μπορει καποιος/α που να ξερει απο εγκυρες πηγες ή κ ιδιος φοιτητης τις συγκεκριμενης σχολης να μου πει τις δυσκολιες της σχολης?
Απ' ό,τι μου έχουν πει οι συνθήκες (μιλάω πάντα σε σχέση με τα υπόλοιπα έτη γιατί οι άλλοι άνθρωποι μέσα είναι πάντα το θέμα, και όχι τόσο η διαμονή η ίδια) δεν είναι όπως παλιά. Τους έχουν
λίγο πιο άνετα και χαλαρά, γιατί φεύγει κόσμος και κάπως πρέπει να τους κρατήσουν.
Ωστόσο, παραμένει στρατός, και ως στρατός προφανώς καταλαβαίνεις ότι θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες γιατί είναι μια ζωή που "παντρεύεσαι". Δηλαδή δεν είναι μόνο η σχολή, πρέπει να σκεφτείς και μακροπρόθεσμα. Θα μπορείς να το κάνεις αυτό στη ζωή σου όλη; Θα είσαι ικανοποιημένη με αυτή την καριέρα;
Επιπλέον, δε θα ζήσεις την ανεμελιά της φοιτητικής ζωής (πολύ σημαντικό αυτό) γιατί θα είσαι μέσα σχεδόν όλη την εβδομάδα. Έξω θα είσαι ΣΚ και νομίζω Τετάρτες απόγευμα.
Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις.
Πάντως μην πας μόνο για το σίγουρο της εξασφάλισης και του σταθερού μισθού, γιατί είτε κατά 99% θα φύγεις, είτε στο 1% που θα παραμείνεις θα είσαι δυστυχισμένη και θα κάνεις και τη ζωή των υπολοίπων εκεί μέσα πατίνι.