monika20 Νεοφερμένο μέλος Η monika20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 12:04 Η monika20 έγραψε: #1 22-06-24 12:04 Γεια σας . Θα ήθελα αν γίνεται να μου απαντήσετε . Θα κάνει κάποιος/α 10% για ψυχολογία ΑΠΘ που έχει γράψει πανελλήνιες το 2022;; Δηλαδή θα κάνει το 4%;;; Σας παρακαλώ … πλιζ απαντήστε ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 12:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 22-06-24 12:19 Αρχική Δημοσίευση από monika20: Γεια σας . Θα ήθελα αν γίνεται να μου απαντήσετε . Θα κάνει κάποιος/α 10% για ψυχολογία ΑΠΘ που έχει γράψει πανελλήνιες το 2022;; Δηλαδή θα κάνει το 4%;;; Σας παρακαλώ … πλιζ απαντήστε Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια μπορεις με το 4%. Ετοιμασε και 16400 μορια (συντελεστες ΑΠΘ) και καλα θα πας. monika20 Νεοφερμένο μέλος Η monika20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 12:23 Η monika20 έγραψε: #3 22-06-24 12:23 Έχω πολύ περισσότερα μόρια ( σχεδπν χίλια παραπάνω από αυτά που λες ) Αλλά δεν ξέρω φοβαμαι μήπως δεν περάσω … Αλλά ειδα και τις περσινές βάσεις και είναι αρκετά χαμηλές Δεν ξέρω πως διαμορφώνονται οι βάσεις του 4% Οποιος ξέρει ας μου γράψει Επίσης αν έχω πιθανότητες να περάσω …. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 22-06-24 12:32 Αρχική Δημοσίευση από monika20: Έχω πολύ περισσότερα μόρια ( σχεδπν χίλια παραπάνω από αυτά που λες ) Αλλά δεν ξέρω φοβαμαι μήπως δεν περάσω … Αλλά ειδα και τις περσινές βάσεις και είναι αρκετά χαμηλές Δεν ξέρω πως διαμορφώνονται οι βάσεις του 4% Οποιος ξέρει ας μου γράψει Επίσης αν έχω πιθανότητες να περάσω …. Click για ανάπτυξη... ε τι αλλο να σε πω ..σε ειπα ... με τα μορια που λες πηγαινε απο τωρα και διαλεξε θρανιο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickpatras SlimShady Corfu kitty shuuu monika20 J.Cameron Student_21 aririn BatGuin Obi-Wan Kenobi constansn Magigi E.Z Alexecon1991 Leo komm phleidhs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας . Θα ήθελα αν γίνεται να μου απαντήσετε . Θα κάνει κάποιος/α 10% για ψυχολογία ΑΠΘ που έχει γράψει πανελλήνιες το 2022;; Δηλαδή θα κάνει το 4%;;; Σας παρακαλώ … πλιζ απαντήστε
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 12:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 22-06-24 12:19 Αρχική Δημοσίευση από monika20: Γεια σας . Θα ήθελα αν γίνεται να μου απαντήσετε . Θα κάνει κάποιος/α 10% για ψυχολογία ΑΠΘ που έχει γράψει πανελλήνιες το 2022;; Δηλαδή θα κάνει το 4%;;; Σας παρακαλώ … πλιζ απαντήστε Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια μπορεις με το 4%. Ετοιμασε και 16400 μορια (συντελεστες ΑΠΘ) και καλα θα πας. monika20 Νεοφερμένο μέλος Η monika20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 12:23 Η monika20 έγραψε: #3 22-06-24 12:23 Έχω πολύ περισσότερα μόρια ( σχεδπν χίλια παραπάνω από αυτά που λες ) Αλλά δεν ξέρω φοβαμαι μήπως δεν περάσω … Αλλά ειδα και τις περσινές βάσεις και είναι αρκετά χαμηλές Δεν ξέρω πως διαμορφώνονται οι βάσεις του 4% Οποιος ξέρει ας μου γράψει Επίσης αν έχω πιθανότητες να περάσω …. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 22-06-24 12:32 Αρχική Δημοσίευση από monika20: Έχω πολύ περισσότερα μόρια ( σχεδπν χίλια παραπάνω από αυτά που λες ) Αλλά δεν ξέρω φοβαμαι μήπως δεν περάσω … Αλλά ειδα και τις περσινές βάσεις και είναι αρκετά χαμηλές Δεν ξέρω πως διαμορφώνονται οι βάσεις του 4% Οποιος ξέρει ας μου γράψει Επίσης αν έχω πιθανότητες να περάσω …. Click για ανάπτυξη... ε τι αλλο να σε πω ..σε ειπα ... με τα μορια που λες πηγαινε απο τωρα και διαλεξε θρανιο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickpatras SlimShady Corfu kitty shuuu monika20 J.Cameron Student_21 aririn BatGuin Obi-Wan Kenobi constansn Magigi E.Z Alexecon1991 Leo komm phleidhs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από monika20: Γεια σας . Θα ήθελα αν γίνεται να μου απαντήσετε . Θα κάνει κάποιος/α 10% για ψυχολογία ΑΠΘ που έχει γράψει πανελλήνιες το 2022;; Δηλαδή θα κάνει το 4%;;; Σας παρακαλώ … πλιζ απαντήστε Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια μπορεις με το 4%. Ετοιμασε και 16400 μορια (συντελεστες ΑΠΘ) και καλα θα πας.
