~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 17:46 Η ~Lös~ έγραψε: #381 21-08-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Χεχεχε το κάθε όνομα έχει τα χαρακτηριστικά του. π.χ για μένα λέει: " Είναι άνθρωποι καρτερικοί που έχουν μεγάλη υπομονή. Είναι μυαλωμένοι, μετρημένοι και στοχαστικοί. Δεν τους αρέσει η άσκοπη φλυαρία. Έχουν λεπτά αισθήματα με αγάπη για τις τέχνες και ιδιαίτερη κλίση στην ζωγραφική. Στον έρωτα είναι πολύ γενναιόδωροι και όταν αγαπήσουν, προσφέρουν τα πάντα στον άνθρωπο που αγαπούν." Click για ανάπτυξη... μυαλωμένοι,μετρημένοι και στοχαστικοί..αυτό και εγώ το κατάλαβα για'σένα και τα υπόλοιπα πιστεύω ισχύουν! (δεν πήγες θάλασσα εσύ;πού είναι τα κοχύλια μου; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:04 Ο Thetikos έγραψε: #382 21-08-12 18:04 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: μυαλωμένοι,μετρημένοι και στοχαστικοί..αυτό και εγώ το κατάλαβα για'σένα και τα υπόλοιπα πιστεύω ισχύουν! (δεν πήγες θάλασσα εσύ;πού είναι τα κοχύλια μου; ) Click για ανάπτυξη... Ως συνέχεια των προηγούμενων πιστεύω πως σ'αρέσουν πολύ τα ταξίδια... (Πήγα! Μάζεψα αρκετά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:07 Η ~Lös~ έγραψε: #383 21-08-12 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Ως συνέχεια των προηγούμενων πιστεύω πως σ'αρέσουν πολύ τα ταξίδια... (Πήγα! Μάζεψα αρκετά ) Click για ανάπτυξη... μην το πιστεύεις,να είσαι σίγουρος!ο έρωτάς μου είναι τα ταξίδια εσύ πάλι είσαι λιγάκι πιο ..συμμαζεμένος..χαχα οοοο τέλειαα..βρήκες ωραία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:09 Η Gate4 έγραψε: #384 21-08-12 18:09 Είναι χαρούμενος και αισιόδοξος άνθρωπος και της αρέσουν τα χρώματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Thetikos έγραψε: #385 21-08-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: μην το πιστεύεις,να είσαι σίγουρος!ο έρωτάς μου είναι τα ταξίδια εσύ πάλι είσαι λιγάκι πιο ..συμμαζεμένος..χαχα οοοο τέλειαα..βρήκες ωραία; Click για ανάπτυξη... Μπα!!!! Τα ταξίδια τα λατρεύω!!!!!!!!! (ειδικά στο εξωτερικό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:27 Η ~Lös~ έγραψε: #386 21-08-12 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Μπα!!!! Τα ταξίδια τα λατρεύω!!!!!!!!! (ειδικά στο εξωτερικό ) Click για ανάπτυξη... έπεσα έξωω; Εγώ περισσότερο εντός Ελλάδας,αλλά και εξωτερικό εννοείται θα ήθελα πάρα πολύ (λόγων πανελληνίων όμως πρέπει να το ξεχάσω ) ...εύχομαι να μπορέσω να πατήσω σε καμιά σουηδία του χρόνου με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:29 Η Athinoul@91: #387 21-08-12 18:29 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: έπεσα έξωω; Εγώ περισσότερο εντός Ελλάδας,αλλά και εξωτερικό εννοείται θα ήθελα πάρα πολύ (λόγων πανελληνίων όμως πρέπει να το ξεχάσω ) ...εύχομαι να μπορέσω να πατήσω σε καμιά σουηδία του χρόνου με το καλό Click για ανάπτυξη... μικρό παιδακιιιι...αν και δεν την ξέρω καν θα πω ότι ειναι ευαίσθητη και ειλικρινής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο Thetikos έγραψε: #388 21-08-12 18:43 Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Η ~Lös~ έγραψε: #389 21-08-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: μικρό παιδακιιιι...αν και δεν την ξέρω καν θα πω ότι ειναι ευαίσθητη και ειλικρινής Click για ανάπτυξη... καλα,παιδακι δεν ειμαι χαχαχ..υπερευαισθητη μαλιστα,οχι απλα ευαισθητη..ειλικρινης ειμαι,αλλα πολλες φορες οχι,επειδη δε μου αρεσει να προσβαλλω η να κανω τον αλλον να νιωσει ασχημα..εκει σωπαινω,δε λεω τιποτα.. θα ψυχολογησω εσενα τωρα,επειδη τον θετικο τον ψυχολογησα ηδη εσυ εισαι ακρως ισορροπημενη,αντιμετωπιζεις ψυχραιμα τις καταστασεις,εισαι εξυπνη κι εξω καρδια..αλλα εισαι αρκετα εξυπνη ωστε να καταλαβαινεις απολυτα που πρεπει να εισαι εξω καρδια και που οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Ο Xaris SSSS: #390 21-08-12 18:50 Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:00 Ο Thetikos έγραψε: #391 21-08-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Click για ανάπτυξη... Χαχα λοιπόν τα αρχαία παραδόξως μου άρεσαν και ήμουν και καλός! Για τα υπόλοιπα θεωρητικά έχεις ένα δίκιο, η άποψη για τα μαθηματικά με εκφράζει και όντως μ'αρέσει να μελετώ για πράγματα που μου λένε ώστε να τα πιστέψω! Είμαι γενικά δυσκολόπιστος @ Xaris SSSS: Καλό παιδί με αυτοπεποίθηση και αίσθηση του χιούμορ. Δεν τα καταφέρνει βέβαια με τα ανέκδοτα... Και επίσης του αρέσει να αμφισβητεί ο, τιδήποτε δεν στηρίζεται από επιχειρήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:29 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #392 21-08-12 19:29 πολλες ανασφαλειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:33 Ο Guest 209912: #393 21-08-12 19:33 τρελή για δέσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:40 Η Roxim έγραψε: #394 21-08-12 19:40 Μοναχικός,του αρέσει η μυθολογία και ειδικότερα η θάλασσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #395 21-08-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: τρελή για δέσιμο Click για ανάπτυξη... κλινικη περιπτωση δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:56 Ο Guest 209912: #396 21-08-12 19:56 ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:04 Η Athinoul@91: #397 21-08-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #398 21-08-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Click για ανάπτυξη... απ τη φωλια του κουκου γραφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:11 Ο Guest 209912: #399 21-08-12 20:11 κουκου κουκου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:12 Ο Thetikos έγραψε: #400 21-08-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Click για ανάπτυξη... Ισχύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Χεχεχε το κάθε όνομα έχει τα χαρακτηριστικά του. π.