ερωτηση για το 10%

Giannismsn

Νεοφερμένο μέλος

Ο Giannismsn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα σας, γνωρίζει να μου απαντήσει κάποιος αν αυτό που σκοπεύω να κάνω είναι εφικτό:

είμαι στο τρίτο έτος της σχολής μου, του χρόνου σκοπεύω να δώσω πανελλαδικές, να ΜΗΝ κάνω μηχανογραφικό απλά να έχω κρατημένα τα μόρια, στο παρά επόμενο έτος να αποφοιτήσω από την σχολή μου και να κάνω 10% αφού αποφοιτήσω, οπότε να εγγραφώ κανονικά στη σχολή που θα περάσω

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.046 μηνύματα.
Καλησπέρα σας, γνωρίζει να μου απαντήσει κάποιος αν αυτό που σκοπεύω να κάνω είναι εφικτό:

είμαι στο τρίτο έτος της σχολής μου, του χρόνου σκοπεύω να δώσω πανελλαδικές, να ΜΗΝ κάνω μηχανογραφικό απλά να έχω κρατημένα τα μόρια, στο παρά επόμενο έτος να αποφοιτήσω από την σχολή μου και να κάνω 10% αφού αποφοιτήσω, οπότε να εγγραφώ κανονικά στη σχολή που θα περάσω
Ναι μια χαρα ... δουλευει αυτο το σεναριο.
Ποιο ειναι το ρισκο?
Οταν θα κανεις το 10% θα πρεπει να εχεις ηδη το αποφοιτηριο απο την πρωτη σχολη στο χερι... διαφορετικα θα πρεπει να διαγραφεις απο αυτην... γεγονος που δεν γινεται γιατι να πεταξεις τοσα χρονια.

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.619 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια