:28 Τα θέματα ήταν βατά για όσους ασχολήθηκαν, προσοχή ήθελαν μονάχα. Πάλι καλά που δεν έκανα απροσεξίες, όλα σωστά τα έχω βρει. Κρίμα για τα παιδιά που έχασαν από απροσεξία το Δ2, πεταμένες μονάδες. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Joji spring day BillyTheKid Than003 George.S ager sofia.eleftheriou@gm phoni georgios03 Corn90 estrela oups Nikoletaant panagiotis.sfak bruh_234 rempelos42 Sherlockina desp1naa Maynard το κοριτσι του μαη kost28 Nickgr Ιωάννης1234 F1L1PAS Phys39 Gewrgia! Apocalypse tsiobieman eukleidhs1821 Mammy Nun Scandal PanosBat SlimShady Φινεύς Nala Unboxholics Pharmacist01 Annou1 Panagiotis849 Ameliak ggl Johanna Mark χημεια4λαιφ papa2g Pink Panther nimbus Johnman97 Thmoysides Kostakis45 panagiotis23 Wonderkid snowy Ελεγκολόγος Rina the purge Mariap. Hopeful22 augustine Appolon evelina23 GabrielaM constansn theodoraooo KaterinaL Meow NikoBellic sophiaa Alex2001 Stelios725 Dreamer_SW Dr. Gl. Luminous Anta2004 kiyoshi nucomer Georgekk korlef StavMed george777 alpha.kappa Specon Eirinakiii8 TehWinnerGR calmen GeorgePap2003 Φραπεδοφιλόσοφος Ευτυχια Αδαμοπουλου jim2015 Nickt23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συνολικά στο διαγώνισμα εχω κάνει λάθος το τελευταίο ερώτημα του Γ στο οποίο βρήκα Ικ και Ιολ και έκανα την τεράστια χαζομάρα να συγκρίνω αυτές τις 2 τιμές αντί να βρω και το Ισ...ελπίζω να εχω πιάσει το μισό τουλάχιστον. Μετά στο Δ3 βρήκα λάθος μεταβολή στροφορμής( βρήκα σωστή φορά και με θμκε σωστό ω) αλλά είπα πως θα ναι |ΔL| = |Iω/2- Ιω| ξεχνώντας ένα (-) με αποτέλεσμα να βρω λάθος τιμή. Νομίζω αυτά ήταν και τα μόνα λάθη μου
F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 01:29 Ο F1L1PAS έγραψε: #44 11-06-22 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Συνολικά στο διαγώνισμα εχω κάνει λάθος το τελευταίο ερώτημα του Γ στο οποίο βρήκα Ικ και Ιολ και έκανα την τεράστια χαζομάρα να συγκρίνω αυτές τις 2 τιμές αντί να να βρω και το Ισ...ελπίζω να εχω πιάσει το μισό τουλάχιστον. Μετά στο Δ3 βρήκα λάθος μεταβολή στροφορμής( βρήκα σωστή φορά και με θμκε σωστό ω) αλλά είπα πως θα ναι |ΔL| = |Iω/2- Ιω| ξεχνώντας ένα (-) με αποτέλεσμα να βρω λάθος τιμή. Νομίζω αυτά ήταν και τα μόνα λάθη μου Click για ανάπτυξη... εχουμε κυριολεκτικα κανει τα ιδια λαθη Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.945 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 09:22 Ο Wonderkid: #45 11-06-22 09:22 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ηλίθια και βαρετά θέματα για άλλη μια χρονιά. Click για ανάπτυξη... Έχει πλέον καθιερωθεί πια για τα καλά ο ηλεκτρομαγνητισμός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουνίου 2022 Αλλά γενικά ναι πιστεύω αναμενόμενα θέματα Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 15:13 Ο Samael έγραψε: #46 11-06-22 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχει πλέον καθιερωθεί πια για τα καλά ο ηλεκτρομαγνητισμός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουνίου 2022 Αλλά γενικά ναι πιστεύω αναμενόμενα θέματα Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι οτι οι πανελλήνιες έχουν καταλήξει να αξιολογούν τον μαθητή βάσει πόσων σωστών πράξεων μπορεί να κάνει σε 3 ώρες και πόσο γρήγορα μπορεί να γράψει. Κανένα ενδιαφέρον για το τι έχει καταλάβει πραγματικά όσον αφορά την ύλη. Όταν