χ για μένα λέει: " Είναι άνθρωποι καρτερικοί που έχουν μεγάλη υπομονή. Είναι μυαλωμένοι, μετρημένοι και στοχαστικοί. Δεν τους αρέσει η άσκοπη φλυαρία. Έχουν λεπτά αισθήματα με αγάπη για τις τέχνες και ιδιαίτερη κλίση στην ζωγραφική. Στον έρωτα είναι πολύ γενναιόδωροι και όταν αγαπήσουν, προσφέρουν τα πάντα στον άνθρωπο που αγαπούν." Click για ανάπτυξη... μυαλωμένοι,μετρημένοι και στοχαστικοί..αυτό και εγώ το κατάλαβα για'σένα και τα υπόλοιπα πιστεύω ισχύουν! (δεν πήγες θάλασσα εσύ;πού είναι τα κοχύλια μου; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:04 Ο Thetikos έγραψε: #382 21-08-12 18:04 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: μυαλωμένοι,μετρημένοι και στοχαστικοί..αυτό και εγώ το κατάλαβα για'σένα και τα υπόλοιπα πιστεύω ισχύουν! (δεν πήγες θάλασσα εσύ;πού είναι τα κοχύλια μου; ) Click για ανάπτυξη... Ως συνέχεια των προηγούμενων πιστεύω πως σ'αρέσουν πολύ τα ταξίδια... (Πήγα! Μάζεψα αρκετά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:07 Η ~Lös~ έγραψε: #383 21-08-12 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Ως συνέχεια των προηγούμενων πιστεύω πως σ'αρέσουν πολύ τα ταξίδια... (Πήγα! Μάζεψα αρκετά ) Click για ανάπτυξη... μην το πιστεύεις,να είσαι σίγουρος!ο έρωτάς μου είναι τα ταξίδια εσύ πάλι είσαι λιγάκι πιο ..συμμαζεμένος..χαχα οοοο τέλειαα..βρήκες ωραία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:09 Η Gate4 έγραψε: #384 21-08-12 18:09 Είναι χαρούμενος και αισιόδοξος άνθρωπος και της αρέσουν τα χρώματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Thetikos έγραψε: #385 21-08-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: μην το πιστεύεις,να είσαι σίγουρος!ο έρωτάς μου είναι τα ταξίδια εσύ πάλι είσαι λιγάκι πιο ..συμμαζεμένος..χαχα οοοο τέλειαα..βρήκες ωραία; Click για ανάπτυξη... Μπα!!!! Τα ταξίδια τα λατρεύω!!!!!!!!! (ειδικά στο εξωτερικό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:27 Η ~Lös~ έγραψε: #386 21-08-12 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Μπα!!!! Τα ταξίδια τα λατρεύω!!!!!!!!! (ειδικά στο εξωτερικό ) Click για ανάπτυξη... έπεσα έξωω; Εγώ περισσότερο εντός Ελλάδας,αλλά και εξωτερικό εννοείται θα ήθελα πάρα πολύ (λόγων πανελληνίων όμως πρέπει να το ξεχάσω ) ...εύχομαι να μπορέσω να πατήσω σε καμιά σουηδία του χρόνου με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:29 Η Athinoul@91: #387 21-08-12 18:29 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: έπεσα έξωω; Εγώ περισσότερο εντός Ελλάδας,αλλά και εξωτερικό εννοείται θα ήθελα πάρα πολύ (λόγων πανελληνίων όμως πρέπει να το ξεχάσω ) ...εύχομαι να μπορέσω να πατήσω σε καμιά σουηδία του χρόνου με το καλό Click για ανάπτυξη... μικρό παιδακιιιι...αν και δεν την ξέρω καν θα πω ότι ειναι ευαίσθητη και ειλικρινής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο Thetikos έγραψε: #388 21-08-12 18:43 Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Η ~Lös~ έγραψε: #389 21-08-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: μικρό παιδακιιιι...αν και δεν την ξέρω καν θα πω ότι ειναι ευαίσθητη και ειλικρινής Click για ανάπτυξη... καλα,παιδακι δεν ειμαι χαχαχ..υπερευαισθητη μαλιστα,οχι απλα ευαισθητη..ειλικρινης ειμαι,αλλα πολλες φορες οχι,επειδη δε μου αρεσει να προσβαλλω η να κανω τον αλλον να νιωσει ασχημα..εκει σωπαινω,δε λεω τιποτα.. θα ψυχολογησω εσενα τωρα,επειδη τον θετικο τον ψυχολογησα ηδη εσυ εισαι ακρως ισορροπημενη,αντιμετωπιζεις ψυχραιμα τις καταστασεις,εισαι εξυπνη κι εξω καρδια..αλλα εισαι αρκετα εξυπνη ωστε να καταλαβαινεις απολυτα που πρεπει να εισαι εξω καρδια και που οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Ο Xaris SSSS: #390 21-08-12 18:50 Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:00 Ο Thetikos έγραψε: #391 21-08-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Click για ανάπτυξη... Χαχα λοιπόν τα αρχαία παραδόξως μου άρεσαν και ήμουν και καλός! Για τα υπόλοιπα θεωρητικά έχεις ένα δίκιο, η άποψη για τα μαθηματικά με εκφράζει και όντως μ'αρέσει να μελετώ για πράγματα που μου λένε ώστε να τα πιστέψω! Είμαι γενικά δυσκολόπιστος @ Xaris SSSS: Καλό παιδί με αυτοπεποίθηση και αίσθηση του χιούμορ. Δεν τα καταφέρνει βέβαια με τα ανέκδοτα... Και επίσης του αρέσει να αμφισβητεί ο, τιδήποτε δεν στηρίζεται από επιχειρήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:29 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #392 21-08-12 19:29 πολλες ανασφαλειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:33 Ο Guest 209912: #393 21-08-12 19:33 τρελή για δέσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:40 Η Roxim έγραψε: #394 21-08-12 19:40 Μοναχικός,του αρέσει η μυθολογία και ειδικότερα η θάλασσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #395 21-08-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: τρελή για δέσιμο Click για ανάπτυξη... κλινικη περιπτωση δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:56 Ο Guest 209912: #396 21-08-12 19:56 ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:04 Η Athinoul@91: #397 21-08-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #398 21-08-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Click για ανάπτυξη... απ τη φωλια του κουκου γραφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:11 Ο Guest 209912: #399 21-08-12 20:11 κουκου κουκου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:12 Ο Thetikos έγραψε: #400 21-08-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Click για ανάπτυξη... Ισχύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christine_3: μυαλωμένοι,μετρημένοι και στοχαστικοί..