kath717 Νεοφερμένο μέλος Η kath717 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2024 στις 22:30 Η kath717 έγραψε: #1 09-11-24 22:30 Καλησπέρα, Πόθο τμήμα θεωρείται καλύτερο για την οδοντιατρικη? Έχω δει τα προγράμματα σπουδών και των δύο και τις Θεσσαλονίκης φαίνεται πιο εκσυγχρονισμενο. Ποια είναι η γνώμη σας? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2024 στις 22:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 09-11-24 22:55 Αρχική Δημοσίευση από kath717: Καλησπέρα, Πόθο τμήμα θεωρείται καλύτερο για την οδοντιατρικη? Έχω δει τα προγράμματα σπουδών και των δύο και τις Θεσσαλονίκης φαίνεται πιο εκσυγχρονισμενο. Ποια είναι η γνώμη σας? Click για ανάπτυξη... Στην αθηνα φτιαξανε νεο κτηριο. Έτοιμο το νέο κτήριο της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών μέσα στο 2025 / Τι θα διαθέτει ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Έτοιμο το νέο κτήριο της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών μέσα στο 2025 / Τι θα διαθέτει - Οδοντιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Οδοντιατρικής Σχολής, Οδοντιατρική Σχολή, Οδοντιατρική νέο κτίριο... www.foititikanea.gr Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 00:25 Ο Ryuzaki έγραψε: #3 10-11-24 00:25 Αθηνα, δεν χωράει συζήτηση. Για να πάρεις πτυχίο πρέπει να έχεις συμπληρώσει έναν αριθμό επεμβάσεων (καθαρισμούς, εξαγωγές, εμφράξεις κ.α.) Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να ψάχνεις μόνος/η ασθενείς, κι αυτός είναι ο λόγος που πολλοί δυσκολεύονται να τελειωσουν. Στην Αθήνα στους παρέχει το Πανεπιστήμιο. kath717 Νεοφερμένο μέλος Η kath717 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 01:08 Η kath717 έγραψε: #4 10-11-24 01:08 Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά απ'οτι έχω δει στα προγράμματα σπουδών το τμήμα του ΑΠΘ έχει και μαθήματα πληροφορικής με εφαρμογές στην οδοντιατρικη και έχει και κάτι για τεχνητη νοημοσύνη...Η Αθήνα δεν έχει τίποτα τέτοιο μήπως με την έλλειψη αυτών των γνώσεων είναι πιο δύσκολο να κινηθείς στο μέλλον ως οδοντίατρος? Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 02:12 Η Chem2000 έγραψε: #5 10-11-24 02:12 Αρχική Δημοσίευση από kath717: Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά απ'οτι έχω δει στα προγράμματα σπουδών το τμήμα του ΑΠΘ έχει και μαθήματα πληροφορικής με εφαρμογές στην οδοντιατρικη και έχει και κάτι για τεχνητη νοημοσύνη...Η Αθήνα δεν έχει τίποτα τέτοιο μήπως με την έλλειψη αυτών των γνώσεων είναι πιο δύσκολο να κινηθείς στο μέλλον ως οδοντίατρος? Click για ανάπτυξη... Έχω φίλη που τελείωσε οδοντιατρική αθηνών ενώ είχε κάνει κάποιους μήνες στο απθ μέχρι να πάρει την μετεγγραφή. Οδοντιατρική Αθηνών με τα χίλια. ΑΠΘ η κατάσταση δεν είναι και τόσο καλή από όσο λένε. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 10:04 Ο Ryuzaki έγραψε: #6 10-11-24 10:04 Αρχική Δημοσίευση από kath717: Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά απ'οτι έχω δει στα προγράμματα σπουδών το τμήμα του ΑΠΘ έχει και μαθήματα πληροφορικής με εφαρμογές στην οδοντιατρικη και έχει και κάτι για τεχνητη νοημοσύνη...Η Αθήνα δεν έχει τίποτα τέτοιο μήπως με την έλλειψη αυτών των γνώσεων είναι πιο δύσκολο να κινηθείς στο μέλλον ως οδοντίατρος? Click για ανάπτυξη... Όχι. Τα μαθήματα αυτά είναι εντελώς εισαγωγικά πιο πολύ σαν ερέθισμα. Στο επιπεδο του προπτυχιακού σε ενδιαφέρει η αδιάλειπτη εκπαίδευση στο καθ’υλην αντικείμενο της οδοντιατρικής, χωρίς να χάνεις χρόνο ψάχνοντας να βρεις ασθενείς. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 16:21 Η anni.sfk έγραψε: #7 03-04-25 16:21 Καλησπέρα! Πέρασα στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και πήρα μετεγγραφή για της Αθήνας. Πήγα και στο ΑΠΘ μέχρι να γίνει δεκτή η μετεγγραφή. Παρόλο που δεν έκατσα πολύ καιρό εκεί νομίζω ότι πήρα σωστή απόφαση.. Θυμάμαι μια καθηγήτρια στο ΑΠΘ να λέει: "Μπορεί στο ΕΚΠΑ να υπάρχουν καλύτερες εγκαταστάσεις, αλλά εμείς εδώ δίνουμε μεράκι κι ασχολούμαστε με τους φοιτητές". Έτσι, αναρωτιόμουν μήπως δεν κάνω καλά που πάω Αθήνα (μήπως και δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά οι καθηγητές). Ωστόσο, όταν ξεκίνησα στο ΕΚΠΑ συνειδητοποίησα ότι δεν έχουν και μεγάλη διαφορά οι καθηγητές.. Μπορεί να είναι και λίγο καλύτεροι του ΕΚΠΑ (προσωπική μου άποψη). ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 23:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 03-04-25 23:26 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: Καλησπέρα! Πέρασα στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και πήρα μετεγγραφή για της Αθήνας. Πήγα και στο ΑΠΘ μέχρι να γίνει δεκτή η μετεγγραφή. Παρόλο που δεν έκατσα πολύ καιρό εκεί νομίζω ότι πήρα σωστή απόφαση.. Θυμάμαι μια καθηγήτρια στο ΑΠΘ να λέει: "Μπορεί στο ΕΚΠΑ να υπάρχουν καλύτερες εγκαταστάσεις, αλλά εμείς εδώ δίνουμε μεράκι κι ασχολούμαστε με τους φοιτητές". Έτσι, αναρωτιόμουν μήπως δεν κάνω καλά που πάω Αθήνα (μήπως και δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά οι καθηγητές). Ωστόσο, όταν ξεκίνησα στο ΕΚΠΑ συνειδητοποίησα ότι δεν έχουν και μεγάλη διαφορά οι καθηγητές.. Μπορεί να είναι και λίγο καλύτεροι του ΕΚΠΑ (προσωπική μου άποψη). Click για ανάπτυξη... ε αφου τα ειδες και μονη σου ....? μια χαρα ...και πανω να εμενες καλα θα ηταν... Για πες τωρα εσυ που θα κανεις το καλυτερο επαγγελμα του κοσμου... γεφυρες δωρεαν βαζεται τσαμπε? να στειλω κανενα. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 23:43 Η anni.sfk έγραψε: #9 03-04-25 23:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αφου τα ειδες και μονη σου ....? μια χαρα ...και πανω να εμενες καλα θα ηταν... Για πες τωρα εσυ που θα κανεις το καλυτερο επαγγελμα του κοσμου... γεφυρες δωρεαν βαζεται τσαμπε? να στειλω κανενα. Click για ανάπτυξη... μωρέ καλά είναι και Θεσσαλονίκη κι Αθήνα.. χαχχα τσαμπέ γέφυρες, δυστυχώς, όχι δεν κάνουμε.. θα μεταφέρω το αίτημά σας, καθώς υπάρχει προοπτική!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 04-04-25 00:17 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: μωρέ καλά είναι και Θεσσαλονίκη κι Αθήνα.. χαχχα τσαμπέ γέφυρες, δυστυχώς, όχι δεν κάνουμε.. θα μεταφέρω το αίτημά σας, καθώς υπάρχει προοπτική!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:22 Η anni.sfk έγραψε: #11 04-04-25 00:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη. Click για ανάπτυξη... τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Απριλίου 2025 στις 00:32 Ο Guest 691153: #12 04-04-25 00:32 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... Που ήσουν εσύ όταν με είχε ξεκάνει ο πονόδοντος πριν 3-4 μερες; Αχχ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 04-04-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... ωχ ...εγω δεν θελω γεφυρα... μασαω καλα ,μην σου πω μεχρι και ρυζογαλο αλλα αν στειλω καποιο και τον ''στειλετε'' θα εχω θεμα ...δεν τον στελνω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex2025 tan07 kath717 anni.sfk tomftw phleidhs giorgos8907 tsiobieman AggelikiGr Scandal Corfu kitty rseven charmander Dr. Gl. Luminous redpointer Lathy Ilikntas ioanna2007 jYanniss Ryuzaki jellojina Startx0 gianna! nucomer GV221 katepolu BlueMaffin Saradhs michalopoulo meh exotic xo panagiotis23 Frozensun ariamar Unboxholics Sotiris 12 Nala constansn Natsuko Praxis bibliofagos Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα, Πόθο τμήμα θεωρείται καλύτερο για την οδοντιατρικη? Έχω δει τα προγράμματα σπουδών και των δύο και τις Θεσσαλονίκης φαίνεται πιο εκσυγχρονισμενο. Ποια είναι η γνώμη σας?