ζακετάκι Νεοφερμένο μέλος Η ζακετάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. Χθες στις 00:47 Η ζακετάκι έγραψε: #1 Χθες στις 00:47 Καλησπέρα! Περσι έχασα την νομική εκπα για 200 μόρια και πέρασα νομική απθ. Μου αρέσει η σχολή και πάει σχετικά καλά, αλλά είμαι πολύ μακριά από το σπίτι και δεν έχω καμία παρέα. Προσπάθησα για μεταγγραφή, όμως είχα μόνο 4 μόρια από οικονομικά κριτήρια και δεν τα κατάφερα. Θεωρείτε πως υπάρχουν πιθανότητες; Αξίζει κιόλας; redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 614 μηνύματα. Χθες στις 08:32 Ο redpointer: #2 Χθες στις 08:32 Για μενα οχι, θα χασεις χρονο. Κατσε εκει αφου σε λιγο παιρνεις πτυχιο. ζακετάκι Νεοφερμένο μέλος Η ζακετάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. Σήμερα στις 09:03 Η ζακετάκι έγραψε: #3 Σήμερα στις 09:03 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Για μενα οχι, θα χασεις χρονο. Κατσε εκει αφου σε λιγο παιρνεις πτυχιο. Click για ανάπτυξη... γιατί δεν γίνεται να αναγνωριστούν τα μαθήματα που έχω περάσει; redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 614 μηνύματα. Σήμερα στις 09:43 Ο redpointer: #4 Σήμερα στις 09:43 Και να αναγνωριστουν απο οσο ξερω δεν μπορεις να παρεις σε πτυχιο σε λιγοτερο απο 4 χρονια. Οποτε χανεις χρονο και πρεπει να βρεις και τον καθε καθηγητη ξεχωριστα να του πεις οτι τα περασες στο απθ κλπ. Για μενα τελειωνε εκει και ερχεσαι μετα αθηνα σιγα, οσο για τις παρεες αν ερχεσαι συχνα εδω θα εχεις και δες μηπως βρεις εκειπερα θεσσαλονικη. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.606 μηνύματα. Σήμερα στις 15:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 Σήμερα στις 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ζακετάκι: Καλησπέρα! Περσι έχασα την νομική εκπα για 200 μόρια και πέρασα νομική απθ. Μου αρέσει η σχολή και πάει σχετικά καλά, αλλά είμαι πολύ μακριά από το σπίτι και δεν έχω καμία παρέα. Προσπάθησα για μεταγγραφή, όμως είχα μόνο 4 μόρια από οικονομικά κριτήρια και δεν τα κατάφερα. Θεωρείτε πως υπάρχουν πιθανότητες; Αξίζει κιόλας; Click για ανάπτυξη... Ναι μια χαρα Εχεις καλες πιθανοτητες (60%) να επιτυχεις με το 6%. Τον αλλο χρονο με το 4% εισαι σιγουρη. Εικονα βασεων νομικης εκπα Οι νομικες δεν εχουν κοντρες μεταξυ τους και θα σου αναγνωρισουν μαθηματα ζακετάκι Νεοφερμένο μέλος Η ζακετάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Η ζακετάκι έγραψε: #6 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Και να αναγνωριστουν απο οσο ξερω δεν μπορεις να παρεις σε πτυχιο σε λιγοτερο απο 4 χρονια. Οποτε χανεις χρονο και πρεπει να βρεις και τον καθε καθηγητη ξεχωριστα να του πεις οτι τα περασες στο απθ κλπ. Για μενα τελειωνε εκει και ερχεσαι μετα αθηνα σιγα, οσο για τις παρεες αν ερχεσαι συχνα εδω θα εχεις και δες μηπως βρεις εκειπερα θεσσαλονικη. Click για ανάπτυξη... σε 4 χρονια δεν μπορώ να τελειώσω έτσι και αλλιώς, αλλά κατάλαβα τι εννοείς. Ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι μια χαρα Εχεις καλες πιθανοτητες (60%) να επιτυχεις με το 6%. Τον αλλο χρονο με το 4% εισαι σιγουρη. Εικονα βασεων νομικης εκπα Οι νομικες δεν εχουν κοντρες μεταξυ τους και θα σου αναγνωρισουν μαθηματα Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...60% δεν είναι και λίγο αλλά με προβληματίζει το θέμα με τα ενοίκια και τα συμβόλαια...