αυτό και εγώ το κατάλαβα για'σένα και τα υπόλοιπα πιστεύω ισχύουν! (δεν πήγες θάλασσα εσύ;πού είναι τα κοχύλια μου; ) Click για ανάπτυξη... Ως συνέχεια των προηγούμενων πιστεύω πως σ'αρέσουν πολύ τα ταξίδια... (Πήγα! Μάζεψα αρκετά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:07 Η ~Lös~ έγραψε: #383 21-08-12 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Ως συνέχεια των προηγούμενων πιστεύω πως σ'αρέσουν πολύ τα ταξίδια... (Πήγα! Μάζεψα αρκετά ) Click για ανάπτυξη... μην το πιστεύεις,να είσαι σίγουρος!ο έρωτάς μου είναι τα ταξίδια εσύ πάλι είσαι λιγάκι πιο ..συμμαζεμένος..χαχα οοοο τέλειαα..βρήκες ωραία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:09 Η Gate4 έγραψε: #384 21-08-12 18:09 Είναι χαρούμενος και αισιόδοξος άνθρωπος και της αρέσουν τα χρώματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Thetikos έγραψε: #385 21-08-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: μην το πιστεύεις,να είσαι σίγουρος!ο έρωτάς μου είναι τα ταξίδια εσύ πάλι είσαι λιγάκι πιο ..συμμαζεμένος..χαχα οοοο τέλειαα..βρήκες ωραία; Click για ανάπτυξη... Μπα!!!! Τα ταξίδια τα λατρεύω!!!!!!!!! (ειδικά στο εξωτερικό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:27 Η ~Lös~ έγραψε: #386 21-08-12 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Μπα!!!! Τα ταξίδια τα λατρεύω!!!!!!!!! (ειδικά στο εξωτερικό ) Click για ανάπτυξη... έπεσα έξωω; Εγώ περισσότερο εντός Ελλάδας,αλλά και εξωτερικό εννοείται θα ήθελα πάρα πολύ (λόγων πανελληνίων όμως πρέπει να το ξεχάσω ) ...εύχομαι να μπορέσω να πατήσω σε καμιά σουηδία του χρόνου με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:29 Η Athinoul@91: #387 21-08-12 18:29 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: έπεσα έξωω; Εγώ περισσότερο εντός Ελλάδας,αλλά και εξωτερικό εννοείται θα ήθελα πάρα πολύ (λόγων πανελληνίων όμως πρέπει να το ξεχάσω ) ...εύχομαι να μπορέσω να πατήσω σε καμιά σουηδία του χρόνου με το καλό Click για ανάπτυξη... μικρό παιδακιιιι...αν και δεν την ξέρω καν θα πω ότι ειναι ευαίσθητη και ειλικρινής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο Thetikos έγραψε: #388 21-08-12 18:43 Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Η ~Lös~ έγραψε: #389 21-08-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: μικρό παιδακιιιι...αν και δεν την ξέρω καν θα πω ότι ειναι ευαίσθητη και ειλικρινής Click για ανάπτυξη... καλα,παιδακι δεν ειμαι χαχαχ..υπερευαισθητη μαλιστα,οχι απλα ευαισθητη..ειλικρινης ειμαι,αλλα πολλες φορες οχι,επειδη δε μου αρεσει να προσβαλλω η να κανω τον αλλον να νιωσει ασχημα..εκει σωπαινω,δε λεω τιποτα.. θα ψυχολογησω εσενα τωρα,επειδη τον θετικο τον ψυχολογησα ηδη εσυ εισαι ακρως ισορροπημενη,αντιμετωπιζεις ψυχραιμα τις καταστασεις,εισαι εξυπνη κι εξω καρδια..αλλα εισαι αρκετα εξυπνη ωστε να καταλαβαινεις απολυτα που πρεπει να εισαι εξω καρδια και που οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Ο Xaris SSSS: #390 21-08-12 18:50 Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:00 Ο Thetikos έγραψε: #391 21-08-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Click για ανάπτυξη... Χαχα λοιπόν τα αρχαία παραδόξως μου άρεσαν και ήμουν και καλός! Για τα υπόλοιπα θεωρητικά έχεις ένα δίκιο, η άποψη για τα μαθηματικά με εκφράζει και όντως μ'αρέσει να μελετώ για πράγματα που μου λένε ώστε να τα πιστέψω! Είμαι γενικά δυσκολόπιστος @ Xaris SSSS: Καλό παιδί με αυτοπεποίθηση και αίσθηση του χιούμορ. Δεν τα καταφέρνει βέβαια με τα ανέκδοτα... Και επίσης του αρέσει να αμφισβητεί ο, τιδήποτε δεν στηρίζεται από επιχειρήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:29 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #392 21-08-12 19:29 πολλες ανασφαλειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:33 Ο Guest 209912: #393 21-08-12 19:33 τρελή για δέσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:40 Η Roxim έγραψε: #394 21-08-12 19:40 Μοναχικός,του αρέσει η μυθολογία και ειδικότερα η θάλασσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #395 21-08-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: τρελή για δέσιμο Click για ανάπτυξη... κλινικη περιπτωση δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:56 Ο Guest 209912: #396 21-08-12 19:56 ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:04 Η Athinoul@91: #397 21-08-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #398 21-08-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Click για ανάπτυξη... απ τη φωλια του κουκου γραφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:11 Ο Guest 209912: #399 21-08-12 20:11 κουκου κουκου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:12 Ο Thetikos έγραψε: #400 21-08-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Click για ανάπτυξη... Ισχύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Ως συνέχεια των προηγούμενων πιστεύω πως σ'αρέσουν πολύ τα ταξίδια... (Πήγα! Μάζεψα αρκετά ) Click για ανάπτυξη... μην το πιστεύεις,να είσαι σίγουρος!ο έρωτάς μου είναι τα ταξίδια εσύ πάλι είσαι λιγάκι πιο ..συμμαζεμένος..χαχα οοοο τέλειαα..