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2024 στις 22:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 09-11-24 22:55 Αρχική Δημοσίευση από kath717: Καλησπέρα, Πόθο τμήμα θεωρείται καλύτερο για την οδοντιατρικη? Έχω δει τα προγράμματα σπουδών και των δύο και τις Θεσσαλονίκης φαίνεται πιο εκσυγχρονισμενο. Ποια είναι η γνώμη σας? Click για ανάπτυξη... Στην αθηνα φτιαξανε νεο κτηριο. Έτοιμο το νέο κτήριο της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών μέσα στο 2025 / Τι θα διαθέτει ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Έτοιμο το νέο κτήριο της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών μέσα στο 2025 / Τι θα διαθέτει - Οδοντιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Οδοντιατρικής Σχολής, Οδοντιατρική Σχολή, Οδοντιατρική νέο κτίριο... www.foititikanea.gr Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 00:25 Ο Ryuzaki έγραψε: #3 10-11-24 00:25 Αθηνα, δεν χωράει συζήτηση. Για να πάρεις πτυχίο πρέπει να έχεις συμπληρώσει έναν αριθμό επεμβάσεων (καθαρισμούς, εξαγωγές, εμφράξεις κ.α.) Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να ψάχνεις μόνος/η ασθενείς, κι αυτός είναι ο λόγος που πολλοί δυσκολεύονται να τελειωσουν. Στην Αθήνα στους παρέχει το Πανεπιστήμιο. kath717 Νεοφερμένο μέλος Η kath717 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 01:08 Η kath717 έγραψε: #4 10-11-24 01:08 Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά απ'οτι έχω δει στα προγράμματα σπουδών το τμήμα του ΑΠΘ έχει και μαθήματα πληροφορικής με εφαρμογές στην οδοντιατρικη και έχει και κάτι για τεχνητη νοημοσύνη...Η Αθήνα δεν έχει τίποτα τέτοιο μήπως με την έλλειψη αυτών των γνώσεων είναι πιο δύσκολο να κινηθείς στο μέλλον ως οδοντίατρος? Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 02:12 Η Chem2000 έγραψε: #5 10-11-24 02:12 Αρχική Δημοσίευση από kath717: Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά απ'οτι έχω δει στα προγράμματα σπουδών το τμήμα του ΑΠΘ έχει και μαθήματα πληροφορικής με εφαρμογές στην οδοντιατρικη και έχει και κάτι για τεχνητη νοημοσύνη...Η Αθήνα δεν έχει τίποτα τέτοιο μήπως με την έλλειψη αυτών των γνώσεων είναι πιο δύσκολο να κινηθείς στο μέλλον ως οδοντίατρος? Click για ανάπτυξη... Έχω φίλη που τελείωσε οδοντιατρική αθηνών ενώ είχε κάνει κάποιους μήνες στο απθ μέχρι να πάρει την μετεγγραφή. Οδοντιατρική Αθηνών με τα χίλια. ΑΠΘ η κατάσταση δεν είναι και τόσο καλή από όσο λένε. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 10:04 Ο Ryuzaki έγραψε: #6 10-11-24 10:04 Αρχική Δημοσίευση από kath717: Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά απ'οτι έχω δει στα προγράμματα σπουδών το τμήμα του ΑΠΘ έχει και μαθήματα πληροφορικής με εφαρμογές στην οδοντιατρικη και έχει και κάτι για τεχνητη νοημοσύνη...Η Αθήνα δεν έχει τίποτα τέτοιο μήπως με την έλλειψη αυτών των γνώσεων είναι πιο δύσκολο να κινηθείς στο μέλλον ως οδοντίατρος? Click για ανάπτυξη... Όχι. Τα μαθήματα αυτά είναι εντελώς εισαγωγικά πιο πολύ σαν ερέθισμα. Στο επιπεδο του προπτυχιακού σε ενδιαφέρει η αδιάλειπτη εκπαίδευση στο καθ’υλην αντικείμενο της οδοντιατρικής, χωρίς να χάνεις χρόνο ψάχνοντας να βρεις ασθενείς. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 16:21 Η anni.sfk έγραψε: #7 03-04-25 16:21 Καλησπέρα! Πέρασα στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και πήρα μετεγγραφή για της Αθήνας. Πήγα και στο ΑΠΘ μέχρι να γίνει δεκτή η μετεγγραφή. Παρόλο που δεν έκατσα πολύ καιρό εκεί νομίζω ότι πήρα σωστή απόφαση.. Θυμάμαι μια καθηγήτρια στο ΑΠΘ να λέει: "Μπορεί στο ΕΚΠΑ να υπάρχουν καλύτερες εγκαταστάσεις, αλλά εμείς εδώ δίνουμε μεράκι κι ασχολούμαστε με τους φοιτητές". Έτσι, αναρωτιόμουν μήπως δεν κάνω καλά που πάω Αθήνα (μήπως και δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά οι καθηγητές). Ωστόσο, όταν ξεκίνησα στο ΕΚΠΑ συνειδητοποίησα ότι δεν έχουν και μεγάλη διαφορά οι καθηγητές.. Μπορεί να είναι και λίγο καλύτεροι του ΕΚΠΑ (προσωπική μου άποψη). ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 23:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 03-04-25 23:26 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: Καλησπέρα! Πέρασα στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και πήρα μετεγγραφή για της Αθήνας. Πήγα και στο ΑΠΘ μέχρι να γίνει δεκτή η μετεγγραφή. Παρόλο που δεν έκατσα πολύ καιρό εκεί νομίζω ότι πήρα σωστή απόφαση.. Θυμάμαι μια καθηγήτρια στο ΑΠΘ να λέει: "Μπορεί στο ΕΚΠΑ να υπάρχουν καλύτερες εγκαταστάσεις, αλλά εμείς εδώ δίνουμε μεράκι κι ασχολούμαστε με τους φοιτητές". Έτσι, αναρωτιόμουν μήπως δεν κάνω καλά που πάω Αθήνα (μήπως και δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά οι καθηγητές). Ωστόσο, όταν ξεκίνησα στο ΕΚΠΑ συνειδητοποίησα ότι δεν έχουν και μεγάλη διαφορά οι καθηγητές.. Μπορεί να είναι και λίγο καλύτεροι του ΕΚΠΑ (προσωπική μου άποψη). Click για ανάπτυξη... ε αφου τα ειδες και μονη σου ....? μια χαρα ...και πανω να εμενες καλα θα ηταν... Για πες τωρα εσυ που θα κανεις το καλυτερο επαγγελμα του κοσμου... γεφυρες δωρεαν βαζεται τσαμπε? να στειλω κανενα. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 23:43 Η anni.sfk έγραψε: #9 03-04-25 23:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αφου τα ειδες και μονη σου ....? μια χαρα ...και πανω να εμενες καλα θα ηταν... Για πες τωρα εσυ που θα κανεις το καλυτερο επαγγελμα του κοσμου... γεφυρες δωρεαν βαζεται τσαμπε? να στειλω κανενα. Click για ανάπτυξη... μωρέ καλά είναι και Θεσσαλονίκη κι Αθήνα.. χαχχα τσαμπέ γέφυρες, δυστυχώς, όχι δεν κάνουμε.. θα μεταφέρω το αίτημά σας, καθώς υπάρχει προοπτική!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 04-04-25 00:17 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: μωρέ καλά είναι και Θεσσαλονίκη κι Αθήνα.. χαχχα τσαμπέ γέφυρες, δυστυχώς, όχι δεν κάνουμε.. θα μεταφέρω το αίτημά σας, καθώς υπάρχει προοπτική!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:22 Η anni.sfk έγραψε: #11 04-04-25 00:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη. Click για ανάπτυξη... τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Απριλίου 2025 στις 00:32 Ο Guest 691153: #12 04-04-25 00:32 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... Που ήσουν εσύ όταν με είχε ξεκάνει ο πονόδοντος πριν 3-4 μερες; Αχχ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 04-04-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... ωχ ...εγω δεν θελω γεφυρα... μασαω καλα ,μην σου πω μεχρι και ρυζογαλο αλλα αν στειλω καποιο και τον ''στειλετε'' θα εχω θεμα ...δεν τον στελνω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex2025 tan07 kath717 anni.sfk tomftw phleidhs giorgos8907 tsiobieman AggelikiGr Scandal Corfu kitty rseven charmander Dr. Gl. Luminous redpointer Lathy Ilikntas ioanna2007 jYanniss Ryuzaki jellojina Startx0 gianna! nucomer GV221 katepolu BlueMaffin Saradhs michalopoulo meh exotic xo panagiotis23 Frozensun ariamar Unboxholics Sotiris 12 Nala constansn Natsuko Praxis bibliofagos Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kath717: Καλησπέρα, Πόθο τμήμα θεωρείται καλύτερο για την οδοντιατρικη? Έχω δει τα προγράμματα σπουδών και των δύο και τις Θεσσαλονίκης φαίνεται πιο εκσυγχρονισμενο. Ποια είναι η γνώμη σας? Click για ανάπτυξη... Στην αθηνα φτιαξανε νεο κτηριο. Έτοιμο το νέο κτήριο της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών μέσα στο 2025 / Τι θα διαθέτει ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Έτοιμο το νέο κτήριο της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών μέσα στο 2025 / Τι θα διαθέτει - Οδοντιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Οδοντιατρικής Σχολής, Οδοντιατρική Σχολή, Οδοντιατρική νέο κτίριο... www.foititikanea.gr
Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 00:25 Ο Ryuzaki έγραψε: #3 10-11-24 00:25 Αθηνα, δεν χωράει συζήτηση. Για να πάρεις πτυχίο πρέπει να έχεις συμπληρώσει έναν αριθμό επεμβάσεων (καθαρισμούς, εξαγωγές, εμφράξεις κ.α.) Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να ψάχνεις μόνος/η ασθενείς, κι αυτός είναι ο λόγος που πολλοί δυσκολεύονται να τελειωσουν. Στην Αθήνα στους παρέχει το Πανεπιστήμιο. kath717 Νεοφερμένο μέλος Η kath717 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 01:08 Η kath717 έγραψε: #4 10-11-24 01:08 Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά απ'οτι έχω δει στα προγράμματα σπουδών το τμήμα του ΑΠΘ έχει και μαθήματα πληροφορικής με εφαρμογές στην οδοντιατρικη και έχει και κάτι για τεχνητη νοημοσύνη...Η Αθήνα δεν έχει τίποτα τέτοιο μήπως με την έλλειψη αυτών των γνώσεων είναι πιο δύσκολο να κινηθείς στο μέλλον ως οδοντίατρος? Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 02:12 Η Chem2000 έγραψε: #5 10-11-24 02:12 Αρχική Δημοσίευση από kath717: Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά απ'οτι έχω δει στα προγράμματα σπουδών το τμήμα του ΑΠΘ έχει και μαθήματα πληροφορικής με εφαρμογές στην οδοντιατρικη και έχει και κάτι για τεχνητη νοημοσύνη...Η Αθήνα δεν έχει τίποτα τέτοιο μήπως με την έλλειψη αυτών των γνώσεων είναι πιο δύσκολο να κινηθείς στο μέλλον ως οδοντίατρος? Click για ανάπτυξη... Έχω φίλη που τελείωσε οδοντιατρική αθηνών ενώ είχε κάνει κάποιους μήνες στο απθ μέχρι να πάρει την μετεγγραφή. Οδοντιατρική Αθηνών με τα χίλια. ΑΠΘ η κατάσταση δεν είναι και τόσο καλή από όσο λένε. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 10:04 Ο Ryuzaki έγραψε: #6 10-11-24 10:04 Αρχική Δημοσίευση από kath717: Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά απ'οτι έχω δει στα προγράμματα σπουδών το τμήμα του ΑΠΘ έχει και μαθήματα πληροφορικής με εφαρμογές στην οδοντιατρικη και έχει και κάτι για τεχνητη νοημοσύνη...Η Αθήνα δεν έχει τίποτα τέτοιο μήπως με την έλλειψη αυτών των γνώσεων είναι πιο δύσκολο να κινηθείς στο μέλλον ως οδοντίατρος? Click για ανάπτυξη... Όχι. Τα μαθήματα αυτά είναι εντελώς εισαγωγικά πιο πολύ σαν ερέθισμα. Στο επιπεδο του προπτυχιακού σε ενδιαφέρει η αδιάλειπτη εκπαίδευση στο καθ’υλην αντικείμενο της οδοντιατρικής, χωρίς να χάνεις χρόνο ψάχνοντας να βρεις ασθενείς. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 16:21 Η anni.sfk έγραψε: #7 03-04-25 16:21 Καλησπέρα! Πέρασα στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και πήρα μετεγγραφή για της Αθήνας. Πήγα και στο ΑΠΘ μέχρι να γίνει δεκτή η μετεγγραφή. Παρόλο που δεν έκατσα πολύ καιρό εκεί νομίζω ότι πήρα σωστή απόφαση.. Θυμάμαι μια καθηγήτρια στο ΑΠΘ να λέει: "Μπορεί στο ΕΚΠΑ να υπάρχουν καλύτερες εγκαταστάσεις, αλλά εμείς εδώ δίνουμε μεράκι κι ασχολούμαστε με τους φοιτητές". Έτσι, αναρωτιόμουν μήπως δεν κάνω καλά που πάω Αθήνα (μήπως και δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά οι καθηγητές). Ωστόσο, όταν ξεκίνησα στο ΕΚΠΑ συνειδητοποίησα ότι δεν έχουν και μεγάλη διαφορά οι καθηγητές.. Μπορεί να είναι και λίγο καλύτεροι του ΕΚΠΑ (προσωπική μου άποψη). ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 23:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 03-04-25 23:26 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: Καλησπέρα! Πέρασα στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και πήρα μετεγγραφή για της Αθήνας. Πήγα και στο ΑΠΘ μέχρι να γίνει δεκτή η μετεγγραφή. Παρόλο που δεν έκατσα πολύ καιρό εκεί νομίζω ότι πήρα σωστή απόφαση.. Θυμάμαι μια καθηγήτρια στο ΑΠΘ να λέει: "Μπορεί στο ΕΚΠΑ να υπάρχουν καλύτερες εγκαταστάσεις, αλλά εμείς εδώ δίνουμε μεράκι κι ασχολούμαστε με τους φοιτητές". Έτσι, αναρωτιόμουν μήπως δεν κάνω καλά που πάω Αθήνα (μήπως και δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά οι καθηγητές). Ωστόσο, όταν ξεκίνησα στο ΕΚΠΑ συνειδητοποίησα ότι δεν έχουν και μεγάλη διαφορά οι καθηγητές.. Μπορεί να είναι και λίγο καλύτεροι του ΕΚΠΑ (προσωπική μου άποψη). Click για ανάπτυξη... ε αφου τα ειδες και μονη σου ....? μια χαρα ...και πανω να εμενες καλα θα ηταν... Για πες τωρα εσυ που θα κανεις το καλυτερο επαγγελμα του κοσμου... γεφυρες δωρεαν βαζεται τσαμπε? να στειλω κανενα. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 23:43 Η anni.sfk έγραψε: #9 03-04-25 23:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αφου τα ειδες και μονη σου ....? μια χαρα ...και πανω να εμενες καλα θα ηταν... Για πες τωρα εσυ που θα κανεις το καλυτερο επαγγελμα του κοσμου... γεφυρες δωρεαν βαζεται τσαμπε? να στειλω κανενα. Click για ανάπτυξη... μωρέ καλά είναι και Θεσσαλονίκη κι Αθήνα.. χαχχα τσαμπέ γέφυρες, δυστυχώς, όχι δεν κάνουμε.. θα μεταφέρω το αίτημά σας, καθώς υπάρχει προοπτική!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 04-04-25 00:17 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: μωρέ καλά είναι και Θεσσαλονίκη κι Αθήνα.. χαχχα τσαμπέ γέφυρες, δυστυχώς, όχι δεν κάνουμε.. θα μεταφέρω το αίτημά σας, καθώς υπάρχει προοπτική!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:22 Η anni.sfk έγραψε: #11 04-04-25 00:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη. Click για ανάπτυξη... τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Απριλίου 2025 στις 00:32 Ο Guest 691153: #12 04-04-25 00:32 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... Που ήσουν εσύ όταν με είχε ξεκάνει ο πονόδοντος πριν 3-4 μερες; Αχχ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 04-04-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... ωχ ...εγω δεν θελω γεφυρα... μασαω καλα ,μην σου πω μεχρι και ρυζογαλο αλλα αν στειλω καποιο και τον ''στειλετε'' θα εχω θεμα ...δεν τον στελνω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex2025 tan07 kath717 anni.sfk tomftw phleidhs giorgos8907 tsiobieman AggelikiGr Scandal Corfu kitty rseven charmander Dr. Gl. Luminous redpointer Lathy Ilikntas ioanna2007 jYanniss Ryuzaki jellojina Startx0 gianna! nucomer GV221 katepolu BlueMaffin Saradhs michalopoulo meh exotic xo panagiotis23 Frozensun ariamar Unboxholics Sotiris 12 Nala constansn Natsuko Praxis bibliofagos Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αθηνα, δεν χωράει συζήτηση. Για να πάρεις πτυχίο πρέπει να έχεις συμπληρώσει έναν αριθμό επεμβάσεων (καθαρισμούς, εξαγωγές, εμφράξεις κ.α.) Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να ψάχνεις μόνος/η ασθενείς, κι αυτός είναι ο λόγος που πολλοί δυσκολεύονται να τελειωσουν. Στην Αθήνα στους παρέχει το Πανεπιστήμιο.
