Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.431 εγγεγραμμένα μέλη και 3.562.653 μηνύματα σε 105.942 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 186 άτομα.
Ναι μια χαρα ... δουλευει αυτο το σεναριο.Καλησπέρα σας, γνωρίζει να μου απαντήσει κάποιος αν αυτό που σκοπεύω να κάνω είναι εφικτό:
είμαι στο τρίτο έτος της σχολής μου, του χρόνου σκοπεύω να δώσω πανελλαδικές, να ΜΗΝ κάνω μηχανογραφικό απλά να έχω κρατημένα τα μόρια, στο παρά επόμενο έτος να αποφοιτήσω από την σχολή μου και να κάνω 10% αφού αποφοιτήσω, οπότε να εγγραφώ κανονικά στη σχολή που θα περάσω
Καλησπέρα σας, γνωρίζει να μου απαντήσει κάποιος αν αυτό που σκοπεύω να κάνω είναι εφικτό:
είμαι στο τρίτο έτος της σχολής μου, του χρόνου σκοπεύω να δώσω πανελλαδικές, να ΜΗΝ κάνω μηχανογραφικό απλά να έχω κρατημένα τα μόρια, στο παρά επόμενο έτος να αποφοιτήσω από την σχολή μου και να κάνω 10% αφού αποφοιτήσω, οπότε να εγγραφώ κανονικά στη σχολή που θα περάσω