βρήκες ωραία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:09 Η Gate4 έγραψε: #384 21-08-12 18:09 Είναι χαρούμενος και αισιόδοξος άνθρωπος και της αρέσουν τα χρώματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Thetikos έγραψε: #385 21-08-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: μην το πιστεύεις,να είσαι σίγουρος!ο έρωτάς μου είναι τα ταξίδια εσύ πάλι είσαι λιγάκι πιο ..συμμαζεμένος..χαχα οοοο τέλειαα..βρήκες ωραία; Click για ανάπτυξη... Μπα!!!! Τα ταξίδια τα λατρεύω!!!!!!!!! (ειδικά στο εξωτερικό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:27 Η ~Lös~ έγραψε: #386 21-08-12 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Μπα!!!! Τα ταξίδια τα λατρεύω!!!!!!!!! (ειδικά στο εξωτερικό ) Click για ανάπτυξη... έπεσα έξωω; Εγώ περισσότερο εντός Ελλάδας,αλλά και εξωτερικό εννοείται θα ήθελα πάρα πολύ (λόγων πανελληνίων όμως πρέπει να το ξεχάσω ) ...εύχομαι να μπορέσω να πατήσω σε καμιά σουηδία του χρόνου με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:29 Η Athinoul@91: #387 21-08-12 18:29 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: έπεσα έξωω; Εγώ περισσότερο εντός Ελλάδας,αλλά και εξωτερικό εννοείται θα ήθελα πάρα πολύ (λόγων πανελληνίων όμως πρέπει να το ξεχάσω ) ...εύχομαι να μπορέσω να πατήσω σε καμιά σουηδία του χρόνου με το καλό Click για ανάπτυξη... μικρό παιδακιιιι...αν και δεν την ξέρω καν θα πω ότι ειναι ευαίσθητη και ειλικρινής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο Thetikos έγραψε: #388 21-08-12 18:43 Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Η ~Lös~ έγραψε: #389 21-08-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: μικρό παιδακιιιι...αν και δεν την ξέρω καν θα πω ότι ειναι ευαίσθητη και ειλικρινής Click για ανάπτυξη... καλα,παιδακι δεν ειμαι χαχαχ..υπερευαισθητη μαλιστα,οχι απλα ευαισθητη..ειλικρινης ειμαι,αλλα πολλες φορες οχι,επειδη δε μου αρεσει να προσβαλλω η να κανω τον αλλον να νιωσει ασχημα..εκει σωπαινω,δε λεω τιποτα.. θα ψυχολογησω εσενα τωρα,επειδη τον θετικο τον ψυχολογησα ηδη εσυ εισαι ακρως ισορροπημενη,αντιμετωπιζεις ψυχραιμα τις καταστασεις,εισαι εξυπνη κι εξω καρδια..αλλα εισαι αρκετα εξυπνη ωστε να καταλαβαινεις απολυτα που πρεπει να εισαι εξω καρδια και που οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Ο Xaris SSSS: #390 21-08-12 18:50 Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:00 Ο Thetikos έγραψε: #391 21-08-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Click για ανάπτυξη... Χαχα λοιπόν τα αρχαία παραδόξως μου άρεσαν και ήμουν και καλός! Για τα υπόλοιπα θεωρητικά έχεις ένα δίκιο, η άποψη για τα μαθηματικά με εκφράζει και όντως μ'αρέσει να μελετώ για πράγματα που μου λένε ώστε να τα πιστέψω! Είμαι γενικά δυσκολόπιστος @ Xaris SSSS: Καλό παιδί με αυτοπεποίθηση και αίσθηση του χιούμορ. Δεν τα καταφέρνει βέβαια με τα ανέκδοτα... Και επίσης του αρέσει να αμφισβητεί ο, τιδήποτε δεν στηρίζεται από επιχειρήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:29 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #392 21-08-12 19:29 πολλες ανασφαλειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:33 Ο Guest 209912: #393 21-08-12 19:33 τρελή για δέσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:40 Η Roxim έγραψε: #394 21-08-12 19:40 Μοναχικός,του αρέσει η μυθολογία και ειδικότερα η θάλασσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #395 21-08-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: τρελή για δέσιμο Click για ανάπτυξη... κλινικη περιπτωση δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:56 Ο Guest 209912: #396 21-08-12 19:56 ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:04 Η Athinoul@91: #397 21-08-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #398 21-08-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Click για ανάπτυξη... απ τη φωλια του κουκου γραφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:11 Ο Guest 209912: #399 21-08-12 20:11 κουκου κουκου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:12 Ο Thetikos έγραψε: #400 21-08-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Click για ανάπτυξη... Ισχύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι χαρούμενος και αισιόδοξος άνθρωπος και της αρέσουν τα χρώματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Thetikos έγραψε: #385 21-08-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: μην το πιστεύεις,να είσαι σίγουρος!ο έρωτάς μου είναι τα ταξίδια εσύ πάλι είσαι λιγάκι πιο ..συμμαζεμένος..χαχα οοοο τέλειαα..βρήκες ωραία; Click για ανάπτυξη... Μπα!!!! Τα ταξίδια τα λατρεύω!!!!!!!!! (ειδικά στο εξωτερικό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:27 Η ~Lös~ έγραψε: #386 21-08-12 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Μπα!!!! Τα ταξίδια τα λατρεύω!!!!!!!!! (ειδικά στο εξωτερικό ) Click για ανάπτυξη... έπεσα έξωω; Εγώ περισσότερο εντός Ελλάδας,αλλά και εξωτερικό εννοείται θα ήθελα πάρα πολύ (λόγων πανελληνίων όμως πρέπει να το ξεχάσω ) ...εύχομαι να μπορέσω να πατήσω σε καμιά σουηδία του χρόνου με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:29 Η Athinoul@91: #387 21-08-12 18:29 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: έπεσα έξωω; Εγώ περισσότερο εντός Ελλάδας,αλλά και εξωτερικό εννοείται θα ήθελα πάρα πολύ (λόγων πανελληνίων όμως πρέπει να το ξεχάσω ) ...εύχομαι να μπορέσω να πατήσω σε καμιά σουηδία του χρόνου με το καλό Click για ανάπτυξη... μικρό παιδακιιιι...αν και δεν την ξέρω καν θα πω ότι ειναι ευαίσθητη και ειλικρινής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο Thetikos έγραψε: #388 21-08-12 18:43 Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Η ~Lös~ έγραψε: #389 21-08-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: μικρό παιδακιιιι...