ζακετάκι Νεοφερμένο μέλος Η ζακετάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Σήμερα στις 00:47 Η ζακετάκι έγραψε: #1 Σήμερα στις 00:47 Καλησπέρα! Περσι έχασα την νομική εκπα για 200 μόρια και πέρασα νομική απθ. Μου αρέσει η σχολή και πάει σχετικά καλά, αλλά είμαι πολύ μακριά από το σπίτι και δεν έχω καμία παρέα. Προσπάθησα για μεταγγραφή, όμως είχα μόνο 4 μόρια από οικονομικά κριτήρια και δεν τα κατάφερα. Θεωρείτε πως υπάρχουν πιθανότητες; Αξίζει κιόλας; redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 613 μηνύματα. Σήμερα στις 08:32 Ο redpointer: #2 Σήμερα στις 08:32 Για μενα οχι, θα χασεις χρονο. Κατσε εκει αφου σε λιγο παιρνεις πτυχιο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα! Περσι έχασα την νομική εκπα για 200 μόρια και πέρασα νομική απθ. Μου αρέσει η σχολή και πάει σχετικά καλά, αλλά είμαι πολύ μακριά από το σπίτι και δεν έχω καμία παρέα. Προσπάθησα για μεταγγραφή, όμως είχα μόνο 4 μόρια από οικονομικά κριτήρια και δεν τα κατάφερα. Θεωρείτε πως υπάρχουν πιθανότητες; Αξίζει κιόλας;
redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 613 μηνύματα. Σήμερα στις 08:32 Ο redpointer: #2 Σήμερα στις 08:32 Για μενα οχι, θα χασεις χρονο. Κατσε εκει αφου σε λιγο παιρνεις πτυχιο.