fretoe
Δραστήριο μέλος

Αν προυπ<=299.000 τοτε
Επιδ<-Προυπ*0,6
Αν ποσο>=επιδ τοτε
ποσο<-ποσο-επιδο
εμφανισε ον, επιδ
πλ<-πλ+1
Σ<-Σ+επιδ
Τελος_αν
αλλιως
......
Τελος_αν
δηλαδη θα υπολογιζει για καθε ονομα την επιδοτηση και θα την αφαιρει μονο οταν ειναι μικροτερη απ το υπολοιπομενο ποσο....
Ειναι λαθος??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος

Και γω ενω στην αρχη το ελυσα σωστα,δεν ξερω πως σκαλωσα και το εκανα ακριβως ετσι... Γι αυτο ειμαι μεσα στα νευρα τωρα.και εγω το τριτο σκατωσα νομιζα πως το ονομα που διαβαζει ειναι τις κατηγοριας δλδ μικρη μεγαλη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sleeping
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ έκανα αθροίσματα κατά στήλες και min σε αυτά και κράτησα τη θέση του min.
Ένας φίλος μου, που δεν σκέφτηκε τη ΣΥΝΟΛΙΚΗ παραγωγή, έτσι δηλαδή όπως το κάναμε όλοι, έψαξε σε κάθε μήνα για το min, ξεχωριστά.
Εγώ, παρεπιπτόντως στο Γ, στην όσο αντί να βάλω ποσό>=200000*0.6 έβαλα ποσό>=299999*0.6 γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να επιδοτηθεί ΚΑΘΕ μικρό έργο.
Και μέσα στην οσο δεν έλεγξα αν επιδ<=ποσό, έβαλα κατευθείαν ποσό<-ποσό-επίδ.
Καλημέρα
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

DrEaMErOus
Εκκολαπτόμενο μέλος

ακριβωςτη μόνη δυσκολία που βρήκα στο Δ ήταν στο Δ2.
Ταξινόμηση ήθελε δεν ξέρω που ήταν το δύσκολο.
panellinios
Εκκολαπτόμενο μέλος

DrEaMErOus
Εκκολαπτόμενο μέλος

Sleeping
Νεοφερμένο μέλος

stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος

και εγω αυτο εκανα!στον πινακα τιμών που είχε...ξέχασα να βάλω το ( - )![]()
![]()
ποσα μόρια χάνω ?

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Το διαγώνισμα πάντως είχε απ'ολα!
Μετατροπές απο για σε οσο και σε μεχρις οτου , μετατροπη διαγραμματος ροης σε αλγοριθμο , πινακα τιμών , αλγοριθμο , προγραμμα , πινακες , ταξινομηση , διαδικασια ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!
panellinios
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγώ έβαλα για i από 1 μέχρι 10 και μετά έβαλα Α[11-i], A
αν το κάνουμε ετσι δεν θα τα αντιμεταθέσει 2 φορες?
εγω εκανα για i απο 1 μεχρι 5 Α[11-i], A
fretoe
Δραστήριο μέλος

αν το κάνουμε ετσι δεν θα τα αντιμεταθέσει 2 φορες?
εγω εκανα για i απο 1 μεχρι 5 Α[11-i], A
Ναι αυτην την απορια την εχω και γω, γιατι και γω ετσι το εκανα,.,,
DrEaMErOus
Εκκολαπτόμενο μέλος

και είπα θα το αφήσω για μετά όταν θα το ξανά ελέγξω και το ξέχασα τελείωςκαι εγω αυτο εκανα!![]()
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Μονο αναζήτηση δεν είχε το διαγώνισμα!

1ο θεμα... αρκετα περιεκτικο με μια χαζη ασκηση Α2 αλλα αν ειχες στοιχειωδης γνωσεις χτυπουσες ενα 5 στα 8.
2ο θεμα... κουραστικο στη σκεψη αλλα με λιγη επιμονη και σοβαροτητα εβγαινε σε ικανοποιητικο βαθμο.
3ο θεμα...μικρο, πονηρο, περιεκτικο και ΥΠΟΥΛΟ...
4ο θεμα...τεραστιο, απαιτουσε θαρρος για δημιουργια πολλων πινακων, συγκροτημενη σκεψη και εξοικειωση διοτι στο συνολο τους ηταν πολλα...
Στη Χημεια τους διελυσαν, 14-15 σελιδες ειναι οι λυσεις...(τεραστιο 4ο θεμα)
Στα Λατινικα τους χαιδεψαν ΕΤΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, οποτε θα μας φανε κ τις σχολες...

fretoe
Δραστήριο μέλος

stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος

τωρα Γ και Δ δεν ξερω αν θα μου τα παρουν σωστα.. ο καθενας το εχει λυση με διαφορετικο τροπο.. α και στη μετατροπη σε αρχη επαναληψησ αντι γνα εκχωρισω στο i <-- i-1 εβαλα / i.. λογο βιασινης!!!
θα μου το παρουν λαθος ε??
ΚΑΚΑ9191
Νεοφερμένο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος

σε μας ειπαν οτι ειναι: για ι απο 2 μεχρι 10 Α[ι-1], Α[ι]Ναι αυτην την απορια την εχω και γω, γιατι και γω ετσι το εκανα,.,,
ενταξει οποτε θα μου το παρουν λαθοςτο βήμα ήταν -2 άρα
i<--i-2
σωστά;

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.