ο νόμος του Faraday εκφυλίζεται κάθε φορά στο ίδιο πρόβλημα με έναν αγωγό να κλείνει ένα κύκλωμα,υπάρχει πρόβλημα. Η ουσία είναι να σου βάλω κάτι διαφορετικό να δω εαν έχεις αντιληφθεί απο φυσικής πλευράς τι λέει ο νόμος και να τον εφαρμόσεις σωστά. Θα μου πεις εαν γινόταν αυτό δεν θα έγραφε κανένας. Και θα συμφωνήσω απολύτως. Και αυτός είναι ο λόγος που μαζί με τα θέματα θα πρέπει να αλλάξει και ο τρόπος που διδάσκεται η ύλη. Το να λύσεις τα προβλήματα δεν είναι δύσκολο, ειδικά στο λύκειο. Το να έχεις αντίληψη πίσω απο τα φαινόμενα όμως...that's a whole new thing. Guest 831328 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2022 στις 10:25 Ο Guest 831328: #47 13-06-22 10:25 κατι σαν την παγιδα του δ2 είχε ξαναπέσει το 2015 σε θέμα β Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 10:25 Ο Cade έγραψε: #48 13-06-22 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ai man: κατι σαν την παγιδα του δ2 είχε ξαναπέσει το 2015 σε θέμα β Click για ανάπτυξη... Ναι, οποίος το είχε δει αυτό πιστεύω δεν είχε κάποιο κόλλημα φέτος BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 23:29 Η BaSO4 έγραψε: #49 14-06-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη καποιος σοβαρος μαθητης πηγαινε για 19+ χαλαρα χωρις τρομερο κοπο?μου κανε εντυπωση πως ηταν πολλα τα ζητουμενα Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τελείωσα ακριβώς στο δίωρο και μετά μια ώρα τα έλεγχα, όποτε δεν είμαι σίγουρη αν όντως ήταν πολλά τα θέματα ή απλώς εγώ ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιο όγκο ασκήσεων. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 23:51 Ο Cade έγραψε: #50 14-06-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Εγώ πάντως τελείωσα ακριβώς στο δίωρο και μετά μια ώρα τα έλεγχα, όποτε δεν είμαι σίγουρη αν όντως ήταν πολλά τα θέματα ή απλώς εγώ ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιο όγκο ασκήσεων. Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ήταν συνδιασμός και των δύο... Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2022 στις 01:28 Ο Guest 586541: #51 20-06-22 01:28 Τα θέματα ήταν βατά για όσους ασχολήθηκαν, προσοχή ήθελαν μονάχα. Πάλι καλά που δεν έκανα απροσεξίες, όλα σωστά τα έχω βρει. Κρίμα για τα παιδιά που έχασαν από απροσεξία το Δ2, πεταμένες μονάδες. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Joji spring day BillyTheKid Than003 George.S ager sofia.eleftheriou@gm phoni georgios03 Corn90 estrela oups Nikoletaant panagiotis.sfak bruh_234 rempelos42 Sherlockina desp1naa Maynard το κοριτσι του μαη kost28 Nickgr Ιωάννης1234 F1L1PAS Phys39 Gewrgia! Apocalypse tsiobieman eukleidhs1821 Mammy Nun Scandal PanosBat SlimShady Φινεύς Nala Unboxholics Pharmacist01 Annou1 Panagiotis849 Ameliak ggl Johanna Mark χημεια4λαιφ papa2g Pink Panther nimbus Johnman97 Thmoysides Kostakis45 panagiotis23 Wonderkid snowy Ελεγκολόγος Rina the purge Mariap. Hopeful22 augustine Appolon evelina23 GabrielaM constansn theodoraooo KaterinaL Meow NikoBellic sophiaa Alex2001 Stelios725 Dreamer_SW Dr. Gl. Luminous Anta2004 kiyoshi nucomer Georgekk korlef StavMed george777 alpha.kappa Specon Eirinakiii8 TehWinnerGR calmen GeorgePap2003 Φραπεδοφιλόσοφος Ευτυχια Αδαμοπουλου jim2015 Nickt23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Cade: Συνολικά στο διαγώνισμα εχω κάνει λάθος το τελευταίο ερώτημα του Γ στο οποίο βρήκα Ικ και Ιολ και έκανα την τεράστια χαζομάρα να συγκρίνω αυτές τις 2 τιμές αντί να να βρω και το Ισ...ελπίζω να εχω πιάσει το μισό τουλάχιστον. Μετά στο Δ3 βρήκα λάθος μεταβολή στροφορμής( βρήκα σωστή φορά και με θμκε σωστό ω) αλλά είπα πως θα ναι |ΔL| = |Iω/2- Ιω| ξεχνώντας ένα (-) με αποτέλεσμα να βρω λάθος τιμή. Νομίζω αυτά ήταν και τα μόνα λάθη μου Click για ανάπτυξη... εχουμε κυριολεκτικα κανει τα ιδια λαθη
