10% ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ

Conne

Νεοφερμένο μέλος

Ο Conne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Καλημέρα σας. Έδωσα πανελλήνιες το 2024 με 13800 μορια. Το 2025 έκανα 10% και πέρασα σε μια σχολή μακρυά από την Θεσσαλονίκη. Έχω δικαίωμα να ξαναδωσω για 10%?Και αν μπορώ, με 13800 μόρια έχω ελπίδες να περάσω πληροφορική δηπαε θεσσαλονικη σινδο κανοντας 10% δεύτερη φορά?

Ευχαριστω.

Καλημέρα σας. Έδωσα πανελλήνιες το 2024 με 13800 μορια. Το 2025 έκανα 10% και πέρασα σε μια σχολή μακρυά από την Θεσσαλονίκη. Έχω δικαίωμα να ξαναδωσω για 10%?Και αν μπορώ, με 13800 μόρια έχω ελπίδες να περάσω πληροφορική δηπαε θεσσαλονικη σινδο κανοντας 10% δεύτερη φορά?

Ευχαριστω.
Μπορείς να κάνεις με το 4%, αλλά θεωρώ ότι δύσκολα θα το πετύχεις. Προσπάθησε το όμως δεν χάνεις τίποτα. Αν είσαι Σέρρες είναι ίδιες σχολές.

Μπορείς να κάνεις με το 4%, αλλά θεωρώ ότι δύσκολα θα το πετύχεις. Προσπάθησε το όμως δεν χάνεις τίποτα. Αν είσαι Σέρρες είναι ίδιες σχολές.
Ευχαριστω πολύ. Βλέπω ότι μόνο πέρσι το 4% ήταν πάνω από 13800.Ισως έχω ελπίδες αλλά είναι και θέμα τύχης νομίζω.

Ευχαριστω.
Καλημερα
Νομιζω οτι βαδιζεις σε δρομο μετριων ελπιδων.
Εστω οτι εχουμε 13800 μορια με συντελεστες τμηματος Μηχανικων Υπολογιστων Διπαε Σινδου ( με βαση αναφορας της χρονια σου στα 15030)
Σεναριο 1
Απ οτι φαίνεται απο τον παρακατω πινακα διακυμανσης των βασεων του τμηματος στην κατηγορια 4% εχουμε μια πτωση της ταξεως 500-700 μοριων.
Συνήθως η ιστορία επαναλαμβανεται οποτε με λιγη τυχη ελπιζουμε.
Θετικα για εμάς στοιχεια
Η χρονια σου σημειωσε ρεκορ πτωσης στα 500 μορια περυσι στο 6%.
Αρνητικα για εμάς στοιχεια
Περυσι το ΤΕΕ ειπε δεν δινω δικαιωματα μηχανικων ( στην κατηγορια ηλεκτρονικων) αν και η σχολη ειναι καλη και τα δικαιουται, γιατι δεν εχει παρει integrated master που απαιτει ο νομος (ΠΔ 99). Η τμημα ομως πηρε integrated master σε μερικους μηνες και ειναι ο οκ... αλλα πρεπει να συνεδριασει παλι η σχετικη επιτροπη και το ΤΕΕ ,αλλα δεν το βλεπω.
Για σενα ομως που κινησαι στο 4% δεν νομίζω να επηρεάσει ιδιαιτερα ως καθολου

1777186111792.png

Εδω βλέπουμε και αρκετές θέσεις κενες, γεγονος που μας ευνοεί.

1777186824652.png

Καλη επιτυχια και να κανεις το εγχειρημα.

Σεναριο 2
συνεχιζεται....

Σεναριο 2
Εδω τωρα ζηταμε ενα νεο δεδομενο να συμβεί που δεν συνεβει περυσι.
Η σχολη περυσι ηταν μονη της ,μη αντίστοιχη με αλλες ομορες γιατι δεν ειχε το integrated master (κυριως αυτο).
Τωρα που το πηρε και επειδη το διπαε ειναι ''παιδι'' της κυβερνησης νομιζω φετος θα μπει αντιστοιχη με σερρες και σαμο κλπ και αυτο ζηταμε
Αν αυτο γινει και το οποιο θα το ξερεις προ μηχανογραφικου ,τοτε:
Βαζεις δευτερη επιλογη την ιδια σχολη στις σερρες και τριτη την σχολη στην σαμο

Σχολη μηχανικων υπολογιστων σερρες
1777187529944.png

Σχολη μηχανικων υπολογιστων Σαμος

1777188348317.png

Σε αυτες τις δυο μπαινεις σιγουρα και μετα διακινδυνευεις μια μετεγγραφη στο τμημα Σινδου
Δεν ξερω τι πλεονεκτηματα εχεις και σε τι κατηγορια εισαι για μετεγγραφη αλλα εμενα δεν μου κανει για δυσκολη υποθεση αυτη.

1777188658147.png

1777188597203.png

Το 2024 και το 2025 δεν πηρε μετεγγραφες γιατι ηταν μη αντιστοχη αλλα το 2023 και πριν που πηρε ηταν αντιστοιχη με σερρες και παδα ( καλα το παδα ειναι ασχετο με την υποθεση μας).
Ε οπως βλεπεις η σχολη δεν συμπληρωνε (παροτι θεσσαλονικη) και εκλεινε χωρις κριτηρια ( στο 0)

Καλη τυχη

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back