Ωδείο για κλασική μουσική στην Κρήτη

Ελεάνα

Νεοφερμένος

Η Ελεάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Γειά σας παιδιά,

Μετακόμισα πρόσφατα Κρήτη και ή θελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς να μου προτείνει ωδείο για να συνεχίσω τις σπουδές μου στο βιολί 🎻.Να πω ότι κάνω ήδη 5 χρόνια. Thank you!
 

Ελεάνα

Νεοφερμένος

Η Ελεάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Εντάξει εννοείται ότι το κάνα το google search μου. Μάλιστα πήγα και στο δημοτικό ωδείο να ρωτήσω αλλά έχουν καλύψει όλες τις θέσεις. Α μόλις διαπίστωσα δικό μου λάθος ότι δεν έγραψα για Ηράκλειο ότι ενδιαφέρομαι. Οπότε ναι παιδιά έχω δει πια ωδεία υπάρχουν αλλά ενδιαφέρομαι για συστάσεις. Διότι έχει πολλά ωδεία εδώ και δεν ξέρω από που να αρχίσω. Αν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε, let me know :)!
 

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,690 μηνύματα.

Αναστασία197

Νεοφερμένος

Η Αναστασία197 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 93 μηνύματα.
Δεν παιζω βιολί, οπότε δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι. Θα ήθελα να σου πω, όμως, την άποψή μου: Στα μαθήματα οργάνων και μουσικής, κυριο ρόλο παιζει ο διδασκων καθηγητής, οχι το Ωδείο (ή η φήμη του Ωδείου). Αυτό που θα έκανα στην θέση σου είναι να πηγαινα σε όλα τα Ωδεία του Ηρακλείου και να κανονιζα μια συνάντηση-δοκιμαστικο μάθημα με τον καθηγητή βιολιου του κάθε Ωδείου. Βλέπεις ποιος σου ταιριάζει περισσότερο, ποιος σου αρέσει παικτικα, ποιος σου φαίνεται ότι έχει καλυτερη μεταδοτικοτητα και επιλέγεις Ωδείο βάσει του ΔΑΣΚΑΛΟΥ.
Χρονικά έχεις το περιθώριο για αυτές τις δοκιμές, δεδομένου ότι τα μαθητολογια των ωδειων για την φετινή σχολική χρονιά έχουν ήδη σταλεί στο Υπουργείο, οπότε από το επόμενο έτος θα φαίνεσαι ως εγγεγραμμένη σπουδαστρια του οποιου Ωδείου.
Επίσης, μπορείς να ρωτήσεις τον προηγουμενο καθηγητή σου, αν έχει κάποιον να σου προτεινει.
Και, προς υποστήριξη της άποψης που εγραψα στην αρχή: Ήμουν στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης (πέρασα με εξετάσεις, ήμουν με υποτροφία και έξοδα του Δημοσίου, όπως όλοι οι σπουδαστές εκεί) και δυο χρόνια πριν το πτυχιο, έφυγα από το Κρατικό γιατί βρήκα έναν Δάσκαλο (και πανω απ' όλα Άνθρωπο) σε ιδιωτικό Ωδείο.
Ελπίζω να σε βοήθησα
 

Ελεάνα

Νεοφερμένος

Η Ελεάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Αναστασία. Με βοήθησες πολύ. Δεν ανέφερα πριν ότι έκανα βιολί στο εξωτερικό οποτε δεν ξέρω καθόλου το σύστημα με τα ωδεία στην Ελλάδα και ο προηγούμενος δάσκαλος μου δεν ξέρει να μου προτείνει κατι. Έχεις δίκιο για το δάσκαλο. Γι αυτό ανησυχούσα κι εγώ μήπως δε μου ταιριάζει η δοκιμή νομίζω θα ήταν το καλύτερο αν το δεχθούν. Σ' ευχαριστώ πολύ.
 

Μάρκος Βασίλης

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει απο Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1,871 μηνύματα.
Γνωστός βιολιτζής του iSchool ο @Μάρκος Βασίλης ίσως κάτι να ξέρει:)
Δυστυχώς, από ωδεία στο νησί δεν ξέρω κάτι. Ωστόσο, αυτά που μπορώ να σου πω @Ελεάνα για να ξέρεις είναι, αν έχεις ήδη κάποια βιβλία που δουλεύεις/δούλευες να το αναφέρεις και να δεις αν τα γνωρίζει/προτείνει/χρησιμοποιεί και ο μελλοντικός σου δάσκαλος. Εκτός αυτού, η καλύτερη ιδέα είναι αυτό που έχει ήδη προταθεί, να προσπαθήσεις να κάνεις 1-2 δοκιμαστικά μαθήματα πρώτα, για να δείτε αν ταιριάζετε! :)
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top