γενικά η νομική του εκπα θεωρείται καλύτερη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.606 μηνύματα. Σήμερα στις 16:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 Σήμερα στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ζακετάκι: σε 4 χρονια δεν μπορώ να τελειώσω έτσι και αλλιώς, αλλά κατάλαβα τι εννοείς. Ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:46 κατάλαβα...60% δεν είναι και λίγο αλλά με προβληματίζει το θέμα με τα ενοίκια και τα συμβόλαια...γενικά η νομική του εκπα θεωρείται καλύτερη; Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα 60% δεν ειναι λιγο αλλα δεν ειναι και σιγουρο. Προφανως δεν εισαι αθηναια... Τα ενοικια ή αθηνα ή θεσσαλονικη τα ιδια ειναι αλλα η ζωη επανω ειναι πιο οικονομικη και καλυτερη... εδω κατω αστα...ολο λευτα θελουν και απο ποιοτητα τιποτα. Καλυτερη σχολη δεν ξερω ..δεν ειμαι των θεωρητικων ...αλλα η αθηνα ειμαι μεν ειναι πιο πληθωρικη ,αλλα σχολη τερας των 600+ ατομων... ποση ποιοτητα να δωσει? και αυτη η σολωνος πολυ μου την σπαει... εγω θελω απλες... μηπως η κομοτηνη ειναι πιο μαθησιακη ως πολυ μικροτερη? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Mapz Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mapz Anna1974. Scandal fortheloveofshizaya abyssiniancat ζακετάκι Ilikntas Searching Corfu kitty marianna77 redpointer CuriousBee GIANCHRIS kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα! Περσι έχασα την νομική εκπα για 200 μόρια και πέρασα νομική απθ. Μου αρέσει η σχολή και πάει σχετικά καλά, αλλά είμαι πολύ μακριά από το σπίτι και δεν έχω καμία παρέα. Προσπάθησα για μεταγγραφή, όμως είχα μόνο 4 μόρια από οικονομικά κριτήρια και δεν τα κατάφερα. Θεωρείτε πως υπάρχουν πιθανότητες; Αξίζει κιόλας;
redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 614 μηνύματα. Χθες στις 08:32 Ο redpointer: #2 Χθες στις 08:32 Για μενα οχι, θα χασεις χρονο. Κατσε εκει αφου σε λιγο παιρνεις πτυχιο. ζακετάκι Νεοφερμένο μέλος Η ζακετάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. Σήμερα στις 09:03 Η ζακετάκι έγραψε: #3 Σήμερα στις 09:03 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Για μενα οχι, θα χασεις χρονο. Κατσε εκει αφου σε λιγο παιρνεις πτυχιο. Click για ανάπτυξη... γιατί δεν γίνεται να αναγνωριστούν τα μαθήματα που έχω περάσει; redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 614 μηνύματα. Σήμερα στις 09:43 Ο redpointer: #4 Σήμερα στις 09:43 Και να αναγνωριστουν απο οσο ξερω δεν μπορεις να παρεις σε πτυχιο σε λιγοτερο απο 4 χρονια. Οποτε χανεις χρονο και πρεπει να βρεις και τον καθε καθηγητη ξεχωριστα να του πεις οτι τα περασες στο απθ κλπ. Για μενα τελειωνε εκει και ερχεσαι μετα αθηνα σιγα, οσο για τις παρεες αν ερχεσαι συχνα εδω θα εχεις και δες μηπως βρεις εκειπερα θεσσαλονικη. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.606 μηνύματα. Σήμερα στις 15:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 Σήμερα στις 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ζακετάκι: Καλησπέρα! Περσι έχασα την νομική εκπα για 200 μόρια και πέρασα νομική απθ. Μου αρέσει η σχολή και πάει σχετικά καλά, αλλά είμαι πολύ μακριά από το σπίτι και δεν έχω καμία παρέα. Προσπάθησα για μεταγγραφή, όμως είχα μόνο 4 μόρια από οικονομικά κριτήρια και δεν τα κατάφερα. Θεωρείτε πως