αν και δεν την ξέρω καν θα πω ότι ειναι ευαίσθητη και ειλικρινής Click για ανάπτυξη... καλα,παιδακι δεν ειμαι χαχαχ..υπερευαισθητη μαλιστα,οχι απλα ευαισθητη..ειλικρινης ειμαι,αλλα πολλες φορες οχι,επειδη δε μου αρεσει να προσβαλλω η να κανω τον αλλον να νιωσει ασχημα..εκει σωπαινω,δε λεω τιποτα.. θα ψυχολογησω εσενα τωρα,επειδη τον θετικο τον ψυχολογησα ηδη εσυ εισαι ακρως ισορροπημενη,αντιμετωπιζεις ψυχραιμα τις καταστασεις,εισαι εξυπνη κι εξω καρδια..αλλα εισαι αρκετα εξυπνη ωστε να καταλαβαινεις απολυτα που πρεπει να εισαι εξω καρδια και που οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Ο Xaris SSSS: #390 21-08-12 18:50 Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:00 Ο Thetikos έγραψε: #391 21-08-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Click για ανάπτυξη... Χαχα λοιπόν τα αρχαία παραδόξως μου άρεσαν και ήμουν και καλός! Για τα υπόλοιπα θεωρητικά έχεις ένα δίκιο, η άποψη για τα μαθηματικά με εκφράζει και όντως μ'αρέσει να μελετώ για πράγματα που μου λένε ώστε να τα πιστέψω! Είμαι γενικά δυσκολόπιστος @ Xaris SSSS: Καλό παιδί με αυτοπεποίθηση και αίσθηση του χιούμορ. Δεν τα καταφέρνει βέβαια με τα ανέκδοτα... Και επίσης του αρέσει να αμφισβητεί ο, τιδήποτε δεν στηρίζεται από επιχειρήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:29 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #392 21-08-12 19:29 πολλες ανασφαλειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:33 Ο Guest 209912: #393 21-08-12 19:33 τρελή για δέσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:40 Η Roxim έγραψε: #394 21-08-12 19:40 Μοναχικός,του αρέσει η μυθολογία και ειδικότερα η θάλασσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #395 21-08-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: τρελή για δέσιμο Click για ανάπτυξη... κλινικη περιπτωση δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:56 Ο Guest 209912: #396 21-08-12 19:56 ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:04 Η Athinoul@91: #397 21-08-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #398 21-08-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Click για ανάπτυξη... απ τη φωλια του κουκου γραφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:11 Ο Guest 209912: #399 21-08-12 20:11 κουκου κουκου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:12 Ο Thetikos έγραψε: #400 21-08-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Click για ανάπτυξη... Ισχύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christine_3: μην το πιστεύεις,να είσαι σίγουρος!ο έρωτάς μου είναι τα ταξίδια εσύ πάλι είσαι λιγάκι πιο ..συμμαζεμένος..χαχα οοοο τέλειαα..βρήκες ωραία; Click για ανάπτυξη... Μπα!!!! Τα ταξίδια τα λατρεύω!!!!!!!!! (ειδικά στο εξωτερικό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:27 Η ~Lös~ έγραψε: #386 21-08-12 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Μπα!!!! Τα ταξίδια τα λατρεύω!!!!!!!!! (ειδικά στο εξωτερικό ) Click για ανάπτυξη... έπεσα έξωω; Εγώ περισσότερο εντός Ελλάδας,αλλά και εξωτερικό εννοείται θα ήθελα πάρα πολύ (λόγων πανελληνίων όμως πρέπει να το ξεχάσω ) ...εύχομαι να μπορέσω να πατήσω σε καμιά σουηδία του χρόνου με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:29 Η Athinoul@91: #387 21-08-12 18:29 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: έπεσα έξωω; Εγώ περισσότερο εντός Ελλάδας,αλλά και εξωτερικό εννοείται θα ήθελα πάρα πολύ (λόγων πανελληνίων όμως πρέπει να το ξεχάσω ) ...εύχομαι να μπορέσω να πατήσω σε καμιά σουηδία του χρόνου με το καλό Click για ανάπτυξη... μικρό παιδακιιιι...αν και δεν την ξέρω καν θα πω ότι ειναι ευαίσθητη και ειλικρινής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο Thetikos έγραψε: #388 21-08-12 18:43 Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Η ~Lös~ έγραψε: #389 21-08-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: μικρό παιδακιιιι...αν και δεν την ξέρω καν θα πω ότι ειναι ευαίσθητη και ειλικρινής Click για ανάπτυξη... καλα,παιδακι δεν ειμαι χαχαχ..υπερευαισθητη μαλιστα,οχι απλα ευαισθητη..ειλικρινης ειμαι,αλλα πολλες φορες οχι,επειδη δε μου αρεσει να προσβαλλω η να κανω τον αλλον να νιωσει ασχημα..εκει σωπαινω,δε λεω τιποτα.. θα ψυχολογησω εσενα τωρα,επειδη τον θετικο τον ψυχολογησα ηδη εσυ εισαι ακρως ισορροπημενη,αντιμετωπιζεις ψυχραιμα τις καταστασεις,εισαι εξυπνη κι εξω καρδια..αλλα εισαι αρκετα εξυπνη ωστε να καταλαβαινεις απολυτα που πρεπει να εισαι εξω καρδια και που οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Ο Xaris SSSS: #390 21-08-12 18:50 Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:00 Ο Thetikos έγραψε: #391 21-08-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Click για ανάπτυξη... Χαχα λοιπόν τα αρχαία παραδόξως μου άρεσαν και ήμουν και καλός! Για τα υπόλοιπα θεωρητικά έχεις ένα δίκιο, η άποψη για τα μαθηματικά με εκφράζει και όντως μ'αρέσει να μελετώ για πράγματα που μου λένε ώστε να τα πιστέψω! Είμαι γενικά δυσκολόπιστος @ Xaris SSSS: Καλό παιδί με αυτοπεποίθηση και αίσθηση του χιούμορ. Δεν τα καταφέρνει βέβαια με τα ανέκδοτα... Και επίσης του αρέσει να αμφισβητεί ο, τιδήποτε δεν στηρίζεται από επιχειρήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:29 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #392 21-08-12 19:29 πολλες ανασφαλειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:33 Ο Guest 209912: #393 21-08-12 19:33 τρελή για δέσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:40 Η Roxim έγραψε: #394 21-08-12 19:40 Μοναχικός,του αρέσει η μυθολογία και ειδικότερα η θάλασσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #395 21-08-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: τρελή για δέσιμο Click για ανάπτυξη... κλινικη περιπτωση δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:56 Ο Guest 209912: #396 21-08-12 19:56 ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:04 Η Athinoul@91: #397 21-08-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #398 21-08-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Click για ανάπτυξη... απ τη φωλια του κουκου γραφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:11 Ο Guest 209912: #399 21-08-12 20:11 κουκου κουκου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:12 Ο Thetikos έγραψε: #400 21-08-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Click για ανάπτυξη... Ισχύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Μπα!!!! Τα ταξίδια τα λατρεύω!!!!!!!!! (ειδικά στο εξωτερικό ) Click για ανάπτυξη... έπεσα έξωω; Εγώ περισσότερο εντός Ελλάδας,αλλά και εξωτερικό εννοείται θα ήθελα πάρα πολύ (λόγων πανελληνίων όμως πρέπει να το ξεχάσω ) ...εύχομαι να μπορέσω να πατήσω σε καμιά σουηδία του χρόνου με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:29 Η Athinoul@91: #387 21-08-12 18:29 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: έπεσα έξωω; Εγώ περισσότερο εντός Ελλάδας,αλλά και εξωτερικό εννοείται θα ήθελα πάρα πολύ (λόγων πανελληνίων όμως πρέπει να το ξεχάσω ) ...εύχομαι να μπορέσω να πατήσω σε καμιά σουηδία του χρόνου με το καλό Click για ανάπτυξη... μικρό παιδακιιιι...αν και δεν την ξέρω καν θα πω ότι ειναι ευαίσθητη και ειλικρινής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο Thetikos έγραψε: #388 21-08-12 18:43 Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Η ~Lös~ έγραψε: #389 21-08-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: μικρό παιδακιιιι...αν και δεν την ξέρω καν θα πω ότι ειναι ευαίσθητη και ειλικρινής Click για ανάπτυξη... καλα,παιδακι δεν ειμαι χαχαχ..υπερευαισθητη μαλιστα,οχι απλα ευαισθητη..ειλικρινης ειμαι,αλλα πολλες φορες οχι,επειδη δε μου αρεσει να προσβαλλω η να κανω τον αλλον να νιωσει ασχημα..εκει σωπαινω,δε λεω τιποτα.. θα ψυχολογησω εσενα τωρα,επειδη τον θετικο τον ψυχολογησα ηδη εσυ εισαι ακρως ισορροπημενη,αντιμετωπιζεις ψυχραιμα τις καταστασεις,εισαι εξυπνη κι εξω καρδια..αλλα εισαι αρκετα εξυπνη ωστε να καταλαβαινεις απολυτα που πρεπει να εισαι εξω καρδια και που οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Ο Xaris SSSS: #390 21-08-12 18:50 Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:00 Ο Thetikos έγραψε: #391 21-08-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Click για ανάπτυξη... Χαχα λοιπόν τα αρχαία παραδόξως μου άρεσαν και ήμουν και καλός! Για τα υπόλοιπα θεωρητικά έχεις ένα δίκιο, η άποψη για τα μαθηματικά με εκφράζει και όντως μ'αρέσει να μελετώ για πράγματα που μου λένε ώστε να τα πιστέψω! Είμαι γενικά δυσκολόπιστος @ Xaris SSSS: Καλό παιδί με αυτοπεποίθηση και αίσθηση του χιούμορ. Δεν τα καταφέρνει βέβαια με τα ανέκδοτα... Και επίσης του αρέσει να αμφισβητεί ο, τιδήποτε δεν στηρίζεται από επιχειρήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:29 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #392 21-08-12 19:29 πολλες ανασφαλειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:33 Ο Guest 209912: #393 21-08-12 19:33 τρελή για δέσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:40 Η Roxim έγραψε: #394 21-08-12 19:40 Μοναχικός,του αρέσει η μυθολογία και ειδικότερα η θάλασσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #395 21-08-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: τρελή για δέσιμο Click για ανάπτυξη... κλινικη περιπτωση δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:56 Ο Guest 209912: #396 21-08-12 19:56 ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:04 Η Athinoul@91: #397 21-08-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #398 21-08-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Click για ανάπτυξη... απ τη φωλια του κουκου γραφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:11 Ο Guest 209912: #399 21-08-12 20:11 κουκου κουκου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:12 Ο Thetikos έγραψε: #400 21-08-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Click για ανάπτυξη... Ισχύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christine_3: έπεσα έξωω; Εγώ περισσότερο εντός Ελλάδας,αλλά και εξωτερικό εννοείται θα ήθελα πάρα πολύ (λόγων πανελληνίων όμως πρέπει να το ξεχάσω ) ...εύχομαι να μπορέσω να πατήσω σε καμιά σουηδία του χρόνου με το καλό Click για ανάπτυξη... μικρό παιδακιιιι...αν και δεν την ξέρω καν θα πω ότι ειναι ευαίσθητη και ειλικρινής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο Thetikos έγραψε: #388 21-08-12 18:43 Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Η ~Lös~ έγραψε: #389 21-08-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: μικρό παιδακιιιι...αν και δεν την ξέρω καν θα πω ότι ειναι ευαίσθητη και ειλικρινής Click για ανάπτυξη... καλα,παιδακι δεν ειμαι χαχαχ..υπερευαισθητη μαλιστα,οχι απλα ευαισθητη..ειλικρινης ειμαι,αλλα πολλες φορες οχι,επειδη δε μου αρεσει να προσβαλλω η να κανω τον αλλον να νιωσει ασχημα..εκει σωπαινω,δε λεω τιποτα.. θα ψυχολογησω εσενα τωρα,επειδη τον θετικο τον ψυχολογησα ηδη εσυ εισαι ακρως ισορροπημενη,αντιμετωπιζεις ψυχραιμα τις καταστασεις,εισαι εξυπνη κι εξω καρδια..