justanerd
Νεοφερμένο μέλος
Ο justanerd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα.

03-01-24

19:26
καλησπέρα , είμαι θεωρητική κατεύθυνση με στόχο την νομική σχολή , όμως ξέρετε αν σαν σχολή είναι ενδιαφέρουσα ; Εννοώ, έχει μόνο διάβασμα και εξεταστική ; Πχ στην ιατρική κάνεις εργαστήρια κάτι που είναι που ενδιαφέρον , στην νομική υπάρχει κάτι αντίστοιχο ; Παρακολουθείς δίκες ; Ενώ σαν αντικείμενο μου αρέσει όπως και το γεγονός ότι σου ανοίγει πολλούς δρόμους.
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

03-01-24

19:28
το γεγονός ότι σου ανοίγει πολλούς δρόμους.
Χιχιχι!
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

03-01-24

19:31
Δρόμοι ανοίγονται σωρό...κι όποιον γουστάρεις τον τραβάς κι όπου σε βγάλει.
Ισχύει, αλλά ο κάθε δρόμος έχει τις δικές του πρόσθετες προυποθέσεις. Εξετάσεις (ΕΣΔΙ, ΝΣΚ, συμβολαιογράφοι), επιπλέον σχολή (δημοσιογραφία), κλπ.
justanerd
Νεοφερμένο μέλος
Ο justanerd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα.

03-01-24

19:32
αυτό το γνωρίζω , μήπως ξέρεις να μου απαντήσεις στην απορίαΔρόμοι ανοίγονται σωρό...κι όποιον γουστάρεις τον τραβάς κι όπου σε βγάλει.
Ισχύει, αλλά ο κάθε δρόμος έχει τις δικές του πρόσθετες προυποθέσεις. Εξετάσεις (ΕΣΔΙ, ΝΣΚ, συμβολαιογράφοι), επιπλέον σχολή (δημοσιογραφία), κλπ.

Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος

03-01-24

19:35
αυτό το γνωρίζω , μήπως ξέρεις να μου απαντήσεις στην απορία![]()
Δικηγόρος είμαι, κάτι ξέρω. Λοιπόν...
Ενδιαφέρουσα σχολή ακαδημαικά μιλώντας, δεν έχει εργαστήρια, μόνο διάβασμα κι εξεταστική, δεν παρκολουθείς δίκες, εκτός κι αν το έχει εντάξει κάποιος καθηγητής στο μάθημά του.
Τι άλλο;
justanerd
Νεοφερμένο μέλος

03-01-24

19:37
θα βαρεθώ την ζωή μου δηλαδή ?Δικηγόρος είμαι, κάτι ξέρω. Λοιπόν...
Ενδιαφέρουσα σχολή ακαδημαικά μιλώντας, δεν έχει εργαστήρια, μόνο διάβασμα κι εξεταστική, δεν παρκολουθείς δίκες, εκτός κι αν το έχει εντάξει κάποιος καθηγητής στο μάθημά του.
Τι άλλο;
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος

03-01-24

19:39
θα βαρεθώ την ζωή μου δηλαδή ?
Όχι, γιατί να βαρεθείς; μια χαρά ενδιαφέρουσα επιστήμη είναι. βέβαια, δεν γνωρίζω τα ενδιαφέροντά σου και την κλίση σου. Είσαι θεωρητική; τι μαθήματα σου αρέσουν;
justanerd
Νεοφερμένο μέλος

03-01-24

19:43
θεωρητική είμαι ναι , σίγουρα αν περάσω νομική δεν θα ασχοληθώ με την δικηγορία για πάντα , απλά φοβάμαι μήπως η σχολή είναι του τύπου Κοινωνική και πολιτική αγωγή , πολιτική παιδεία κτλπΌχι, γιατί να βαρεθείς; μια χαρά ενδιαφέρουσα επιστήμη είναι. βέβαια, δεν γνωρίζω τα ενδιαφέροντά σου και την κλίση σου. Είσαι θεωρητική; τι μαθήματα σου αρέσουν;
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος

03-01-24

19:44
φοβάμαι μήπως η σχολή είναι του τύπου Κοινωνική και πολιτική αγωγή , πολιτική παιδεία κτλπ
Όχι, δεν είναι.
αν περάσω νομική δεν θα ασχοληθώ με την δικηγορία για πάντ
Με τι θες ν'ασχοληθείς;
justanerd
Νεοφερμένο μέλος

