bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 12:55 Η bubblebee: #1 31-01-23 12:55 έχει τύχει σε κάποιον να είναι σε τμήμα με επιλογές κατεύθυνσης και να χάσει την προθεσμία δήλωσης; υπάρχει τρόπος να μπω σε μία κατεύθυνση έστω και τώρα ή όχι (η προθεσμία ήταν νομίζω τον οκτώβριο-νοέμβριο); δεν παρακολουθώ τα μαθήματα η αλήθεια είναι αλλά ήθελα να το έχω σαν επιλογή.. έστειλα μήνυμα στην γραμματεία αλλά δεν μου έχουν απαντήσει κι έχει περάσει καιρός οπότε ήθελα να ρωτήσω πρώτα αν έχει περάσει κάποιος εδώ κάτι αντίστοιχο πριν ξαναπροσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τους.. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 20:53 Ο cha0s έγραψε: #2 31-01-23 20:53 Γιατί δεν πας από τη γραμματεία; Σε ελληνικό πανεπιστήμιο και περιμένεις να απαντήσουν σε μήνυμα; Από κοντά στις ώρες εξυπηρέτησης εννοείται! Πάρε και ένα κουτί γλυκά μαζί σου και θα σε δηλώσουν αυτοί σε κατεύθυνση, μη σε αγχώνει bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 21:23 Η bubblebee: #3 31-01-23 21:23 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί δεν πας από τη γραμματεία; Σε ελληνικό πανεπιστήμιο και περιμένεις να απαντήσουν σε μήνυμα; Από κοντά στις ώρες εξυπηρέτησης εννοείται! Πάρε και ένα κουτί γλυκά μαζί σου και θα σε δηλώσουν αυτοί σε κατεύθυνση, μη σε αγχώνει Click για ανάπτυξη... αχαχαχα λιγο δυσκολο να παω απο κοντα γι' αυτο ψαχνομαι μεσω μηνυματων :')) πιστευεις δηλαδη οτι μπορουν να με δηλωσουν εστω και σχεδον ενα εξαμηνο μετα την ληξη της προθεσμιας; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2023 στις 00:12 Ο cha0s έγραψε: #4 01-02-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: αχαχαχα λιγο δυσκολο να παω απο κοντα γι' αυτο ψαχνομαι μεσω μηνυματων :')) πιστευεις δηλαδη οτι μπορουν να με δηλωσουν εστω και σχεδον ενα εξαμηνο μετα την ληξη της προθεσμιας; Click για ανάπτυξη... Λογικά είναι κάτι τυπικό για αυτούς, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Είναι στο χέρι του κάθε υπαλλήλου αν θέλει να σε εξυπηρετήσει ή όχι. Πες και καμία καλή δικαιολογία ότι υπήρχε λόγος που δε μπορούσες το προηγούμενο εξάμηνο να παρακολουθείς/δηλώσεις κατεύθυνση. bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:48 Η bubblebee: #5 01-02-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Λογικά είναι κάτι τυπικό για αυτούς, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Είναι στο χέρι του κάθε υπαλλήλου αν θέλει να σε εξυπηρετήσει ή όχι. Πες και καμία καλή δικαιολογία ότι υπήρχε λόγος που δε μπορούσες το προηγούμενο εξάμηνο να παρακολουθείς/δηλώσεις κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Οκ σ' ευχαριστώ! Θα ξαναδοκιμάσω να πάρω τηλέφωνο ^^ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marioushi spring day Dr. Gl. Luminous GeorgePap2003 constansn nucomer SoyN Giii Scandal Panagiotis849 thenutritionist Meow Apocalypse Schlimazel augustine ggl Pharmacist01 george777 tsiobieman Lathy lepipini Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
έχει τύχει σε κάποιον να είναι σε τμήμα με επιλογές κατεύθυνσης και να χάσει την προθεσμία δήλωσης; υπάρχει τρόπος να μπω σε μία κατεύθυνση έστω και τώρα ή όχι (η προθεσμία ήταν νομίζω τον οκτώβριο-νοέμβριο); δεν παρακολουθώ τα μαθήματα η αλήθεια είναι αλλά ήθελα να το έχω σαν επιλογή.. έστειλα μήνυμα στην γραμματεία αλλά δεν μου έχουν απαντήσει κι έχει περάσει καιρός οπότε ήθελα να ρωτήσω πρώτα αν έχει περάσει κάποιος εδώ κάτι αντίστοιχο πριν ξαναπροσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τους..
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 20:53 Ο cha0s έγραψε: #2 31-01-23 20:53 Γιατί δεν πας από τη γραμματεία; Σε ελληνικό πανεπιστήμιο και περιμένεις να απαντήσουν σε μήνυμα; Από κοντά στις ώρες εξυπηρέτησης εννοείται! Πάρε και ένα κουτί γλυκά μαζί σου και θα σε δηλώσουν αυτοί σε κατεύθυνση, μη σε αγχώνει bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 21:23 Η bubblebee: #3 31-01-23 21:23 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί δεν πας από τη γραμματεία; Σε ελληνικό πανεπιστήμιο και περιμένεις να απαντήσουν σε μήνυμα; Από κοντά στις ώρες εξυπηρέτησης εννοείται! Πάρε και ένα κουτί γλυκά μαζί σου και θα σε δηλώσουν αυτοί σε κατεύθυνση, μη σε αγχώνει Click για ανάπτυξη... αχαχαχα λιγο δυσκολο να παω απο κοντα γι' αυτο ψαχνομαι μεσω μηνυματων :')) πιστευεις δηλαδη οτι μπορουν να με δηλωσουν εστω και σχεδον ενα εξαμηνο μετα την ληξη της προθεσμιας; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2023 στις 00:12 Ο cha0s έγραψε: #4 01-02-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: αχαχαχα λιγο δυσκολο να παω απο κοντα γι' αυτο ψαχνομαι μεσω μηνυματων :')) πιστευεις δηλαδη οτι μπορουν να με δηλωσουν εστω και σχεδον ενα εξαμηνο μετα την ληξη της προθεσμιας; Click για ανάπτυξη... Λογικά είναι κάτι τυπικό για αυτούς, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Είναι στο χέρι του κάθε υπαλλήλου αν θέλει να σε εξυπηρετήσει ή όχι. Πες και καμία καλή δικαιολογία ότι υπήρχε λόγος που δε μπορούσες το προηγούμενο εξάμηνο να παρακολουθείς/δηλώσεις κατεύθυνση. bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:48 Η bubblebee: #5 01-02-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Λογικά είναι κάτι τυπικό για αυτούς, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Είναι στο χέρι του κάθε υπαλλήλου αν θέλει να σε εξυπηρετήσει ή όχι. Πες και καμία καλή δικαιολογία ότι υπήρχε λόγος που δε μπορούσες το προηγούμενο εξάμηνο να παρακολουθείς/δηλώσεις κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Οκ σ' ευχαριστώ! Θα ξαναδοκιμάσω να πάρω τηλέφωνο ^^ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marioushi spring day Dr. Gl. Luminous GeorgePap2003 constansn nucomer SoyN Giii Scandal Panagiotis849 thenutritionist Meow Apocalypse Schlimazel augustine ggl Pharmacist01 george777 tsiobieman Lathy lepipini Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί δεν πας από τη γραμματεία; Σε ελληνικό πανεπιστήμιο και περιμένεις να απαντήσουν σε μήνυμα; Από κοντά στις ώρες εξυπηρέτησης εννοείται! Πάρε και ένα κουτί γλυκά μαζί σου και θα σε δηλώσουν αυτοί σε κατεύθυνση, μη σε αγχώνει
bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 21:23 Η bubblebee: #3 31-01-23 21:23 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί δεν πας από τη γραμματεία; Σε ελληνικό πανεπιστήμιο και περιμένεις να απαντήσουν σε μήνυμα; Από κοντά στις ώρες εξυπηρέτησης εννοείται! Πάρε και ένα κουτί γλυκά μαζί σου και θα σε δηλώσουν αυτοί σε κατεύθυνση, μη σε αγχώνει Click για ανάπτυξη... αχαχαχα λιγο δυσκολο να παω απο κοντα γι' αυτο ψαχνομαι μεσω μηνυματων :')) πιστευεις δηλαδη οτι μπορουν να με δηλωσουν εστω και σχεδον ενα εξαμηνο μετα την ληξη της προθεσμιας; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2023 στις 00:12 Ο cha0s έγραψε: #4 01-02-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: αχαχαχα λιγο δυσκολο να παω απο κοντα γι' αυτο ψαχνομαι μεσω μηνυματων :')) πιστευεις δηλαδη οτι μπορουν να με δηλωσουν εστω και σχεδον ενα εξαμηνο μετα την ληξη της προθεσμιας; Click για ανάπτυξη... Λογικά είναι κάτι τυπικό για αυτούς, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Είναι στο χέρι του κάθε υπαλλήλου αν θέλει να σε εξυπηρετήσει ή όχι. Πες και καμία καλή δικαιολογία ότι υπήρχε λόγος που δε μπορούσες το προηγούμενο εξάμηνο να παρακολουθείς/δηλώσεις κατεύθυνση. bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:48 