αλλα εισαι αρκετα εξυπνη ωστε να καταλαβαινεις απολυτα που πρεπει να εισαι εξω καρδια και που οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Ο Xaris SSSS: #390 21-08-12 18:50 Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:00 Ο Thetikos έγραψε: #391 21-08-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Click για ανάπτυξη... Χαχα λοιπόν τα αρχαία παραδόξως μου άρεσαν και ήμουν και καλός! Για τα υπόλοιπα θεωρητικά έχεις ένα δίκιο, η άποψη για τα μαθηματικά με εκφράζει και όντως μ'αρέσει να μελετώ για πράγματα που μου λένε ώστε να τα πιστέψω! Είμαι γενικά δυσκολόπιστος @ Xaris SSSS: Καλό παιδί με αυτοπεποίθηση και αίσθηση του χιούμορ. Δεν τα καταφέρνει βέβαια με τα ανέκδοτα... Και επίσης του αρέσει να αμφισβητεί ο, τιδήποτε δεν στηρίζεται από επιχειρήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:29 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #392 21-08-12 19:29 πολλες ανασφαλειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:33 Ο Guest 209912: #393 21-08-12 19:33 τρελή για δέσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:40 Η Roxim έγραψε: #394 21-08-12 19:40 Μοναχικός,του αρέσει η μυθολογία και ειδικότερα η θάλασσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #395 21-08-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: τρελή για δέσιμο Click για ανάπτυξη... κλινικη περιπτωση δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:56 Ο Guest 209912: #396 21-08-12 19:56 ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:04 Η Athinoul@91: #397 21-08-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #398 21-08-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Click για ανάπτυξη... απ τη φωλια του κουκου γραφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:11 Ο Guest 209912: #399 21-08-12 20:11 κουκου κουκου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:12 Ο Thetikos έγραψε: #400 21-08-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Click για ανάπτυξη... Ισχύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Η ~Lös~ έγραψε: #389 21-08-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: μικρό παιδακιιιι...αν και δεν την ξέρω καν θα πω ότι ειναι ευαίσθητη και ειλικρινής Click για ανάπτυξη... καλα,παιδακι δεν ειμαι χαχαχ..υπερευαισθητη μαλιστα,οχι απλα ευαισθητη..ειλικρινης ειμαι,αλλα πολλες φορες οχι,επειδη δε μου αρεσει να προσβαλλω η να κανω τον αλλον να νιωσει ασχημα..εκει σωπαινω,δε λεω τιποτα.. θα ψυχολογησω εσενα τωρα,επειδη τον θετικο τον ψυχολογησα ηδη εσυ εισαι ακρως ισορροπημενη,αντιμετωπιζεις ψυχραιμα τις καταστασεις,εισαι εξυπνη κι εξω καρδια..αλλα εισαι αρκετα εξυπνη ωστε να καταλαβαινεις απολυτα που πρεπει να εισαι εξω καρδια και που οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Ο Xaris SSSS: #390 21-08-12 18:50 Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:00 Ο Thetikos έγραψε: #391 21-08-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Click για ανάπτυξη... Χαχα λοιπόν τα αρχαία παραδόξως μου άρεσαν και ήμουν και καλός! Για τα υπόλοιπα θεωρητικά έχεις ένα δίκιο, η άποψη για τα μαθηματικά με εκφράζει και όντως μ'αρέσει να μελετώ για πράγματα που μου λένε ώστε να τα πιστέψω! Είμαι γενικά δυσκολόπιστος @ Xaris SSSS: Καλό παιδί με αυτοπεποίθηση και αίσθηση του χιούμορ. Δεν τα καταφέρνει βέβαια με τα ανέκδοτα... Και επίσης του αρέσει να αμφισβητεί ο, τιδήποτε δεν στηρίζεται από επιχειρήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:29 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #392 21-08-12 19:29 πολλες ανασφαλειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:33 Ο Guest 209912: #393 21-08-12 19:33 τρελή για δέσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:40 Η Roxim έγραψε: #394 21-08-12 19:40 Μοναχικός,του αρέσει η μυθολογία και ειδικότερα η θάλασσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #395 21-08-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: τρελή για δέσιμο Click για ανάπτυξη... κλινικη περιπτωση δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:56 Ο Guest 209912: #396 21-08-12 19:56 ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:04 Η Athinoul@91: #397 21-08-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #398 21-08-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Click για ανάπτυξη... απ τη φωλια του κουκου γραφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:11 Ο Guest 209912: #399 21-08-12 20:11 κουκου κουκου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:12 Ο Thetikos έγραψε: #400 21-08-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Click για ανάπτυξη... Ισχύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: μικρό παιδακιιιι...αν και δεν την ξέρω καν θα πω ότι ειναι ευαίσθητη και ειλικρινής Click για ανάπτυξη... καλα,παιδακι δεν ειμαι χαχαχ..υπερευαισθητη μαλιστα,οχι απλα ευαισθητη..ειλικρινης ειμαι,αλλα πολλες φορες οχι,επειδη δε μου αρεσει να προσβαλλω η να κανω τον αλλον να νιωσει ασχημα..εκει σωπαινω,δε λεω τιποτα.. θα ψυχολογησω εσενα τωρα,επειδη τον θετικο τον ψυχολογησα ηδη εσυ εισαι ακρως ισορροπημενη,αντιμετωπιζεις ψυχραιμα τις καταστασεις,εισαι εξυπνη κι εξω καρδια..