kath717 Νεοφερμένο μέλος Η kath717 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 01:08 Η kath717 έγραψε: #4 10-11-24 01:08 Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά απ'οτι έχω δει στα προγράμματα σπουδών το τμήμα του ΑΠΘ έχει και μαθήματα πληροφορικής με εφαρμογές στην οδοντιατρικη και έχει και κάτι για τεχνητη νοημοσύνη...Η Αθήνα δεν έχει τίποτα τέτοιο μήπως με την έλλειψη αυτών των γνώσεων είναι πιο δύσκολο να κινηθείς στο μέλλον ως οδοντίατρος? Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 02:12 Η Chem2000 έγραψε: #5 10-11-24 02:12 Αρχική Δημοσίευση από kath717: Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά απ'οτι έχω δει στα προγράμματα σπουδών το τμήμα του ΑΠΘ έχει και μαθήματα πληροφορικής με εφαρμογές στην οδοντιατρικη και έχει και κάτι για τεχνητη νοημοσύνη...Η Αθήνα δεν έχει τίποτα τέτοιο μήπως με την έλλειψη αυτών των γνώσεων είναι πιο δύσκολο να κινηθείς στο μέλλον ως οδοντίατρος? Click για ανάπτυξη... Έχω φίλη που τελείωσε οδοντιατρική αθηνών ενώ είχε κάνει κάποιους μήνες στο απθ μέχρι να πάρει την μετεγγραφή. Οδοντιατρική Αθηνών με τα χίλια. ΑΠΘ η κατάσταση δεν είναι και τόσο καλή από όσο λένε. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 10:04 Ο Ryuzaki έγραψε: #6 10-11-24 10:04 Αρχική Δημοσίευση από kath717: Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά απ'οτι έχω δει στα προγράμματα σπουδών το τμήμα του ΑΠΘ έχει και μαθήματα πληροφορικής με εφαρμογές στην οδοντιατρικη και έχει και κάτι για τεχνητη νοημοσύνη...Η Αθήνα δεν έχει τίποτα τέτοιο μήπως με την έλλειψη αυτών των γνώσεων είναι πιο δύσκολο να κινηθείς στο μέλλον ως οδοντίατρος? Click για ανάπτυξη... Όχι. Τα μαθήματα αυτά είναι εντελώς εισαγωγικά πιο πολύ σαν ερέθισμα. Στο επιπεδο του προπτυχιακού σε ενδιαφέρει η αδιάλειπτη εκπαίδευση στο καθ’υλην αντικείμενο της οδοντιατρικής, χωρίς να χάνεις χρόνο ψάχνοντας να βρεις ασθενείς. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 16:21 Η anni.sfk έγραψε: #7 03-04-25 16:21 Καλησπέρα! Πέρασα στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και πήρα μετεγγραφή για της Αθήνας. Πήγα και στο ΑΠΘ μέχρι να γίνει δεκτή η μετεγγραφή. Παρόλο που δεν έκατσα πολύ καιρό εκεί νομίζω ότι πήρα σωστή απόφαση.. Θυμάμαι μια καθηγήτρια στο ΑΠΘ να λέει: "Μπορεί στο ΕΚΠΑ να υπάρχουν καλύτερες εγκαταστάσεις, αλλά εμείς εδώ δίνουμε μεράκι κι ασχολούμαστε με τους φοιτητές". Έτσι, αναρωτιόμουν μήπως δεν κάνω καλά που πάω Αθήνα (μήπως και δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά οι καθηγητές). Ωστόσο, όταν ξεκίνησα στο ΕΚΠΑ συνειδητοποίησα ότι δεν έχουν και μεγάλη διαφορά οι καθηγητές.. Μπορεί να είναι και λίγο καλύτεροι του ΕΚΠΑ (προσωπική μου άποψη). ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 23:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 03-04-25 23:26 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: Καλησπέρα! Πέρασα στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και πήρα μετεγγραφή για της Αθήνας. Πήγα και στο ΑΠΘ μέχρι να γίνει δεκτή η μετεγγραφή. Παρόλο που δεν έκατσα πολύ καιρό εκεί νομίζω ότι πήρα σωστή απόφαση.. Θυμάμαι μια καθηγήτρια στο ΑΠΘ να λέει: "Μπορεί στο ΕΚΠΑ να υπάρχουν καλύτερες εγκαταστάσεις, αλλά εμείς εδώ δίνουμε μεράκι κι ασχολούμαστε με τους φοιτητές". Έτσι, αναρωτιόμουν μήπως δεν κάνω καλά που πάω Αθήνα (μήπως και δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά οι καθηγητές). Ωστόσο, όταν ξεκίνησα στο ΕΚΠΑ συνειδητοποίησα ότι δεν έχουν και μεγάλη διαφορά οι καθηγητές.. Μπορεί να είναι και λίγο καλύτεροι του ΕΚΠΑ (προσωπική μου άποψη). Click για ανάπτυξη... ε αφου τα ειδες και μονη σου ....? μια χαρα ...και πανω να εμενες καλα θα ηταν... Για πες τωρα εσυ που θα κανεις το καλυτερο επαγγελμα του κοσμου... γεφυρες δωρεαν βαζεται τσαμπε? να στειλω κανενα. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 23:43 Η anni.sfk έγραψε: #9 03-04-25 23:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αφου τα ειδες και μονη σου ....? μια χαρα ...και πανω να εμενες καλα θα ηταν... Για πες τωρα εσυ που θα κανεις το καλυτερο επαγγελμα του κοσμου... γεφυρες δωρεαν βαζεται τσαμπε? να στειλω κανενα. Click για ανάπτυξη... μωρέ καλά είναι και Θεσσαλονίκη κι Αθήνα.. χαχχα τσαμπέ γέφυρες, δυστυχώς, όχι δεν κάνουμε.. θα μεταφέρω το αίτημά σας, καθώς υπάρχει προοπτική!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 04-04-25 00:17 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: μωρέ καλά είναι και Θεσσαλονίκη κι Αθήνα.. χαχχα τσαμπέ γέφυρες, δυστυχώς, όχι δεν κάνουμε.. θα μεταφέρω το αίτημά σας, καθώς υπάρχει προοπτική!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:22 Η anni.sfk έγραψε: #11 04-04-25 00:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη. Click για ανάπτυξη... τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Απριλίου 2025 στις 00:32 Ο Guest 691153: #12 04-04-25 00:32 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... Που ήσουν εσύ όταν με είχε ξεκάνει ο πονόδοντος πριν 3-4 μερες; Αχχ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 04-04-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... ωχ ...εγω δεν θελω γεφυρα... μασαω καλα ,μην σου πω μεχρι και ρυζογαλο αλλα αν στειλω καποιο και τον ''στειλετε'' θα εχω θεμα ...δεν τον στελνω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex2025 tan07 kath717 anni.sfk tomftw phleidhs giorgos8907 tsiobieman AggelikiGr Scandal Corfu kitty rseven charmander Dr. Gl. Luminous redpointer Lathy Ilikntas ioanna2007 jYanniss Ryuzaki jellojina Startx0 gianna! nucomer GV221 katepolu BlueMaffin Saradhs michalopoulo meh exotic xo panagiotis23 Frozensun ariamar Unboxholics Sotiris 12 Nala constansn Natsuko Praxis bibliofagos Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά απ'οτι έχω δει στα προγράμματα σπουδών το τμήμα του ΑΠΘ έχει και μαθήματα πληροφορικής με εφαρμογές στην οδοντιατρικη και έχει και κάτι για τεχνητη νοημοσύνη...Η Αθήνα δεν έχει τίποτα τέτοιο μήπως με την έλλειψη αυτών των γνώσεων είναι πιο δύσκολο να κινηθείς στο μέλλον ως οδοντίατρος?
