marilenaaa Νεοφερμένο μέλος Η marilenaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 18 Απριλίου 2024 στις 13:07 Η marilenaaa: #1 18-04-24 13:07 Με ενδιαφέρει ο κλάδος της ψυχολογίας αλλά δεν ξέρω ποιο πανεπιστήμιο να διαλέξω. Ρέθυμνο, Θεσσαλονίκη ή Κρήτη; Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Απριλίου 2024 στις 16:58 Η Κάμπια έγραψε: #2 18-04-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από marilenaaa: Ρέθυμνο, Θεσσαλονίκη ή Κρήτη; Click για ανάπτυξη... Το Ρέθυμνο στην Κρήτη είναι. Εννοείς μήπως Αθήνας; Δες το πρόγραμμα σπουδών της καθεμίας (αν και θεωρώ ότι το ίδιο θα είναι). Από εκεί και πέρα δες την πόλη. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 18 Απριλίου 2024 στις 19:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 18-04-24 19:45 Αρχική Δημοσίευση από marilenaaa: Με ενδιαφέρει ο κλάδος της ψυχολογίας αλλά δεν ξέρω ποιο πανεπιστήμιο να διαλέξω. Ρέθυμνο, Θεσσαλονίκη ή Κρήτη; Click για ανάπτυξη... Η αποψη μου ειναι να πας σε αυτη που ειναι στην πολη σου ή κοντα σε αυτη. Η κρητη εχει κατι πιο πολλους καθηγητες απο την αθηνα..αλλα αυτο ειναι μεταβλητο. Ε το Ρεθυμνο ειναι και πολη διακοπων. Μετα το πτυχιο θα ψαχτεις για το μεταπτυχιακο που σου ταιριαζει και που ειναι αυτο. Βεβαια κατσε πρωτα δωσεις , να παρεις τους βαθμους κα μετα τα ζυγιζεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: foxypup Neptune Georgiaaa_ Corfu kitty Vasilis125 anastasiaa17 SevenSouls_ Bobaros32 eww1qewqeqweqw panaman E.Z agg41 Neos210 kiyoshi P.Dam. marilenaaa Κλημεντίνη Φινεύς Maynard Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με ενδιαφέρει ο κλάδος της ψυχολογίας αλλά δεν ξέρω ποιο πανεπιστήμιο να διαλέξω. Ρέθυμνο, Θεσσαλονίκη ή Κρήτη;
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Απριλίου 2024 στις 16:58 Η Κάμπια έγραψε: #2 18-04-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από marilenaaa: Ρέθυμνο, Θεσσαλονίκη ή Κρήτη; Click για ανάπτυξη... Το Ρέθυμνο στην Κρήτη είναι. Εννοείς μήπως Αθήνας; Δες το πρόγραμμα σπουδών της καθεμίας (αν και θεωρώ ότι το ίδιο θα είναι). Από εκεί και πέρα δες την πόλη. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 18 Απριλίου 2024 στις 19:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 18-04-24 19:45 Αρχική Δημοσίευση από marilenaaa: Με ενδιαφέρει ο κλάδος της ψυχολογίας αλλά δεν ξέρω ποιο πανεπιστήμιο να διαλέξω. Ρέθυμνο, Θεσσαλονίκη ή Κρήτη; Click για ανάπτυξη... Η αποψη μου ειναι να πας σε αυτη που ειναι στην πολη σου ή κοντα σε αυτη. Η κρητη εχει κατι πιο πολλους καθηγητες απο την αθηνα..αλλα αυτο ειναι μεταβλητο. Ε το Ρεθυμνο ειναι και πολη διακοπων. Μετα το πτυχιο θα ψαχτεις για το μεταπτυχιακο που σου ταιριαζει και που ειναι αυτο. Βεβαια κατσε πρωτα δωσεις , να παρεις τους βαθμους κα μετα τα ζυγιζεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από marilenaaa: Ρέθυμνο, Θεσσαλονίκη ή Κρήτη; Click για ανάπτυξη... Το Ρέθυμνο στην Κρήτη είναι. Εννοείς μήπως Αθήνας; Δες το πρόγραμμα σπουδών της καθεμίας (αν και θεωρώ ότι το ίδιο θα είναι). Από εκεί και πέρα δες την πόλη.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 18 Απριλίου 2024 στις 19:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 18-04-24 19:45 Αρχική Δημοσίευση από marilenaaa: Με ενδιαφέρει ο κλάδος της ψυχολογίας αλλά δεν ξέρω ποιο πανεπιστήμιο να διαλέξω. Ρέθυμνο, Θεσσαλονίκη ή Κρήτη; Click για ανάπτυξη... Η αποψη μου ειναι να πας σε αυτη που ειναι στην πολη σου ή κοντα σε αυτη. Η κρητη εχει κατι πιο πολλους καθηγητες απο την αθηνα..αλλα αυτο ειναι μεταβλητο. Ε το Ρεθυμνο ειναι και πολη διακοπων. Μετα το πτυχιο θα ψαχτεις για το μεταπτυχιακο που σου ταιριαζει και που ειναι αυτο. Βεβαια κατσε πρωτα δωσεις , να παρεις τους βαθμους κα μετα τα ζυγιζεις.
Αρχική Δημοσίευση από marilenaaa: Με ενδιαφέρει ο κλάδος της ψυχολογίας αλλά δεν ξέρω ποιο πανεπιστήμιο να διαλέξω. Ρέθυμνο, Θεσσαλονίκη ή Κρήτη; Click για ανάπτυξη... Η αποψη μου ειναι να πας σε αυτη που ειναι στην πολη σου ή κοντα σε αυτη. Η κρητη εχει κατι πιο πολλους καθηγητες απο την αθηνα..αλλα αυτο ειναι μεταβλητο. Ε το Ρεθυμνο ειναι και πολη διακοπων. Μετα το πτυχιο θα ψαχτεις για το μεταπτυχιακο που σου ταιριαζει και που ειναι αυτο. Βεβαια κατσε πρωτα δωσεις , να παρεις τους βαθμους κα μετα τα ζυγιζεις.