Η bubblebee: #5 01-02-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Λογικά είναι κάτι τυπικό για αυτούς, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Είναι στο χέρι του κάθε υπαλλήλου αν θέλει να σε εξυπηρετήσει ή όχι. Πες και καμία καλή δικαιολογία ότι υπήρχε λόγος που δε μπορούσες το προηγούμενο εξάμηνο να παρακολουθείς/δηλώσεις κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Οκ σ' ευχαριστώ! Θα ξαναδοκιμάσω να πάρω τηλέφωνο ^^ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marioushi spring day Dr. Gl. Luminous GeorgePap2003 constansn nucomer SoyN Giii Scandal Panagiotis849 thenutritionist Meow Apocalypse Schlimazel augustine ggl Pharmacist01 george777 tsiobieman Lathy lepipini Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί δεν πας από τη γραμματεία; Σε ελληνικό πανεπιστήμιο και περιμένεις να απαντήσουν σε μήνυμα; Από κοντά στις ώρες εξυπηρέτησης εννοείται! Πάρε και ένα κουτί γλυκά μαζί σου και θα σε δηλώσουν αυτοί σε κατεύθυνση, μη σε αγχώνει Click για ανάπτυξη... αχαχαχα λιγο δυσκολο να παω απο κοντα γι' αυτο ψαχνομαι μεσω μηνυματων :')) πιστευεις δηλαδη οτι μπορουν να με δηλωσουν εστω και σχεδον ενα εξαμηνο μετα την ληξη της προθεσμιας;
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2023 στις 00:12 Ο cha0s έγραψε: #4 01-02-23 00:12 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: αχαχαχα λιγο δυσκολο να παω απο κοντα γι' αυτο ψαχνομαι μεσω μηνυματων :')) πιστευεις δηλαδη οτι μπορουν να με δηλωσουν εστω και σχεδον ενα εξαμηνο μετα την ληξη της προθεσμιας; Click για ανάπτυξη... Λογικά είναι κάτι τυπικό για αυτούς, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Είναι στο χέρι του κάθε υπαλλήλου αν θέλει να σε εξυπηρετήσει ή όχι. Πες και καμία καλή δικαιολογία ότι υπήρχε λόγος που δε μπορούσες το προηγούμενο εξάμηνο να παρακολουθείς/δηλώσεις κατεύθυνση. bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:48 Η bubblebee: #5 01-02-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Λογικά είναι κάτι τυπικό για αυτούς, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Είναι στο χέρι του κάθε υπαλλήλου αν θέλει να σε εξυπηρετήσει ή όχι. Πες και καμία καλή δικαιολογία ότι υπήρχε λόγος που δε μπορούσες το προηγούμενο εξάμηνο να παρακολουθείς/δηλώσεις κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Οκ σ' ευχαριστώ! Θα ξαναδοκιμάσω να πάρω τηλέφωνο ^^ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: αχαχαχα λιγο δυσκολο να παω απο κοντα γι' αυτο ψαχνομαι μεσω μηνυματων :')) πιστευεις δηλαδη οτι μπορουν να με δηλωσουν εστω και σχεδον ενα εξαμηνο μετα την ληξη της προθεσμιας; Click για ανάπτυξη... Λογικά είναι κάτι τυπικό για αυτούς, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Είναι στο χέρι του κάθε υπαλλήλου αν θέλει να σε εξυπηρετήσει ή όχι. Πες και καμία καλή δικαιολογία ότι υπήρχε λόγος που δε μπορούσες το προηγούμενο εξάμηνο να παρακολουθείς/δηλώσεις κατεύθυνση.
bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:48 Η bubblebee: #5 01-02-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Λογικά είναι κάτι τυπικό για αυτούς, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Είναι στο χέρι του κάθε υπαλλήλου αν θέλει να σε εξυπηρετήσει ή όχι. Πες και καμία καλή δικαιολογία ότι υπήρχε λόγος που δε μπορούσες το προηγούμενο εξάμηνο να παρακολουθείς/δηλώσεις κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Οκ σ' ευχαριστώ! Θα ξαναδοκιμάσω να πάρω τηλέφωνο ^^
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Λογικά είναι κάτι τυπικό για αυτούς, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Είναι στο χέρι του κάθε υπαλλήλου αν θέλει να σε εξυπηρετήσει ή όχι. Πες και καμία καλή δικαιολογία ότι υπήρχε λόγος που δε μπορούσες το προηγούμενο εξάμηνο να παρακολουθείς/δηλώσεις κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Οκ σ' ευχαριστώ! Θα ξαναδοκιμάσω να πάρω τηλέφωνο ^^