υπάρχουν πιθανότητες; Αξίζει κιόλας; Click για ανάπτυξη... Ναι μια χαρα Εχεις καλες πιθανοτητες (60%) να επιτυχεις με το 6%. Τον αλλο χρονο με το 4% εισαι σιγουρη. Εικονα βασεων νομικης εκπα Οι νομικες δεν εχουν κοντρες μεταξυ τους και θα σου αναγνωρισουν μαθηματα ζακετάκι Νεοφερμένο μέλος Η ζακετάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Η ζακετάκι έγραψε: #6 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Και να αναγνωριστουν απο οσο ξερω δεν μπορεις να παρεις σε πτυχιο σε λιγοτερο απο 4 χρονια. Οποτε χανεις χρονο και πρεπει να βρεις και τον καθε καθηγητη ξεχωριστα να του πεις οτι τα περασες στο απθ κλπ. Για μενα τελειωνε εκει και ερχεσαι μετα αθηνα σιγα, οσο για τις παρεες αν ερχεσαι συχνα εδω θα εχεις και δες μηπως βρεις εκειπερα θεσσαλονικη. Click για ανάπτυξη... σε 4 χρονια δεν μπορώ να τελειώσω έτσι και αλλιώς, αλλά κατάλαβα τι εννοείς. Ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι μια χαρα Εχεις καλες πιθανοτητες (60%) να επιτυχεις με το 6%. Τον αλλο χρονο με το 4% εισαι σιγουρη. Εικονα βασεων νομικης εκπα Οι νομικες δεν εχουν κοντρες μεταξυ τους και θα σου αναγνωρισουν μαθηματα Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...60% δεν είναι και λίγο αλλά με προβληματίζει το θέμα με τα ενοίκια και τα συμβόλαια...γενικά η νομική του εκπα θεωρείται καλύτερη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.606 μηνύματα. Σήμερα στις 16:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 Σήμερα στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ζακετάκι: σε 4 χρονια δεν μπορώ να τελειώσω έτσι και αλλιώς, αλλά κατάλαβα τι εννοείς. Ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:46 κατάλαβα...60% δεν είναι και λίγο αλλά με προβληματίζει το θέμα με τα ενοίκια και τα συμβόλαια...γενικά η νομική του εκπα θεωρείται καλύτερη; Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα 60% δεν ειναι λιγο αλλα δεν ειναι και σιγουρο. Προφανως δεν εισαι αθηναια... Τα ενοικια ή αθηνα ή θεσσαλονικη τα ιδια ειναι αλλα η ζωη επανω ειναι πιο οικονομικη και καλυτερη... εδω κατω αστα...ολο λευτα θελουν και απο ποιοτητα τιποτα. Καλυτερη σχολη δεν ξερω ..δεν ειμαι των θεωρητικων ...αλλα η αθηνα ειμαι μεν ειναι πιο πληθωρικη ,αλλα σχολη τερας των 600+ ατομων... ποση ποιοτητα να δωσει? και αυτη η σολωνος πολυ μου την σπαει... εγω θελω απλες... μηπως η κομοτηνη ειναι πιο μαθησιακη ως πολυ μικροτερη? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Mapz Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mapz Anna1974. Scandal fortheloveofshizaya abyssiniancat ζακετάκι Ilikntas Searching Corfu kitty marianna77 redpointer CuriousBee GIANCHRIS kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ζακετάκι Νεοφερμένο μέλος Η ζακετάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. Σήμερα στις 09:03 Η ζακετάκι έγραψε: #3 Σήμερα στις 09:03 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Για μενα οχι, θα χασεις χρονο. Κατσε εκει αφου σε λιγο παιρνεις πτυχιο. Click για ανάπτυξη... γιατί δεν γίνεται να αναγνωριστούν τα μαθήματα που έχω περάσει; redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 614 μηνύματα. Σήμερα στις 09:43 Ο redpointer: #4 Σήμερα στις 09:43 Και να αναγνωριστουν απο οσο ξερω δεν μπορεις να παρεις σε πτυχιο σε λιγοτερο απο 4 χρονια. Οποτε χανεις χρονο και πρεπει να βρεις και τον καθε καθηγητη ξεχωριστα να του πεις οτι τα περασες στο απθ κλπ. Για μενα τελειωνε εκει και ερχεσαι μετα αθηνα σιγα, οσο για τις παρεες αν ερχεσαι συχνα εδω θα εχεις και δες μηπως βρεις εκειπερα θεσσαλονικη. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.606 μηνύματα. Σήμερα στις 15:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 Σήμερα στις 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ζακετάκι: Καλησπέρα! Περσι έχασα την νομική εκπα για 200 μόρια και πέρασα νομική απθ. Μου αρέσει η σχολή και πάει σχετικά καλά, αλλά είμαι πολύ μακριά από το σπίτι και δεν έχω καμία παρέα. Προσπάθησα για μεταγγραφή, όμως είχα μόνο 4 μόρια από οικονομικά κριτήρια και δεν τα κατάφερα. Θεωρείτε πως υπάρχουν πιθανότητες; Αξίζει κιόλας; Click για ανάπτυξη... Ναι μια χαρα Εχεις καλες πιθανοτητες (60%) να επιτυχεις με το 6%. Τον αλλο χρονο με το 4% εισαι σιγουρη. Εικονα βασεων νομικης εκπα Οι νομικες δεν εχουν κοντρες μεταξυ τους και θα σου αναγνωρισουν μαθηματα ζακετάκι Νεοφερμένο μέλος Η ζακετάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Η ζακετάκι έγραψε: #6 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Και να αναγνωριστουν απο οσο ξερω δεν μπορεις να παρεις σε πτυχιο σε λιγοτερο απο 4 χρονια. Οποτε χανεις χρονο και πρεπει να βρεις και τον καθε καθηγητη ξεχωριστα να του πεις οτι τα περασες στο απθ κλπ. Για μενα τελειωνε εκει και ερχεσαι μετα αθηνα σιγα, οσο για τις παρεες αν ερχεσαι συχνα εδω θα εχεις και δες μηπως βρεις εκειπερα θεσσαλονικη. Click για ανάπτυξη... σε 4 χρονια δεν μπορώ να τελειώσω έτσι και αλλιώς, αλλά κατάλαβα τι εννοείς. Ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι μια χαρα Εχεις καλες πιθανοτητες (60%) να επιτυχεις με το 6%. Τον αλλο χρονο με το 4% εισαι σιγουρη. Εικονα βασεων νομικης εκπα Οι νομικες δεν εχουν κοντρες μεταξυ τους και θα σου αναγνωρισουν μαθηματα Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...60% δεν είναι και λίγο αλλά με προβληματίζει το θέμα με τα ενοίκια και τα συμβόλαια...γενικά η νομική του εκπα θεωρείται καλύτερη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.606 μηνύματα. Σήμερα στις 16:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 Σήμερα στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ζακετάκι: σε 4 χρονια δεν μπορώ να τελειώσω έτσι και αλλιώς, αλλά κατάλαβα τι εννοείς. Ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:46 κατάλαβα...60% δεν είναι και λίγο αλλά με προβληματίζει το θέμα με τα ενοίκια και τα συμβόλαια...γενικά η νομική του εκπα θεωρείται καλύτερη; Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα 60% δεν ειναι λιγο αλλα δεν ειναι και σιγουρο. Προφανως δεν εισαι αθηναια... Τα ενοικια ή αθηνα ή θεσσαλονικη τα ιδια ειναι αλλα η ζωη επανω ειναι πιο οικονομικη και καλυτερη... εδω κατω αστα...ολο λευτα θελουν και απο ποιοτητα τιποτα. Καλυτερη σχολη δεν ξερω ..δεν ειμαι των θεωρητικων ...αλλα η αθηνα ειμαι μεν ειναι πιο πληθωρικη ,αλλα σχολη τερας των 600+ ατομων... ποση ποιοτητα να δωσει? και αυτη η σολωνος πολυ μου την σπαει... εγω θελω απλες... μηπως η κομοτηνη ειναι πιο μαθησιακη ως πολυ μικροτερη? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Mapz Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mapz Anna1974. Scandal fortheloveofshizaya abyssiniancat ζακετάκι Ilikntas Searching Corfu kitty marianna77 redpointer CuriousBee GIANCHRIS kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Για μενα οχι, θα χασεις χρονο. Κατσε εκει αφου σε λιγο παιρνεις πτυχιο. Click για ανάπτυξη... γιατί δεν γίνεται να αναγνωριστούν τα μαθήματα που έχω περάσει;
redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 614 μηνύματα. Σήμερα στις 09:43 Ο redpointer: #4 Σήμερα στις 09:43 Και να αναγνωριστουν απο οσο ξερω δεν μπορεις να παρεις σε πτυχιο σε λιγοτερο απο 4 χρονια. Οποτε χανεις χρονο και πρεπει να βρεις και τον καθε καθηγητη ξεχωριστα να του πεις οτι τα περασες στο απθ κλπ. Για μενα τελειωνε εκει και ερχεσαι μετα αθηνα σιγα, οσο για τις παρεες αν ερχεσαι συχνα εδω θα εχεις και δες μηπως βρεις εκειπερα θεσσαλονικη. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.606 μηνύματα. Σήμερα στις 15:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 Σήμερα στις 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ζακετάκι: Καλησπέρα! Περσι έχασα την νομική εκπα για 200 μόρια και πέρασα νομική απθ. Μου αρέσει η σχολή και πάει σχετικά καλά, αλλά είμαι πολύ μακριά από το σπίτι και δεν έχω καμία παρέα. Προσπάθησα για μεταγγραφή, όμως είχα μόνο 4 μόρια από οικονομικά κριτήρια και δεν τα κατάφερα. Θεωρείτε πως υπάρχουν πιθανότητες; Αξίζει κιόλας; Click για ανάπτυξη... Ναι μια χαρα Εχεις καλες πιθανοτητες (60%) να επιτυχεις με το 6%. Τον αλλο χρονο με το 4% εισαι σιγουρη. Εικονα βασεων νομικης εκπα Οι νομικες δεν εχουν κοντρες μεταξυ τους και θα σου αναγνωρισουν μαθηματα ζακετάκι Νεοφερμένο μέλος Η ζακετάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Η ζακετάκι έγραψε: #6 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Και να αναγνωριστουν απο οσο ξερω δεν μπορεις να παρεις σε πτυχιο σε λιγοτερο απο 4 χρονια. Οποτε χανεις χρονο και πρεπει να βρεις και τον καθε καθηγητη ξεχωριστα να του πεις οτι τα περασες στο απθ κλπ. Για μενα τελειωνε εκει και ερχεσαι μετα αθηνα σιγα, οσο για τις παρεες αν ερχεσαι συχνα εδω θα εχεις και δες μηπως βρεις εκειπερα θεσσαλονικη. Click για ανάπτυξη... σε 4 χρονια δεν μπορώ να τελειώσω έτσι και αλλιώς, αλλά κατάλαβα τι εννοείς. Ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι μια χαρα Εχεις καλες πιθανοτητες (60%) να επιτυχεις με το 6%. Τον αλλο χρονο με το 4% εισαι σιγουρη. Εικονα βασεων νομικης εκπα Οι νομικες δεν εχουν κοντρες μεταξυ τους και θα σου αναγνωρισουν μαθηματα Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...60% δεν είναι και λίγο αλλά με προβληματίζει το θέμα με τα ενοίκια και τα συμβόλαια...γενικά η νομική του εκπα θεωρείται καλύτερη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.606 μηνύματα. Σήμερα στις 16:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 Σήμερα στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ζακετάκι: σε 4 χρονια δεν μπορώ να τελειώσω έτσι και αλλιώς, αλλά κατάλαβα τι εννοείς. Ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:46 κατάλαβα...60% δεν είναι και λίγο αλλά με προβληματίζει το θέμα με τα ενοίκια και τα συμβόλαια...γενικά η νομική του εκπα θεωρείται καλύτερη; Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα 60% δεν ειναι λιγο αλλα δεν ειναι και σιγουρο. Προφανως δεν εισαι αθηναια... Τα ενοικια ή αθηνα ή θεσσαλονικη τα ιδια ειναι αλλα η ζωη επανω ειναι πιο οικονομικη και καλυτερη... εδω κατω αστα...ολο λευτα θελουν και απο ποιοτητα τιποτα. Καλυτερη σχολη δεν ξερω ..δεν ειμαι των θεωρητικων ...αλλα η αθηνα ειμαι μεν ειναι πιο πληθωρικη ,αλλα σχολη τερας των 600+ ατομων... ποση ποιοτητα να δωσει? και αυτη η σολωνος πολυ μου την σπαει... εγω θελω απλες... μηπως η κομοτηνη ειναι πιο μαθησιακη ως πολυ μικροτερη? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Mapz Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mapz Anna1974. Scandal fortheloveofshizaya abyssiniancat ζακετάκι Ilikntas Searching Corfu kitty marianna77 redpointer CuriousBee GIANCHRIS kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και να αναγνωριστουν απο οσο ξερω δεν μπορεις να παρεις σε πτυχιο σε λιγοτερο απο 4 χρονια. Οποτε χανεις χρονο και πρεπει να βρεις και τον καθε καθηγητη ξεχωριστα να του πεις οτι τα περασες στο απθ κλπ. Για μενα τελειωνε εκει και ερχεσαι μετα αθηνα σιγα, οσο για τις παρεες αν ερχεσαι συχνα εδω θα εχεις και δες μηπως βρεις εκειπερα θεσσαλονικη.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.606 μηνύματα. Σήμερα στις 15:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 Σήμερα στις 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ζακετάκι: Καλησπέρα! Περσι έχασα την νομική εκπα για 200 μόρια και πέρασα νομική απθ. Μου αρέσει η σχολή και πάει σχετικά καλά, αλλά είμαι πολύ μακριά από το σπίτι και δεν έχω καμία παρέα. Προσπάθησα για μεταγγραφή, όμως είχα μόνο 4 μόρια από οικονομικά κριτήρια και δεν τα κατάφερα. Θεωρείτε πως υπάρχουν πιθανότητες; Αξίζει κιόλας; Click για ανάπτυξη... Ναι μια χαρα Εχεις καλες πιθανοτητες (60%) να επιτυχεις με το 6%. Τον αλλο χρονο με το 4% εισαι σιγουρη. Εικονα βασεων νομικης εκπα Οι νομικες δεν εχουν κοντρες μεταξυ τους και θα σου αναγνωρισουν μαθηματα ζακετάκι Νεοφερμένο μέλος Η ζακετάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Η ζακετάκι έγραψε: #6 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Και να αναγνωριστουν απο οσο ξερω δεν μπορεις να παρεις σε πτυχιο σε λιγοτερο απο 4 χρονια. Οποτε χανεις χρονο και πρεπει να βρεις και τον καθε καθηγητη ξεχωριστα να του πεις οτι τα περασες στο απθ κλπ. Για μενα τελειωνε εκει και ερχεσαι μετα αθηνα σιγα, οσο για τις παρεες αν ερχεσαι συχνα εδω θα εχεις και δες μηπως βρεις εκειπερα θεσσαλονικη. Click για ανάπτυξη... σε 4 χρονια δεν μπορώ να τελειώσω έτσι και αλλιώς, αλλά κατάλαβα τι εννοείς. Ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι μια χαρα Εχεις καλες πιθανοτητες (60%) να επιτυχεις με το 6%. Τον αλλο χρονο με το 4% εισαι σιγουρη. Εικονα βασεων νομικης εκπα Οι νομικες δεν εχουν κοντρες μεταξυ τους και θα σου αναγνωρισουν μαθηματα Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...60% δεν είναι και λίγο αλλά με προβληματίζει το θέμα με τα ενοίκια και τα συμβόλαια...γενικά η νομική του εκπα θεωρείται καλύτερη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.606 μηνύματα. Σήμερα στις 16:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 Σήμερα στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ζακετάκι: σε 4 χρονια δεν μπορώ να τελειώσω έτσι και αλλιώς, αλλά κατάλαβα τι εννοείς. Ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:46 κατάλαβα...60% δεν είναι και λίγο αλλά με προβληματίζει το θέμα με τα ενοίκια και τα συμβόλαια...