βιβλιοθηκονομιασ αρχειονομιασ και συστηματων πληροφορησης

grigoris55

Νεοφερμένο μέλος

Ο grigoris55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπέρα υπάρχει κάποιος απόφοιτος από αυτό το τμήμα;Αξίζει γενικά σαν τμήμα;Εχει απορρόφηση στην αγορά εργασίας;Όσους έχω ρωτήσει με έχουν αποθαρρύνει και μου είπαν κυρίως αρνητικά.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.004 μηνύματα.
Καλησπέρα υπάρχει κάποιος απόφοιτος από αυτό το τμήμα;Αξίζει γενικά σαν τμήμα;Εχει απορρόφηση στην αγορά εργασίας;Όσους έχω ρωτήσει με έχουν αποθαρρύνει και μου είπαν κυρίως αρνητικά.
Ε σου τα ειπαν γκριζα γιατι ειναι μονο δημοσιο κατασταση.
Εχουμε απειρες βιβλιοθηκες και πολλα μουσεια αλλα δημοσια.
Δεν εχουμε και καμια gougle..? δεν ξερω και τι θα παιξει τωρα με την τεχνιτη νοημοσυνη..
Παντως το δημοσιο ανακοινωσε απο αυριο (29/5) αιτησεις για θεσεις μεσω διαγωνισμου ΑΣΕΠ.

1745834983248.png

grigoris55

Νεοφερμένο μέλος

Ο grigoris55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Ε σου τα ειπαν γκριζα γιατι ειναι μονο δημοσιο κατασταση.
Εχουμε απειρες βιβλιοθηκες και πολλα μουσεια αλλα δημοσια.
Δεν εχουμε και καμια gougle..? δεν ξερω και τι θα παιξει τωρα με την τεχνιτη νοημοσυνη..
Παντως το δημοσιο ανακοινωσε απο αυριο (29/5) αιτησεις για θεσεις μεσω διαγωνισμου ΑΣΕΠ.

View attachment 147571
Καταλαβα,σκούρα τα πράγματα άμα περιμένεις κυρίως από το δημόσιο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια