Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:17 Ο Jim_2004 έγραψε: #41 03-06-22 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ναι και γω αναφερθηκα σε λαογραφικους συλλογους/ομιλους, σωστα ειναι αυτα καθως ενωνουν ανθρωπο με ιστορια και παραδοση. Εγω σε προλογο μίλησα αρχικα για την προοδο(σε τεχνολογια κλπ) που κανει την διαφορα αναμεσα στις γενιες ακομη μεγαλυτερη. Αντε καλη επιτυχια και στα υπολοιπα μαθηματα! Click για ανάπτυξη... Εγώ έγραψα ότι φταίει ο τρόπος διδασκαλίας της από τα μαθητικά χρόνια, όχι ακριβώς το ίδιο με σένα αλλά νομίζω σωστό είναι και το δικό μου Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:22 Η Unboxholics: #42 03-06-22 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Εγώ έγραψα ότι φταίει ο τρόπος διδασκαλίας της από τα μαθητικά χρόνια, όχι ακριβώς το ίδιο με σένα αλλά νομίζω σωστό είναι και το δικό μου Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο με τον τροπο διδασκαλιας το ανεφερα στο 2ο ζητουμενο με τροπο για να γινει πιο ενδιαφερον κλπ. Αλλα ναι στην εκθεση μπορουμε να προσεγγισουμε αλλιως καποια πραγματα και να ειναι σωστα, δεν ειναι απολυτο μαθημα. Anta2004 Νεοφερμένο μέλος Η Anta2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:42 Η Anta2004 έγραψε: #43 03-06-22 16:42 Γεια σας !!! Τα θέματα ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας . Αρχικά η περίληψη ήταν εύκολη όπως και το σωστό η λάθος ήταν ξεκάθαρο. Το θέμα β ήταν ξεκάθαρα θεωρία. Τίτλος , ευθύς λόγος , γλωσσικές επιλογές. Το κείμενο με την Κική Δημουλά μου φάνηκε εύκολα σε σχέση με άλλα που έχω κάνει . Στην συνέχεια θέμα Γ ... Αναφέρεται στην παράδοση. Είχε συναισθηματική αξία και ήταν οικογενειακό κειμήλιο . Περνούσε από γενιά σε γενιά . Όσον αφορά την έκθεση εμείς στο φροντιστήριο την είχαμε διδαχτεί . Προσωπικά μου φάνηκε εύκολη . Το πρώτο ζητούμενο βρισκόταν κιόλας στο πρώτο κείμενο. Το δεύτερο ζητούμενο έβαζες τους φορείς . Εγώ έγραψα τι μπορεί να κάνει το σχολείο , η κοινωνία, η οικογένεια και οι ίδιοι οι άνθρωποι .. Καλή συνέχεια στο επόμενο μάθημα . Τύχη και αισιοδοξία να έχετε . Προσοχή στο άγχος πραγματικά δεν βοηθάει καθόλου . Σε μας ο άλλος λυποθύμισε σήμερα.... Αυτά από μένα. ... Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:45 Ο Jim_2004 έγραψε: #44 03-06-22 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Εγω αυτο με τον τροπο διδασκαλιας το ανεφερα στο 2ο ζητουμενο με τροπο για να γινει πιο ενδιαφερον κλπ. Αλλα ναι στην εκθεση μπορουμε να προσεγγισουμε αλλιως καποια πραγματα και να ειναι σωστα, δεν ειναι απολυτο μαθημα. Click για ανάπτυξη... Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Anta2004: Γεια σας !!! Τα θέματα ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας . Αρχικά η περίληψη ήταν εύκολη όπως και το σωστό η λάθος ήταν ξεκάθαρο. Το θέμα β ήταν ξεκάθαρα θεωρία. Τίτλος , ευθύς λόγος , γλωσσικές επιλογές. Το κείμενο με την Κική Δημουλά μου φάνηκε εύκολα σε σχέση με άλλα που έχω κάνει . Στην συνέχεια θέμα Γ ... Αναφέρεται στην παράδοση. Είχε συναισθηματική αξία και ήταν οικογενειακό κειμήλιο . Περνούσε από γενιά σε γενιά . Όσον αφορά την έκθεση εμείς στο φροντιστήριο την είχαμε διδαχτεί . Προσωπικά μου φάνηκε εύκολη . Το πρώτο ζητούμενο βρισκόταν κιόλας στο πρώτο κείμενο. Το δεύτερο ζητούμενο έβαζες τους φορείς . Εγώ έγραψα τι μπορεί να κάνει το σχολείο , η κοινωνία, η οικογένεια και οι ίδιοι οι άνθρωποι .. Καλή συνέχεια στο επόμενο μάθημα . Τύχη και αισιοδοξία να έχετε . Προσοχή στο άγχος πραγματικά δεν βοηθάει καθόλου . Σε μας ο άλλος λυποθύμισε σήμερα.... Αυτά από μένα. ... Click για ανάπτυξη... Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:50 Η Unboxholics: #45 03-06-22 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Ναι φυσικα η περιγραφη ειναι κειμενικος δεικτης F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:51 Ο F1L1PAS έγραψε: #46 03-06-22 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:52 Η Unboxholics: #47 03-06-22 16:52 Αρχική Δημοσίευση από F1L1PAS: το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Click για ανάπτυξη... Πανω κατω τα ιδια βαλαμε ολοι(οχι οτι ειχαμε και απειρους συνδυασμους) εγω εβαλα μικροπεριοδο, περιγραφη και ευθυ λογο Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:57 Ο Jim_2004 έγραψε: #48 03-06-22 16:57 Αρχική Δημοσίευση από F1L1PAS: το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Click για ανάπτυξη... Εγώ το έβαλα επειδή και καλά δείχνει την ομορφιά του ταγαριου που κρατιέται σε καλή κατάσταση παρόλα τα χρόνια που έχουν περάσει Anta2004 Νεοφερμένο μέλος Η Anta2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:57 Η Anta2004 έγραψε: #49 03-06-22 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Το χρησιμοποιε Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να το βάλω αλλά δεν το επέλεξα γιατί χρησιμοποίησα άλλους κειμενικούς δείκτες που προσωπικά μπορούσα να τους αναλύσω καλύτερα. Από ότι θυμάμαι το είχαν χρησιμοποιήσει και άλλα παιδιά από το σχολείο μου. Οπότε πιστεύω πως θα είναι σωστό με την κατάλληλη ανάλυση. Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 17:05 Ο Jim_2004 έγραψε: #50 03-06-22 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Anta2004: Το χρησιμοποιε Το σκέφτηκα και εγώ να το βάλω αλλά δεν το επέλεξα γιατί χρησιμοποίησα άλλους κειμενικούς δείκτες που προσωπικά μπορούσα να τους αναλύσω καλύτερα. Από ότι θυμάμαι το είχαν χρησιμοποιήσει και άλλα παιδιά από το σχολείο μου. Οπότε πιστεύω πως θα είναι σωστό με την κατάλληλη ανάλυση. Click για ανάπτυξη... η αναλυση δεν ηταν μεγαλη, ουσιαστικα εγραψα περιπου αυτο που ειπα στο παιδι πιο πανω alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:13 Ο alexgiann: #51 03-06-22 18:13 Γεια σας. Σήμερα έγραψα πανελλήνιες γλώσσα, και αφού είχα τελειώσει θυμήθηκα ότι είχα βάλει στο θέμα γ ένα αστεράκι (*) και είχα σκοπό να συμπληρώσω κάτι από κάτω, αλλά το ξέχασα και έχει μείνει το αστεράκι μόνο του. Κινδυνεύω να μηδενιστώ ή αγχώνομαι τζάμπα? Πρέπει να κάνω κάτι? Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:43 Ο Panagiotis849: #52 03-06-22 18:43 Νομίζω αγχώνεσαι τσάμπα. Το πολύ πολύ μπορεί ο διορθωτής να μη βρει αυτό που ήθελες να γράψεις και δε το έγραψες και να το αγνοήσει. Καλή επιτυχία στα υπόλοιπα. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:45 Η nimbus έγραψε: #53 03-06-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Παιδιά να ρωτήσω. Στο θέμα Δ πήρα ως αφορμή το ότι οι άνθρωποι την σύγχρονη εποχή έχουν απομακρυνθεί από την ιστορία για την θεωρούν από τα σχολικά τους χρόνια ως ένα ανιαρο μάθημα αποστήθισης, είναι σωστό νομίζω, και σ'αυτο με τη βιωματική μάθηση έβαλα για συνεισφορά και των πολιτιστικών συλλόγων που κάνουν διάφορες εκδηλώσεις Click για ανάπτυξη... Μπορούσες να αναφέρεις οτιδήποτε από την οικόγενεια, την εκπαίδευση έως και τους πολιτιστικούς συλλόγους, αρκεί να είχες καλή επιχειρηματολογία. Εγώ έβαλα την επίσκεψη ιστορικών μνημείων, μουσείων και την παρακολούθηση σχετικών παραστάσεων όπως αρχαίες ελληνικές τραγωδίες και κωμωδίες. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:59 Ο eukleidhs1821: #54 03-06-22 18:59 οχι ρε μην αγνωνεσαι για τετοια πραγματα.εβαλες ενα αστερακι.ε και τι εγινε δηλαδη?δεν εβρισες ουτε εγραψες με μολυβι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:43 Ο GeorgePap2003: #55 03-06-22 20:43 Σε ότι αφορά τα σημερινά θέματα θέλω να πω πως κατά τη γνώμη μου ήταν βατά με κάποιες δυσκολίες! Το θέμα ήταν αρκετά ωραίο και ιδιαίτερα επίκαιρο καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.Το κείμενο Α ήταν πολύ όμορφο και ταίριαζε απόλυτα με τον σύγχρονο τρόπο γραφής αλλά και μιλούσε για ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά συχνό τη σύγχρονη εποχή! Σε ότι αφορά τη Δημουλά δεν θεωρώ ότι το κείμενο ήταν τόσο δύσκολο απλά ήθελε αρκετή προσοχή και ψυχραμία από τον υποψήφιο! Το Δ θέμα ήταν αναμενόμενο! alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο alexgiann: #56 03-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από akikos: (να αναφέρετε βιωματικούς τρόπους που μπορούν να καλλιεργήσουν το ενδιαφέρον σας για το ιστορικό παρελθόν.) Ταινίες, σειρές, ντοκυμαντερ, ιστοσελίδες, influencer, gaming (αλληλεπιδραστικά παιχνίδια) Click για ανάπτυξη... Εγώ έβαλα ντοκυμαντέρ και μου λένε στο φροντηστηριο ότι είναι εκτός θέματος ("είναι παθητικό όχι βιωματικό") Markiz Νεοφερμένο μέλος Ο Markiz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 21:20 Ο Markiz έγραψε: #57 03-06-22 21:20 Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:21 Ο Jim_2004 έγραψε: #58 03-06-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Β2α δεν ήθελε να γράψεις πολλά nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:51 Η nimbus έγραψε: #59 03-06-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί σε αυτό. Τα ερώτημα ήθελαν απαντήσεις με ανάπτυξη. Εγώ προσωπικά άλλαξα παράγραφο και πρόσθεσα περισσότερα στοιχεία από όσα ήθελε, με αναφορά στο κείμενο. Είναι αδύνατο να πάρεις 15 μονάδες με 3 σειρές απάντηση. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:56 Ο Cade έγραψε: #60 03-06-22 22:56 Συμφωνώ παιδια και γω πιστεύω πως τα Β ήθελαν δουλειά. Το Γ ήταν αρκετά εύκολο οπότε ο περισσότερος χρόνος πήγαινε εκεί και στο Δ Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Giorgkalo Corfu kitty orestis3 Scandal petrosln spring day Τρελας123 francies_nolan ΨΑΡΑΚΙ1993 Kitana Κ... Frantzeska18 Αντικειμενικός Joji bruh_234 Phys39 arko eukleidhs1821 buffon85 alpha.kappa theodoraooo Anna_kitty Nikoleta_Giann Nick0007 Appolon panagiotis23 TehWinnerGR giannhs2001 Marifei Mammy Nun neurogirl xakounaamatata PanosBat Johanna Mark Nikoletaant Panagiotis849 barkos Anta2004 Unboxholics Markiz angies Annou1 korlef Pen_addict F1L1PAS GoddamnRight Dimitris9 Don25 Giii nimbus Pharmacist01 Kokro oups nucomer ggl george777 hirasawayui Sourotiri alexgiann Than003 VasoGrimes kiyoshi GeorgePap2003 augustine Γιώργος1 margik jims Ksenia. Ksenia77 jimis2001 T C KingOfPop Georgekk Nickt23 ΘανάσοςG4 Dreamer_SW !georgitsa! Viedo Apocalypse fockos Πύρος athinoula Dr. Gl. Luminous Αναστασία197 chris2799 rempelos42 Kostakis45 Ελεγκολόγος Maynard sophiaa jim2015 Stelios725 Alexecon1991 Ευτυχια Αδαμοπουλου KingPoul Scholar Johnny15 vasilis123321 roud Specon katerinavld tsiobieman Kostis-Palamas charmander fairyelly Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ναι και γω αναφερθηκα σε λαογραφικους συλλογους/ομιλους, σωστα ειναι αυτα καθως ενωνουν ανθρωπο με ιστορια και παραδοση. Εγω σε προλογο μίλησα αρχικα για την προοδο(σε τεχνολογια κλπ) που κανει την διαφορα αναμεσα στις γενιες ακομη μεγαλυτερη. Αντε καλη επιτυχια και στα υπολοιπα μαθηματα! Click για ανάπτυξη... Εγώ έγραψα ότι φταίει ο τρόπος διδασκαλίας της από τα μαθητικά χρόνια, όχι ακριβώς το ίδιο με σένα αλλά νομίζω σωστό είναι και το δικό μου
Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:22 Η Unboxholics: #42 03-06-22 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Εγώ έγραψα ότι φταίει ο τρόπος διδασκαλίας της από τα μαθητικά χρόνια, όχι ακριβώς το ίδιο με σένα αλλά νομίζω σωστό είναι και το δικό μου Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο με τον τροπο διδασκαλιας το ανεφερα στο 2ο ζητουμενο με τροπο για να γινει πιο ενδιαφερον κλπ. Αλλα ναι στην εκθεση μπορουμε να προσεγγισουμε αλλιως καποια πραγματα και να ειναι σωστα, δεν ειναι απολυτο μαθημα. Anta2004 Νεοφερμένο μέλος Η Anta2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:42 Η Anta2004 έγραψε: #43 03-06-22 16:42 Γεια σας !!! Τα θέματα ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας . Αρχικά η περίληψη ήταν εύκολη όπως και το σωστό η λάθος ήταν ξεκάθαρο. Το θέμα β ήταν ξεκάθαρα θεωρία. Τίτλος , ευθύς λόγος , γλωσσικές επιλογές. Το κείμενο με την Κική Δημουλά μου φάνηκε εύκολα σε σχέση με άλλα που έχω κάνει . Στην συνέχεια θέμα Γ ... Αναφέρεται στην παράδοση. Είχε συναισθηματική αξία και ήταν οικογενειακό κειμήλιο . Περνούσε από γενιά σε γενιά . Όσον αφορά την έκθεση εμείς στο φροντιστήριο την είχαμε διδαχτεί . Προσωπικά μου φάνηκε εύκολη . Το πρώτο ζητούμενο βρισκόταν κιόλας στο πρώτο κείμενο. Το δεύτερο ζητούμενο έβαζες τους φορείς . Εγώ έγραψα τι μπορεί να κάνει το σχολείο , η κοινωνία, η οικογένεια και οι ίδιοι οι άνθρωποι .. Καλή συνέχεια στο επόμενο μάθημα . Τύχη και αισιοδοξία να έχετε . Προσοχή στο άγχος πραγματικά δεν βοηθάει καθόλου . Σε μας ο άλλος λυποθύμισε σήμερα.... Αυτά από μένα. ... Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:45 Ο Jim_2004 έγραψε: #44 03-06-22 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Εγω αυτο με τον τροπο διδασκαλιας το ανεφερα στο 2ο ζητουμενο με τροπο για να γινει πιο ενδιαφερον κλπ. Αλλα ναι στην εκθεση μπορουμε να προσεγγισουμε αλλιως καποια πραγματα και να ειναι σωστα, δεν ειναι απολυτο μαθημα. Click για ανάπτυξη... Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Anta2004: Γεια σας !!! Τα θέματα ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας . Αρχικά η περίληψη ήταν εύκολη όπως και το σωστό η λάθος ήταν ξεκάθαρο. Το θέμα β ήταν ξεκάθαρα θεωρία. Τίτλος , ευθύς λόγος , γλωσσικές επιλογές. Το κείμενο με την Κική Δημουλά μου φάνηκε εύκολα σε σχέση με άλλα που έχω κάνει . Στην συνέχεια θέμα Γ ... Αναφέρεται στην παράδοση. Είχε συναισθηματική αξία και ήταν οικογενειακό κειμήλιο . Περνούσε από γενιά σε γενιά . Όσον αφορά την έκθεση εμείς στο φροντιστήριο την είχαμε διδαχτεί . Προσωπικά μου φάνηκε εύκολη . Το πρώτο ζητούμενο βρισκόταν κιόλας στο πρώτο κείμενο. Το δεύτερο ζητούμενο έβαζες τους φορείς . Εγώ έγραψα τι μπορεί να κάνει το σχολείο , η κοινωνία, η οικογένεια και οι ίδιοι οι άνθρωποι .. Καλή συνέχεια στο επόμενο μάθημα . Τύχη και αισιοδοξία να έχετε . Προσοχή στο άγχος πραγματικά δεν βοηθάει καθόλου . Σε μας ο άλλος λυποθύμισε σήμερα.... Αυτά από μένα. ... Click για ανάπτυξη... Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:50 Η Unboxholics: #45 03-06-22 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Ναι φυσικα η περιγραφη ειναι κειμενικος δεικτης F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:51 Ο F1L1PAS έγραψε: #46 03-06-22 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:52 Η Unboxholics: #47 03-06-22 16:52 Αρχική Δημοσίευση από F1L1PAS: το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Click για ανάπτυξη... Πανω κατω τα ιδια βαλαμε ολοι(οχι οτι ειχαμε και απειρους συνδυασμους) εγω εβαλα μικροπεριοδο, περιγραφη και ευθυ λογο Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:57 Ο Jim_2004 έγραψε: #48 03-06-22 16:57 Αρχική Δημοσίευση από F1L1PAS: το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Click για ανάπτυξη... Εγώ το έβαλα επειδή και καλά δείχνει την ομορφιά του ταγαριου που κρατιέται σε καλή κατάσταση παρόλα τα χρόνια που έχουν περάσει Anta2004 Νεοφερμένο μέλος Η Anta2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:57 Η Anta2004 έγραψε: #49 03-06-22 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Το χρησιμοποιε Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να το βάλω αλλά δεν το επέλεξα γιατί χρησιμοποίησα άλλους κειμενικούς δείκτες που προσωπικά μπορούσα να τους αναλύσω καλύτερα. Από ότι θυμάμαι το είχαν χρησιμοποιήσει και άλλα παιδιά από το σχολείο μου. Οπότε πιστεύω πως θα είναι σωστό με την κατάλληλη ανάλυση. Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 17:05 Ο Jim_2004 έγραψε: #50 03-06-22 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Anta2004: Το χρησιμοποιε Το σκέφτηκα και εγώ να το βάλω αλλά δεν το επέλεξα γιατί χρησιμοποίησα άλλους κειμενικούς δείκτες που προσωπικά μπορούσα να τους αναλύσω καλύτερα. Από ότι θυμάμαι το είχαν χρησιμοποιήσει και άλλα παιδιά από το σχολείο μου. Οπότε πιστεύω πως θα είναι σωστό με την κατάλληλη ανάλυση. Click για ανάπτυξη... η αναλυση δεν ηταν μεγαλη, ουσιαστικα εγραψα περιπου αυτο που ειπα στο παιδι πιο πανω alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:13 Ο alexgiann: #51 03-06-22 18:13 Γεια σας. Σήμερα έγραψα πανελλήνιες γλώσσα, και αφού είχα τελειώσει θυμήθηκα ότι είχα βάλει στο θέμα γ ένα αστεράκι (*) και είχα σκοπό να συμπληρώσω κάτι από κάτω, αλλά το ξέχασα και έχει μείνει το αστεράκι μόνο του. Κινδυνεύω να μηδενιστώ ή αγχώνομαι τζάμπα? Πρέπει να κάνω κάτι? Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:43 Ο Panagiotis849: #52 03-06-22 18:43 Νομίζω αγχώνεσαι τσάμπα. Το πολύ πολύ μπορεί ο διορθωτής να μη βρει αυτό που ήθελες να γράψεις και δε το έγραψες και να το αγνοήσει. Καλή επιτυχία στα υπόλοιπα. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:45 Η nimbus έγραψε: #53 03-06-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Παιδιά να ρωτήσω. Στο θέμα Δ πήρα ως αφορμή το ότι οι άνθρωποι την σύγχρονη εποχή έχουν απομακρυνθεί από την ιστορία για την θεωρούν από τα σχολικά τους χρόνια ως ένα ανιαρο μάθημα αποστήθισης, είναι σωστό νομίζω, και σ'αυτο με τη βιωματική μάθηση έβαλα για συνεισφορά και των πολιτιστικών συλλόγων που κάνουν διάφορες εκδηλώσεις Click για ανάπτυξη... Μπορούσες να αναφέρεις οτιδήποτε από την οικόγενεια, την εκπαίδευση έως και τους πολιτιστικούς συλλόγους, αρκεί να είχες καλή επιχειρηματολογία. Εγώ έβαλα την επίσκεψη ιστορικών μνημείων, μουσείων και την παρακολούθηση σχετικών παραστάσεων όπως αρχαίες ελληνικές τραγωδίες και κωμωδίες. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:59 Ο eukleidhs1821: #54 03-06-22 18:59 οχι ρε μην αγνωνεσαι για τετοια πραγματα.εβαλες ενα αστερακι.ε και τι εγινε δηλαδη?δεν εβρισες ουτε εγραψες με μολυβι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:43 Ο GeorgePap2003: #55 03-06-22 20:43 Σε ότι αφορά τα σημερινά θέματα θέλω να πω πως κατά τη γνώμη μου ήταν βατά με κάποιες δυσκολίες! Το θέμα ήταν αρκετά ωραίο και ιδιαίτερα επίκαιρο καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.Το κείμενο Α ήταν πολύ όμορφο και ταίριαζε απόλυτα με τον σύγχρονο τρόπο γραφής αλλά και μιλούσε για ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά συχνό τη σύγχρονη εποχή! Σε ότι αφορά τη Δημουλά δεν θεωρώ ότι το κείμενο ήταν τόσο δύσκολο απλά ήθελε αρκετή προσοχή και ψυχραμία από τον υποψήφιο! Το Δ θέμα ήταν αναμενόμενο! alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο alexgiann: #56 03-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από akikos: (να αναφέρετε βιωματικούς τρόπους που μπορούν να καλλιεργήσουν το ενδιαφέρον σας για το ιστορικό παρελθόν.) Ταινίες, σειρές, ντοκυμαντερ, ιστοσελίδες, influencer, gaming (αλληλεπιδραστικά παιχνίδια) Click για ανάπτυξη... Εγώ έβαλα ντοκυμαντέρ και μου λένε στο φροντηστηριο ότι είναι εκτός θέματος ("είναι παθητικό όχι βιωματικό") Markiz Νεοφερμένο μέλος Ο Markiz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 21:20 Ο Markiz έγραψε: #57 03-06-22 21:20 Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:21 Ο Jim_2004 έγραψε: #58 03-06-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Β2α δεν ήθελε να γράψεις πολλά nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:51 Η nimbus έγραψε: #59 03-06-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί σε αυτό. Τα ερώτημα ήθελαν απαντήσεις με ανάπτυξη. Εγώ προσωπικά άλλαξα παράγραφο και πρόσθεσα περισσότερα στοιχεία από όσα ήθελε, με αναφορά στο κείμενο. Είναι αδύνατο να πάρεις 15 μονάδες με 3 σειρές απάντηση. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:56 Ο Cade έγραψε: #60 03-06-22 22:56 Συμφωνώ παιδια και γω πιστεύω πως τα Β ήθελαν δουλειά. Το Γ ήταν αρκετά εύκολο οπότε ο περισσότερος χρόνος πήγαινε εκεί και στο Δ Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Giorgkalo Corfu kitty orestis3 Scandal petrosln spring day Τρελας123 francies_nolan ΨΑΡΑΚΙ1993 Kitana Κ... Frantzeska18 Αντικειμενικός Joji bruh_234 Phys39 arko eukleidhs1821 buffon85 alpha.kappa theodoraooo Anna_kitty Nikoleta_Giann Nick0007 Appolon panagiotis23 TehWinnerGR giannhs2001 Marifei Mammy Nun neurogirl xakounaamatata PanosBat Johanna Mark Nikoletaant Panagiotis849 barkos Anta2004 Unboxholics Markiz angies Annou1 korlef Pen_addict F1L1PAS GoddamnRight Dimitris9 Don25 Giii nimbus Pharmacist01 Kokro oups nucomer ggl george777 hirasawayui Sourotiri alexgiann Than003 VasoGrimes kiyoshi GeorgePap2003 augustine Γιώργος1 margik jims Ksenia. Ksenia77 jimis2001 T C KingOfPop Georgekk Nickt23 ΘανάσοςG4 Dreamer_SW !georgitsa! Viedo Apocalypse fockos Πύρος athinoula Dr. Gl. Luminous Αναστασία197 chris2799 rempelos42 Kostakis45 Ελεγκολόγος Maynard sophiaa jim2015 Stelios725 Alexecon1991 Ευτυχια Αδαμοπουλου KingPoul Scholar Johnny15 vasilis123321 roud Specon katerinavld tsiobieman Kostis-Palamas charmander fairyelly Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Εγώ έγραψα ότι φταίει ο τρόπος διδασκαλίας της από τα μαθητικά χρόνια, όχι ακριβώς το ίδιο με σένα αλλά νομίζω σωστό είναι και το δικό μου Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο με τον τροπο διδασκαλιας το ανεφερα στο 2ο ζητουμενο με τροπο για να γινει πιο ενδιαφερον κλπ. Αλλα ναι στην εκθεση μπορουμε να προσεγγισουμε αλλιως καποια πραγματα και να ειναι σωστα, δεν ειναι απολυτο μαθημα.
Anta2004 Νεοφερμένο μέλος Η Anta2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:42 Η Anta2004 έγραψε: #43 03-06-22 16:42 Γεια σας !!! Τα θέματα ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας . Αρχικά η περίληψη ήταν εύκολη όπως και το σωστό η λάθος ήταν ξεκάθαρο. Το θέμα β ήταν ξεκάθαρα θεωρία. Τίτλος , ευθύς λόγος , γλωσσικές επιλογές. Το κείμενο με την Κική Δημουλά μου φάνηκε εύκολα σε σχέση με άλλα που έχω κάνει . Στην συνέχεια θέμα Γ ... Αναφέρεται στην παράδοση. Είχε συναισθηματική αξία και ήταν οικογενειακό κειμήλιο . Περνούσε από γενιά σε γενιά . Όσον αφορά την έκθεση εμείς στο φροντιστήριο την είχαμε διδαχτεί . Προσωπικά μου φάνηκε εύκολη . Το πρώτο ζητούμενο βρισκόταν κιόλας στο πρώτο κείμενο. Το δεύτερο ζητούμενο έβαζες τους φορείς . Εγώ έγραψα τι μπορεί να κάνει το σχολείο , η κοινωνία, η οικογένεια και οι ίδιοι οι άνθρωποι .. Καλή συνέχεια στο επόμενο μάθημα . Τύχη και αισιοδοξία να έχετε . Προσοχή στο άγχος πραγματικά δεν βοηθάει καθόλου . Σε μας ο άλλος λυποθύμισε σήμερα.... Αυτά από μένα. ... Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:45 Ο Jim_2004 έγραψε: #44 03-06-22 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Εγω αυτο με τον τροπο διδασκαλιας το ανεφερα στο 2ο ζητουμενο με τροπο για να γινει πιο ενδιαφερον κλπ. Αλλα ναι στην εκθεση μπορουμε να προσεγγισουμε αλλιως καποια πραγματα και να ειναι σωστα, δεν ειναι απολυτο μαθημα. Click για ανάπτυξη... Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Anta2004: Γεια σας !!! Τα θέματα ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας . Αρχικά η περίληψη ήταν εύκολη όπως και το σωστό η λάθος ήταν ξεκάθαρο. Το θέμα β ήταν ξεκάθαρα θεωρία. Τίτλος , ευθύς λόγος , γλωσσικές επιλογές. Το κείμενο με την Κική Δημουλά μου φάνηκε εύκολα σε σχέση με άλλα που έχω κάνει . Στην συνέχεια θέμα Γ ... Αναφέρεται στην παράδοση. Είχε συναισθηματική αξία και ήταν οικογενειακό κειμήλιο . Περνούσε από γενιά σε γενιά . Όσον αφορά την έκθεση εμείς στο φροντιστήριο την είχαμε διδαχτεί . Προσωπικά μου φάνηκε εύκολη . Το πρώτο ζητούμενο βρισκόταν κιόλας στο πρώτο κείμενο. Το δεύτερο ζητούμενο έβαζες τους φορείς . Εγώ έγραψα τι μπορεί να κάνει το σχολείο , η κοινωνία, η οικογένεια και οι ίδιοι οι άνθρωποι .. Καλή συνέχεια στο επόμενο μάθημα . Τύχη και αισιοδοξία να έχετε . Προσοχή στο άγχος πραγματικά δεν βοηθάει καθόλου . Σε μας ο άλλος λυποθύμισε σήμερα.... Αυτά από μένα. ... Click για ανάπτυξη... Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:50 Η Unboxholics: #45 03-06-22 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Ναι φυσικα η περιγραφη ειναι κειμενικος δεικτης F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:51 Ο F1L1PAS έγραψε: #46 03-06-22 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:52 Η Unboxholics: #47 03-06-22 16:52 Αρχική Δημοσίευση από F1L1PAS: το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Click για ανάπτυξη... Πανω κατω τα ιδια βαλαμε ολοι(οχι οτι ειχαμε και απειρους συνδυασμους) εγω εβαλα μικροπεριοδο, περιγραφη και ευθυ λογο Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:57 Ο Jim_2004 έγραψε: #48 03-06-22 16:57 Αρχική Δημοσίευση από F1L1PAS: το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Click για ανάπτυξη... Εγώ το έβαλα επειδή και καλά δείχνει την ομορφιά του ταγαριου που κρατιέται σε καλή κατάσταση παρόλα τα χρόνια που έχουν περάσει Anta2004 Νεοφερμένο μέλος Η Anta2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:57 Η Anta2004 έγραψε: #49 03-06-22 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Το χρησιμοποιε Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να το βάλω αλλά δεν το επέλεξα γιατί χρησιμοποίησα άλλους κειμενικούς δείκτες που προσωπικά μπορούσα να τους αναλύσω καλύτερα. Από ότι θυμάμαι το είχαν χρησιμοποιήσει και άλλα παιδιά από το σχολείο μου. Οπότε πιστεύω πως θα είναι σωστό με την κατάλληλη ανάλυση. Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 17:05 Ο Jim_2004 έγραψε: #50 03-06-22 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Anta2004: Το χρησιμοποιε Το σκέφτηκα και εγώ να το βάλω αλλά δεν το επέλεξα γιατί χρησιμοποίησα άλλους κειμενικούς δείκτες που προσωπικά μπορούσα να τους αναλύσω καλύτερα. Από ότι θυμάμαι το είχαν χρησιμοποιήσει και άλλα παιδιά από το σχολείο μου. Οπότε πιστεύω πως θα είναι σωστό με την κατάλληλη ανάλυση. Click για ανάπτυξη... η αναλυση δεν ηταν μεγαλη, ουσιαστικα εγραψα περιπου αυτο που ειπα στο παιδι πιο πανω alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:13 Ο alexgiann: #51 03-06-22 18:13 Γεια σας. Σήμερα έγραψα πανελλήνιες γλώσσα, και αφού είχα τελειώσει θυμήθηκα ότι είχα βάλει στο θέμα γ ένα αστεράκι (*) και είχα σκοπό να συμπληρώσω κάτι από κάτω, αλλά το ξέχασα και έχει μείνει το αστεράκι μόνο του. Κινδυνεύω να μηδενιστώ ή αγχώνομαι τζάμπα? Πρέπει να κάνω κάτι? Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:43 Ο Panagiotis849: #52 03-06-22 18:43 Νομίζω αγχώνεσαι τσάμπα. Το πολύ πολύ μπορεί ο διορθωτής να μη βρει αυτό που ήθελες να γράψεις και δε το έγραψες και να το αγνοήσει. Καλή επιτυχία στα υπόλοιπα. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:45 Η nimbus έγραψε: #53 03-06-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Παιδιά να ρωτήσω. Στο θέμα Δ πήρα ως αφορμή το ότι οι άνθρωποι την σύγχρονη εποχή έχουν απομακρυνθεί από την ιστορία για την θεωρούν από τα σχολικά τους χρόνια ως ένα ανιαρο μάθημα αποστήθισης, είναι σωστό νομίζω, και σ'αυτο με τη βιωματική μάθηση έβαλα για συνεισφορά και των πολιτιστικών συλλόγων που κάνουν διάφορες εκδηλώσεις Click για ανάπτυξη... Μπορούσες να αναφέρεις οτιδήποτε από την οικόγενεια, την εκπαίδευση έως και τους πολιτιστικούς συλλόγους, αρκεί να είχες καλή επιχειρηματολογία. Εγώ έβαλα την επίσκεψη ιστορικών μνημείων, μουσείων και την παρακολούθηση σχετικών παραστάσεων όπως αρχαίες ελληνικές τραγωδίες και κωμωδίες. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:59 Ο eukleidhs1821: #54 03-06-22 18:59 οχι ρε μην αγνωνεσαι για τετοια πραγματα.εβαλες ενα αστερακι.ε και τι εγινε δηλαδη?δεν εβρισες ουτε εγραψες με μολυβι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:43 Ο GeorgePap2003: #55 03-06-22 20:43 Σε ότι αφορά τα σημερινά θέματα θέλω να πω πως κατά τη γνώμη μου ήταν βατά με κάποιες δυσκολίες! Το θέμα ήταν αρκετά ωραίο και ιδιαίτερα επίκαιρο καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.Το κείμενο Α ήταν πολύ όμορφο και ταίριαζε απόλυτα με τον σύγχρονο τρόπο γραφής αλλά και μιλούσε για ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά συχνό τη σύγχρονη εποχή! Σε ότι αφορά τη Δημουλά δεν θεωρώ ότι το κείμενο ήταν τόσο δύσκολο απλά ήθελε αρκετή προσοχή και ψυχραμία από τον υποψήφιο! Το Δ θέμα ήταν αναμενόμενο! alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο alexgiann: #56 03-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από akikos: (να αναφέρετε βιωματικούς τρόπους που μπορούν να καλλιεργήσουν το ενδιαφέρον σας για το ιστορικό παρελθόν.) Ταινίες, σειρές, ντοκυμαντερ, ιστοσελίδες, influencer, gaming (αλληλεπιδραστικά παιχνίδια) Click για ανάπτυξη... Εγώ έβαλα ντοκυμαντέρ και μου λένε στο φροντηστηριο ότι είναι εκτός θέματος ("είναι παθητικό όχι βιωματικό") Markiz Νεοφερμένο μέλος Ο Markiz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 21:20 Ο Markiz έγραψε: #57 03-06-22 21:20 Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:21 Ο Jim_2004 έγραψε: #58 03-06-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Β2α δεν ήθελε να γράψεις πολλά nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:51 Η nimbus έγραψε: #59 03-06-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί σε αυτό. Τα ερώτημα ήθελαν απαντήσεις με ανάπτυξη. Εγώ προσωπικά άλλαξα παράγραφο και πρόσθεσα περισσότερα στοιχεία από όσα ήθελε, με αναφορά στο κείμενο. Είναι αδύνατο να πάρεις 15 μονάδες με 3 σειρές απάντηση. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:56 Ο Cade έγραψε: #60 03-06-22 22:56 Συμφωνώ παιδια και γω πιστεύω πως τα Β ήθελαν δουλειά. Το Γ ήταν αρκετά εύκολο οπότε ο περισσότερος χρόνος πήγαινε εκεί και στο Δ Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Giorgkalo Corfu kitty orestis3 Scandal petrosln spring day Τρελας123 francies_nolan ΨΑΡΑΚΙ1993 Kitana Κ... Frantzeska18 Αντικειμενικός Joji bruh_234 Phys39 arko eukleidhs1821 buffon85 alpha.kappa theodoraooo Anna_kitty Nikoleta_Giann Nick0007 Appolon panagiotis23 TehWinnerGR giannhs2001 Marifei Mammy Nun neurogirl xakounaamatata PanosBat Johanna Mark Nikoletaant Panagiotis849 barkos Anta2004 Unboxholics Markiz angies Annou1 korlef Pen_addict F1L1PAS GoddamnRight Dimitris9 Don25 Giii nimbus Pharmacist01 Kokro oups nucomer ggl george777 hirasawayui Sourotiri alexgiann Than003 VasoGrimes kiyoshi GeorgePap2003 augustine Γιώργος1 margik jims Ksenia. Ksenia77 jimis2001 T C KingOfPop Georgekk Nickt23 ΘανάσοςG4 Dreamer_SW !georgitsa! Viedo Apocalypse fockos Πύρος athinoula Dr. Gl. Luminous Αναστασία197 chris2799 rempelos42 Kostakis45 Ελεγκολόγος Maynard sophiaa jim2015 Stelios725 Alexecon1991 Ευτυχια Αδαμοπουλου KingPoul Scholar Johnny15 vasilis123321 roud Specon katerinavld tsiobieman Kostis-Palamas charmander fairyelly Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας !!! Τα θέματα ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας . Αρχικά η περίληψη ήταν εύκολη όπως και το σωστό η λάθος ήταν ξεκάθαρο. Το θέμα β ήταν ξεκάθαρα θεωρία. Τίτλος , ευθύς λόγος , γλωσσικές επιλογές. Το κείμενο με την Κική Δημουλά μου φάνηκε εύκολα σε σχέση με άλλα που έχω κάνει . Στην συνέχεια θέμα Γ ... Αναφέρεται στην παράδοση. Είχε συναισθηματική αξία και ήταν οικογενειακό κειμήλιο . Περνούσε από γενιά σε γενιά . Όσον αφορά την έκθεση εμείς στο φροντιστήριο την είχαμε διδαχτεί . Προσωπικά μου φάνηκε εύκολη . Το πρώτο ζητούμενο βρισκόταν κιόλας στο πρώτο κείμενο. Το δεύτερο ζητούμενο έβαζες τους φορείς . Εγώ έγραψα τι μπορεί να κάνει το σχολείο , η κοινωνία, η οικογένεια και οι ίδιοι οι άνθρωποι .. Καλή συνέχεια στο επόμενο μάθημα . Τύχη και αισιοδοξία να έχετε . Προσοχή στο άγχος πραγματικά δεν βοηθάει καθόλου . Σε μας ο άλλος λυποθύμισε σήμερα.... Αυτά από μένα. ...
Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:45 Ο Jim_2004 έγραψε: #44 03-06-22 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Εγω αυτο με τον τροπο διδασκαλιας το ανεφερα στο 2ο ζητουμενο με τροπο για να γινει πιο ενδιαφερον κλπ. Αλλα ναι στην εκθεση μπορουμε να προσεγγισουμε αλλιως καποια πραγματα και να ειναι σωστα, δεν ειναι απολυτο μαθημα. Click για ανάπτυξη... Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Anta2004: Γεια σας !!! Τα θέματα ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας . Αρχικά η περίληψη ήταν εύκολη όπως και το σωστό η λάθος ήταν ξεκάθαρο. Το θέμα β ήταν ξεκάθαρα θεωρία. Τίτλος , ευθύς λόγος , γλωσσικές επιλογές. Το κείμενο με την Κική Δημουλά μου φάνηκε εύκολα σε σχέση με άλλα που έχω κάνει . Στην συνέχεια θέμα Γ ... Αναφέρεται στην παράδοση. Είχε συναισθηματική αξία και ήταν οικογενειακό κειμήλιο . Περνούσε από γενιά σε γενιά . Όσον αφορά την έκθεση εμείς στο φροντιστήριο την είχαμε διδαχτεί . Προσωπικά μου φάνηκε εύκολη . Το πρώτο ζητούμενο βρισκόταν κιόλας στο πρώτο κείμενο. Το δεύτερο ζητούμενο έβαζες τους φορείς . Εγώ έγραψα τι μπορεί να κάνει το σχολείο , η κοινωνία, η οικογένεια και οι ίδιοι οι άνθρωποι .. Καλή συνέχεια στο επόμενο μάθημα . Τύχη και αισιοδοξία να έχετε . Προσοχή στο άγχος πραγματικά δεν βοηθάει καθόλου . Σε μας ο άλλος λυποθύμισε σήμερα.... Αυτά από μένα. ... Click για ανάπτυξη... Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:50 Η Unboxholics: #45 03-06-22 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Ναι φυσικα η περιγραφη ειναι κειμενικος δεικτης F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:51 Ο F1L1PAS έγραψε: #46 03-06-22 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:52 Η Unboxholics: #47 03-06-22 16:52 Αρχική Δημοσίευση από F1L1PAS: το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Click για ανάπτυξη... Πανω κατω τα ιδια βαλαμε ολοι(οχι οτι ειχαμε και απειρους συνδυασμους) εγω εβαλα μικροπεριοδο, περιγραφη και ευθυ λογο Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:57 Ο Jim_2004 έγραψε: #48 03-06-22 16:57 Αρχική Δημοσίευση από F1L1PAS: το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Click για ανάπτυξη... Εγώ το έβαλα επειδή και καλά δείχνει την ομορφιά του ταγαριου που κρατιέται σε καλή κατάσταση παρόλα τα χρόνια που έχουν περάσει Anta2004 Νεοφερμένο μέλος Η Anta2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:57 Η Anta2004 έγραψε: #49 03-06-22 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Το χρησιμοποιε Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να το βάλω αλλά δεν το επέλεξα γιατί χρησιμοποίησα άλλους κειμενικούς δείκτες που προσωπικά μπορούσα να τους αναλύσω καλύτερα. Από ότι θυμάμαι το είχαν χρησιμοποιήσει και άλλα παιδιά από το σχολείο μου. Οπότε πιστεύω πως θα είναι σωστό με την κατάλληλη ανάλυση. Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 17:05 Ο Jim_2004 έγραψε: #50 03-06-22 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Anta2004: Το χρησιμοποιε Το σκέφτηκα και εγώ να το βάλω αλλά δεν το επέλεξα γιατί χρησιμοποίησα άλλους κειμενικούς δείκτες που προσωπικά μπορούσα να τους αναλύσω καλύτερα. Από ότι θυμάμαι το είχαν χρησιμοποιήσει και άλλα παιδιά από το σχολείο μου. Οπότε πιστεύω πως θα είναι σωστό με την κατάλληλη ανάλυση. Click για ανάπτυξη... η αναλυση δεν ηταν μεγαλη, ουσιαστικα εγραψα περιπου αυτο που ειπα στο παιδι πιο πανω alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:13 Ο alexgiann: #51 03-06-22 18:13 Γεια σας. Σήμερα έγραψα πανελλήνιες γλώσσα, και αφού είχα τελειώσει θυμήθηκα ότι είχα βάλει στο θέμα γ ένα αστεράκι (*) και είχα σκοπό να συμπληρώσω κάτι από κάτω, αλλά το ξέχασα και έχει μείνει το αστεράκι μόνο του. Κινδυνεύω να μηδενιστώ ή αγχώνομαι τζάμπα? Πρέπει να κάνω κάτι? Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:43 Ο Panagiotis849: #52 03-06-22 18:43 Νομίζω αγχώνεσαι τσάμπα. Το πολύ πολύ μπορεί ο διορθωτής να μη βρει αυτό που ήθελες να γράψεις και δε το έγραψες και να το αγνοήσει. Καλή επιτυχία στα υπόλοιπα. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:45 Η nimbus έγραψε: #53 03-06-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Παιδιά να ρωτήσω. Στο θέμα Δ πήρα ως αφορμή το ότι οι άνθρωποι την σύγχρονη εποχή έχουν απομακρυνθεί από την ιστορία για την θεωρούν από τα σχολικά τους χρόνια ως ένα ανιαρο μάθημα αποστήθισης, είναι σωστό νομίζω, και σ'αυτο με τη βιωματική μάθηση έβαλα για συνεισφορά και των πολιτιστικών συλλόγων που κάνουν διάφορες εκδηλώσεις Click για ανάπτυξη... Μπορούσες να αναφέρεις οτιδήποτε από την οικόγενεια, την εκπαίδευση έως και τους πολιτιστικούς συλλόγους, αρκεί να είχες καλή επιχειρηματολογία. Εγώ έβαλα την επίσκεψη ιστορικών μνημείων, μουσείων και την παρακολούθηση σχετικών παραστάσεων όπως αρχαίες ελληνικές τραγωδίες και κωμωδίες. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:59 Ο eukleidhs1821: #54 03-06-22 18:59 οχι ρε μην αγνωνεσαι για τετοια πραγματα.εβαλες ενα αστερακι.ε και τι εγινε δηλαδη?δεν εβρισες ουτε εγραψες με μολυβι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:43 Ο GeorgePap2003: #55 03-06-22 20:43 Σε ότι αφορά τα σημερινά θέματα θέλω να πω πως κατά τη γνώμη μου ήταν βατά με κάποιες δυσκολίες! Το θέμα ήταν αρκετά ωραίο και ιδιαίτερα επίκαιρο καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.Το κείμενο Α ήταν πολύ όμορφο και ταίριαζε απόλυτα με τον σύγχρονο τρόπο γραφής αλλά και μιλούσε για ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά συχνό τη σύγχρονη εποχή! Σε ότι αφορά τη Δημουλά δεν θεωρώ ότι το κείμενο ήταν τόσο δύσκολο απλά ήθελε αρκετή προσοχή και ψυχραμία από τον υποψήφιο! Το Δ θέμα ήταν αναμενόμενο! alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο alexgiann: #56 03-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από akikos: (να αναφέρετε βιωματικούς τρόπους που μπορούν να καλλιεργήσουν το ενδιαφέρον σας για το ιστορικό παρελθόν.) Ταινίες, σειρές, ντοκυμαντερ, ιστοσελίδες, influencer, gaming (αλληλεπιδραστικά παιχνίδια) Click για ανάπτυξη... Εγώ έβαλα ντοκυμαντέρ και μου λένε στο φροντηστηριο ότι είναι εκτός θέματος ("είναι παθητικό όχι βιωματικό") Markiz Νεοφερμένο μέλος Ο Markiz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 21:20 Ο Markiz έγραψε: #57 03-06-22 21:20 Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:21 Ο Jim_2004 έγραψε: #58 03-06-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Β2α δεν ήθελε να γράψεις πολλά nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:51 Η nimbus έγραψε: #59 03-06-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί σε αυτό. Τα ερώτημα ήθελαν απαντήσεις με ανάπτυξη. Εγώ προσωπικά άλλαξα παράγραφο και πρόσθεσα περισσότερα στοιχεία από όσα ήθελε, με αναφορά στο κείμενο. Είναι αδύνατο να πάρεις 15 μονάδες με 3 σειρές απάντηση. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:56 Ο Cade έγραψε: #60 03-06-22 22:56 Συμφωνώ παιδια και γω πιστεύω πως τα Β ήθελαν δουλειά. Το Γ ήταν αρκετά εύκολο οπότε ο περισσότερος χρόνος πήγαινε εκεί και στο Δ Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Giorgkalo Corfu kitty orestis3 Scandal petrosln spring day Τρελας123 francies_nolan ΨΑΡΑΚΙ1993 Kitana Κ... Frantzeska18 Αντικειμενικός Joji bruh_234 Phys39 arko eukleidhs1821 buffon85 alpha.kappa theodoraooo Anna_kitty Nikoleta_Giann Nick0007 Appolon panagiotis23 TehWinnerGR giannhs2001 Marifei Mammy Nun neurogirl xakounaamatata PanosBat Johanna Mark Nikoletaant Panagiotis849 barkos Anta2004 Unboxholics Markiz angies Annou1 korlef Pen_addict F1L1PAS GoddamnRight Dimitris9 Don25 Giii nimbus Pharmacist01 Kokro oups nucomer ggl george777 hirasawayui Sourotiri alexgiann Than003 VasoGrimes kiyoshi GeorgePap2003 augustine Γιώργος1 margik jims Ksenia. Ksenia77 jimis2001 T C KingOfPop Georgekk Nickt23 ΘανάσοςG4 Dreamer_SW !georgitsa! Viedo Apocalypse fockos Πύρος athinoula Dr. Gl. Luminous Αναστασία197 chris2799 rempelos42 Kostakis45 Ελεγκολόγος Maynard sophiaa jim2015 Stelios725 Alexecon1991 Ευτυχια Αδαμοπουλου KingPoul Scholar Johnny15 vasilis123321 roud Specon katerinavld tsiobieman Kostis-Palamas charmander fairyelly Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Εγω αυτο με τον τροπο διδασκαλιας το ανεφερα στο 2ο ζητουμενο με τροπο για να γινει πιο ενδιαφερον κλπ. Αλλα ναι στην εκθεση μπορουμε να προσεγγισουμε αλλιως καποια πραγματα και να ειναι σωστα, δεν ειναι απολυτο μαθημα. Click για ανάπτυξη... Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Anta2004: Γεια σας !!! Τα θέματα ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας . Αρχικά η περίληψη ήταν εύκολη όπως και το σωστό η λάθος ήταν ξεκάθαρο. Το θέμα β ήταν ξεκάθαρα θεωρία. Τίτλος , ευθύς λόγος , γλωσσικές επιλογές. Το κείμενο με την Κική Δημουλά μου φάνηκε εύκολα σε σχέση με άλλα που έχω κάνει . Στην συνέχεια θέμα Γ ... Αναφέρεται στην παράδοση. Είχε συναισθηματική αξία και ήταν οικογενειακό κειμήλιο . Περνούσε από γενιά σε γενιά . Όσον αφορά την έκθεση εμείς στο φροντιστήριο την είχαμε διδαχτεί . Προσωπικά μου φάνηκε εύκολη . Το πρώτο ζητούμενο βρισκόταν κιόλας στο πρώτο κείμενο. Το δεύτερο ζητούμενο έβαζες τους φορείς . Εγώ έγραψα τι μπορεί να κάνει το σχολείο , η κοινωνία, η οικογένεια και οι ίδιοι οι άνθρωποι .. Καλή συνέχεια στο επόμενο μάθημα . Τύχη και αισιοδοξία να έχετε . Προσοχή στο άγχος πραγματικά δεν βοηθάει καθόλου . Σε μας ο άλλος λυποθύμισε σήμερα.... Αυτά από μένα. ... Click για ανάπτυξη... Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι
Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:50 Η Unboxholics: #45 03-06-22 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Ναι φυσικα η περιγραφη ειναι κειμενικος δεικτης F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:51 Ο F1L1PAS έγραψε: #46 03-06-22 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:52 Η Unboxholics: #47 03-06-22 16:52 Αρχική Δημοσίευση από F1L1PAS: το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Click για ανάπτυξη... Πανω κατω τα ιδια βαλαμε ολοι(οχι οτι ειχαμε και απειρους συνδυασμους) εγω εβαλα μικροπεριοδο, περιγραφη και ευθυ λογο Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:57 Ο Jim_2004 έγραψε: #48 03-06-22 16:57 Αρχική Δημοσίευση από F1L1PAS: το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Click για ανάπτυξη... Εγώ το έβαλα επειδή και καλά δείχνει την ομορφιά του ταγαριου που κρατιέται σε καλή κατάσταση παρόλα τα χρόνια που έχουν περάσει Anta2004 Νεοφερμένο μέλος Η Anta2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:57 Η Anta2004 έγραψε: #49 03-06-22 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Το χρησιμοποιε Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να το βάλω αλλά δεν το επέλεξα γιατί χρησιμοποίησα άλλους κειμενικούς δείκτες που προσωπικά μπορούσα να τους αναλύσω καλύτερα. Από ότι θυμάμαι το είχαν χρησιμοποιήσει και άλλα παιδιά από το σχολείο μου. Οπότε πιστεύω πως θα είναι σωστό με την κατάλληλη ανάλυση. Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 17:05 Ο Jim_2004 έγραψε: #50 03-06-22 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Anta2004: Το χρησιμοποιε Το σκέφτηκα και εγώ να το βάλω αλλά δεν το επέλεξα γιατί χρησιμοποίησα άλλους κειμενικούς δείκτες που προσωπικά μπορούσα να τους αναλύσω καλύτερα. Από ότι θυμάμαι το είχαν χρησιμοποιήσει και άλλα παιδιά από το σχολείο μου. Οπότε πιστεύω πως θα είναι σωστό με την κατάλληλη ανάλυση. Click για ανάπτυξη... η αναλυση δεν ηταν μεγαλη, ουσιαστικα εγραψα περιπου αυτο που ειπα στο παιδι πιο πανω alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:13 Ο alexgiann: #51 03-06-22 18:13 Γεια σας. Σήμερα έγραψα πανελλήνιες γλώσσα, και αφού είχα τελειώσει θυμήθηκα ότι είχα βάλει στο θέμα γ ένα αστεράκι (*) και είχα σκοπό να συμπληρώσω κάτι από κάτω, αλλά το ξέχασα και έχει μείνει το αστεράκι μόνο του. Κινδυνεύω να μηδενιστώ ή αγχώνομαι τζάμπα? Πρέπει να κάνω κάτι? Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:43 Ο Panagiotis849: #52 03-06-22 18:43 Νομίζω αγχώνεσαι τσάμπα. Το πολύ πολύ μπορεί ο διορθωτής να μη βρει αυτό που ήθελες να γράψεις και δε το έγραψες και να το αγνοήσει. Καλή επιτυχία στα υπόλοιπα. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:45 Η nimbus έγραψε: #53 03-06-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Παιδιά να ρωτήσω. Στο θέμα Δ πήρα ως αφορμή το ότι οι άνθρωποι την σύγχρονη εποχή έχουν απομακρυνθεί από την ιστορία για την θεωρούν από τα σχολικά τους χρόνια ως ένα ανιαρο μάθημα αποστήθισης, είναι σωστό νομίζω, και σ'αυτο με τη βιωματική μάθηση έβαλα για συνεισφορά και των πολιτιστικών συλλόγων που κάνουν διάφορες εκδηλώσεις Click για ανάπτυξη... Μπορούσες να αναφέρεις οτιδήποτε από την οικόγενεια, την εκπαίδευση έως και τους πολιτιστικούς συλλόγους, αρκεί να είχες καλή επιχειρηματολογία. Εγώ έβαλα την επίσκεψη ιστορικών μνημείων, μουσείων και την παρακολούθηση σχετικών παραστάσεων όπως αρχαίες ελληνικές τραγωδίες και κωμωδίες. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:59 Ο eukleidhs1821: #54 03-06-22 18:59 οχι ρε μην αγνωνεσαι για τετοια πραγματα.εβαλες ενα αστερακι.ε και τι εγινε δηλαδη?δεν εβρισες ουτε εγραψες με μολυβι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:43 Ο GeorgePap2003: #55 03-06-22 20:43 Σε ότι αφορά τα σημερινά θέματα θέλω να πω πως κατά τη γνώμη μου ήταν βατά με κάποιες δυσκολίες! Το θέμα ήταν αρκετά ωραίο και ιδιαίτερα επίκαιρο καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.Το κείμενο Α ήταν πολύ όμορφο και ταίριαζε απόλυτα με τον σύγχρονο τρόπο γραφής αλλά και μιλούσε για ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά συχνό τη σύγχρονη εποχή! Σε ότι αφορά τη Δημουλά δεν θεωρώ ότι το κείμενο ήταν τόσο δύσκολο απλά ήθελε αρκετή προσοχή και ψυχραμία από τον υποψήφιο! Το Δ θέμα ήταν αναμενόμενο! alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο alexgiann: #56 03-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από akikos: (να αναφέρετε βιωματικούς τρόπους που μπορούν να καλλιεργήσουν το ενδιαφέρον σας για το ιστορικό παρελθόν.) Ταινίες, σειρές, ντοκυμαντερ, ιστοσελίδες, influencer, gaming (αλληλεπιδραστικά παιχνίδια) Click για ανάπτυξη... Εγώ έβαλα ντοκυμαντέρ και μου λένε στο φροντηστηριο ότι είναι εκτός θέματος ("είναι παθητικό όχι βιωματικό") Markiz Νεοφερμένο μέλος Ο Markiz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 21:20 Ο Markiz έγραψε: #57 03-06-22 21:20 Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:21 Ο Jim_2004 έγραψε: #58 03-06-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Β2α δεν ήθελε να γράψεις πολλά nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:51 Η nimbus έγραψε: #59 03-06-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί σε αυτό. Τα ερώτημα ήθελαν απαντήσεις με ανάπτυξη. Εγώ προσωπικά άλλαξα παράγραφο και πρόσθεσα περισσότερα στοιχεία από όσα ήθελε, με αναφορά στο κείμενο. Είναι αδύνατο να πάρεις 15 μονάδες με 3 σειρές απάντηση. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:56 Ο Cade έγραψε: #60 03-06-22 22:56 Συμφωνώ παιδια και γω πιστεύω πως τα Β ήθελαν δουλειά. Το Γ ήταν αρκετά εύκολο οπότε ο περισσότερος χρόνος πήγαινε εκεί και στο Δ Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Giorgkalo Corfu kitty orestis3 Scandal petrosln spring day Τρελας123 francies_nolan ΨΑΡΑΚΙ1993 Kitana Κ... Frantzeska18 Αντικειμενικός Joji bruh_234 Phys39 arko eukleidhs1821 buffon85 alpha.kappa theodoraooo Anna_kitty Nikoleta_Giann Nick0007 Appolon panagiotis23 TehWinnerGR giannhs2001 Marifei Mammy Nun neurogirl xakounaamatata PanosBat Johanna Mark Nikoletaant Panagiotis849 barkos Anta2004 Unboxholics Markiz angies Annou1 korlef Pen_addict F1L1PAS GoddamnRight Dimitris9 Don25 Giii nimbus Pharmacist01 Kokro oups nucomer ggl george777 hirasawayui Sourotiri alexgiann Than003 VasoGrimes kiyoshi GeorgePap2003 augustine Γιώργος1 margik jims Ksenia. Ksenia77 jimis2001 T C KingOfPop Georgekk Nickt23 ΘανάσοςG4 Dreamer_SW !georgitsa! Viedo Apocalypse fockos Πύρος athinoula Dr. Gl. Luminous Αναστασία197 chris2799 rempelos42 Kostakis45 Ελεγκολόγος Maynard sophiaa jim2015 Stelios725 Alexecon1991 Ευτυχια Αδαμοπουλου KingPoul Scholar Johnny15 vasilis123321 roud Specon katerinavld tsiobieman Kostis-Palamas charmander fairyelly Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Ναι φυσικα η περιγραφη ειναι κειμενικος δεικτης
F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:51 Ο F1L1PAS έγραψε: #46 03-06-22 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:52 Η Unboxholics: #47 03-06-22 16:52 Αρχική Δημοσίευση από F1L1PAS: το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Click για ανάπτυξη... Πανω κατω τα ιδια βαλαμε ολοι(οχι οτι ειχαμε και απειρους συνδυασμους) εγω εβαλα μικροπεριοδο, περιγραφη και ευθυ λογο Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:57 Ο Jim_2004 έγραψε: #48 03-06-22 16:57 Αρχική Δημοσίευση από F1L1PAS: το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Click για ανάπτυξη... Εγώ το έβαλα επειδή και καλά δείχνει την ομορφιά του ταγαριου που κρατιέται σε καλή κατάσταση παρόλα τα χρόνια που έχουν περάσει Anta2004 Νεοφερμένο μέλος Η Anta2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:57 Η Anta2004 έγραψε: #49 03-06-22 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Το χρησιμοποιε Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να το βάλω αλλά δεν το επέλεξα γιατί χρησιμοποίησα άλλους κειμενικούς δείκτες που προσωπικά μπορούσα να τους αναλύσω καλύτερα. Από ότι θυμάμαι το είχαν χρησιμοποιήσει και άλλα παιδιά από το σχολείο μου. Οπότε πιστεύω πως θα είναι σωστό με την κατάλληλη ανάλυση. Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 17:05 Ο Jim_2004 έγραψε: #50 03-06-22 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Anta2004: Το χρησιμοποιε Το σκέφτηκα και εγώ να το βάλω αλλά δεν το επέλεξα γιατί χρησιμοποίησα άλλους κειμενικούς δείκτες που προσωπικά μπορούσα να τους αναλύσω καλύτερα. Από ότι θυμάμαι το είχαν χρησιμοποιήσει και άλλα παιδιά από το σχολείο μου. Οπότε πιστεύω πως θα είναι σωστό με την κατάλληλη ανάλυση. Click για ανάπτυξη... η αναλυση δεν ηταν μεγαλη, ουσιαστικα εγραψα περιπου αυτο που ειπα στο παιδι πιο πανω alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:13 Ο alexgiann: #51 03-06-22 18:13 Γεια σας. Σήμερα έγραψα πανελλήνιες γλώσσα, και αφού είχα τελειώσει θυμήθηκα ότι είχα βάλει στο θέμα γ ένα αστεράκι (*) και είχα σκοπό να συμπληρώσω κάτι από κάτω, αλλά το ξέχασα και έχει μείνει το αστεράκι μόνο του. Κινδυνεύω να μηδενιστώ ή αγχώνομαι τζάμπα? Πρέπει να κάνω κάτι? Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:43 Ο Panagiotis849: #52 03-06-22 18:43 Νομίζω αγχώνεσαι τσάμπα. Το πολύ πολύ μπορεί ο διορθωτής να μη βρει αυτό που ήθελες να γράψεις και δε το έγραψες και να το αγνοήσει. Καλή επιτυχία στα υπόλοιπα. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:45 Η nimbus έγραψε: #53 03-06-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Παιδιά να ρωτήσω. Στο θέμα Δ πήρα ως αφορμή το ότι οι άνθρωποι την σύγχρονη εποχή έχουν απομακρυνθεί από την ιστορία για την θεωρούν από τα σχολικά τους χρόνια ως ένα ανιαρο μάθημα αποστήθισης, είναι σωστό νομίζω, και σ'αυτο με τη βιωματική μάθηση έβαλα για συνεισφορά και των πολιτιστικών συλλόγων που κάνουν διάφορες εκδηλώσεις Click για ανάπτυξη... Μπορούσες να αναφέρεις οτιδήποτε από την οικόγενεια, την εκπαίδευση έως και τους πολιτιστικούς συλλόγους, αρκεί να είχες καλή επιχειρηματολογία. Εγώ έβαλα την επίσκεψη ιστορικών μνημείων, μουσείων και την παρακολούθηση σχετικών παραστάσεων όπως αρχαίες ελληνικές τραγωδίες και κωμωδίες. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:59 Ο eukleidhs1821: #54 03-06-22 18:59 οχι ρε μην αγνωνεσαι για τετοια πραγματα.εβαλες ενα αστερακι.ε και τι εγινε δηλαδη?δεν εβρισες ουτε εγραψες με μολυβι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:43 Ο GeorgePap2003: #55 03-06-22 20:43 Σε ότι αφορά τα σημερινά θέματα θέλω να πω πως κατά τη γνώμη μου ήταν βατά με κάποιες δυσκολίες! Το θέμα ήταν αρκετά ωραίο και ιδιαίτερα επίκαιρο καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.Το κείμενο Α ήταν πολύ όμορφο και ταίριαζε απόλυτα με τον σύγχρονο τρόπο γραφής αλλά και μιλούσε για ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά συχνό τη σύγχρονη εποχή! Σε ότι αφορά τη Δημουλά δεν θεωρώ ότι το κείμενο ήταν τόσο δύσκολο απλά ήθελε αρκετή προσοχή και ψυχραμία από τον υποψήφιο! Το Δ θέμα ήταν αναμενόμενο! alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο alexgiann: #56 03-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από akikos: (να αναφέρετε βιωματικούς τρόπους που μπορούν να καλλιεργήσουν το ενδιαφέρον σας για το ιστορικό παρελθόν.) Ταινίες, σειρές, ντοκυμαντερ, ιστοσελίδες, influencer, gaming (αλληλεπιδραστικά παιχνίδια) Click για ανάπτυξη... Εγώ έβαλα ντοκυμαντέρ και μου λένε στο φροντηστηριο ότι είναι εκτός θέματος ("είναι παθητικό όχι βιωματικό") Markiz Νεοφερμένο μέλος Ο Markiz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 21:20 Ο Markiz έγραψε: #57 03-06-22 21:20 Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:21 Ο Jim_2004 έγραψε: #58 03-06-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Β2α δεν ήθελε να γράψεις πολλά nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:51 Η nimbus έγραψε: #59 03-06-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί σε αυτό. Τα ερώτημα ήθελαν απαντήσεις με ανάπτυξη. Εγώ προσωπικά άλλαξα παράγραφο και πρόσθεσα περισσότερα στοιχεία από όσα ήθελε, με αναφορά στο κείμενο. Είναι αδύνατο να πάρεις 15 μονάδες με 3 σειρές απάντηση. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:56 Ο Cade έγραψε: #60 03-06-22 22:56 Συμφωνώ παιδια και γω πιστεύω πως τα Β ήθελαν δουλειά. Το Γ ήταν αρκετά εύκολο οπότε ο περισσότερος χρόνος πήγαινε εκεί και στο Δ Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Giorgkalo Corfu kitty orestis3 Scandal petrosln spring day Τρελας123 francies_nolan ΨΑΡΑΚΙ1993 Kitana Κ... Frantzeska18 Αντικειμενικός Joji bruh_234 Phys39 arko eukleidhs1821 buffon85 alpha.kappa theodoraooo Anna_kitty Nikoleta_Giann Nick0007 Appolon panagiotis23 TehWinnerGR giannhs2001 Marifei Mammy Nun neurogirl xakounaamatata PanosBat Johanna Mark Nikoletaant Panagiotis849 barkos Anta2004 Unboxholics Markiz angies Annou1 korlef Pen_addict F1L1PAS GoddamnRight Dimitris9 Don25 Giii nimbus Pharmacist01 Kokro oups nucomer ggl george777 hirasawayui Sourotiri alexgiann Than003 VasoGrimes kiyoshi GeorgePap2003 augustine Γιώργος1 margik jims Ksenia. Ksenia77 jimis2001 T C KingOfPop Georgekk Nickt23 ΘανάσοςG4 Dreamer_SW !georgitsa! Viedo Apocalypse fockos Πύρος athinoula Dr. Gl. Luminous Αναστασία197 chris2799 rempelos42 Kostakis45 Ελεγκολόγος Maynard sophiaa jim2015 Stelios725 Alexecon1991 Ευτυχια Αδαμοπουλου KingPoul Scholar Johnny15 vasilis123321 roud Specon katerinavld tsiobieman Kostis-Palamas charmander fairyelly Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι)
Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:52 Η Unboxholics: #47 03-06-22 16:52 Αρχική Δημοσίευση από F1L1PAS: το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Click για ανάπτυξη... Πανω κατω τα ιδια βαλαμε ολοι(οχι οτι ειχαμε και απειρους συνδυασμους) εγω εβαλα μικροπεριοδο, περιγραφη και ευθυ λογο Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:57 Ο Jim_2004 έγραψε: #48 03-06-22 16:57 Αρχική Δημοσίευση από F1L1PAS: το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Click για ανάπτυξη... Εγώ το έβαλα επειδή και καλά δείχνει την ομορφιά του ταγαριου που κρατιέται σε καλή κατάσταση παρόλα τα χρόνια που έχουν περάσει Anta2004 Νεοφερμένο μέλος Η Anta2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:57 Η Anta2004 έγραψε: #49 03-06-22 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Το χρησιμοποιε Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να το βάλω αλλά δεν το επέλεξα γιατί χρησιμοποίησα άλλους κειμενικούς δείκτες που προσωπικά μπορούσα να τους αναλύσω καλύτερα. Από ότι θυμάμαι το είχαν χρησιμοποιήσει και άλλα παιδιά από το σχολείο μου. Οπότε πιστεύω πως θα είναι σωστό με την κατάλληλη ανάλυση. Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 17:05 Ο Jim_2004 έγραψε: #50 03-06-22 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Anta2004: Το χρησιμοποιε Το σκέφτηκα και εγώ να το βάλω αλλά δεν το επέλεξα γιατί χρησιμοποίησα άλλους κειμενικούς δείκτες που προσωπικά μπορούσα να τους αναλύσω καλύτερα. Από ότι θυμάμαι το είχαν χρησιμοποιήσει και άλλα παιδιά από το σχολείο μου. Οπότε πιστεύω πως θα είναι σωστό με την κατάλληλη ανάλυση. Click για ανάπτυξη... η αναλυση δεν ηταν μεγαλη, ουσιαστικα εγραψα περιπου αυτο που ειπα στο παιδι πιο πανω alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:13 Ο alexgiann: #51 03-06-22 18:13 Γεια σας. Σήμερα έγραψα πανελλήνιες γλώσσα, και αφού είχα τελειώσει θυμήθηκα ότι είχα βάλει στο θέμα γ ένα αστεράκι (*) και είχα σκοπό να συμπληρώσω κάτι από κάτω, αλλά το ξέχασα και έχει μείνει το αστεράκι μόνο του. Κινδυνεύω να μηδενιστώ ή αγχώνομαι τζάμπα? Πρέπει να κάνω κάτι? Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:43 Ο Panagiotis849: #52 03-06-22 18:43 Νομίζω αγχώνεσαι τσάμπα. Το πολύ πολύ μπορεί ο διορθωτής να μη βρει αυτό που ήθελες να γράψεις και δε το έγραψες και να το αγνοήσει. Καλή επιτυχία στα υπόλοιπα. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:45 Η nimbus έγραψε: #53 03-06-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Παιδιά να ρωτήσω. Στο θέμα Δ πήρα ως αφορμή το ότι οι άνθρωποι την σύγχρονη εποχή έχουν απομακρυνθεί από την ιστορία για την θεωρούν από τα σχολικά τους χρόνια ως ένα ανιαρο μάθημα αποστήθισης, είναι σωστό νομίζω, και σ'αυτο με τη βιωματική μάθηση έβαλα για συνεισφορά και των πολιτιστικών συλλόγων που κάνουν διάφορες εκδηλώσεις Click για ανάπτυξη... Μπορούσες να αναφέρεις οτιδήποτε από την οικόγενεια, την εκπαίδευση έως και τους πολιτιστικούς συλλόγους, αρκεί να είχες καλή επιχειρηματολογία. Εγώ έβαλα την επίσκεψη ιστορικών μνημείων, μουσείων και την παρακολούθηση σχετικών παραστάσεων όπως αρχαίες ελληνικές τραγωδίες και κωμωδίες. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:59 Ο eukleidhs1821: #54 03-06-22 18:59 οχι ρε μην αγνωνεσαι για τετοια πραγματα.εβαλες ενα αστερακι.ε και τι εγινε δηλαδη?δεν εβρισες ουτε εγραψες με μολυβι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:43 Ο GeorgePap2003: #55 03-06-22 20:43 Σε ότι αφορά τα σημερινά θέματα θέλω να πω πως κατά τη γνώμη μου ήταν βατά με κάποιες δυσκολίες! Το θέμα ήταν αρκετά ωραίο και ιδιαίτερα επίκαιρο καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.Το κείμενο Α ήταν πολύ όμορφο και ταίριαζε απόλυτα με τον σύγχρονο τρόπο γραφής αλλά και μιλούσε για ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά συχνό τη σύγχρονη εποχή! Σε ότι αφορά τη Δημουλά δεν θεωρώ ότι το κείμενο ήταν τόσο δύσκολο απλά ήθελε αρκετή προσοχή και ψυχραμία από τον υποψήφιο! Το Δ θέμα ήταν αναμενόμενο! alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο alexgiann: #56 03-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από akikos: (να αναφέρετε βιωματικούς τρόπους που μπορούν να καλλιεργήσουν το ενδιαφέρον σας για το ιστορικό παρελθόν.) Ταινίες, σειρές, ντοκυμαντερ, ιστοσελίδες, influencer, gaming (αλληλεπιδραστικά παιχνίδια) Click για ανάπτυξη... Εγώ έβαλα ντοκυμαντέρ και μου λένε στο φροντηστηριο ότι είναι εκτός θέματος ("είναι παθητικό όχι βιωματικό") Markiz Νεοφερμένο μέλος Ο Markiz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 21:20 Ο Markiz έγραψε: #57 03-06-22 21:20 Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:21 Ο Jim_2004 έγραψε: #58 03-06-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Β2α δεν ήθελε να γράψεις πολλά nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:51 Η nimbus έγραψε: #59 03-06-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί σε αυτό. Τα ερώτημα ήθελαν απαντήσεις με ανάπτυξη. Εγώ προσωπικά άλλαξα παράγραφο και πρόσθεσα περισσότερα στοιχεία από όσα ήθελε, με αναφορά στο κείμενο. Είναι αδύνατο να πάρεις 15 μονάδες με 3 σειρές απάντηση. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:56 Ο Cade έγραψε: #60 03-06-22 22:56 Συμφωνώ παιδια και γω πιστεύω πως τα Β ήθελαν δουλειά. Το Γ ήταν αρκετά εύκολο οπότε ο περισσότερος χρόνος πήγαινε εκεί και στο Δ Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Giorgkalo Corfu kitty orestis3 Scandal petrosln spring day Τρελας123 francies_nolan ΨΑΡΑΚΙ1993 Kitana Κ... Frantzeska18 Αντικειμενικός Joji bruh_234 Phys39 arko eukleidhs1821 buffon85 alpha.kappa theodoraooo Anna_kitty Nikoleta_Giann Nick0007 Appolon panagiotis23 TehWinnerGR giannhs2001 Marifei Mammy Nun neurogirl xakounaamatata PanosBat Johanna Mark Nikoletaant Panagiotis849 barkos Anta2004 Unboxholics Markiz angies Annou1 korlef Pen_addict F1L1PAS GoddamnRight Dimitris9 Don25 Giii nimbus Pharmacist01 Kokro oups nucomer ggl george777 hirasawayui Sourotiri alexgiann Than003 VasoGrimes kiyoshi GeorgePap2003 augustine Γιώργος1 margik jims Ksenia. Ksenia77 jimis2001 T C KingOfPop Georgekk Nickt23 ΘανάσοςG4 Dreamer_SW !georgitsa! Viedo Apocalypse fockos Πύρος athinoula Dr. Gl. Luminous Αναστασία197 chris2799 rempelos42 Kostakis45 Ελεγκολόγος Maynard sophiaa jim2015 Stelios725 Alexecon1991 Ευτυχια Αδαμοπουλου KingPoul Scholar Johnny15 vasilis123321 roud Specon katerinavld tsiobieman Kostis-Palamas charmander fairyelly Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από F1L1PAS: το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Click για ανάπτυξη... Πανω κατω τα ιδια βαλαμε ολοι(οχι οτι ειχαμε και απειρους συνδυασμους) εγω εβαλα μικροπεριοδο, περιγραφη και ευθυ λογο
Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:57 Ο Jim_2004 έγραψε: #48 03-06-22 16:57 Αρχική Δημοσίευση από F1L1PAS: το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Click για ανάπτυξη... Εγώ το έβαλα επειδή και καλά δείχνει την ομορφιά του ταγαριου που κρατιέται σε καλή κατάσταση παρόλα τα χρόνια που έχουν περάσει Anta2004 Νεοφερμένο μέλος Η Anta2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:57 Η Anta2004 έγραψε: #49 03-06-22 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Το χρησιμοποιε Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να το βάλω αλλά δεν το επέλεξα γιατί χρησιμοποίησα άλλους κειμενικούς δείκτες που προσωπικά μπορούσα να τους αναλύσω καλύτερα. Από ότι θυμάμαι το είχαν χρησιμοποιήσει και άλλα παιδιά από το σχολείο μου. Οπότε πιστεύω πως θα είναι σωστό με την κατάλληλη ανάλυση. Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 17:05 Ο Jim_2004 έγραψε: #50 03-06-22 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Anta2004: Το χρησιμοποιε Το σκέφτηκα και εγώ να το βάλω αλλά δεν το επέλεξα γιατί χρησιμοποίησα άλλους κειμενικούς δείκτες που προσωπικά μπορούσα να τους αναλύσω καλύτερα. Από ότι θυμάμαι το είχαν χρησιμοποιήσει και άλλα παιδιά από το σχολείο μου. Οπότε πιστεύω πως θα είναι σωστό με την κατάλληλη ανάλυση. Click για ανάπτυξη... η αναλυση δεν ηταν μεγαλη, ουσιαστικα εγραψα περιπου αυτο που ειπα στο παιδι πιο πανω alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:13 Ο alexgiann: #51 03-06-22 18:13 Γεια σας. Σήμερα έγραψα πανελλήνιες γλώσσα, και αφού είχα τελειώσει θυμήθηκα ότι είχα βάλει στο θέμα γ ένα αστεράκι (*) και είχα σκοπό να συμπληρώσω κάτι από κάτω, αλλά το ξέχασα και έχει μείνει το αστεράκι μόνο του. Κινδυνεύω να μηδενιστώ ή αγχώνομαι τζάμπα? Πρέπει να κάνω κάτι? Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:43 Ο Panagiotis849: #52 03-06-22 18:43 Νομίζω αγχώνεσαι τσάμπα. Το πολύ πολύ μπορεί ο διορθωτής να μη βρει αυτό που ήθελες να γράψεις και δε το έγραψες και να το αγνοήσει. Καλή επιτυχία στα υπόλοιπα. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:45 Η nimbus έγραψε: #53 03-06-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Παιδιά να ρωτήσω. Στο θέμα Δ πήρα ως αφορμή το ότι οι άνθρωποι την σύγχρονη εποχή έχουν απομακρυνθεί από την ιστορία για την θεωρούν από τα σχολικά τους χρόνια ως ένα ανιαρο μάθημα αποστήθισης, είναι σωστό νομίζω, και σ'αυτο με τη βιωματική μάθηση έβαλα για συνεισφορά και των πολιτιστικών συλλόγων που κάνουν διάφορες εκδηλώσεις Click για ανάπτυξη... Μπορούσες να αναφέρεις οτιδήποτε από την οικόγενεια, την εκπαίδευση έως και τους πολιτιστικούς συλλόγους, αρκεί να είχες καλή επιχειρηματολογία. Εγώ έβαλα την επίσκεψη ιστορικών μνημείων, μουσείων και την παρακολούθηση σχετικών παραστάσεων όπως αρχαίες ελληνικές τραγωδίες και κωμωδίες. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:59 Ο eukleidhs1821: #54 03-06-22 18:59 οχι ρε μην αγνωνεσαι για τετοια πραγματα.εβαλες ενα αστερακι.ε και τι εγινε δηλαδη?δεν εβρισες ουτε εγραψες με μολυβι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:43 Ο GeorgePap2003: #55 03-06-22 20:43 Σε ότι αφορά τα σημερινά θέματα θέλω να πω πως κατά τη γνώμη μου ήταν βατά με κάποιες δυσκολίες! Το θέμα ήταν αρκετά ωραίο και ιδιαίτερα επίκαιρο καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.Το κείμενο Α ήταν πολύ όμορφο και ταίριαζε απόλυτα με τον σύγχρονο τρόπο γραφής αλλά και μιλούσε για ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά συχνό τη σύγχρονη εποχή! Σε ότι αφορά τη Δημουλά δεν θεωρώ ότι το κείμενο ήταν τόσο δύσκολο απλά ήθελε αρκετή προσοχή και ψυχραμία από τον υποψήφιο! Το Δ θέμα ήταν αναμενόμενο! alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο alexgiann: #56 03-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από akikos: (να αναφέρετε βιωματικούς τρόπους που μπορούν να καλλιεργήσουν το ενδιαφέρον σας για το ιστορικό παρελθόν.) Ταινίες, σειρές, ντοκυμαντερ, ιστοσελίδες, influencer, gaming (αλληλεπιδραστικά παιχνίδια) Click για ανάπτυξη... Εγώ έβαλα ντοκυμαντέρ και μου λένε στο φροντηστηριο ότι είναι εκτός θέματος ("είναι παθητικό όχι βιωματικό") Markiz Νεοφερμένο μέλος Ο Markiz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 21:20 Ο Markiz έγραψε: #57 03-06-22 21:20 Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:21 Ο Jim_2004 έγραψε: #58 03-06-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Β2α δεν ήθελε να γράψεις πολλά nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:51 Η nimbus έγραψε: #59 03-06-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί σε αυτό. Τα ερώτημα ήθελαν απαντήσεις με ανάπτυξη. Εγώ προσωπικά άλλαξα παράγραφο και πρόσθεσα περισσότερα στοιχεία από όσα ήθελε, με αναφορά στο κείμενο. Είναι αδύνατο να πάρεις 15 μονάδες με 3 σειρές απάντηση. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:56 Ο Cade έγραψε: #60 03-06-22 22:56 Συμφωνώ παιδια και γω πιστεύω πως τα Β ήθελαν δουλειά. Το Γ ήταν αρκετά εύκολο οπότε ο περισσότερος χρόνος πήγαινε εκεί και στο Δ Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Giorgkalo Corfu kitty orestis3 Scandal petrosln spring day Τρελας123 francies_nolan ΨΑΡΑΚΙ1993 Kitana Κ... Frantzeska18 Αντικειμενικός Joji bruh_234 Phys39 arko eukleidhs1821 buffon85 alpha.kappa theodoraooo Anna_kitty Nikoleta_Giann Nick0007 Appolon panagiotis23 TehWinnerGR giannhs2001 Marifei Mammy Nun neurogirl xakounaamatata PanosBat Johanna Mark Nikoletaant Panagiotis849 barkos Anta2004 Unboxholics Markiz angies Annou1 korlef Pen_addict F1L1PAS GoddamnRight Dimitris9 Don25 Giii nimbus Pharmacist01 Kokro oups nucomer ggl george777 hirasawayui Sourotiri alexgiann Than003 VasoGrimes kiyoshi GeorgePap2003 augustine Γιώργος1 margik jims Ksenia. Ksenia77 jimis2001 T C KingOfPop Georgekk Nickt23 ΘανάσοςG4 Dreamer_SW !georgitsa! Viedo Apocalypse fockos Πύρος athinoula Dr. Gl. Luminous Αναστασία197 chris2799 rempelos42 Kostakis45 Ελεγκολόγος Maynard sophiaa jim2015 Stelios725 Alexecon1991 Ευτυχια Αδαμοπουλου KingPoul Scholar Johnny15 vasilis123321 roud Specon katerinavld tsiobieman Kostis-Palamas charmander fairyelly Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από F1L1PAS: το έβαλα και εγω, σε συνδυασμο με τον βραχυπεριοδο λογο και τις ελλειψεις του υποκειμενου (ταγαρι) Click για ανάπτυξη... Εγώ το έβαλα επειδή και καλά δείχνει την ομορφιά του ταγαριου που κρατιέται σε καλή κατάσταση παρόλα τα χρόνια που έχουν περάσει
Anta2004 Νεοφερμένο μέλος Η Anta2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 16:57 Η Anta2004 έγραψε: #49 03-06-22 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Το χρησιμοποιε Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να το βάλω αλλά δεν το επέλεξα γιατί χρησιμοποίησα άλλους κειμενικούς δείκτες που προσωπικά μπορούσα να τους αναλύσω καλύτερα. Από ότι θυμάμαι το είχαν χρησιμοποιήσει και άλλα παιδιά από το σχολείο μου. Οπότε πιστεύω πως θα είναι σωστό με την κατάλληλη ανάλυση. Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 17:05 Ο Jim_2004 έγραψε: #50 03-06-22 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Anta2004: Το χρησιμοποιε Το σκέφτηκα και εγώ να το βάλω αλλά δεν το επέλεξα γιατί χρησιμοποίησα άλλους κειμενικούς δείκτες που προσωπικά μπορούσα να τους αναλύσω καλύτερα. Από ότι θυμάμαι το είχαν χρησιμοποιήσει και άλλα παιδιά από το σχολείο μου. Οπότε πιστεύω πως θα είναι σωστό με την κατάλληλη ανάλυση. Click για ανάπτυξη... η αναλυση δεν ηταν μεγαλη, ουσιαστικα εγραψα περιπου αυτο που ειπα στο παιδι πιο πανω alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:13 Ο alexgiann: #51 03-06-22 18:13 Γεια σας. Σήμερα έγραψα πανελλήνιες γλώσσα, και αφού είχα τελειώσει θυμήθηκα ότι είχα βάλει στο θέμα γ ένα αστεράκι (*) και είχα σκοπό να συμπληρώσω κάτι από κάτω, αλλά το ξέχασα και έχει μείνει το αστεράκι μόνο του. Κινδυνεύω να μηδενιστώ ή αγχώνομαι τζάμπα? Πρέπει να κάνω κάτι? Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:43 Ο Panagiotis849: #52 03-06-22 18:43 Νομίζω αγχώνεσαι τσάμπα. Το πολύ πολύ μπορεί ο διορθωτής να μη βρει αυτό που ήθελες να γράψεις και δε το έγραψες και να το αγνοήσει. Καλή επιτυχία στα υπόλοιπα. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:45 Η nimbus έγραψε: #53 03-06-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Παιδιά να ρωτήσω. Στο θέμα Δ πήρα ως αφορμή το ότι οι άνθρωποι την σύγχρονη εποχή έχουν απομακρυνθεί από την ιστορία για την θεωρούν από τα σχολικά τους χρόνια ως ένα ανιαρο μάθημα αποστήθισης, είναι σωστό νομίζω, και σ'αυτο με τη βιωματική μάθηση έβαλα για συνεισφορά και των πολιτιστικών συλλόγων που κάνουν διάφορες εκδηλώσεις Click για ανάπτυξη... Μπορούσες να αναφέρεις οτιδήποτε από την οικόγενεια, την εκπαίδευση έως και τους πολιτιστικούς συλλόγους, αρκεί να είχες καλή επιχειρηματολογία. Εγώ έβαλα την επίσκεψη ιστορικών μνημείων, μουσείων και την παρακολούθηση σχετικών παραστάσεων όπως αρχαίες ελληνικές τραγωδίες και κωμωδίες. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:59 Ο eukleidhs1821: #54 03-06-22 18:59 οχι ρε μην αγνωνεσαι για τετοια πραγματα.εβαλες ενα αστερακι.ε και τι εγινε δηλαδη?δεν εβρισες ουτε εγραψες με μολυβι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:43 Ο GeorgePap2003: #55 03-06-22 20:43 Σε ότι αφορά τα σημερινά θέματα θέλω να πω πως κατά τη γνώμη μου ήταν βατά με κάποιες δυσκολίες! Το θέμα ήταν αρκετά ωραίο και ιδιαίτερα επίκαιρο καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.Το κείμενο Α ήταν πολύ όμορφο και ταίριαζε απόλυτα με τον σύγχρονο τρόπο γραφής αλλά και μιλούσε για ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά συχνό τη σύγχρονη εποχή! Σε ότι αφορά τη Δημουλά δεν θεωρώ ότι το κείμενο ήταν τόσο δύσκολο απλά ήθελε αρκετή προσοχή και ψυχραμία από τον υποψήφιο! Το Δ θέμα ήταν αναμενόμενο! alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο alexgiann: #56 03-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από akikos: (να αναφέρετε βιωματικούς τρόπους που μπορούν να καλλιεργήσουν το ενδιαφέρον σας για το ιστορικό παρελθόν.) Ταινίες, σειρές, ντοκυμαντερ, ιστοσελίδες, influencer, gaming (αλληλεπιδραστικά παιχνίδια) Click για ανάπτυξη... Εγώ έβαλα ντοκυμαντέρ και μου λένε στο φροντηστηριο ότι είναι εκτός θέματος ("είναι παθητικό όχι βιωματικό") Markiz Νεοφερμένο μέλος Ο Markiz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 21:20 Ο Markiz έγραψε: #57 03-06-22 21:20 Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:21 Ο Jim_2004 έγραψε: #58 03-06-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Β2α δεν ήθελε να γράψεις πολλά nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:51 Η nimbus έγραψε: #59 03-06-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί σε αυτό. Τα ερώτημα ήθελαν απαντήσεις με ανάπτυξη. Εγώ προσωπικά άλλαξα παράγραφο και πρόσθεσα περισσότερα στοιχεία από όσα ήθελε, με αναφορά στο κείμενο. Είναι αδύνατο να πάρεις 15 μονάδες με 3 σειρές απάντηση. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:56 Ο Cade έγραψε: #60 03-06-22 22:56 Συμφωνώ παιδια και γω πιστεύω πως τα Β ήθελαν δουλειά. Το Γ ήταν αρκετά εύκολο οπότε ο περισσότερος χρόνος πήγαινε εκεί και στο Δ Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Giorgkalo Corfu kitty orestis3 Scandal petrosln spring day Τρελας123 francies_nolan ΨΑΡΑΚΙ1993 Kitana Κ... Frantzeska18 Αντικειμενικός Joji bruh_234 Phys39 arko eukleidhs1821 buffon85 alpha.kappa theodoraooo Anna_kitty Nikoleta_Giann Nick0007 Appolon panagiotis23 TehWinnerGR giannhs2001 Marifei Mammy Nun neurogirl xakounaamatata PanosBat Johanna Mark Nikoletaant Panagiotis849 barkos Anta2004 Unboxholics Markiz angies Annou1 korlef Pen_addict F1L1PAS GoddamnRight Dimitris9 Don25 Giii nimbus Pharmacist01 Kokro oups nucomer ggl george777 hirasawayui Sourotiri alexgiann Than003 VasoGrimes kiyoshi GeorgePap2003 augustine Γιώργος1 margik jims Ksenia. Ksenia77 jimis2001 T C KingOfPop Georgekk Nickt23 ΘανάσοςG4 Dreamer_SW !georgitsa! Viedo Apocalypse fockos Πύρος athinoula Dr. Gl. Luminous Αναστασία197 chris2799 rempelos42 Kostakis45 Ελεγκολόγος Maynard sophiaa jim2015 Stelios725 Alexecon1991 Ευτυχια Αδαμοπουλου KingPoul Scholar Johnny15 vasilis123321 roud Specon katerinavld tsiobieman Kostis-Palamas charmander fairyelly Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Το χρησιμοποιε Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Αυτό με την απάθεια των νέων για την ιστορία το έγραψα σαν πρόλογο όχι σε κάποιο απ'τα ζητούμενα οπότε εντάξει μια χαρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022 Στο θέμα Γ ανέφερα και την περιγραφή σαν γλωσσική επιλογή. Μετράει? Εκεί που περιγράφει πώς ήταν το ταγαρι Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να το βάλω αλλά δεν το επέλεξα γιατί χρησιμοποίησα άλλους κειμενικούς δείκτες που προσωπικά μπορούσα να τους αναλύσω καλύτερα. Από ότι θυμάμαι το είχαν χρησιμοποιήσει και άλλα παιδιά από το σχολείο μου. Οπότε πιστεύω πως θα είναι σωστό με την κατάλληλη ανάλυση.
Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 17:05 Ο Jim_2004 έγραψε: #50 03-06-22 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Anta2004: Το χρησιμοποιε Το σκέφτηκα και εγώ να το βάλω αλλά δεν το επέλεξα γιατί χρησιμοποίησα άλλους κειμενικούς δείκτες που προσωπικά μπορούσα να τους αναλύσω καλύτερα. Από ότι θυμάμαι το είχαν χρησιμοποιήσει και άλλα παιδιά από το σχολείο μου. Οπότε πιστεύω πως θα είναι σωστό με την κατάλληλη ανάλυση. Click για ανάπτυξη... η αναλυση δεν ηταν μεγαλη, ουσιαστικα εγραψα περιπου αυτο που ειπα στο παιδι πιο πανω alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:13 Ο alexgiann: #51 03-06-22 18:13 Γεια σας. Σήμερα έγραψα πανελλήνιες γλώσσα, και αφού είχα τελειώσει θυμήθηκα ότι είχα βάλει στο θέμα γ ένα αστεράκι (*) και είχα σκοπό να συμπληρώσω κάτι από κάτω, αλλά το ξέχασα και έχει μείνει το αστεράκι μόνο του. Κινδυνεύω να μηδενιστώ ή αγχώνομαι τζάμπα? Πρέπει να κάνω κάτι? Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:43 Ο Panagiotis849: #52 03-06-22 18:43 Νομίζω αγχώνεσαι τσάμπα. Το πολύ πολύ μπορεί ο διορθωτής να μη βρει αυτό που ήθελες να γράψεις και δε το έγραψες και να το αγνοήσει. Καλή επιτυχία στα υπόλοιπα. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:45 Η nimbus έγραψε: #53 03-06-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Παιδιά να ρωτήσω. Στο θέμα Δ πήρα ως αφορμή το ότι οι άνθρωποι την σύγχρονη εποχή έχουν απομακρυνθεί από την ιστορία για την θεωρούν από τα σχολικά τους χρόνια ως ένα ανιαρο μάθημα αποστήθισης, είναι σωστό νομίζω, και σ'αυτο με τη βιωματική μάθηση έβαλα για συνεισφορά και των πολιτιστικών συλλόγων που κάνουν διάφορες εκδηλώσεις Click για ανάπτυξη... Μπορούσες να αναφέρεις οτιδήποτε από την οικόγενεια, την εκπαίδευση έως και τους πολιτιστικούς συλλόγους, αρκεί να είχες καλή επιχειρηματολογία. Εγώ έβαλα την επίσκεψη ιστορικών μνημείων, μουσείων και την παρακολούθηση σχετικών παραστάσεων όπως αρχαίες ελληνικές τραγωδίες και κωμωδίες. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:59 Ο eukleidhs1821: #54 03-06-22 18:59 οχι ρε μην αγνωνεσαι για τετοια πραγματα.εβαλες ενα αστερακι.ε και τι εγινε δηλαδη?δεν εβρισες ουτε εγραψες με μολυβι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:43 Ο GeorgePap2003: #55 03-06-22 20:43 Σε ότι αφορά τα σημερινά θέματα θέλω να πω πως κατά τη γνώμη μου ήταν βατά με κάποιες δυσκολίες! Το θέμα ήταν αρκετά ωραίο και ιδιαίτερα επίκαιρο καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.Το κείμενο Α ήταν πολύ όμορφο και ταίριαζε απόλυτα με τον σύγχρονο τρόπο γραφής αλλά και μιλούσε για ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά συχνό τη σύγχρονη εποχή! Σε ότι αφορά τη Δημουλά δεν θεωρώ ότι το κείμενο ήταν τόσο δύσκολο απλά ήθελε αρκετή προσοχή και ψυχραμία από τον υποψήφιο! Το Δ θέμα ήταν αναμενόμενο! alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο alexgiann: #56 03-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από akikos: (να αναφέρετε βιωματικούς τρόπους που μπορούν να καλλιεργήσουν το ενδιαφέρον σας για το ιστορικό παρελθόν.) Ταινίες, σειρές, ντοκυμαντερ, ιστοσελίδες, influencer, gaming (αλληλεπιδραστικά παιχνίδια) Click για ανάπτυξη... Εγώ έβαλα ντοκυμαντέρ και μου λένε στο φροντηστηριο ότι είναι εκτός θέματος ("είναι παθητικό όχι βιωματικό") Markiz Νεοφερμένο μέλος Ο Markiz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 21:20 Ο Markiz έγραψε: #57 03-06-22 21:20 Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:21 Ο Jim_2004 έγραψε: #58 03-06-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Β2α δεν ήθελε να γράψεις πολλά nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:51 Η nimbus έγραψε: #59 03-06-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί σε αυτό. Τα ερώτημα ήθελαν απαντήσεις με ανάπτυξη. Εγώ προσωπικά άλλαξα παράγραφο και πρόσθεσα περισσότερα στοιχεία από όσα ήθελε, με αναφορά στο κείμενο. Είναι αδύνατο να πάρεις 15 μονάδες με 3 σειρές απάντηση. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:56 Ο Cade έγραψε: #60 03-06-22 22:56 Συμφωνώ παιδια και γω πιστεύω πως τα Β ήθελαν δουλειά. Το Γ ήταν αρκετά εύκολο οπότε ο περισσότερος χρόνος πήγαινε εκεί και στο Δ Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Giorgkalo Corfu kitty orestis3 Scandal petrosln spring day Τρελας123 francies_nolan ΨΑΡΑΚΙ1993 Kitana Κ... Frantzeska18 Αντικειμενικός Joji bruh_234 Phys39 arko eukleidhs1821 buffon85 alpha.kappa theodoraooo Anna_kitty Nikoleta_Giann Nick0007 Appolon panagiotis23 TehWinnerGR giannhs2001 Marifei Mammy Nun neurogirl xakounaamatata PanosBat Johanna Mark Nikoletaant Panagiotis849 barkos Anta2004 Unboxholics Markiz angies Annou1 korlef Pen_addict F1L1PAS GoddamnRight Dimitris9 Don25 Giii nimbus Pharmacist01 Kokro oups nucomer ggl george777 hirasawayui Sourotiri alexgiann Than003 VasoGrimes kiyoshi GeorgePap2003 augustine Γιώργος1 margik jims Ksenia. Ksenia77 jimis2001 T C KingOfPop Georgekk Nickt23 ΘανάσοςG4 Dreamer_SW !georgitsa! Viedo Apocalypse fockos Πύρος athinoula Dr. Gl. Luminous Αναστασία197 chris2799 rempelos42 Kostakis45 Ελεγκολόγος Maynard sophiaa jim2015 Stelios725 Alexecon1991 Ευτυχια Αδαμοπουλου KingPoul Scholar Johnny15 vasilis123321 roud Specon katerinavld tsiobieman Kostis-Palamas charmander fairyelly Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anta2004: Το χρησιμοποιε Το σκέφτηκα και εγώ να το βάλω αλλά δεν το επέλεξα γιατί χρησιμοποίησα άλλους κειμενικούς δείκτες που προσωπικά μπορούσα να τους αναλύσω καλύτερα. Από ότι θυμάμαι το είχαν χρησιμοποιήσει και άλλα παιδιά από το σχολείο μου. Οπότε πιστεύω πως θα είναι σωστό με την κατάλληλη ανάλυση. Click για ανάπτυξη... η αναλυση δεν ηταν μεγαλη, ουσιαστικα εγραψα περιπου αυτο που ειπα στο παιδι πιο πανω
alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:13 Ο alexgiann: #51 03-06-22 18:13 Γεια σας. Σήμερα έγραψα πανελλήνιες γλώσσα, και αφού είχα τελειώσει θυμήθηκα ότι είχα βάλει στο θέμα γ ένα αστεράκι (*) και είχα σκοπό να συμπληρώσω κάτι από κάτω, αλλά το ξέχασα και έχει μείνει το αστεράκι μόνο του. Κινδυνεύω να μηδενιστώ ή αγχώνομαι τζάμπα? Πρέπει να κάνω κάτι? Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:43 Ο Panagiotis849: #52 03-06-22 18:43 Νομίζω αγχώνεσαι τσάμπα. Το πολύ πολύ μπορεί ο διορθωτής να μη βρει αυτό που ήθελες να γράψεις και δε το έγραψες και να το αγνοήσει. Καλή επιτυχία στα υπόλοιπα. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:45 Η nimbus έγραψε: #53 03-06-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Παιδιά να ρωτήσω. Στο θέμα Δ πήρα ως αφορμή το ότι οι άνθρωποι την σύγχρονη εποχή έχουν απομακρυνθεί από την ιστορία για την θεωρούν από τα σχολικά τους χρόνια ως ένα ανιαρο μάθημα αποστήθισης, είναι σωστό νομίζω, και σ'αυτο με τη βιωματική μάθηση έβαλα για συνεισφορά και των πολιτιστικών συλλόγων που κάνουν διάφορες εκδηλώσεις Click για ανάπτυξη... Μπορούσες να αναφέρεις οτιδήποτε από την οικόγενεια, την εκπαίδευση έως και τους πολιτιστικούς συλλόγους, αρκεί να είχες καλή επιχειρηματολογία. Εγώ έβαλα την επίσκεψη ιστορικών μνημείων, μουσείων και την παρακολούθηση σχετικών παραστάσεων όπως αρχαίες ελληνικές τραγωδίες και κωμωδίες. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:59 Ο eukleidhs1821: #54 03-06-22 18:59 οχι ρε μην αγνωνεσαι για τετοια πραγματα.εβαλες ενα αστερακι.ε και τι εγινε δηλαδη?δεν εβρισες ουτε εγραψες με μολυβι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:43 Ο GeorgePap2003: #55 03-06-22 20:43 Σε ότι αφορά τα σημερινά θέματα θέλω να πω πως κατά τη γνώμη μου ήταν βατά με κάποιες δυσκολίες! Το θέμα ήταν αρκετά ωραίο και ιδιαίτερα επίκαιρο καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.Το κείμενο Α ήταν πολύ όμορφο και ταίριαζε απόλυτα με τον σύγχρονο τρόπο γραφής αλλά και μιλούσε για ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά συχνό τη σύγχρονη εποχή! Σε ότι αφορά τη Δημουλά δεν θεωρώ ότι το κείμενο ήταν τόσο δύσκολο απλά ήθελε αρκετή προσοχή και ψυχραμία από τον υποψήφιο! Το Δ θέμα ήταν αναμενόμενο! alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο alexgiann: #56 03-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από akikos: (να αναφέρετε βιωματικούς τρόπους που μπορούν να καλλιεργήσουν το ενδιαφέρον σας για το ιστορικό παρελθόν.) Ταινίες, σειρές, ντοκυμαντερ, ιστοσελίδες, influencer, gaming (αλληλεπιδραστικά παιχνίδια) Click για ανάπτυξη... Εγώ έβαλα ντοκυμαντέρ και μου λένε στο φροντηστηριο ότι είναι εκτός θέματος ("είναι παθητικό όχι βιωματικό") Markiz Νεοφερμένο μέλος Ο Markiz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 21:20 Ο Markiz έγραψε: #57 03-06-22 21:20 Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:21 Ο Jim_2004 έγραψε: #58 03-06-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Β2α δεν ήθελε να γράψεις πολλά nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:51 Η nimbus έγραψε: #59 03-06-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί σε αυτό. Τα ερώτημα ήθελαν απαντήσεις με ανάπτυξη. Εγώ προσωπικά άλλαξα παράγραφο και πρόσθεσα περισσότερα στοιχεία από όσα ήθελε, με αναφορά στο κείμενο. Είναι αδύνατο να πάρεις 15 μονάδες με 3 σειρές απάντηση. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:56 Ο Cade έγραψε: #60 03-06-22 22:56 Συμφωνώ παιδια και γω πιστεύω πως τα Β ήθελαν δουλειά. Το Γ ήταν αρκετά εύκολο οπότε ο περισσότερος χρόνος πήγαινε εκεί και στο Δ Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Giorgkalo Corfu kitty orestis3 Scandal petrosln spring day Τρελας123 francies_nolan ΨΑΡΑΚΙ1993 Kitana Κ... Frantzeska18 Αντικειμενικός Joji bruh_234 Phys39 arko eukleidhs1821 buffon85 alpha.kappa theodoraooo Anna_kitty Nikoleta_Giann Nick0007 Appolon panagiotis23 TehWinnerGR giannhs2001 Marifei Mammy Nun neurogirl xakounaamatata PanosBat Johanna Mark Nikoletaant Panagiotis849 barkos Anta2004 Unboxholics Markiz angies Annou1 korlef Pen_addict F1L1PAS GoddamnRight Dimitris9 Don25 Giii nimbus Pharmacist01 Kokro oups nucomer ggl george777 hirasawayui Sourotiri alexgiann Than003 VasoGrimes kiyoshi GeorgePap2003 augustine Γιώργος1 margik jims Ksenia. Ksenia77 jimis2001 T C KingOfPop Georgekk Nickt23 ΘανάσοςG4 Dreamer_SW !georgitsa! Viedo Apocalypse fockos Πύρος athinoula Dr. Gl. Luminous Αναστασία197 chris2799 rempelos42 Kostakis45 Ελεγκολόγος Maynard sophiaa jim2015 Stelios725 Alexecon1991 Ευτυχια Αδαμοπουλου KingPoul Scholar Johnny15 vasilis123321 roud Specon katerinavld tsiobieman Kostis-Palamas charmander fairyelly Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας. Σήμερα έγραψα πανελλήνιες γλώσσα, και αφού είχα τελειώσει θυμήθηκα ότι είχα βάλει στο θέμα γ ένα αστεράκι (*) και είχα σκοπό να συμπληρώσω κάτι από κάτω, αλλά το ξέχασα και έχει μείνει το αστεράκι μόνο του. Κινδυνεύω να μηδενιστώ ή αγχώνομαι τζάμπα? Πρέπει να κάνω κάτι?
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:43 Ο Panagiotis849: #52 03-06-22 18:43 Νομίζω αγχώνεσαι τσάμπα. Το πολύ πολύ μπορεί ο διορθωτής να μη βρει αυτό που ήθελες να γράψεις και δε το έγραψες και να το αγνοήσει. Καλή επιτυχία στα υπόλοιπα. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:45 Η nimbus έγραψε: #53 03-06-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Παιδιά να ρωτήσω. Στο θέμα Δ πήρα ως αφορμή το ότι οι άνθρωποι την σύγχρονη εποχή έχουν απομακρυνθεί από την ιστορία για την θεωρούν από τα σχολικά τους χρόνια ως ένα ανιαρο μάθημα αποστήθισης, είναι σωστό νομίζω, και σ'αυτο με τη βιωματική μάθηση έβαλα για συνεισφορά και των πολιτιστικών συλλόγων που κάνουν διάφορες εκδηλώσεις Click για ανάπτυξη... Μπορούσες να αναφέρεις οτιδήποτε από την οικόγενεια, την εκπαίδευση έως και τους πολιτιστικούς συλλόγους, αρκεί να είχες καλή επιχειρηματολογία. Εγώ έβαλα την επίσκεψη ιστορικών μνημείων, μουσείων και την παρακολούθηση σχετικών παραστάσεων όπως αρχαίες ελληνικές τραγωδίες και κωμωδίες. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:59 Ο eukleidhs1821: #54 03-06-22 18:59 οχι ρε μην αγνωνεσαι για τετοια πραγματα.εβαλες ενα αστερακι.ε και τι εγινε δηλαδη?δεν εβρισες ουτε εγραψες με μολυβι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:43 Ο GeorgePap2003: #55 03-06-22 20:43 Σε ότι αφορά τα σημερινά θέματα θέλω να πω πως κατά τη γνώμη μου ήταν βατά με κάποιες δυσκολίες! Το θέμα ήταν αρκετά ωραίο και ιδιαίτερα επίκαιρο καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.Το κείμενο Α ήταν πολύ όμορφο και ταίριαζε απόλυτα με τον σύγχρονο τρόπο γραφής αλλά και μιλούσε για ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά συχνό τη σύγχρονη εποχή! Σε ότι αφορά τη Δημουλά δεν θεωρώ ότι το κείμενο ήταν τόσο δύσκολο απλά ήθελε αρκετή προσοχή και ψυχραμία από τον υποψήφιο! Το Δ θέμα ήταν αναμενόμενο! alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο alexgiann: #56 03-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από akikos: (να αναφέρετε βιωματικούς τρόπους που μπορούν να καλλιεργήσουν το ενδιαφέρον σας για το ιστορικό παρελθόν.) Ταινίες, σειρές, ντοκυμαντερ, ιστοσελίδες, influencer, gaming (αλληλεπιδραστικά παιχνίδια) Click για ανάπτυξη... Εγώ έβαλα ντοκυμαντέρ και μου λένε στο φροντηστηριο ότι είναι εκτός θέματος ("είναι παθητικό όχι βιωματικό") Markiz Νεοφερμένο μέλος Ο Markiz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 21:20 Ο Markiz έγραψε: #57 03-06-22 21:20 Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:21 Ο Jim_2004 έγραψε: #58 03-06-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Β2α δεν ήθελε να γράψεις πολλά nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:51 Η nimbus έγραψε: #59 03-06-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί σε αυτό. Τα ερώτημα ήθελαν απαντήσεις με ανάπτυξη. Εγώ προσωπικά άλλαξα παράγραφο και πρόσθεσα περισσότερα στοιχεία από όσα ήθελε, με αναφορά στο κείμενο. Είναι αδύνατο να πάρεις 15 μονάδες με 3 σειρές απάντηση. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:56 Ο Cade έγραψε: #60 03-06-22 22:56 Συμφωνώ παιδια και γω πιστεύω πως τα Β ήθελαν δουλειά. Το Γ ήταν αρκετά εύκολο οπότε ο περισσότερος χρόνος πήγαινε εκεί και στο Δ Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Giorgkalo Corfu kitty orestis3 Scandal petrosln spring day Τρελας123 francies_nolan ΨΑΡΑΚΙ1993 Kitana Κ... Frantzeska18 Αντικειμενικός Joji bruh_234 Phys39 arko eukleidhs1821 buffon85 alpha.kappa theodoraooo Anna_kitty Nikoleta_Giann Nick0007 Appolon panagiotis23 TehWinnerGR giannhs2001 Marifei Mammy Nun neurogirl xakounaamatata PanosBat Johanna Mark Nikoletaant Panagiotis849 barkos Anta2004 Unboxholics Markiz angies Annou1 korlef Pen_addict F1L1PAS GoddamnRight Dimitris9 Don25 Giii nimbus Pharmacist01 Kokro oups nucomer ggl george777 hirasawayui Sourotiri alexgiann Than003 VasoGrimes kiyoshi GeorgePap2003 augustine Γιώργος1 margik jims Ksenia. Ksenia77 jimis2001 T C KingOfPop Georgekk Nickt23 ΘανάσοςG4 Dreamer_SW !georgitsa! Viedo Apocalypse fockos Πύρος athinoula Dr. Gl. Luminous Αναστασία197 chris2799 rempelos42 Kostakis45 Ελεγκολόγος Maynard sophiaa jim2015 Stelios725 Alexecon1991 Ευτυχια Αδαμοπουλου KingPoul Scholar Johnny15 vasilis123321 roud Specon katerinavld tsiobieman Kostis-Palamas charmander fairyelly Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω αγχώνεσαι τσάμπα. Το πολύ πολύ μπορεί ο διορθωτής να μη βρει αυτό που ήθελες να γράψεις και δε το έγραψες και να το αγνοήσει. Καλή επιτυχία στα υπόλοιπα.
nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:45 Η nimbus έγραψε: #53 03-06-22 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Παιδιά να ρωτήσω. Στο θέμα Δ πήρα ως αφορμή το ότι οι άνθρωποι την σύγχρονη εποχή έχουν απομακρυνθεί από την ιστορία για την θεωρούν από τα σχολικά τους χρόνια ως ένα ανιαρο μάθημα αποστήθισης, είναι σωστό νομίζω, και σ'αυτο με τη βιωματική μάθηση έβαλα για συνεισφορά και των πολιτιστικών συλλόγων που κάνουν διάφορες εκδηλώσεις Click για ανάπτυξη... Μπορούσες να αναφέρεις οτιδήποτε από την οικόγενεια, την εκπαίδευση έως και τους πολιτιστικούς συλλόγους, αρκεί να είχες καλή επιχειρηματολογία. Εγώ έβαλα την επίσκεψη ιστορικών μνημείων, μουσείων και την παρακολούθηση σχετικών παραστάσεων όπως αρχαίες ελληνικές τραγωδίες και κωμωδίες. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:59 Ο eukleidhs1821: #54 03-06-22 18:59 οχι ρε μην αγνωνεσαι για τετοια πραγματα.εβαλες ενα αστερακι.ε και τι εγινε δηλαδη?δεν εβρισες ουτε εγραψες με μολυβι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:43 Ο GeorgePap2003: #55 03-06-22 20:43 Σε ότι αφορά τα σημερινά θέματα θέλω να πω πως κατά τη γνώμη μου ήταν βατά με κάποιες δυσκολίες! Το θέμα ήταν αρκετά ωραίο και ιδιαίτερα επίκαιρο καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.Το κείμενο Α ήταν πολύ όμορφο και ταίριαζε απόλυτα με τον σύγχρονο τρόπο γραφής αλλά και μιλούσε για ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά συχνό τη σύγχρονη εποχή! Σε ότι αφορά τη Δημουλά δεν θεωρώ ότι το κείμενο ήταν τόσο δύσκολο απλά ήθελε αρκετή προσοχή και ψυχραμία από τον υποψήφιο! Το Δ θέμα ήταν αναμενόμενο! alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο alexgiann: #56 03-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από akikos: (να αναφέρετε βιωματικούς τρόπους που μπορούν να καλλιεργήσουν το ενδιαφέρον σας για το ιστορικό παρελθόν.) Ταινίες, σειρές, ντοκυμαντερ, ιστοσελίδες, influencer, gaming (αλληλεπιδραστικά παιχνίδια) Click για ανάπτυξη... Εγώ έβαλα ντοκυμαντέρ και μου λένε στο φροντηστηριο ότι είναι εκτός θέματος ("είναι παθητικό όχι βιωματικό") Markiz Νεοφερμένο μέλος Ο Markiz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 21:20 Ο Markiz έγραψε: #57 03-06-22 21:20 Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:21 Ο Jim_2004 έγραψε: #58 03-06-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Β2α δεν ήθελε να γράψεις πολλά nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:51 Η nimbus έγραψε: #59 03-06-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί σε αυτό. Τα ερώτημα ήθελαν απαντήσεις με ανάπτυξη. Εγώ προσωπικά άλλαξα παράγραφο και πρόσθεσα περισσότερα στοιχεία από όσα ήθελε, με αναφορά στο κείμενο. Είναι αδύνατο να πάρεις 15 μονάδες με 3 σειρές απάντηση. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:56 Ο Cade έγραψε: #60 03-06-22 22:56 Συμφωνώ παιδια και γω πιστεύω πως τα Β ήθελαν δουλειά. Το Γ ήταν αρκετά εύκολο οπότε ο περισσότερος χρόνος πήγαινε εκεί και στο Δ Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Giorgkalo Corfu kitty orestis3 Scandal petrosln spring day Τρελας123 francies_nolan ΨΑΡΑΚΙ1993 Kitana Κ... Frantzeska18 Αντικειμενικός Joji bruh_234 Phys39 arko eukleidhs1821 buffon85 alpha.kappa theodoraooo Anna_kitty Nikoleta_Giann Nick0007 Appolon panagiotis23 TehWinnerGR giannhs2001 Marifei Mammy Nun neurogirl xakounaamatata PanosBat Johanna Mark Nikoletaant Panagiotis849 barkos Anta2004 Unboxholics Markiz angies Annou1 korlef Pen_addict F1L1PAS GoddamnRight Dimitris9 Don25 Giii nimbus Pharmacist01 Kokro oups nucomer ggl george777 hirasawayui Sourotiri alexgiann Than003 VasoGrimes kiyoshi GeorgePap2003 augustine Γιώργος1 margik jims Ksenia. Ksenia77 jimis2001 T C KingOfPop Georgekk Nickt23 ΘανάσοςG4 Dreamer_SW !georgitsa! Viedo Apocalypse fockos Πύρος athinoula Dr. Gl. Luminous Αναστασία197 chris2799 rempelos42 Kostakis45 Ελεγκολόγος Maynard sophiaa jim2015 Stelios725 Alexecon1991 Ευτυχια Αδαμοπουλου KingPoul Scholar Johnny15 vasilis123321 roud Specon katerinavld tsiobieman Kostis-Palamas charmander fairyelly Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Παιδιά να ρωτήσω. Στο θέμα Δ πήρα ως αφορμή το ότι οι άνθρωποι την σύγχρονη εποχή έχουν απομακρυνθεί από την ιστορία για την θεωρούν από τα σχολικά τους χρόνια ως ένα ανιαρο μάθημα αποστήθισης, είναι σωστό νομίζω, και σ'αυτο με τη βιωματική μάθηση έβαλα για συνεισφορά και των πολιτιστικών συλλόγων που κάνουν διάφορες εκδηλώσεις Click για ανάπτυξη... Μπορούσες να αναφέρεις οτιδήποτε από την οικόγενεια, την εκπαίδευση έως και τους πολιτιστικούς συλλόγους, αρκεί να είχες καλή επιχειρηματολογία. Εγώ έβαλα την επίσκεψη ιστορικών μνημείων, μουσείων και την παρακολούθηση σχετικών παραστάσεων όπως αρχαίες ελληνικές τραγωδίες και κωμωδίες.
eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 18:59 Ο eukleidhs1821: #54 03-06-22 18:59 οχι ρε μην αγνωνεσαι για τετοια πραγματα.εβαλες ενα αστερακι.ε και τι εγινε δηλαδη?δεν εβρισες ουτε εγραψες με μολυβι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:43 Ο GeorgePap2003: #55 03-06-22 20:43 Σε ότι αφορά τα σημερινά θέματα θέλω να πω πως κατά τη γνώμη μου ήταν βατά με κάποιες δυσκολίες! Το θέμα ήταν αρκετά ωραίο και ιδιαίτερα επίκαιρο καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.Το κείμενο Α ήταν πολύ όμορφο και ταίριαζε απόλυτα με τον σύγχρονο τρόπο γραφής αλλά και μιλούσε για ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά συχνό τη σύγχρονη εποχή! Σε ότι αφορά τη Δημουλά δεν θεωρώ ότι το κείμενο ήταν τόσο δύσκολο απλά ήθελε αρκετή προσοχή και ψυχραμία από τον υποψήφιο! Το Δ θέμα ήταν αναμενόμενο! alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο alexgiann: #56 03-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από akikos: (να αναφέρετε βιωματικούς τρόπους που μπορούν να καλλιεργήσουν το ενδιαφέρον σας για το ιστορικό παρελθόν.) Ταινίες, σειρές, ντοκυμαντερ, ιστοσελίδες, influencer, gaming (αλληλεπιδραστικά παιχνίδια) Click για ανάπτυξη... Εγώ έβαλα ντοκυμαντέρ και μου λένε στο φροντηστηριο ότι είναι εκτός θέματος ("είναι παθητικό όχι βιωματικό") Markiz Νεοφερμένο μέλος Ο Markiz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 21:20 Ο Markiz έγραψε: #57 03-06-22 21:20 Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:21 Ο Jim_2004 έγραψε: #58 03-06-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Β2α δεν ήθελε να γράψεις πολλά nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:51 Η nimbus έγραψε: #59 03-06-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί σε αυτό. Τα ερώτημα ήθελαν απαντήσεις με ανάπτυξη. Εγώ προσωπικά άλλαξα παράγραφο και πρόσθεσα περισσότερα στοιχεία από όσα ήθελε, με αναφορά στο κείμενο. Είναι αδύνατο να πάρεις 15 μονάδες με 3 σειρές απάντηση. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:56 Ο Cade έγραψε: #60 03-06-22 22:56 Συμφωνώ παιδια και γω πιστεύω πως τα Β ήθελαν δουλειά. Το Γ ήταν αρκετά εύκολο οπότε ο περισσότερος χρόνος πήγαινε εκεί και στο Δ Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Giorgkalo Corfu kitty orestis3 Scandal petrosln spring day Τρελας123 francies_nolan ΨΑΡΑΚΙ1993 Kitana Κ... Frantzeska18 Αντικειμενικός Joji bruh_234 Phys39 arko eukleidhs1821 buffon85 alpha.kappa theodoraooo Anna_kitty Nikoleta_Giann Nick0007 Appolon panagiotis23 TehWinnerGR giannhs2001 Marifei Mammy Nun neurogirl xakounaamatata PanosBat Johanna Mark Nikoletaant Panagiotis849 barkos Anta2004 Unboxholics Markiz angies Annou1 korlef Pen_addict F1L1PAS GoddamnRight Dimitris9 Don25 Giii nimbus Pharmacist01 Kokro oups nucomer ggl george777 hirasawayui Sourotiri alexgiann Than003 VasoGrimes kiyoshi GeorgePap2003 augustine Γιώργος1 margik jims Ksenia. Ksenia77 jimis2001 T C KingOfPop Georgekk Nickt23 ΘανάσοςG4 Dreamer_SW !georgitsa! Viedo Apocalypse fockos Πύρος athinoula Dr. Gl. Luminous Αναστασία197 chris2799 rempelos42 Kostakis45 Ελεγκολόγος Maynard sophiaa jim2015 Stelios725 Alexecon1991 Ευτυχια Αδαμοπουλου KingPoul Scholar Johnny15 vasilis123321 roud Specon katerinavld tsiobieman Kostis-Palamas charmander fairyelly Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οχι ρε μην αγνωνεσαι για τετοια πραγματα.εβαλες ενα αστερακι.ε και τι εγινε δηλαδη?δεν εβρισες ουτε εγραψες με μολυβι
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:43 Ο GeorgePap2003: #55 03-06-22 20:43 Σε ότι αφορά τα σημερινά θέματα θέλω να πω πως κατά τη γνώμη μου ήταν βατά με κάποιες δυσκολίες! Το θέμα ήταν αρκετά ωραίο και ιδιαίτερα επίκαιρο καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.Το κείμενο Α ήταν πολύ όμορφο και ταίριαζε απόλυτα με τον σύγχρονο τρόπο γραφής αλλά και μιλούσε για ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά συχνό τη σύγχρονη εποχή! Σε ότι αφορά τη Δημουλά δεν θεωρώ ότι το κείμενο ήταν τόσο δύσκολο απλά ήθελε αρκετή προσοχή και ψυχραμία από τον υποψήφιο! Το Δ θέμα ήταν αναμενόμενο! alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο alexgiann: #56 03-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από akikos: (να αναφέρετε βιωματικούς τρόπους που μπορούν να καλλιεργήσουν το ενδιαφέρον σας για το ιστορικό παρελθόν.) Ταινίες, σειρές, ντοκυμαντερ, ιστοσελίδες, influencer, gaming (αλληλεπιδραστικά παιχνίδια) Click για ανάπτυξη... Εγώ έβαλα ντοκυμαντέρ και μου λένε στο φροντηστηριο ότι είναι εκτός θέματος ("είναι παθητικό όχι βιωματικό") Markiz Νεοφερμένο μέλος Ο Markiz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 21:20 Ο Markiz έγραψε: #57 03-06-22 21:20 Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:21 Ο Jim_2004 έγραψε: #58 03-06-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Β2α δεν ήθελε να γράψεις πολλά nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:51 Η nimbus έγραψε: #59 03-06-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί σε αυτό. Τα ερώτημα ήθελαν απαντήσεις με ανάπτυξη. Εγώ προσωπικά άλλαξα παράγραφο και πρόσθεσα περισσότερα στοιχεία από όσα ήθελε, με αναφορά στο κείμενο. Είναι αδύνατο να πάρεις 15 μονάδες με 3 σειρές απάντηση. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:56 Ο Cade έγραψε: #60 03-06-22 22:56 Συμφωνώ παιδια και γω πιστεύω πως τα Β ήθελαν δουλειά. Το Γ ήταν αρκετά εύκολο οπότε ο περισσότερος χρόνος πήγαινε εκεί και στο Δ Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Giorgkalo Corfu kitty orestis3 Scandal petrosln spring day Τρελας123 francies_nolan ΨΑΡΑΚΙ1993 Kitana Κ... Frantzeska18 Αντικειμενικός Joji bruh_234 Phys39 arko eukleidhs1821 buffon85 alpha.kappa theodoraooo Anna_kitty Nikoleta_Giann Nick0007 Appolon panagiotis23 TehWinnerGR giannhs2001 Marifei Mammy Nun neurogirl xakounaamatata PanosBat Johanna Mark Nikoletaant Panagiotis849 barkos Anta2004 Unboxholics Markiz angies Annou1 korlef Pen_addict F1L1PAS GoddamnRight Dimitris9 Don25 Giii nimbus Pharmacist01 Kokro oups nucomer ggl george777 hirasawayui Sourotiri alexgiann Than003 VasoGrimes kiyoshi GeorgePap2003 augustine Γιώργος1 margik jims Ksenia. Ksenia77 jimis2001 T C KingOfPop Georgekk Nickt23 ΘανάσοςG4 Dreamer_SW !georgitsa! Viedo Apocalypse fockos Πύρος athinoula Dr. Gl. Luminous Αναστασία197 chris2799 rempelos42 Kostakis45 Ελεγκολόγος Maynard sophiaa jim2015 Stelios725 Alexecon1991 Ευτυχια Αδαμοπουλου KingPoul Scholar Johnny15 vasilis123321 roud Specon katerinavld tsiobieman Kostis-Palamas charmander fairyelly Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε ότι αφορά τα σημερινά θέματα θέλω να πω πως κατά τη γνώμη μου ήταν βατά με κάποιες δυσκολίες! Το θέμα ήταν αρκετά ωραίο και ιδιαίτερα επίκαιρο καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.Το κείμενο Α ήταν πολύ όμορφο και ταίριαζε απόλυτα με τον σύγχρονο τρόπο γραφής αλλά και μιλούσε για ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά συχνό τη σύγχρονη εποχή! Σε ότι αφορά τη Δημουλά δεν θεωρώ ότι το κείμενο ήταν τόσο δύσκολο απλά ήθελε αρκετή προσοχή και ψυχραμία από τον υποψήφιο! Το Δ θέμα ήταν αναμενόμενο!
alexgiann Νεοφερμένο μέλος Ο alexgiann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο alexgiann: #56 03-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από akikos: (να αναφέρετε βιωματικούς τρόπους που μπορούν να καλλιεργήσουν το ενδιαφέρον σας για το ιστορικό παρελθόν.) Ταινίες, σειρές, ντοκυμαντερ, ιστοσελίδες, influencer, gaming (αλληλεπιδραστικά παιχνίδια) Click για ανάπτυξη... Εγώ έβαλα ντοκυμαντέρ και μου λένε στο φροντηστηριο ότι είναι εκτός θέματος ("είναι παθητικό όχι βιωματικό") Markiz Νεοφερμένο μέλος Ο Markiz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 21:20 Ο Markiz έγραψε: #57 03-06-22 21:20 Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:21 Ο Jim_2004 έγραψε: #58 03-06-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Β2α δεν ήθελε να γράψεις πολλά nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:51 Η nimbus έγραψε: #59 03-06-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί σε αυτό. Τα ερώτημα ήθελαν απαντήσεις με ανάπτυξη. Εγώ προσωπικά άλλαξα παράγραφο και πρόσθεσα περισσότερα στοιχεία από όσα ήθελε, με αναφορά στο κείμενο. Είναι αδύνατο να πάρεις 15 μονάδες με 3 σειρές απάντηση. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:56 Ο Cade έγραψε: #60 03-06-22 22:56 Συμφωνώ παιδια και γω πιστεύω πως τα Β ήθελαν δουλειά. Το Γ ήταν αρκετά εύκολο οπότε ο περισσότερος χρόνος πήγαινε εκεί και στο Δ Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Giorgkalo Corfu kitty orestis3 Scandal petrosln spring day Τρελας123 francies_nolan ΨΑΡΑΚΙ1993 Kitana Κ... Frantzeska18 Αντικειμενικός Joji bruh_234 Phys39 arko eukleidhs1821 buffon85 alpha.kappa theodoraooo Anna_kitty Nikoleta_Giann Nick0007 Appolon panagiotis23 TehWinnerGR giannhs2001 Marifei Mammy Nun neurogirl xakounaamatata PanosBat Johanna Mark Nikoletaant Panagiotis849 barkos Anta2004 Unboxholics Markiz angies Annou1 korlef Pen_addict F1L1PAS GoddamnRight Dimitris9 Don25 Giii nimbus Pharmacist01 Kokro oups nucomer ggl george777 hirasawayui Sourotiri alexgiann Than003 VasoGrimes kiyoshi GeorgePap2003 augustine Γιώργος1 margik jims Ksenia. Ksenia77 jimis2001 T C KingOfPop Georgekk Nickt23 ΘανάσοςG4 Dreamer_SW !georgitsa! Viedo Apocalypse fockos Πύρος athinoula Dr. Gl. Luminous Αναστασία197 chris2799 rempelos42 Kostakis45 Ελεγκολόγος Maynard sophiaa jim2015 Stelios725 Alexecon1991 Ευτυχια Αδαμοπουλου KingPoul Scholar Johnny15 vasilis123321 roud Specon katerinavld tsiobieman Kostis-Palamas charmander fairyelly Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από akikos: (να αναφέρετε βιωματικούς τρόπους που μπορούν να καλλιεργήσουν το ενδιαφέρον σας για το ιστορικό παρελθόν.) Ταινίες, σειρές, ντοκυμαντερ, ιστοσελίδες, influencer, gaming (αλληλεπιδραστικά παιχνίδια) Click για ανάπτυξη... Εγώ έβαλα ντοκυμαντέρ και μου λένε στο φροντηστηριο ότι είναι εκτός θέματος ("είναι παθητικό όχι βιωματικό")
Markiz Νεοφερμένο μέλος Ο Markiz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 21:20 Ο Markiz έγραψε: #57 03-06-22 21:20 Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:21 Ο Jim_2004 έγραψε: #58 03-06-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Β2α δεν ήθελε να γράψεις πολλά nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:51 Η nimbus έγραψε: #59 03-06-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί σε αυτό. Τα ερώτημα ήθελαν απαντήσεις με ανάπτυξη. Εγώ προσωπικά άλλαξα παράγραφο και πρόσθεσα περισσότερα στοιχεία από όσα ήθελε, με αναφορά στο κείμενο. Είναι αδύνατο να πάρεις 15 μονάδες με 3 σειρές απάντηση. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:56 Ο Cade έγραψε: #60 03-06-22 22:56 Συμφωνώ παιδια και γω πιστεύω πως τα Β ήθελαν δουλειά. Το Γ ήταν αρκετά εύκολο οπότε ο περισσότερος χρόνος πήγαινε εκεί και στο Δ Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Giorgkalo Corfu kitty orestis3 Scandal petrosln spring day Τρελας123 francies_nolan ΨΑΡΑΚΙ1993 Kitana Κ... Frantzeska18 Αντικειμενικός Joji bruh_234 Phys39 arko eukleidhs1821 buffon85 alpha.kappa theodoraooo Anna_kitty Nikoleta_Giann Nick0007 Appolon panagiotis23 TehWinnerGR giannhs2001 Marifei Mammy Nun neurogirl xakounaamatata PanosBat Johanna Mark Nikoletaant Panagiotis849 barkos Anta2004 Unboxholics Markiz angies Annou1 korlef Pen_addict F1L1PAS GoddamnRight Dimitris9 Don25 Giii nimbus Pharmacist01 Kokro oups nucomer ggl george777 hirasawayui Sourotiri alexgiann Than003 VasoGrimes kiyoshi GeorgePap2003 augustine Γιώργος1 margik jims Ksenia. Ksenia77 jimis2001 T C KingOfPop Georgekk Nickt23 ΘανάσοςG4 Dreamer_SW !georgitsa! Viedo Apocalypse fockos Πύρος athinoula Dr. Gl. Luminous Αναστασία197 chris2799 rempelos42 Kostakis45 Ελεγκολόγος Maynard sophiaa jim2015 Stelios725 Alexecon1991 Ευτυχια Αδαμοπουλου KingPoul Scholar Johnny15 vasilis123321 roud Specon katerinavld tsiobieman Kostis-Palamas charmander fairyelly Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά .
Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:21 Ο Jim_2004 έγραψε: #58 03-06-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Β2α δεν ήθελε να γράψεις πολλά nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:51 Η nimbus έγραψε: #59 03-06-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί σε αυτό. Τα ερώτημα ήθελαν απαντήσεις με ανάπτυξη. Εγώ προσωπικά άλλαξα παράγραφο και πρόσθεσα περισσότερα στοιχεία από όσα ήθελε, με αναφορά στο κείμενο. Είναι αδύνατο να πάρεις 15 μονάδες με 3 σειρές απάντηση. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:56 Ο Cade έγραψε: #60 03-06-22 22:56 Συμφωνώ παιδια και γω πιστεύω πως τα Β ήθελαν δουλειά. Το Γ ήταν αρκετά εύκολο οπότε ο περισσότερος χρόνος πήγαινε εκεί και στο Δ Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Giorgkalo Corfu kitty orestis3 Scandal petrosln spring day Τρελας123 francies_nolan ΨΑΡΑΚΙ1993 Kitana Κ... Frantzeska18 Αντικειμενικός Joji bruh_234 Phys39 arko eukleidhs1821 buffon85 alpha.kappa theodoraooo Anna_kitty Nikoleta_Giann Nick0007 Appolon panagiotis23 TehWinnerGR giannhs2001 Marifei Mammy Nun neurogirl xakounaamatata PanosBat Johanna Mark Nikoletaant Panagiotis849 barkos Anta2004 Unboxholics Markiz angies Annou1 korlef Pen_addict F1L1PAS GoddamnRight Dimitris9 Don25 Giii nimbus Pharmacist01 Kokro oups nucomer ggl george777 hirasawayui Sourotiri alexgiann Than003 VasoGrimes kiyoshi GeorgePap2003 augustine Γιώργος1 margik jims Ksenia. Ksenia77 jimis2001 T C KingOfPop Georgekk Nickt23 ΘανάσοςG4 Dreamer_SW !georgitsa! Viedo Apocalypse fockos Πύρος athinoula Dr. Gl. Luminous Αναστασία197 chris2799 rempelos42 Kostakis45 Ελεγκολόγος Maynard sophiaa jim2015 Stelios725 Alexecon1991 Ευτυχια Αδαμοπουλου KingPoul Scholar Johnny15 vasilis123321 roud Specon katerinavld tsiobieman Kostis-Palamas charmander fairyelly Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Β2α δεν ήθελε να γράψεις πολλά
nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:51 Η nimbus έγραψε: #59 03-06-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί σε αυτό. Τα ερώτημα ήθελαν απαντήσεις με ανάπτυξη. Εγώ προσωπικά άλλαξα παράγραφο και πρόσθεσα περισσότερα στοιχεία από όσα ήθελε, με αναφορά στο κείμενο. Είναι αδύνατο να πάρεις 15 μονάδες με 3 σειρές απάντηση. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:56 Ο Cade έγραψε: #60 03-06-22 22:56 Συμφωνώ παιδια και γω πιστεύω πως τα Β ήθελαν δουλειά. Το Γ ήταν αρκετά εύκολο οπότε ο περισσότερος χρόνος πήγαινε εκεί και στο Δ Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Maragakiz: Ωραίο θέμα , αναμενόμενο και επίκαιρο . Τα προς εξέταση κείμενα ήταν εύστοχα και «σύγχρονα» . Τα ερωτήματα Β2 και Β3 ήθελαν μακροσκελή απάντηση και σίγουρα θα χαθούν μόρια από εκεί . Ως υποψήφιος πέρυσι θεωρώ ότι τα θέματα φέτος ήταν ελάχιστα πιο δύσκολα από τα περυσινά . Click για ανάπτυξη... Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί σε αυτό. Τα ερώτημα ήθελαν απαντήσεις με ανάπτυξη. Εγώ προσωπικά άλλαξα παράγραφο και πρόσθεσα περισσότερα στοιχεία από όσα ήθελε, με αναφορά στο κείμενο. Είναι αδύνατο να πάρεις 15 μονάδες με 3 σειρές απάντηση.
Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 22:56 Ο Cade έγραψε: #60 03-06-22 22:56 Συμφωνώ παιδια και γω πιστεύω πως τα Β ήθελαν δουλειά. Το Γ ήταν αρκετά εύκολο οπότε ο περισσότερος χρόνος πήγαινε εκεί και στο Δ
Συμφωνώ παιδια και γω πιστεύω πως τα Β ήθελαν δουλειά. Το Γ ήταν αρκετά εύκολο οπότε ο περισσότερος χρόνος πήγαινε εκεί και στο Δ