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.945 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 09:22 Ο Wonderkid: #45 11-06-22 09:22 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ηλίθια και βαρετά θέματα για άλλη μια χρονιά. Click για ανάπτυξη... Έχει πλέον καθιερωθεί πια για τα καλά ο ηλεκτρομαγνητισμός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουνίου 2022 Αλλά γενικά ναι πιστεύω αναμενόμενα θέματα Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 15:13 Ο Samael έγραψε: #46 11-06-22 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχει πλέον καθιερωθεί πια για τα καλά ο ηλεκτρομαγνητισμός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουνίου 2022 Αλλά γενικά ναι πιστεύω αναμενόμενα θέματα Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι οτι οι πανελλήνιες έχουν καταλήξει να αξιολογούν τον μαθητή βάσει πόσων σωστών πράξεων μπορεί να κάνει σε 3 ώρες και πόσο γρήγορα μπορεί να γράψει. Κανένα ενδιαφέρον για το τι έχει καταλάβει πραγματικά όσον αφορά την ύλη. Όταν ο νόμος του Faraday εκφυλίζεται κάθε φορά στο ίδιο πρόβλημα με έναν αγωγό να κλείνει ένα κύκλωμα,υπάρχει πρόβλημα. Η ουσία είναι να σου βάλω κάτι διαφορετικό να δω εαν έχεις αντιληφθεί απο φυσικής πλευράς τι λέει ο νόμος και να τον εφαρμόσεις σωστά. Θα μου πεις εαν γινόταν αυτό δεν θα έγραφε κανένας. Και θα συμφωνήσω απολύτως. Και αυτός είναι ο λόγος που μαζί με τα θέματα θα πρέπει να αλλάξει και ο τρόπος που διδάσκεται η ύλη. Το να λύσεις τα προβλήματα δεν είναι δύσκολο, ειδικά στο λύκειο. Το να έχεις αντίληψη πίσω απο τα φαινόμενα όμως...that's a whole new thing. Guest 831328 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2022 στις 10:25 Ο Guest 831328: #47 13-06-22 10:25 κατι σαν την παγιδα του δ2 είχε ξαναπέσει το 2015 σε θέμα β Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 10:25 Ο Cade έγραψε: #48 13-06-22 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ai man: κατι σαν την παγιδα του δ2 είχε ξαναπέσει το 2015 σε θέμα β Click για ανάπτυξη... Ναι, οποίος το είχε δει αυτό πιστεύω δεν είχε κάποιο κόλλημα φέτος BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 23:29 Η BaSO4 έγραψε: #49 14-06-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη καποιος σοβαρος μαθητης πηγαινε για 19+ χαλαρα χωρις τρομερο κοπο?μου κανε εντυπωση πως ηταν πολλα τα ζητουμενα Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τελείωσα ακριβώς στο δίωρο και μετά μια ώρα τα έλεγχα, όποτε δεν είμαι σίγουρη αν όντως ήταν πολλά τα θέματα ή απλώς εγώ ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιο όγκο ασκήσεων. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 23:51 Ο Cade έγραψε: #50 14-06-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Εγώ πάντως τελείωσα ακριβώς στο δίωρο και μετά μια ώρα τα έλεγχα, όποτε δεν είμαι σίγουρη αν όντως ήταν πολλά τα θέματα ή απλώς εγώ ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιο όγκο ασκήσεων. Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ήταν συνδιασμός και των δύο... Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2022 στις 01:28 Ο Guest 586541: #51 20-06-22 01:28 Τα θέματα ήταν βατά για όσους ασχολήθηκαν, προσοχή ήθελαν μονάχα. Πάλι καλά που δεν έκανα απροσεξίες, όλα σωστά τα έχω βρει. Κρίμα για τα παιδιά που έχασαν από απροσεξία το Δ2, πεταμένες μονάδες. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Joji spring day BillyTheKid Than003 George.S ager sofia.eleftheriou@gm phoni georgios03 Corn90 estrela oups Nikoletaant panagiotis.sfak bruh_234 rempelos42 Sherlockina desp1naa Maynard το κοριτσι του μαη kost28 Nickgr Ιωάννης1234 F1L1PAS Phys39 Gewrgia! Apocalypse tsiobieman eukleidhs1821 Mammy Nun Scandal PanosBat SlimShady Φινεύς Nala Unboxholics Pharmacist01 Annou1 Panagiotis849 Ameliak ggl Johanna Mark χημεια4λαιφ papa2g Pink Panther nimbus Johnman97 Thmoysides Kostakis45 panagiotis23 Wonderkid snowy Ελεγκολόγος Rina the purge Mariap. Hopeful22 augustine Appolon evelina23 GabrielaM constansn theodoraooo KaterinaL Meow NikoBellic sophiaa Alex2001 Stelios725 Dreamer_SW Dr. Gl. Luminous Anta2004 kiyoshi nucomer Georgekk korlef StavMed george777 alpha.kappa Specon Eirinakiii8 TehWinnerGR calmen GeorgePap2003 Φραπεδοφιλόσοφος Ευτυχια Αδαμοπουλου jim2015 Nickt23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ηλίθια και βαρετά θέματα για άλλη μια χρονιά. Click για ανάπτυξη... Έχει πλέον καθιερωθεί πια για τα καλά ο ηλεκτρομαγνητισμός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουνίου 2022 Αλλά γενικά ναι πιστεύω αναμενόμενα θέματα
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 15:13 Ο Samael έγραψε: #46 11-06-22 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχει πλέον καθιερωθεί πια για τα καλά ο ηλεκτρομαγνητισμός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουνίου 2022 Αλλά γενικά ναι πιστεύω αναμενόμενα θέματα Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι οτι οι πανελλήνιες έχουν καταλήξει να αξιολογούν τον μαθητή βάσει πόσων σωστών πράξεων μπορεί να κάνει σε 3 ώρες και πόσο γρήγορα μπορεί να γράψει. Κανένα ενδιαφέρον για το τι έχει καταλάβει πραγματικά όσον αφορά την ύλη. Όταν ο νόμος του Faraday εκφυλίζεται κάθε φορά στο ίδιο πρόβλημα με έναν αγωγό να κλείνει ένα κύκλωμα,υπάρχει πρόβλημα. Η ουσία είναι να σου βάλω κάτι διαφορετικό να δω εαν έχεις αντιληφθεί απο φυσικής πλευράς τι λέει ο νόμος και να τον εφαρμόσεις σωστά. Θα μου πεις εαν γινόταν αυτό δεν θα έγραφε κανένας. Και θα συμφωνήσω απολύτως. Και αυτός είναι ο λόγος που μαζί με τα θέματα θα πρέπει να αλλάξει και ο τρόπος που διδάσκεται η ύλη. Το να λύσεις τα προβλήματα δεν είναι δύσκολο, ειδικά στο λύκειο. Το να έχεις αντίληψη πίσω απο τα φαινόμενα όμως...that's a whole new thing. Guest 831328 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2022 στις 10:25 Ο Guest 831328: #47 13-06-22 10:25 κατι σαν την παγιδα του δ2 είχε ξαναπέσει το 2015 σε θέμα β Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 10:25 Ο Cade έγραψε: #48 13-06-22 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ai man: κατι σαν την παγιδα του δ2 είχε ξαναπέσει το 2015 σε θέμα β Click για ανάπτυξη... Ναι, οποίος το είχε δει αυτό πιστεύω δεν είχε κάποιο κόλλημα φέτος BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 23:29 Η BaSO4 έγραψε: #49 14-06-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη καποιος σοβαρος μαθητης πηγαινε για 19+ χαλαρα χωρις τρομερο κοπο?