03-01-24

19:47
δικαστής , εισαγγελέας , νομικός σύμβουλος. Δικηγόρος θα ασκίσω το επάγγελμα μόνο μέχρι με το καλό περάσω εσδιΌχι, δεν είναι.
Με τι θες ν'ασχοληθείς;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
αλλά δλδ που βλέπω υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουν μεταπτυχιακά δηλαδή το ιατρικό δίκαιο θα μου άρεζε πάρα πολύ και να δουλεύω σε φαρμακευτικές ή και ο δικαστής ασχέτως το υψηλό μισθόΌχι, δεν είναι.
Με τι θες ν'ασχοληθείς;
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος

03-01-24

19:51
δικαστής , εισαγγελέας , νομικός σύμβουλος. Δικηγόρος θα ασκίσω το επάγγελμα μόνο μέχρι με το καλό περάσω εσδι
Ελπίζω να ξέρεις ότι απαιτούνται πολύ δύσκολες εξετάσεις και αρκετοί δίνουν μέχρι το όριο ηλικίας, χωρίς να καταφέρνουν να μπουν στη σχολή δικαστών.
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

03-01-24

19:51
Αδερφε μου μακρια
justanerd
Νεοφερμένο μέλος

03-01-24

19:52
ναι αν γίνω δικηγόρος όλοι μου λένε δεν θα χω να φάωΕλπίζω να ξέρεις ότι απαιτούνται πολύ δύσκολες εξετάσεις και αρκετοί δίνουν μέχρι το όριο ηλικίας, χωρίς να καταφέρνουν να μπουν στη σχολή δικαστών.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
γιατιιιΑδερφε μου μακρια
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος

03-01-24

19:54
ναι αν γίνω δικηγόρος όλοι μου λένε δεν θα χω να φάω
Κι αν δεν καταφέρεις να περάσεις ΕΣΔΙ και να γίνεις Μύρνα Δράκουλα Εισαγγελεύς Εφετών μέχρι τα 40, τι θα κάνεις μετά;
justanerd
Νεοφερμένο μέλος

03-01-24

19:57
ε σε όλα τα επαγγελματα υπαρχει ενα αν , αν δεν εχεις δουλεια , αν δεν εχεις πελατες , αν το ενα αν το αλλο , θα καταβαλω τεραστια προσπαθεια για να μπω με οσες προσπαθειες θελω και αν δεν μπω τοσα αλλα υπαρχουν κανενας δεν χανεταιΚι αν δεν καταφέρεις να περάσεις ΕΣΔΙ και να γίνεις Μύρνα Δράκουλα Εισαγγελεύς Εφετών μέχρι τα 40, τι θα κάνεις μετά;
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος

03-01-24

19:59
ε σε όλα τα επαγγελματα υπαρχει ενα αν , αν δεν εχεις δουλεια , αν δεν εχεις πελατες , αν το ενα αν το αλλο , θα καταβαλω τεραστια προσπαθεια για να μπω με οσες προσπαθειες θελω και αν δεν μπω τοσα αλλα υπαρχουν κανενας δεν χανεται
Καληνύχτα και καλή τύχη τότε.
justanerd
Νεοφερμένο μέλος

03-01-24

20:10
Καληνύχτα και καλή τύχη τότε.
καληνύχτα και καλή πείνα τότεΔικηγόρος είμαι, κάτι ξέρω. Λοιπόν...
Τι άλλο;
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος

03-01-24

20:20
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.208 μηνύματα.

03-01-24

21:27
Ακραίος.καληνύχτα και καλή πείνα τότε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Mitlos
- Alexnik
- greekboi
- marikakitsou16
- monika20
- mvas
- ougkampougka
- phoni
- Aggel0sss
- iiTzArismaltor_
- Scandal
- frida217
- justanerd
- Primary Care
- Billprs
- Alessandra Eliza
- Maynard
- Claire05
- iew
- AggelikiGr
- phleidhs
- constansn
- Hased Babis
- Joji
- Than003
- Obi-Wan Kenobi
- Ryuzaki
- leftkox
- tsiobieman
- Nala
- Kate1914
- fmarulezkd
- touvlo
- giannhs2001
- Μήτσος10
- Wonderkid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.