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 02:12 Η Chem2000 έγραψε: #5 10-11-24 02:12 Αρχική Δημοσίευση από kath717: Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά απ'οτι έχω δει στα προγράμματα σπουδών το τμήμα του ΑΠΘ έχει και μαθήματα πληροφορικής με εφαρμογές στην οδοντιατρικη και έχει και κάτι για τεχνητη νοημοσύνη...Η Αθήνα δεν έχει τίποτα τέτοιο μήπως με την έλλειψη αυτών των γνώσεων είναι πιο δύσκολο να κινηθείς στο μέλλον ως οδοντίατρος? Click για ανάπτυξη... Έχω φίλη που τελείωσε οδοντιατρική αθηνών ενώ είχε κάνει κάποιους μήνες στο απθ μέχρι να πάρει την μετεγγραφή. Οδοντιατρική Αθηνών με τα χίλια. ΑΠΘ η κατάσταση δεν είναι και τόσο καλή από όσο λένε. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 10:04 Ο Ryuzaki έγραψε: #6 10-11-24 10:04 Αρχική Δημοσίευση από kath717: Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά απ'οτι έχω δει στα προγράμματα σπουδών το τμήμα του ΑΠΘ έχει και μαθήματα πληροφορικής με εφαρμογές στην οδοντιατρικη και έχει και κάτι για τεχνητη νοημοσύνη...Η Αθήνα δεν έχει τίποτα τέτοιο μήπως με την έλλειψη αυτών των γνώσεων είναι πιο δύσκολο να κινηθείς στο μέλλον ως οδοντίατρος? Click για ανάπτυξη... Όχι. Τα μαθήματα αυτά είναι εντελώς εισαγωγικά πιο πολύ σαν ερέθισμα. Στο επιπεδο του προπτυχιακού σε ενδιαφέρει η αδιάλειπτη εκπαίδευση στο καθ’υλην αντικείμενο της οδοντιατρικής, χωρίς να χάνεις χρόνο ψάχνοντας να βρεις ασθενείς. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 16:21 Η anni.sfk έγραψε: #7 03-04-25 16:21 Καλησπέρα! Πέρασα στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και πήρα μετεγγραφή για της Αθήνας. Πήγα και στο ΑΠΘ μέχρι να γίνει δεκτή η μετεγγραφή. Παρόλο που δεν έκατσα πολύ καιρό εκεί νομίζω ότι πήρα σωστή απόφαση.. Θυμάμαι μια καθηγήτρια στο ΑΠΘ να λέει: "Μπορεί στο ΕΚΠΑ να υπάρχουν καλύτερες εγκαταστάσεις, αλλά εμείς εδώ δίνουμε μεράκι κι ασχολούμαστε με τους φοιτητές". Έτσι, αναρωτιόμουν μήπως δεν κάνω καλά που πάω Αθήνα (μήπως και δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά οι καθηγητές). Ωστόσο, όταν ξεκίνησα στο ΕΚΠΑ συνειδητοποίησα ότι δεν έχουν και μεγάλη διαφορά οι καθηγητές.. Μπορεί να είναι και λίγο καλύτεροι του ΕΚΠΑ (προσωπική μου άποψη). ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 23:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 03-04-25 23:26 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: Καλησπέρα! Πέρασα στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και πήρα μετεγγραφή για της Αθήνας. Πήγα και στο ΑΠΘ μέχρι να γίνει δεκτή η μετεγγραφή. Παρόλο που δεν έκατσα πολύ καιρό εκεί νομίζω ότι πήρα σωστή απόφαση.. Θυμάμαι μια καθηγήτρια στο ΑΠΘ να λέει: "Μπορεί στο ΕΚΠΑ να υπάρχουν καλύτερες εγκαταστάσεις, αλλά εμείς εδώ δίνουμε μεράκι κι ασχολούμαστε με τους φοιτητές". Έτσι, αναρωτιόμουν μήπως δεν κάνω καλά που πάω Αθήνα (μήπως και δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά οι καθηγητές). Ωστόσο, όταν ξεκίνησα στο ΕΚΠΑ συνειδητοποίησα ότι δεν έχουν και μεγάλη διαφορά οι καθηγητές.. Μπορεί να είναι και λίγο καλύτεροι του ΕΚΠΑ (προσωπική μου άποψη). Click για ανάπτυξη... ε αφου τα ειδες και μονη σου ....? μια χαρα ...και πανω να εμενες καλα θα ηταν... Για πες τωρα εσυ που θα κανεις το καλυτερο επαγγελμα του κοσμου... γεφυρες δωρεαν βαζεται τσαμπε? να στειλω κανενα. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 23:43 Η anni.sfk έγραψε: #9 03-04-25 23:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αφου τα ειδες και μονη σου ....? μια χαρα ...και πανω να εμενες καλα θα ηταν... Για πες τωρα εσυ που θα κανεις το καλυτερο επαγγελμα του κοσμου... γεφυρες δωρεαν βαζεται τσαμπε? να στειλω κανενα. Click για ανάπτυξη... μωρέ καλά είναι και Θεσσαλονίκη κι Αθήνα.. χαχχα τσαμπέ γέφυρες, δυστυχώς, όχι δεν κάνουμε.. θα μεταφέρω το αίτημά σας, καθώς υπάρχει προοπτική!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 04-04-25 00:17 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: μωρέ καλά είναι και Θεσσαλονίκη κι Αθήνα.. χαχχα τσαμπέ γέφυρες, δυστυχώς, όχι δεν κάνουμε.. θα μεταφέρω το αίτημά σας, καθώς υπάρχει προοπτική!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:22 Η anni.sfk έγραψε: #11 04-04-25 00:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη. Click για ανάπτυξη... τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Απριλίου 2025 στις 00:32 Ο Guest 691153: #12 04-04-25 00:32 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... Που ήσουν εσύ όταν με είχε ξεκάνει ο πονόδοντος πριν 3-4 μερες; Αχχ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 04-04-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... ωχ ...εγω δεν θελω γεφυρα... μασαω καλα ,μην σου πω μεχρι και ρυζογαλο αλλα αν στειλω καποιο και τον ''στειλετε'' θα εχω θεμα ...δεν τον στελνω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex2025 tan07 kath717 anni.sfk tomftw phleidhs giorgos8907 tsiobieman AggelikiGr Scandal Corfu kitty rseven charmander Dr. Gl. Luminous redpointer Lathy Ilikntas ioanna2007 jYanniss Ryuzaki jellojina Startx0 gianna! nucomer GV221 katepolu BlueMaffin Saradhs michalopoulo meh exotic xo panagiotis23 Frozensun ariamar Unboxholics Sotiris 12 Nala constansn Natsuko Praxis bibliofagos Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kath717: Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά απ'οτι έχω δει στα προγράμματα σπουδών το τμήμα του ΑΠΘ έχει και μαθήματα πληροφορικής με εφαρμογές στην οδοντιατρικη και έχει και κάτι για τεχνητη νοημοσύνη...Η Αθήνα δεν έχει τίποτα τέτοιο μήπως με την έλλειψη αυτών των γνώσεων είναι πιο δύσκολο να κινηθείς στο μέλλον ως οδοντίατρος? Click για ανάπτυξη... Έχω φίλη που τελείωσε οδοντιατρική αθηνών ενώ είχε κάνει κάποιους μήνες στο απθ μέχρι να πάρει την μετεγγραφή. Οδοντιατρική Αθηνών με τα χίλια. ΑΠΘ η κατάσταση δεν είναι και τόσο καλή από όσο λένε.
Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 10:04 Ο Ryuzaki έγραψε: #6 10-11-24 10:04 Αρχική Δημοσίευση από kath717: Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά απ'οτι έχω δει στα προγράμματα σπουδών το τμήμα του ΑΠΘ έχει και μαθήματα πληροφορικής με εφαρμογές στην οδοντιατρικη και έχει και κάτι για τεχνητη νοημοσύνη...Η Αθήνα δεν έχει τίποτα τέτοιο μήπως με την έλλειψη αυτών των γνώσεων είναι πιο δύσκολο να κινηθείς στο μέλλον ως οδοντίατρος? Click για ανάπτυξη... Όχι. Τα μαθήματα αυτά είναι εντελώς εισαγωγικά πιο πολύ σαν ερέθισμα. Στο επιπεδο του προπτυχιακού σε ενδιαφέρει η αδιάλειπτη εκπαίδευση στο καθ’υλην αντικείμενο της οδοντιατρικής, χωρίς να χάνεις χρόνο ψάχνοντας να βρεις ασθενείς. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 16:21 Η anni.sfk έγραψε: #7 03-04-25 16:21 Καλησπέρα! Πέρασα στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και πήρα μετεγγραφή για της Αθήνας. Πήγα και στο ΑΠΘ μέχρι να γίνει δεκτή η μετεγγραφή. Παρόλο που δεν έκατσα πολύ καιρό εκεί νομίζω ότι πήρα σωστή απόφαση.. Θυμάμαι μια καθηγήτρια στο ΑΠΘ να λέει: "Μπορεί στο ΕΚΠΑ να υπάρχουν καλύτερες εγκαταστάσεις, αλλά εμείς εδώ δίνουμε μεράκι κι ασχολούμαστε με τους φοιτητές". Έτσι, αναρωτιόμουν μήπως δεν κάνω καλά που πάω Αθήνα (μήπως και δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά οι καθηγητές). Ωστόσο, όταν ξεκίνησα στο ΕΚΠΑ συνειδητοποίησα ότι δεν έχουν και μεγάλη διαφορά οι καθηγητές.. Μπορεί να είναι και λίγο καλύτεροι του ΕΚΠΑ (προσωπική μου άποψη). ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 23:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 03-04-25 23:26 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: Καλησπέρα! Πέρασα στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και πήρα μετεγγραφή για της Αθήνας. Πήγα και στο ΑΠΘ μέχρι να γίνει δεκτή η μετεγγραφή. Παρόλο που δεν έκατσα πολύ καιρό εκεί νομίζω ότι πήρα σωστή απόφαση.. Θυμάμαι μια καθηγήτρια στο ΑΠΘ να λέει: "Μπορεί στο ΕΚΠΑ να υπάρχουν καλύτερες εγκαταστάσεις, αλλά εμείς εδώ δίνουμε μεράκι κι ασχολούμαστε με τους φοιτητές". Έτσι, αναρωτιόμουν μήπως δεν κάνω καλά που πάω Αθήνα (μήπως και δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά οι καθηγητές). Ωστόσο, όταν ξεκίνησα στο ΕΚΠΑ συνειδητοποίησα ότι δεν έχουν και μεγάλη διαφορά οι καθηγητές.. Μπορεί να είναι και λίγο καλύτεροι του ΕΚΠΑ (προσωπική μου άποψη). Click για ανάπτυξη... ε αφου τα ειδες και μονη σου ....? μια χαρα ...και πανω να εμενες καλα θα ηταν... Για πες τωρα εσυ που θα κανεις το καλυτερο επαγγελμα του κοσμου... γεφυρες δωρεαν βαζεται τσαμπε? να στειλω κανενα. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 23:43 Η anni.sfk έγραψε: #9 03-04-25 23:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αφου τα ειδες και μονη σου ....? μια χαρα ...και πανω να εμενες καλα θα ηταν... Για πες τωρα εσυ που θα κανεις το καλυτερο επαγγελμα του κοσμου... γεφυρες δωρεαν βαζεται τσαμπε? να στειλω κανενα. Click για ανάπτυξη... μωρέ καλά είναι και Θεσσαλονίκη κι Αθήνα.. χαχχα τσαμπέ γέφυρες, δυστυχώς, όχι δεν κάνουμε.. θα μεταφέρω το αίτημά σας, καθώς υπάρχει προοπτική!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 04-04-25 00:17 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: μωρέ καλά είναι και Θεσσαλονίκη κι Αθήνα.. χαχχα τσαμπέ γέφυρες, δυστυχώς, όχι δεν κάνουμε.. θα μεταφέρω το αίτημά σας, καθώς υπάρχει προοπτική!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:22 Η anni.sfk έγραψε: #11 04-04-25 00:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη. Click για ανάπτυξη... τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Απριλίου 2025 στις 00:32 Ο Guest 691153: #12 04-04-25 00:32 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... Που ήσουν εσύ όταν με είχε ξεκάνει ο πονόδοντος πριν 3-4 μερες; Αχχ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 04-04-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... ωχ ...εγω δεν θελω γεφυρα... μασαω καλα ,μην σου πω μεχρι και ρυζογαλο αλλα αν στειλω καποιο και τον ''στειλετε'' θα εχω θεμα ...δεν τον στελνω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex2025 tan07 kath717 anni.sfk tomftw phleidhs giorgos8907 tsiobieman AggelikiGr Scandal Corfu kitty rseven charmander Dr. Gl. Luminous redpointer Lathy Ilikntas ioanna2007 jYanniss Ryuzaki jellojina Startx0 gianna! nucomer GV221 katepolu BlueMaffin Saradhs michalopoulo meh exotic xo panagiotis23 Frozensun ariamar Unboxholics Sotiris 12 Nala constansn Natsuko Praxis bibliofagos Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kath717: Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά απ'οτι έχω δει στα προγράμματα σπουδών το τμήμα του ΑΠΘ έχει και μαθήματα πληροφορικής με εφαρμογές στην οδοντιατρικη και έχει και κάτι για τεχνητη νοημοσύνη...Η Αθήνα δεν έχει τίποτα τέτοιο μήπως με την έλλειψη αυτών των γνώσεων είναι πιο δύσκολο να κινηθείς στο μέλλον ως οδοντίατρος? Click για ανάπτυξη... Όχι. Τα μαθήματα αυτά είναι εντελώς εισαγωγικά πιο πολύ σαν ερέθισμα. Στο επιπεδο του προπτυχιακού σε ενδιαφέρει η αδιάλειπτη εκπαίδευση στο καθ’υλην αντικείμενο της οδοντιατρικής, χωρίς να χάνεις χρόνο ψάχνοντας να βρεις ασθενείς.
anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 16:21 Η anni.sfk έγραψε: #7 03-04-25 16:21 Καλησπέρα! Πέρασα στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και πήρα μετεγγραφή για της Αθήνας. Πήγα και στο ΑΠΘ μέχρι να γίνει δεκτή η μετεγγραφή. Παρόλο που δεν έκατσα πολύ καιρό εκεί νομίζω ότι πήρα σωστή απόφαση.. Θυμάμαι μια καθηγήτρια στο ΑΠΘ να λέει: "Μπορεί στο ΕΚΠΑ να υπάρχουν καλύτερες εγκαταστάσεις, αλλά εμείς εδώ δίνουμε μεράκι κι ασχολούμαστε με τους φοιτητές". Έτσι, αναρωτιόμουν μήπως δεν κάνω καλά που πάω Αθήνα (μήπως και δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά οι καθηγητές). Ωστόσο, όταν ξεκίνησα στο ΕΚΠΑ συνειδητοποίησα ότι δεν έχουν και μεγάλη διαφορά οι καθηγητές.. Μπορεί να είναι και λίγο καλύτεροι του ΕΚΠΑ (προσωπική μου άποψη). ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 23:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 03-04-25 23:26 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: Καλησπέρα! Πέρασα στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και πήρα μετεγγραφή για της Αθήνας. Πήγα και στο ΑΠΘ μέχρι να γίνει δεκτή η μετεγγραφή. Παρόλο που δεν έκατσα πολύ καιρό εκεί νομίζω ότι πήρα σωστή απόφαση.. Θυμάμαι μια καθηγήτρια στο ΑΠΘ να λέει: "Μπορεί στο ΕΚΠΑ να υπάρχουν καλύτερες εγκαταστάσεις, αλλά εμείς εδώ δίνουμε μεράκι κι ασχολούμαστε με τους φοιτητές". Έτσι, αναρωτιόμουν μήπως δεν κάνω καλά που πάω Αθήνα (μήπως και δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά οι καθηγητές). Ωστόσο, όταν ξεκίνησα στο ΕΚΠΑ συνειδητοποίησα ότι δεν έχουν και μεγάλη διαφορά οι καθηγητές.. Μπορεί να είναι και λίγο καλύτεροι του ΕΚΠΑ (προσωπική μου άποψη). Click για ανάπτυξη... ε αφου τα ειδες και μονη σου ....? μια χαρα ...και πανω να εμενες καλα θα ηταν... Για πες τωρα εσυ που θα κανεις το καλυτερο επαγγελμα του κοσμου... γεφυρες δωρεαν βαζεται τσαμπε? να στειλω κανενα. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 23:43 Η anni.sfk έγραψε: #9 03-04-25 23:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αφου τα ειδες και μονη σου ....? μια χαρα ...και πανω να εμενες καλα θα ηταν... Για πες τωρα εσυ που θα κανεις το καλυτερο επαγγελμα του κοσμου... γεφυρες δωρεαν βαζεται τσαμπε? να στειλω κανενα. Click για ανάπτυξη... μωρέ καλά είναι και Θεσσαλονίκη κι Αθήνα.. χαχχα τσαμπέ γέφυρες, δυστυχώς, όχι δεν κάνουμε.. θα μεταφέρω το αίτημά σας, καθώς υπάρχει προοπτική!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 04-04-25 00:17 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: μωρέ καλά είναι και Θεσσαλονίκη κι Αθήνα.. χαχχα τσαμπέ γέφυρες, δυστυχώς, όχι δεν κάνουμε.. θα μεταφέρω το αίτημά σας, καθώς υπάρχει προοπτική!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:22 Η anni.sfk έγραψε: #11 04-04-25 00:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη. Click για ανάπτυξη... τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Απριλίου 2025 στις 00:32 Ο Guest 691153: #12 04-04-25 00:32 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... Που ήσουν εσύ όταν με είχε ξεκάνει ο πονόδοντος πριν 3-4 μερες; Αχχ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 04-04-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... ωχ ...εγω δεν θελω γεφυρα... μασαω καλα ,μην σου πω μεχρι και ρυζογαλο αλλα αν στειλω καποιο και τον ''στειλετε'' θα εχω θεμα ...δεν τον στελνω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex2025 tan07 kath717 anni.sfk tomftw phleidhs giorgos8907 tsiobieman AggelikiGr Scandal Corfu kitty rseven charmander Dr. Gl. Luminous redpointer Lathy Ilikntas ioanna2007 jYanniss Ryuzaki jellojina Startx0 gianna! nucomer GV221 katepolu BlueMaffin Saradhs michalopoulo meh exotic xo panagiotis23 Frozensun ariamar Unboxholics Sotiris 12 Nala constansn Natsuko Praxis bibliofagos Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα! Πέρασα στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και πήρα μετεγγραφή για της Αθήνας. Πήγα και στο ΑΠΘ μέχρι να γίνει δεκτή η μετεγγραφή. Παρόλο που δεν έκατσα πολύ καιρό εκεί νομίζω ότι πήρα σωστή απόφαση.. Θυμάμαι μια καθηγήτρια στο ΑΠΘ να λέει: "Μπορεί στο ΕΚΠΑ να υπάρχουν καλύτερες εγκαταστάσεις, αλλά εμείς εδώ δίνουμε μεράκι κι ασχολούμαστε με τους φοιτητές". Έτσι, αναρωτιόμουν μήπως δεν κάνω καλά που πάω Αθήνα (μήπως και δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά οι καθηγητές). Ωστόσο, όταν ξεκίνησα στο ΕΚΠΑ συνειδητοποίησα ότι δεν έχουν και μεγάλη διαφορά οι καθηγητές.. Μπορεί να είναι και λίγο καλύτεροι του ΕΚΠΑ (προσωπική μου άποψη).
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 23:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 03-04-25 23:26 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: Καλησπέρα! Πέρασα στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και πήρα μετεγγραφή για της Αθήνας. Πήγα και στο ΑΠΘ μέχρι να γίνει δεκτή η μετεγγραφή. Παρόλο που δεν έκατσα πολύ καιρό εκεί νομίζω ότι πήρα σωστή απόφαση.. Θυμάμαι μια καθηγήτρια στο ΑΠΘ να λέει: "Μπορεί στο ΕΚΠΑ να υπάρχουν καλύτερες εγκαταστάσεις, αλλά εμείς εδώ δίνουμε μεράκι κι ασχολούμαστε με τους φοιτητές". Έτσι, αναρωτιόμουν μήπως δεν κάνω καλά που πάω Αθήνα (μήπως και δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά οι καθηγητές). Ωστόσο, όταν ξεκίνησα στο ΕΚΠΑ συνειδητοποίησα ότι δεν έχουν και μεγάλη διαφορά οι καθηγητές.. Μπορεί να είναι και λίγο καλύτεροι του ΕΚΠΑ (προσωπική μου άποψη). Click για ανάπτυξη... ε αφου τα ειδες και μονη σου ....? μια χαρα ...και πανω να εμενες καλα θα ηταν... Για πες τωρα εσυ που θα κανεις το καλυτερο επαγγελμα του κοσμου... γεφυρες δωρεαν βαζεται τσαμπε? να στειλω κανενα. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 23:43 Η anni.sfk έγραψε: #9 03-04-25 23:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αφου τα ειδες και μονη σου ....? μια χαρα ...και πανω να εμενες καλα θα ηταν... Για πες τωρα εσυ που θα κανεις το καλυτερο επαγγελμα του κοσμου... γεφυρες δωρεαν βαζεται τσαμπε? να στειλω κανενα. Click για ανάπτυξη... μωρέ καλά είναι και Θεσσαλονίκη κι Αθήνα.. χαχχα τσαμπέ γέφυρες, δυστυχώς, όχι δεν κάνουμε.. θα μεταφέρω το αίτημά σας, καθώς υπάρχει προοπτική!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 04-04-25 00:17 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: μωρέ καλά είναι και Θεσσαλονίκη κι Αθήνα.. χαχχα τσαμπέ γέφυρες, δυστυχώς, όχι δεν κάνουμε.. θα μεταφέρω το αίτημά σας, καθώς υπάρχει προοπτική!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:22 Η anni.sfk έγραψε: #11 04-04-25 00:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη. Click για ανάπτυξη... τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Απριλίου 2025 στις 00:32 Ο Guest 691153: #12 04-04-25 00:32 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... Που ήσουν εσύ όταν με είχε ξεκάνει ο πονόδοντος πριν 3-4 μερες; Αχχ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 04-04-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... ωχ ...εγω δεν θελω γεφυρα... μασαω καλα ,μην σου πω μεχρι και ρυζογαλο αλλα αν στειλω καποιο και τον ''στειλετε'' θα εχω θεμα ...δεν τον στελνω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex2025 tan07 kath717 anni.sfk tomftw phleidhs giorgos8907 tsiobieman AggelikiGr Scandal Corfu kitty rseven charmander Dr. Gl. Luminous redpointer Lathy Ilikntas ioanna2007 jYanniss Ryuzaki jellojina Startx0 gianna! nucomer GV221 katepolu BlueMaffin Saradhs michalopoulo meh exotic xo panagiotis23 Frozensun ariamar Unboxholics Sotiris 12 Nala constansn Natsuko Praxis bibliofagos Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: Καλησπέρα! Πέρασα στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και πήρα μετεγγραφή για της Αθήνας. Πήγα και στο ΑΠΘ μέχρι να γίνει δεκτή η μετεγγραφή. Παρόλο που δεν έκατσα πολύ καιρό εκεί νομίζω ότι πήρα σωστή απόφαση.. Θυμάμαι μια καθηγήτρια στο ΑΠΘ να λέει: "Μπορεί στο ΕΚΠΑ να υπάρχουν καλύτερες εγκαταστάσεις, αλλά εμείς εδώ δίνουμε μεράκι κι ασχολούμαστε με τους φοιτητές". Έτσι, αναρωτιόμουν μήπως δεν κάνω καλά που πάω Αθήνα (μήπως και δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά οι καθηγητές). Ωστόσο, όταν ξεκίνησα στο ΕΚΠΑ συνειδητοποίησα ότι δεν έχουν και μεγάλη διαφορά οι καθηγητές.. Μπορεί να είναι και λίγο καλύτεροι του ΕΚΠΑ (προσωπική μου άποψη). Click για ανάπτυξη... ε αφου τα ειδες και μονη σου ....? μια χαρα ...και πανω να εμενες καλα θα ηταν... Για πες τωρα εσυ που θα κανεις το καλυτερο επαγγελμα του κοσμου... γεφυρες δωρεαν βαζεται τσαμπε? να στειλω κανενα.
anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Απριλίου 2025 στις 23:43 Η anni.sfk έγραψε: #9 03-04-25 23:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αφου τα ειδες και μονη σου ....? μια χαρα ...και πανω να εμενες καλα θα ηταν... Για πες τωρα εσυ που θα κανεις το καλυτερο επαγγελμα του κοσμου... γεφυρες δωρεαν βαζεται τσαμπε? να στειλω κανενα. Click για ανάπτυξη... μωρέ καλά είναι και Θεσσαλονίκη κι Αθήνα.. χαχχα τσαμπέ γέφυρες, δυστυχώς, όχι δεν κάνουμε.. θα μεταφέρω το αίτημά σας, καθώς υπάρχει προοπτική!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 04-04-25 00:17 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: μωρέ καλά είναι και Θεσσαλονίκη κι Αθήνα.. χαχχα τσαμπέ γέφυρες, δυστυχώς, όχι δεν κάνουμε.. θα μεταφέρω το αίτημά σας, καθώς υπάρχει προοπτική!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:22 Η anni.sfk έγραψε: #11 04-04-25 00:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη. Click για ανάπτυξη... τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Απριλίου 2025 στις 00:32 Ο Guest 691153: #12 04-04-25 00:32 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... Που ήσουν εσύ όταν με είχε ξεκάνει ο πονόδοντος πριν 3-4 μερες; Αχχ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 04-04-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... ωχ ...εγω δεν θελω γεφυρα... μασαω καλα ,μην σου πω μεχρι και ρυζογαλο αλλα αν στειλω καποιο και τον ''στειλετε'' θα εχω θεμα ...δεν τον στελνω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex2025 tan07 kath717 anni.sfk tomftw phleidhs giorgos8907 tsiobieman AggelikiGr Scandal Corfu kitty rseven charmander Dr. Gl. Luminous redpointer Lathy Ilikntas ioanna2007 jYanniss Ryuzaki jellojina Startx0 gianna! nucomer GV221 katepolu BlueMaffin Saradhs michalopoulo meh exotic xo panagiotis23 Frozensun ariamar Unboxholics Sotiris 12 Nala constansn Natsuko Praxis bibliofagos Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αφου τα ειδες και μονη σου ....? μια χαρα ...και πανω να εμενες καλα θα ηταν... Για πες τωρα εσυ που θα κανεις το καλυτερο επαγγελμα του κοσμου... γεφυρες δωρεαν βαζεται τσαμπε? να στειλω κανενα. Click για ανάπτυξη... μωρέ καλά είναι και Θεσσαλονίκη κι Αθήνα.. χαχχα τσαμπέ γέφυρες, δυστυχώς, όχι δεν κάνουμε.. θα μεταφέρω το αίτημά σας, καθώς υπάρχει προοπτική!!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 04-04-25 00:17 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: μωρέ καλά είναι και Θεσσαλονίκη κι Αθήνα.. χαχχα τσαμπέ γέφυρες, δυστυχώς, όχι δεν κάνουμε.. θα μεταφέρω το αίτημά σας, καθώς υπάρχει προοπτική!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη. anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:22 Η anni.sfk έγραψε: #11 04-04-25 00:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη. Click για ανάπτυξη... τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Απριλίου 2025 στις 00:32 Ο Guest 691153: #12 04-04-25 00:32 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... Που ήσουν εσύ όταν με είχε ξεκάνει ο πονόδοντος πριν 3-4 μερες; Αχχ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 04-04-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... ωχ ...εγω δεν θελω γεφυρα... μασαω καλα ,μην σου πω μεχρι και ρυζογαλο αλλα αν στειλω καποιο και τον ''στειλετε'' θα εχω θεμα ...δεν τον στελνω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex2025 tan07 kath717 anni.sfk tomftw phleidhs giorgos8907 tsiobieman AggelikiGr Scandal Corfu kitty rseven charmander Dr. Gl. Luminous redpointer Lathy Ilikntas ioanna2007 jYanniss Ryuzaki jellojina Startx0 gianna! nucomer GV221 katepolu BlueMaffin Saradhs michalopoulo meh exotic xo panagiotis23 Frozensun ariamar Unboxholics Sotiris 12 Nala constansn Natsuko Praxis bibliofagos Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: μωρέ καλά είναι και Θεσσαλονίκη κι Αθήνα.. χαχχα τσαμπέ γέφυρες, δυστυχώς, όχι δεν κάνουμε.. θα μεταφέρω το αίτημά σας, καθώς υπάρχει προοπτική!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη.
anni.sfk Νεοφερμένο μέλος Η anni.sfk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:22 Η anni.sfk έγραψε: #11 04-04-25 00:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη. Click για ανάπτυξη... τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Απριλίου 2025 στις 00:32 Ο Guest 691153: #12 04-04-25 00:32 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... Που ήσουν εσύ όταν με είχε ξεκάνει ο πονόδοντος πριν 3-4 μερες; Αχχ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 04-04-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... ωχ ...εγω δεν θελω γεφυρα... μασαω καλα ,μην σου πω μεχρι και ρυζογαλο αλλα αν στειλω καποιο και τον ''στειλετε'' θα εχω θεμα ...δεν τον στελνω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex2025 tan07 kath717 anni.sfk tomftw phleidhs giorgos8907 tsiobieman AggelikiGr Scandal Corfu kitty rseven charmander Dr. Gl. Luminous redpointer Lathy Ilikntas ioanna2007 jYanniss Ryuzaki jellojina Startx0 gianna! nucomer GV221 katepolu BlueMaffin Saradhs michalopoulo meh exotic xo panagiotis23 Frozensun ariamar Unboxholics Sotiris 12 Nala constansn Natsuko Praxis bibliofagos Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλα ειναι εκει που περνας καλα... Αυτα τα 6 χρονια ειναι τα καλύτερα της ζωης. Ελα καλε αφου παλια λενε οτι βαζατε γεφυρες ...ενταξει οχι εντελως τσαμπε με κατι λιγα... Πχ μια γεφυρα 3 δοντιων εξω εχει 700-800..εσεις την κανατε με 100. Τι μονο σφραγισματα κανεται..? Η γεφυρες ειναι η πολυ τεχνη. Click για ανάπτυξη... τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Απριλίου 2025 στις 00:32 Ο Guest 691153: #12 04-04-25 00:32 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... Που ήσουν εσύ όταν με είχε ξεκάνει ο πονόδοντος πριν 3-4 μερες; Αχχ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 04-04-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... ωχ ...εγω δεν θελω γεφυρα... μασαω καλα ,μην σου πω μεχρι και ρυζογαλο αλλα αν στειλω καποιο και τον ''στειλετε'' θα εχω θεμα ...δεν τον στελνω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... Που ήσουν εσύ όταν με είχε ξεκάνει ο πονόδοντος πριν 3-4 μερες; Αχχ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 00:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 04-04-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... ωχ ...εγω δεν θελω γεφυρα... μασαω καλα ,μην σου πω μεχρι και ρυζογαλο αλλα αν στειλω καποιο και τον ''στειλετε'' θα εχω θεμα ...δεν τον στελνω.
Αρχική Δημοσίευση από anni.sfk: τα καλύτερα της ζωής;!;!!; Τα πάντα κάνουμε ακόμη.. με εκπτώσεις φυσικά! Έλα για γέφυρα αύριο και το πολύ σε 3 χρόνια θα την έχεις φτιάξει Click για ανάπτυξη... ωχ ...εγω δεν θελω γεφυρα... μασαω καλα ,μην σου πω μεχρι και ρυζογαλο αλλα αν στειλω καποιο και τον ''στειλετε'' θα εχω θεμα ...δεν τον στελνω.