Γεια σου φιλαράκι Joe!

Είμαι πρωτοετής στην Ψυχολογία Παντείου και έχω παρακολουθήσει κι ένα μήνα μαθήματα στο αντίστοιχο τμήμα του ΕΚΠΑ.
Για να μη σε κουράζω προσωπικά σου προτείνω να έρθεις Παντειάρα.Μια χαρά είναι το πρόγραμμα σπουδών.Τα μαθήματα είναι μοιρασμένα έτσι που καλύπτουν πολλούς κλάδους της Ψυχολογίας και τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία κλίση του τμήματος προς την κοινωνική.(Που και να υπήρχε κλαιν...εμένα η Κοινωνική είναι η αδυναμία μου

)
Όσο για την όργανωση,ναι οκ δεν είναι και η καλύτερη ΑΛΛΑ
1 Λόγω των παρατάξεων και της γενικότερης ατμόσφαιρας στο Πάντειο δεν υπάρχουν τα προβλήματα του ΕΚΠΑ με τις πολυήμερες καταλήψεις.(Βέβαια θα πρέπει να έχεις υπομονή με τους ''συνάδελφους' ΔΑΠιτες οι οποίοι είναι παντού...

2 Επειδή είναι πιο μικρό σαν Πανεπιστήμιο νιώθεις πιο ..οικεία να το πω; σαν ''οικογένεια'' να το πώ; Δεν ξέρω πάντως you get the point.
3 Έχει μία πολύ όμορφη και οργανωμένη Βιβλιοθήκη όπου μπορείς άνετα να διαβάσεις επειδή επικρατεί η απαραίτητη ησυχία
4 Έχουμε γκαζόν και συντριβάνι
Σοβαρά πιστεύω ότι αν σε ενδιαφέρει η Επιστήμη αυτή σε όποιο τμήμα και να πάς θα σου αρέσει.Εμένα προσωπικά το Πάντειο με κέρδισε γιατί όντας μικρότερο και πιο ''μαζεμένο'' ρε παιδί μου από την Φιλοσοφική με έκανε να νιώσω ότι μπήκα σε μία κοινότητα και όχι σε ζούγκλα.( οκ,δεκτές οι διαφωνίες) Ότι και να διαλέξεις καλή συνέχεια σου εύχομαι και αν έχεις άλλες απορίες εδώ είμαστε,μη διστάσεις να ρωτήσεις!