μου κανε εντυπωση πως ηταν πολλα τα ζητουμενα Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τελείωσα ακριβώς στο δίωρο και μετά μια ώρα τα έλεγχα, όποτε δεν είμαι σίγουρη αν όντως ήταν πολλά τα θέματα ή απλώς εγώ ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιο όγκο ασκήσεων. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 23:51 Ο Cade έγραψε: #50 14-06-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Εγώ πάντως τελείωσα ακριβώς στο δίωρο και μετά μια ώρα τα έλεγχα, όποτε δεν είμαι σίγουρη αν όντως ήταν πολλά τα θέματα ή απλώς εγώ ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιο όγκο ασκήσεων. Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ήταν συνδιασμός και των δύο... Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2022 στις 01:28 Ο Guest 586541: #51 20-06-22 01:28 Τα θέματα ήταν βατά για όσους ασχολήθηκαν, προσοχή ήθελαν μονάχα. Πάλι καλά που δεν έκανα απροσεξίες, όλα σωστά τα έχω βρει. Κρίμα για τα παιδιά που έχασαν από απροσεξία το Δ2, πεταμένες μονάδες. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Joji spring day BillyTheKid Than003 George.S ager sofia.eleftheriou@gm phoni georgios03 Corn90 estrela oups Nikoletaant panagiotis.sfak bruh_234 rempelos42 Sherlockina desp1naa Maynard το κοριτσι του μαη kost28 Nickgr Ιωάννης1234 F1L1PAS Phys39 Gewrgia! Apocalypse tsiobieman eukleidhs1821 Mammy Nun Scandal PanosBat SlimShady Φινεύς Nala Unboxholics Pharmacist01 Annou1 Panagiotis849 Ameliak ggl Johanna Mark χημεια4λαιφ papa2g Pink Panther nimbus Johnman97 Thmoysides Kostakis45 panagiotis23 Wonderkid snowy Ελεγκολόγος Rina the purge Mariap. Hopeful22 augustine Appolon evelina23 GabrielaM constansn theodoraooo KaterinaL Meow NikoBellic sophiaa Alex2001 Stelios725 Dreamer_SW Dr. Gl. Luminous Anta2004 kiyoshi nucomer Georgekk korlef StavMed george777 alpha.kappa Specon Eirinakiii8 TehWinnerGR calmen GeorgePap2003 Φραπεδοφιλόσοφος Ευτυχια Αδαμοπουλου jim2015 Nickt23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχει πλέον καθιερωθεί πια για τα καλά ο ηλεκτρομαγνητισμός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουνίου 2022 Αλλά γενικά ναι πιστεύω αναμενόμενα θέματα Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι οτι οι πανελλήνιες έχουν καταλήξει να αξιολογούν τον μαθητή βάσει πόσων σωστών πράξεων μπορεί να κάνει σε 3 ώρες και πόσο γρήγορα μπορεί να γράψει. Κανένα ενδιαφέρον για το τι έχει καταλάβει πραγματικά όσον αφορά την ύλη. Όταν ο νόμος του Faraday εκφυλίζεται κάθε φορά στο ίδιο πρόβλημα με έναν αγωγό να κλείνει ένα κύκλωμα,υπάρχει πρόβλημα. Η ουσία είναι να σου βάλω κάτι διαφορετικό να δω εαν έχεις αντιληφθεί απο φυσικής πλευράς τι λέει ο νόμος και να τον εφαρμόσεις σωστά. Θα μου πεις εαν γινόταν αυτό δεν θα έγραφε κανένας. Και θα συμφωνήσω απολύτως. Και αυτός είναι ο λόγος που μαζί με τα θέματα θα πρέπει να αλλάξει και ο τρόπος που διδάσκεται η ύλη. Το να λύσεις τα προβλήματα δεν είναι δύσκολο, ειδικά στο λύκειο. Το να έχεις αντίληψη πίσω απο τα φαινόμενα όμως...that's a whole new thing.
Guest 831328 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2022 στις 10:25 Ο Guest 831328: #47 13-06-22 10:25 κατι σαν την παγιδα του δ2 είχε ξαναπέσει το 2015 σε θέμα β Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 10:25 Ο Cade έγραψε: #48 13-06-22 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ai man: κατι σαν την παγιδα του δ2 είχε ξαναπέσει το 2015 σε θέμα β Click για ανάπτυξη... Ναι, οποίος το είχε δει αυτό πιστεύω δεν είχε κάποιο κόλλημα φέτος BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 23:29 Η BaSO4 έγραψε: #49 14-06-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη καποιος σοβαρος μαθητης πηγαινε για 19+ χαλαρα χωρις τρομερο κοπο?μου κανε εντυπωση πως ηταν πολλα τα ζητουμενα Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τελείωσα ακριβώς στο δίωρο και μετά μια ώρα τα έλεγχα, όποτε δεν είμαι σίγουρη αν όντως ήταν πολλά τα θέματα ή απλώς εγώ ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιο όγκο ασκήσεων. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 23:51 Ο Cade έγραψε: #50 14-06-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Εγώ πάντως τελείωσα ακριβώς στο δίωρο και μετά μια ώρα τα έλεγχα, όποτε δεν είμαι σίγουρη αν όντως ήταν πολλά τα θέματα ή απλώς εγώ ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιο όγκο ασκήσεων. Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ήταν συνδιασμός και των δύο... Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2022 στις 01:28 Ο Guest 586541: #51 20-06-22 01:28 Τα θέματα ήταν βατά για όσους ασχολήθηκαν, προσοχή ήθελαν μονάχα. Πάλι καλά που δεν έκανα απροσεξίες, όλα σωστά τα έχω βρει. Κρίμα για τα παιδιά που έχασαν από απροσεξία το Δ2, πεταμένες μονάδες. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Joji spring day BillyTheKid Than003 George.S ager sofia.eleftheriou@gm phoni georgios03 Corn90 estrela oups Nikoletaant panagiotis.sfak bruh_234 rempelos42 Sherlockina desp1naa Maynard το κοριτσι του μαη kost28 Nickgr Ιωάννης1234 F1L1PAS Phys39 Gewrgia! Apocalypse tsiobieman eukleidhs1821 Mammy Nun Scandal PanosBat SlimShady Φινεύς Nala Unboxholics Pharmacist01 Annou1 Panagiotis849 Ameliak ggl Johanna Mark χημεια4λαιφ papa2g Pink Panther nimbus Johnman97 Thmoysides Kostakis45 panagiotis23 Wonderkid snowy Ελεγκολόγος Rina the purge Mariap. Hopeful22 augustine Appolon evelina23 GabrielaM constansn theodoraooo KaterinaL Meow NikoBellic sophiaa Alex2001 Stelios725 Dreamer_SW Dr. Gl. Luminous Anta2004 kiyoshi nucomer Georgekk korlef StavMed george777 alpha.kappa Specon Eirinakiii8 TehWinnerGR calmen GeorgePap2003 Φραπεδοφιλόσοφος Ευτυχια Αδαμοπουλου jim2015 Nickt23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2022 στις 10:25 Ο Cade έγραψε: #48 13-06-22 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ai man: κατι σαν την παγιδα του δ2 είχε ξαναπέσει το 2015 σε θέμα β Click για ανάπτυξη... Ναι, οποίος το είχε δει αυτό πιστεύω δεν είχε κάποιο κόλλημα φέτος BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 23:29 Η BaSO4 έγραψε: #49 14-06-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη καποιος σοβαρος μαθητης πηγαινε για 19+ χαλαρα χωρις τρομερο κοπο?