Foufi Νεοφερμένο μέλος Η Foufi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2022 στις 13:53 Η Foufi έγραψε: #21 09-06-22 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Foufi: Το ένα σωστό που έχω κάνει για να ξεκαθαρίσω δεν είναι 1/5 απλά αντί να σχεδιάσω 5 δένδρα εγώ συμπεριέλαβα όλες τις απαντήσεις (σωστά) σε ενα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: αα ε αυτό είναι στα χέρια των διορθωτών. Ίσως βάλουν τις μισές μονάδες. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2022 στις 13:56 Ο tsiobieman: #22 09-06-22 13:56 Να σαι καλά! Καλή επιτυχία στις εξετάσεις Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Foufi: Το ένα σωστό που έχω κάνει για να ξεκαθαρίσω δεν είναι 1/5 απλά αντί να σχεδιάσω 5 δένδρα εγώ συμπεριέλαβα όλες τις απαντήσεις (σωστά) σε ενα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: αα ε αυτό είναι στα χέρια των διορθωτών. Ίσως βάλουν τις μισές μονάδες. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ
tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2022 στις 13:56 Ο tsiobieman: #22 09-06-22 13:56 Να σαι καλά! Καλή επιτυχία στις εξετάσεις