Giannismsn
Νεοφερμένο μέλος
Ο Giannismsn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

Καλησπέρα σας, γνωρίζει να μου απαντήσει κάποιος αν αυτό που σκοπεύω να κάνω είναι εφικτό:
είμαι στο τρίτο έτος της σχολής μου, του χρόνου σκοπεύω να δώσω πανελλαδικές, να ΜΗΝ κάνω μηχανογραφικό απλά να έχω κρατημένα τα μόρια, στο παρά επόμενο έτος να αποφοιτήσω από την σχολή μου και να κάνω 10% αφού αποφοιτήσω, οπότε να εγγραφώ κανονικά στη σχολή που θα περάσω
είμαι στο τρίτο έτος της σχολής μου, του χρόνου σκοπεύω να δώσω πανελλαδικές, να ΜΗΝ κάνω μηχανογραφικό απλά να έχω κρατημένα τα μόρια, στο παρά επόμενο έτος να αποφοιτήσω από την σχολή μου και να κάνω 10% αφού αποφοιτήσω, οπότε να εγγραφώ κανονικά στη σχολή που θα περάσω
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.055 μηνύματα.

Ναι μια χαρα ... δουλευει αυτο το σεναριο.Καλησπέρα σας, γνωρίζει να μου απαντήσει κάποιος αν αυτό που σκοπεύω να κάνω είναι εφικτό:
Ποιο ειναι το ρισκο?
Οταν θα κανεις το 10% θα πρεπει να εχεις ηδη το αποφοιτηριο απο την πρωτη σχολη στο χερι... διαφορετικα θα πρεπει να διαγραφεις απο αυτην... γεγονος που δεν γινεται γιατι να πεταξεις τοσα χρονια.

Καλησπέρα σας, γνωρίζει να μου απαντήσει κάποιος αν αυτό που σκοπεύω να κάνω είναι εφικτό:

Πανελλήνιες 2025: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι του 10% – Όροι, προϋποθέσεις και «κόφτες»
Η επιλογή της κατηγορίας του 10% προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση χωρίς την ψυχολογική και σωματική πίεση μιας νέας εξέτασης. Παρ’ όλα αυτά, απαιτεί προσοχή στους κανόνες, ακρίβεια στην επιλογή σχολών και κατανόηση των ορίων και προϋποθέσεων που προβλέπει η...
Panatha mono
Νεοφερμένο μέλος
Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα.

Για το πρώτο σκέλος,δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται αυτό που λες αλλά για ποιο λόγο να το ρισκάρεις και να μην κάνεις μηχανογραφικό;Για το δεύτερο σκέλος,από την στιγμη που θα έχεις πάρει τυχαίο πανεπιστημίου δεν είμαι καθόλου μα καθόλου σίγουρος πως γίνεται να κάνεις 10%.Με το 10% απεγγραφεσαι από μια σχολή και εγγράφεσαι σε μια άλλη.Ως κάτοχος πτυχίου μπορείς να δώσεις κατατακτήριες για να εισαχθεις σε κάποια άλλη σχολή της αρεσκείας σου.Μην σε πάρω μαζί μου όμως,σου λέω αυτά που πιστεύω εγώ χωρίς να είμαι 100%,αλλά 90% σίγουρος.Καλησπέρα σας, γνωρίζει να μου απαντήσει κάποιος αν αυτό που σκοπεύω να κάνω είναι εφικτό:
Giannismsn
Νεοφερμένο μέλος
Ο Giannismsn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

Καλησπέρα, επικοινώνησα με το υπουργείο Παιδείας μέσω της γραμματείας της σχολής μου και μου είπαν ότι είναι εφικτό αυτό το σενάριο, το γράφω σε περίπτωση που στο μέλλον έχει και κάποιος άλλος αυτή την απορία, ευχαριστώ πολύ για την απάντησηΓια το πρώτο σκέλος,δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται αυτό που λες αλλά για ποιο λόγο να το ρισκάρεις και να μην κάνεις μηχανογραφικό;Για το δεύτερο σκέλος,από την στιγμη που θα έχεις πάρει τυχαίο πανεπιστημίου δεν είμαι καθόλου μα καθόλου σίγουρος πως γίνεται να κάνεις 10%.Με το 10% απεγγραφεσαι από μια σχολή και εγγράφεσαι σε μια άλλη.Ως κάτοχος πτυχίου μπορείς να δώσεις κατατακτήριες για να εισαχθεις σε κάποια άλλη σχολή της αρεσκείας σου.Μην σε πάρω μαζί μου όμως,σου λέω αυτά που πιστεύω εγώ χωρίς να είμαι 100%,αλλά 90% σίγουρος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το μηχανογραφικό δεν θέλω να το κάνω την πρώτη χρονιά γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα εγγραφω στη σχολή τη χρονιά που θα δώσω πανελλαδικές γιατί δεν θα έχω τελειώσει την προηγούμενη και αν κάνω 10% δεν θα με αφήνει να δηλώσω την σχολή που ήδη έχω πετύχει την πρώτη φορά (δηλαδή αν κάνω μηχανογραφικό αμέσως μετά τις πανελλαδικές) + δεν υπάρχει λόγος να φάω την θέση κάποιου αν δηλώσω σχολές την πρώτη χρονιά αφού δεν θα παωΚαλησπέρα, επικοινώνησα με το υπουργείο Παιδείας μέσω της γραμματείας της σχολής μου και μου είπαν ότι είναι εφικτό αυτό το σενάριο, το γράφω σε περίπτωση που στο μέλλον έχει και κάποιος άλλος αυτή την απορία, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Panatha mono
Νεοφερμένο μέλος
Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα.

Καλησπέρα, επικοινώνησα με το υπουργείο Παιδείας μέσω της γραμματείας της σχολής μου και μου είπαν ότι είναι εφικτό αυτό το σενάριο, το γράφω σε περίπτωση που στο μέλλον έχει και κάποιος άλλος αυτή την απορία, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Θα σε αφήνει να την δηλώσεις,για να μην σε αφήνει να την δηλώσεις πρέπει να έχεις εγγραφεί στο τμήμα νομιζωΚαλησπέρα, επικοινώνησα με το υπουργείο Παιδείας μέσω της γραμματείας της σχολής μου και μου είπαν ότι είναι εφικτό αυτό το σενάριο, το γράφω σε περίπτωση που στο μέλλον έχει και κάποιος άλλος αυτή την απορία, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το μηχανογραφικό δεν θέλω να το κάνω την πρώτη χρονιά γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα εγγραφω στη σχολή τη χρονιά που θα δώσω πανελλαδικές γιατί δεν θα έχω τελειώσει την προηγούμενη και αν κάνω 10% δεν θα με αφήνει να δηλώσω την σχολή που ήδη έχω πετύχει την πρώτη φορά (δηλαδή αν κάνω μηχανογραφικό αμέσως μετά τις πανελλαδικές) + δεν υπάρχει λόγος να φάω την θέση κάποιου αν δηλώσω σχολές την πρώτη χρονιά αφού δεν θα παω
Giannismsn
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό υποπτεύομαι αλλά δεν θέλω να το ρισκάρω, εξάλλου την πρώτη φορά όπου περάσω δεν θα πάω 100% γιατί με ενημέρωσαν ότι δεν γίνεται αναστολή φοίτησης για άτομα που είναι ήδη σε σχολήΘα σε αφήνει να την δηλώσεις,για να μην σε αφήνει να την δηλώσεις πρέπει να έχεις εγγραφεί στο τμήμα νομιζω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...