froso a.
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Μια φιλη μου εχει περασει ψυχολογια ρεθυμνου.
Δεν ξερω σαν σχολη τι διαφορες εχει απο αυτη της Θεσσαλονικης, το μονο που ξερω σιγουρα ειναι πως θα κανει 10% του χρονου για να ρθει Θεσσαλονικη

Γνωμη μου, επελεξε την πολη που σου αρεσει περισσοτερο. Σ αυτη θα μεινεις 4-5 χρονια και πρεπει να σου αρεσει. Αν εισαι καλος σε οποια σχολη και να πας καλος θα βγεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efim18
Νεοφερμένο μέλος

εβγαλα 18.227 μορια και πιανω ολα τα τμηματα που θελω..πλεον κατασταλλαξα στην ψυχολογια....αλλα ποιο απο τα τρια πανεπιστημια ειναι το καλυτερο΄΄΄εχω ακουσει οτι στο ρεθυμνο το τμημα τησ χυχολογιασ ειναι πολυ οραγανομενο...αλλα και το παντειο ειναι στα8ερη αξια...εγω παλι πιστευω 8εσαλονικη ειναι πολυ ωραια...εσεισ τι λετε΄΄ δεν ρωταω μονο απο αποψη πολησ αλλα και σχολησ...που ειναι πιο καλα...ασ εμ βοη8ησει καποιοσ που γνωριζει...
ευχαριστω
η θεσσαλονικη εχει κλασικα τις καλυτερες σχολες! πηγαινε εκει!
froso a.
Νεοφερμένο μέλος

η θεσσαλονικη εχει κλασικα τις καλυτερες σχολες! πηγαινε εκει!
και εγω 8εσαλονικη λεω αλλα οσο και να το κανεισ παντειο δεν ειναι καλυτερα΄΄΄΄;;;;
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

και εγω 8εσαλονικη λεω αλλα οσο και να το κανεισ παντειο δεν ειναι καλυτερα΄΄΄΄;;;;
Το καλυτερο τμημα ειναι του παντειου.αλλα η θεσσ ειναι καλυτερη πολη
adiafthoros
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ απλά θα σου πώ οτι πράγματι το τμήμα του ρεθύμνου απ ότι ξέρω είναι πιο οργανωμένο απο τα άλλα δύο, ωστόσο αυτό του πάντειου απλά είναι το πιο καλό.
Γενικά έχει πολύ καλούς καθηγητές και πολύ καλό πρόγραμμα.Είμαι Α' έτος ψυχολογίας στο πάντειο και γενικά απο το τμήμα έχω καλές εντυπώσεις,απο την οργάνωση βέβαια του πάντειου έχω απογοητευθεί....δικιά σου η επιλογή,αλλά αν πιάνεις το τμήμα του πάντειου, μη ρωτάς τί να επιλέξεις.........:no1:
froso a.
Νεοφερμένο μέλος

εγω ακουω συνεχωσ οτι το τμημα στο ρε8υμνο ειναι το πιο οργανωμένο...αρα γιατι να παω παντειο;; δεν ξερω...
τα μαθήματα στο πρωτο ετος πως σου φανηκαν;;; ευκολα;;; οι καθηγητες καλοι;; εγω εχω ψιλοαγχωθει....
stellicha!
Νεοφερμένο μέλος

maraki362
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Μόλις ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Ψυχολογίας,στην Κρήτη.Αναμφισβήτητα,το επίπεδο των σπουδών είναι το πιο υψηλό σε σύγκριση με τα υπόλοιπα τμήματα ψυχολογίας.
ως προς τι είναι το πιο υψηλό. Δυστηχώς ή ευτυχώς δεν μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο αναγνώστης
Εκκολαπτόμενο μέλος

stellicha!
Νεοφερμένο μέλος

amalfi
Δραστήριο μέλος

οι νεοι μας... δεν "αγχωνονται" για την επαγγελματικη τους αποκατασταση.μην αγχώνεσαι εκ των προτέρων για την επαγγελματική αποκατάσταση.
και οι πιο αποκατεστημενοι απ' αυτους εχουν το ιδιο "αγχος" , αλλα το ερμηνευουν διαφορετικα.
(παντα βρισκουμε μια "λογικη" "εξηγηση", δεν ειναι κακο)
αυτο το "αγχος" δε σβηνει με το στριψιμο ενος διακοπτη
(αυτα που καναμε στα παιδια θα τα βρουμε μπροστα μας! [δεν αναφερομαι στη φιλη μας... γενικοτερη διαπιστωση])

Andrew_sketo
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nickpatras
- Corfu kitty
- Giannis_19
- monika20
- SevenSouls_
- eww1qewqeqweqw
- agg41
- Neos210
- KATIA5
- redarrow
- ValiArg
- Libertus
- mago
- elenicar
- stefan
- Αριάνα123
- Nikos05
- Eleanna7
- Jimmy20
- Dimitris9
- MarcoReus
- Wannabe ψυχολόγος
- Κλημεντίνη
- desna
- moan20
- Viedo
- D.a.i.s.y
- efi25
- jimis2001
- lnesb
- charmander
- Thanos_D
- Jocaste
- Αλκης Κ.
- Nefeli01
- tymvorixos
- tsiobieman
- uni77
- Yiorgosk
- Serotonin
- Φινεύς
- Indiana Jones
- cynzp
- Rita
- hirasawayui
- Σοφία Γιαννιού
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.