Eleni123-
Νεοφερμένο μέλος
Η Eleni123- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα.

30-05-25

13:42
θέλω γνώμες για αυτά τα 3 επαγγέλματα ότι έχετε ακούσει και ότι πιστεύετε διότι βρίσκομαι σε μεγάλο δίλλημα (με ενδιαφέρει αρκετά η αστυνομική ακαδημία αλλά έχω ακαι αρκετά` δίλληματα
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 539 μηνύματα.

30-05-25

15:27
Αν θες κάτι συγκεκριμένο για το παιδαγωγικό μπορώ να σου απαντήσω.
Eleni123-
Νεοφερμένο μέλος
Η Eleni123- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα.

31-05-25

16:35
θα ήθελα να μου πεις αν έχω δυνατότητες να εξελιχθώ σε αυτό το επάγγελμα γιατί δεν θα ήθελα να περιοριστώ μόνο σε ένα σχολείο και αφού τελειώσω την σχολή αν έχω άμεση επαγγελματική αποκατάστασηΑν θες κάτι συγκεκριμένο για το παιδαγωγικό μπορώ να σου απαντήσω
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 539 μηνύματα.

31-05-25

19:47
Κοίτα για κάποια χρόνια αναγκαστικά θα είσαι σε τάξη (νομίζω τουλάχιστον 10 χρονια) , μετά μπορείς να γίνεις διευθύντρια , σύμβουλος σχολικής ζωής και άλλα τέτοια διοικητικά αλλά θέλει τρέξιμο , μεταπτυχιακά , δεύτερα πτυχία κτλ. Τώρα η επαγγελματική αποκατάσταση εξαρτάται και από την περιοχή που σε ενδιαφέρει και από την εποχή που θα τελειώσεις την σχολή.Τα τελευταία χρόνια ξέρω πως γενικά παίρνουν αναπληρωτές και διορίζουν κιόλας αλλά πχ σε πέντε χρόνια μπορεί να έχουν καλυφθεί οι θέσεις και να μην έχει πολύ ζήτηση. Πάντως έχεις δυνατότητα εργασίας και σε ιδιωτικό σχολείο. Πιστεύω ότι το βασικότερο είναι να μπορείς να δουλέψεις με μικρά παιδάκια και να έχεις υπομονή. Κατά τα άλλα όλα τα επαγγέλματα έχουν θετικά και αρνητικά.θα ήθελα να μου πεις αν έχω δυνατότητες να εξελιχθώ σε αυτό το επάγγελμα γιατί δεν θα ήθελα να περιοριστώ μόνο σε ένα σχολείο και αφού τελειώσω την σχολή αν έχω άμεση επαγγελματική αποκατάσταση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...