monika20 Νεοφερμένο μέλος Η monika20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 12:23 Η monika20 έγραψε: #3 22-06-24 12:23 Έχω πολύ περισσότερα μόρια ( σχεδπν χίλια παραπάνω από αυτά που λες ) Αλλά δεν ξέρω φοβαμαι μήπως δεν περάσω … Αλλά ειδα και τις περσινές βάσεις και είναι αρκετά χαμηλές Δεν ξέρω πως διαμορφώνονται οι βάσεις του 4% Οποιος ξέρει ας μου γράψει Επίσης αν έχω πιθανότητες να περάσω …. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 22-06-24 12:32 Αρχική Δημοσίευση από monika20: Έχω πολύ περισσότερα μόρια ( σχεδπν χίλια παραπάνω από αυτά που λες ) Αλλά δεν ξέρω φοβαμαι μήπως δεν περάσω … Αλλά ειδα και τις περσινές βάσεις και είναι αρκετά χαμηλές Δεν ξέρω πως διαμορφώνονται οι βάσεις του 4% Οποιος ξέρει ας μου γράψει Επίσης αν έχω πιθανότητες να περάσω …. Click για ανάπτυξη... ε τι αλλο να σε πω ..σε ειπα ... με τα μορια που λες πηγαινε απο τωρα και διαλεξε θρανιο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Έχω πολύ περισσότερα μόρια ( σχεδπν χίλια παραπάνω από αυτά που λες ) Αλλά δεν ξέρω φοβαμαι μήπως δεν περάσω … Αλλά ειδα και τις περσινές βάσεις και είναι αρκετά χαμηλές Δεν ξέρω πως διαμορφώνονται οι βάσεις του 4% Οποιος ξέρει ας μου γράψει Επίσης αν έχω πιθανότητες να περάσω ….
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2024 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 22-06-24 12:32 Αρχική Δημοσίευση από monika20: Έχω πολύ περισσότερα μόρια ( σχεδπν χίλια παραπάνω από αυτά που λες ) Αλλά δεν ξέρω φοβαμαι μήπως δεν περάσω … Αλλά ειδα και τις περσινές βάσεις και είναι αρκετά χαμηλές Δεν ξέρω πως διαμορφώνονται οι βάσεις του 4% Οποιος ξέρει ας μου γράψει Επίσης αν έχω πιθανότητες να περάσω …. Click για ανάπτυξη... ε τι αλλο να σε πω ..σε ειπα ... με τα μορια που λες πηγαινε απο τωρα και διαλεξε θρανιο.
Αρχική Δημοσίευση από monika20: Έχω πολύ περισσότερα μόρια ( σχεδπν χίλια παραπάνω από αυτά που λες ) Αλλά δεν ξέρω φοβαμαι μήπως δεν περάσω … Αλλά ειδα και τις περσινές βάσεις και είναι αρκετά χαμηλές Δεν ξέρω πως διαμορφώνονται οι βάσεις του 4% Οποιος ξέρει ας μου γράψει Επίσης αν έχω πιθανότητες να περάσω …. Click για ανάπτυξη... ε τι αλλο να σε πω ..σε ειπα ... με τα μορια που λες πηγαινε απο τωρα και διαλεξε θρανιο.