γενικά η νομική του εκπα θεωρείται καλύτερη; Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα 60% δεν ειναι λιγο αλλα δεν ειναι και σιγουρο. Προφανως δεν εισαι αθηναια... Τα ενοικια ή αθηνα ή θεσσαλονικη τα ιδια ειναι αλλα η ζωη επανω ειναι πιο οικονομικη και καλυτερη... εδω κατω αστα...ολο λευτα θελουν και απο ποιοτητα τιποτα. Καλυτερη σχολη δεν ξερω ..δεν ειμαι των θεωρητικων ...αλλα η αθηνα ειμαι μεν ειναι πιο πληθωρικη ,αλλα σχολη τερας των 600+ ατομων... ποση ποιοτητα να δωσει? και αυτη η σολωνος πολυ μου την σπαει... εγω θελω απλες... μηπως η κομοτηνη ειναι πιο μαθησιακη ως πολυ μικροτερη? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Mapz Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mapz Anna1974. Scandal fortheloveofshizaya abyssiniancat ζακετάκι Ilikntas Searching Corfu kitty marianna77 redpointer CuriousBee GIANCHRIS kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ζακετάκι: Καλησπέρα! Περσι έχασα την νομική εκπα για 200 μόρια και πέρασα νομική απθ. Μου αρέσει η σχολή και πάει σχετικά καλά, αλλά είμαι πολύ μακριά από το σπίτι και δεν έχω καμία παρέα. Προσπάθησα για μεταγγραφή, όμως είχα μόνο 4 μόρια από οικονομικά κριτήρια και δεν τα κατάφερα. Θεωρείτε πως υπάρχουν πιθανότητες; Αξίζει κιόλας; Click για ανάπτυξη... Ναι μια χαρα Εχεις καλες πιθανοτητες (60%) να επιτυχεις με το 6%. Τον αλλο χρονο με το 4% εισαι σιγουρη. Εικονα βασεων νομικης εκπα Οι νομικες δεν εχουν κοντρες μεταξυ τους και θα σου αναγνωρισουν μαθηματα
ζακετάκι Νεοφερμένο μέλος Η ζακετάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Η ζακετάκι έγραψε: #6 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Και να αναγνωριστουν απο οσο ξερω δεν μπορεις να παρεις σε πτυχιο σε λιγοτερο απο 4 χρονια. Οποτε χανεις χρονο και πρεπει να βρεις και τον καθε καθηγητη ξεχωριστα να του πεις οτι τα περασες στο απθ κλπ. Για μενα τελειωνε εκει και ερχεσαι μετα αθηνα σιγα, οσο για τις παρεες αν ερχεσαι συχνα εδω θα εχεις και δες μηπως βρεις εκειπερα θεσσαλονικη. Click για ανάπτυξη... σε 4 χρονια δεν μπορώ να τελειώσω έτσι και αλλιώς, αλλά κατάλαβα τι εννοείς. Ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι μια χαρα Εχεις καλες πιθανοτητες (60%) να επιτυχεις με το 6%. Τον αλλο χρονο με το 4% εισαι σιγουρη. Εικονα βασεων νομικης εκπα Οι νομικες δεν εχουν κοντρες μεταξυ τους και θα σου αναγνωρισουν μαθηματα Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...60% δεν είναι και λίγο αλλά με προβληματίζει το θέμα με τα ενοίκια και τα συμβόλαια...γενικά η νομική του εκπα θεωρείται καλύτερη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.606 μηνύματα. Σήμερα στις 16:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 Σήμερα στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ζακετάκι: σε 4 χρονια δεν μπορώ να τελειώσω έτσι και αλλιώς, αλλά κατάλαβα τι εννοείς. Ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:46 κατάλαβα...60% δεν είναι και λίγο αλλά με προβληματίζει το θέμα με τα ενοίκια και τα συμβόλαια...γενικά η νομική του εκπα θεωρείται καλύτερη; Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα 60% δεν ειναι λιγο αλλα δεν ειναι και σιγουρο. Προφανως δεν εισαι αθηναια... Τα ενοικια ή αθηνα ή θεσσαλονικη τα ιδια ειναι αλλα η ζωη επανω ειναι πιο οικονομικη και καλυτερη... εδω κατω αστα...