μου κανε εντυπωση πως ηταν πολλα τα ζητουμενα Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τελείωσα ακριβώς στο δίωρο και μετά μια ώρα τα έλεγχα, όποτε δεν είμαι σίγουρη αν όντως ήταν πολλά τα θέματα ή απλώς εγώ ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιο όγκο ασκήσεων. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 23:51 Ο Cade έγραψε: #50 14-06-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Εγώ πάντως τελείωσα ακριβώς στο δίωρο και μετά μια ώρα τα έλεγχα, όποτε δεν είμαι σίγουρη αν όντως ήταν πολλά τα θέματα ή απλώς εγώ ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιο όγκο ασκήσεων. Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ήταν συνδιασμός και των δύο... Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2022 στις 01:28 Ο Guest 586541: #51 20-06-22 01:28 Τα θέματα ήταν βατά για όσους ασχολήθηκαν, προσοχή ήθελαν μονάχα. Πάλι καλά που δεν έκανα απροσεξίες, όλα σωστά τα έχω βρει. Κρίμα για τα παιδιά που έχασαν από απροσεξία το Δ2, πεταμένες μονάδες. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Joji spring day BillyTheKid Than003 George.S ager sofia.eleftheriou@gm phoni georgios03 Corn90 estrela oups Nikoletaant panagiotis.sfak bruh_234 rempelos42 Sherlockina desp1naa Maynard το κοριτσι του μαη kost28 Nickgr Ιωάννης1234 F1L1PAS Phys39 Gewrgia! Apocalypse tsiobieman eukleidhs1821 Mammy Nun Scandal PanosBat SlimShady Φινεύς Nala Unboxholics Pharmacist01 Annou1 Panagiotis849 Ameliak ggl Johanna Mark χημεια4λαιφ papa2g Pink Panther nimbus Johnman97 Thmoysides Kostakis45 panagiotis23 Wonderkid snowy Ελεγκολόγος Rina the purge Mariap. Hopeful22 augustine Appolon evelina23 GabrielaM constansn theodoraooo KaterinaL Meow NikoBellic sophiaa Alex2001 Stelios725 Dreamer_SW Dr. Gl. Luminous Anta2004 kiyoshi nucomer Georgekk korlef StavMed george777 alpha.kappa Specon Eirinakiii8 TehWinnerGR calmen GeorgePap2003 Φραπεδοφιλόσοφος Ευτυχια Αδαμοπουλου jim2015 Nickt23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ai man: κατι σαν την παγιδα του δ2 είχε ξαναπέσει το 2015 σε θέμα β Click για ανάπτυξη... Ναι, οποίος το είχε δει αυτό πιστεύω δεν είχε κάποιο κόλλημα φέτος
BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 23:29 Η BaSO4 έγραψε: #49 14-06-22 23:29 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη καποιος σοβαρος μαθητης πηγαινε για 19+ χαλαρα χωρις τρομερο κοπο?μου κανε εντυπωση πως ηταν πολλα τα ζητουμενα Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τελείωσα ακριβώς στο δίωρο και μετά μια ώρα τα έλεγχα, όποτε δεν είμαι σίγουρη αν όντως ήταν πολλά τα θέματα ή απλώς εγώ ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιο όγκο ασκήσεων. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 23:51 Ο Cade έγραψε: #50 14-06-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Εγώ πάντως τελείωσα ακριβώς στο δίωρο και μετά μια ώρα τα έλεγχα, όποτε δεν είμαι σίγουρη αν όντως ήταν πολλά τα θέματα ή απλώς εγώ ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιο όγκο ασκήσεων. Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ήταν συνδιασμός και των δύο... Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2022 στις 01:28 Ο Guest 586541: #51 20-06-22 01:28 Τα θέματα ήταν βατά για όσους ασχολήθηκαν, προσοχή ήθελαν μονάχα. Πάλι καλά που δεν έκανα απροσεξίες, όλα σωστά τα έχω βρει. Κρίμα για τα παιδιά που έχασαν από απροσεξία το Δ2, πεταμένες μονάδες. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Joji spring day BillyTheKid Than003 George.S ager sofia.eleftheriou@gm phoni georgios03 Corn90 estrela oups Nikoletaant panagiotis.sfak bruh_234 rempelos42 Sherlockina desp1naa Maynard το κοριτσι του μαη kost28 Nickgr Ιωάννης1234 F1L1PAS Phys39 Gewrgia! Apocalypse tsiobieman eukleidhs1821 Mammy Nun Scandal PanosBat SlimShady Φινεύς Nala Unboxholics Pharmacist01 Annou1 Panagiotis849 Ameliak ggl Johanna Mark χημεια4λαιφ papa2g Pink Panther nimbus Johnman97 Thmoysides Kostakis45 panagiotis23 Wonderkid snowy Ελεγκολόγος Rina the purge Mariap. Hopeful22 augustine Appolon evelina23 GabrielaM constansn theodoraooo KaterinaL Meow NikoBellic sophiaa Alex2001 Stelios725 Dreamer_SW Dr. Gl. Luminous Anta2004 kiyoshi nucomer Georgekk korlef StavMed george777 alpha.kappa Specon Eirinakiii8 TehWinnerGR calmen GeorgePap2003 Φραπεδοφιλόσοφος Ευτυχια Αδαμοπουλου jim2015 Nickt23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη καποιος σοβαρος μαθητης πηγαινε για 19+ χαλαρα χωρις τρομερο κοπο?μου κανε εντυπωση πως ηταν πολλα τα ζητουμενα Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τελείωσα ακριβώς στο δίωρο και μετά μια ώρα τα έλεγχα, όποτε δεν είμαι σίγουρη αν όντως ήταν πολλά τα θέματα ή απλώς εγώ ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιο όγκο ασκήσεων.
Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 23:51 Ο Cade έγραψε: #50 14-06-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Εγώ πάντως τελείωσα ακριβώς στο δίωρο και μετά μια ώρα τα έλεγχα, όποτε δεν είμαι σίγουρη αν όντως ήταν πολλά τα θέματα ή απλώς εγώ ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιο όγκο ασκήσεων. Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ήταν συνδιασμός και των δύο... Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2022 στις 01:28 Ο Guest 586541: #51 20-06-22 01:28 Τα θέματα ήταν βατά για όσους ασχολήθηκαν, προσοχή ήθελαν μονάχα. Πάλι καλά που δεν έκανα απροσεξίες, όλα σωστά τα έχω βρει. Κρίμα για τα παιδιά που έχασαν από απροσεξία το Δ2, πεταμένες μονάδες. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Εγώ πάντως τελείωσα ακριβώς στο δίωρο και μετά μια ώρα τα έλεγχα, όποτε δεν είμαι σίγουρη αν όντως ήταν πολλά τα θέματα ή απλώς εγώ ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιο όγκο ασκήσεων. Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ήταν συνδιασμός και των δύο...
Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2022 στις 01:28 Ο Guest 586541: #51 20-06-22 01:28 Τα θέματα ήταν βατά για όσους ασχολήθηκαν, προσοχή ήθελαν μονάχα. Πάλι καλά που δεν έκανα απροσεξίες, όλα σωστά τα έχω βρει. Κρίμα για τα παιδιά που έχασαν από απροσεξία το Δ2, πεταμένες μονάδες.
Τα θέματα ήταν βατά για όσους ασχολήθηκαν, προσοχή ήθελαν μονάχα. Πάλι καλά που δεν έκανα απροσεξίες, όλα σωστά τα έχω βρει. Κρίμα για τα παιδιά που έχασαν από απροσεξία το Δ2, πεταμένες μονάδες.