ολο λευτα θελουν και απο ποιοτητα τιποτα. Καλυτερη σχολη δεν ξερω ..δεν ειμαι των θεωρητικων ...αλλα η αθηνα ειμαι μεν ειναι πιο πληθωρικη ,αλλα σχολη τερας των 600+ ατομων... ποση ποιοτητα να δωσει? και αυτη η σολωνος πολυ μου την σπαει... εγω θελω απλες... μηπως η κομοτηνη ειναι πιο μαθησιακη ως πολυ μικροτερη? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Και να αναγνωριστουν απο οσο ξερω δεν μπορεις να παρεις σε πτυχιο σε λιγοτερο απο 4 χρονια. Οποτε χανεις χρονο και πρεπει να βρεις και τον καθε καθηγητη ξεχωριστα να του πεις οτι τα περασες στο απθ κλπ. Για μενα τελειωνε εκει και ερχεσαι μετα αθηνα σιγα, οσο για τις παρεες αν ερχεσαι συχνα εδω θα εχεις και δες μηπως βρεις εκειπερα θεσσαλονικη. Click για ανάπτυξη... σε 4 χρονια δεν μπορώ να τελειώσω έτσι και αλλιώς, αλλά κατάλαβα τι εννοείς. Ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι μια χαρα Εχεις καλες πιθανοτητες (60%) να επιτυχεις με το 6%. Τον αλλο χρονο με το 4% εισαι σιγουρη. Εικονα βασεων νομικης εκπα Οι νομικες δεν εχουν κοντρες μεταξυ τους και θα σου αναγνωρισουν μαθηματα Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...60% δεν είναι και λίγο αλλά με προβληματίζει το θέμα με τα ενοίκια και τα συμβόλαια...γενικά η νομική του εκπα θεωρείται καλύτερη;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.606 μηνύματα. Σήμερα στις 16:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 Σήμερα στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ζακετάκι: σε 4 χρονια δεν μπορώ να τελειώσω έτσι και αλλιώς, αλλά κατάλαβα τι εννοείς. Ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:46 κατάλαβα...60% δεν είναι και λίγο αλλά με προβληματίζει το θέμα με τα ενοίκια και τα συμβόλαια...γενικά η νομική του εκπα θεωρείται καλύτερη; Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα 60% δεν ειναι λιγο αλλα δεν ειναι και σιγουρο. Προφανως δεν εισαι αθηναια... Τα ενοικια ή αθηνα ή θεσσαλονικη τα ιδια ειναι αλλα η ζωη επανω ειναι πιο οικονομικη και καλυτερη... εδω κατω αστα...ολο λευτα θελουν και απο ποιοτητα τιποτα. Καλυτερη σχολη δεν ξερω ..δεν ειμαι των θεωρητικων ...αλλα η αθηνα ειμαι μεν ειναι πιο πληθωρικη ,αλλα σχολη τερας των 600+ ατομων... ποση ποιοτητα να δωσει? και αυτη η σολωνος πολυ μου την σπαει... εγω θελω απλες... μηπως η κομοτηνη ειναι πιο μαθησιακη ως πολυ μικροτερη?
Αρχική Δημοσίευση από ζακετάκι: σε 4 χρονια δεν μπορώ να τελειώσω έτσι και αλλιώς, αλλά κατάλαβα τι εννοείς. Ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:46 κατάλαβα...60% δεν είναι και λίγο αλλά με προβληματίζει το θέμα με τα ενοίκια και τα συμβόλαια...γενικά η νομική του εκπα θεωρείται καλύτερη; Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα 60% δεν ειναι λιγο αλλα δεν ειναι και σιγουρο. Προφανως δεν εισαι αθηναια... Τα ενοικια ή αθηνα ή θεσσαλονικη τα ιδια ειναι αλλα η ζωη επανω ειναι πιο οικονομικη και καλυτερη... εδω κατω αστα...ολο λευτα θελουν και απο ποιοτητα τιποτα. Καλυτερη σχολη δεν ξερω ..δεν ειμαι των θεωρητικων ...αλλα η αθηνα ειμαι μεν ειναι πιο πληθωρικη ,αλλα σχολη τερας των 600+ ατομων... ποση ποιοτητα να δωσει? και αυτη η σολωνος πολυ μου την σπαει... εγω θελω απλες... μηπως η κομοτηνη ειναι πιο μαθησιακη ως πολυ μικροτερη?