αλλα εισαι αρκετα εξυπνη ωστε να καταλαβαινεις απολυτα που πρεπει να εισαι εξω καρδια και που οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Ο Xaris SSSS: #390 21-08-12 18:50 Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:00 Ο Thetikos έγραψε: #391 21-08-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Click για ανάπτυξη... Χαχα λοιπόν τα αρχαία παραδόξως μου άρεσαν και ήμουν και καλός! Για τα υπόλοιπα θεωρητικά έχεις ένα δίκιο, η άποψη για τα μαθηματικά με εκφράζει και όντως μ'αρέσει να μελετώ για πράγματα που μου λένε ώστε να τα πιστέψω! Είμαι γενικά δυσκολόπιστος @ Xaris SSSS: Καλό παιδί με αυτοπεποίθηση και αίσθηση του χιούμορ. Δεν τα καταφέρνει βέβαια με τα ανέκδοτα... Και επίσης του αρέσει να αμφισβητεί ο, τιδήποτε δεν στηρίζεται από επιχειρήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:29 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #392 21-08-12 19:29 πολλες ανασφαλειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:33 Ο Guest 209912: #393 21-08-12 19:33 τρελή για δέσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:40 Η Roxim έγραψε: #394 21-08-12 19:40 Μοναχικός,του αρέσει η μυθολογία και ειδικότερα η θάλασσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #395 21-08-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: τρελή για δέσιμο Click για ανάπτυξη... κλινικη περιπτωση δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:56 Ο Guest 209912: #396 21-08-12 19:56 ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:04 Η Athinoul@91: #397 21-08-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #398 21-08-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Click για ανάπτυξη... απ τη φωλια του κουκου γραφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:11 Ο Guest 209912: #399 21-08-12 20:11 κουκου κουκου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:12 Ο Thetikos έγραψε: #400 21-08-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Click για ανάπτυξη... Ισχύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:00 Ο Thetikos έγραψε: #391 21-08-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Click για ανάπτυξη... Χαχα λοιπόν τα αρχαία παραδόξως μου άρεσαν και ήμουν και καλός! Για τα υπόλοιπα θεωρητικά έχεις ένα δίκιο, η άποψη για τα μαθηματικά με εκφράζει και όντως μ'αρέσει να μελετώ για πράγματα που μου λένε ώστε να τα πιστέψω! Είμαι γενικά δυσκολόπιστος @ Xaris SSSS: Καλό παιδί με αυτοπεποίθηση και αίσθηση του χιούμορ. Δεν τα καταφέρνει βέβαια με τα ανέκδοτα... Και επίσης του αρέσει να αμφισβητεί ο, τιδήποτε δεν στηρίζεται από επιχειρήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:29 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #392 21-08-12 19:29 πολλες ανασφαλειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:33 Ο Guest 209912: #393 21-08-12 19:33 τρελή για δέσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:40 Η Roxim έγραψε: #394 21-08-12 19:40 Μοναχικός,του αρέσει η μυθολογία και ειδικότερα η θάλασσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #395 21-08-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: τρελή για δέσιμο Click για ανάπτυξη... κλινικη περιπτωση δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:56 Ο Guest 209912: #396 21-08-12 19:56 ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:04 Η Athinoul@91: #397 21-08-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #398 21-08-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Click για ανάπτυξη... απ τη φωλια του κουκου γραφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:11 Ο Guest 209912: #399 21-08-12 20:11 κουκου κουκου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:12 Ο Thetikos έγραψε: #400 21-08-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Click για ανάπτυξη... Ισχύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προτιμάει τις πόλεις από τα χωριά, ποτέ δεν του άρεσαν τα Αρχαία και γενικά τα Θεωρητικά, τα μαθηματικά άλλες φορες τα βρίσκει ωραία και άλλες φορές αχώνευτα. Σαν χαρακτήρας είναι λογικός και για να πιστέψει κάτι θα πρέπει πρώτα να το μελετήσει.. Βρήκα τίποτα? Y.G. Για τον Thetikos πήγαινε Click για ανάπτυξη... Χαχα λοιπόν τα αρχαία παραδόξως μου άρεσαν και ήμουν και καλός! Για τα υπόλοιπα θεωρητικά έχεις ένα δίκιο, η άποψη για τα μαθηματικά με εκφράζει και όντως μ'αρέσει να μελετώ για πράγματα που μου λένε ώστε να τα πιστέψω! Είμαι γενικά δυσκολόπιστος @ Xaris SSSS: Καλό παιδί με αυτοπεποίθηση και αίσθηση του χιούμορ. Δεν τα καταφέρνει βέβαια με τα ανέκδοτα... Και επίσης του αρέσει να αμφισβητεί ο, τιδήποτε δεν στηρίζεται από επιχειρήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:29 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #392 21-08-12 19:29 πολλες ανασφαλειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:33 Ο Guest 209912: #393 21-08-12 19:33 τρελή για δέσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:40 Η Roxim έγραψε: #394 21-08-12 19:40 Μοναχικός,του αρέσει η μυθολογία και ειδικότερα η θάλασσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #395 21-08-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: τρελή για δέσιμο Click για ανάπτυξη... κλινικη περιπτωση δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:56 Ο Guest 209912: #396 21-08-12 19:56 ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:04 Η Athinoul@91: #397 21-08-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #398 21-08-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Click για ανάπτυξη... απ τη φωλια του κουκου γραφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:11 Ο Guest 209912: #399 21-08-12 20:11 κουκου κουκου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:12 Ο Thetikos έγραψε: #400 21-08-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Click για ανάπτυξη... Ισχύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολλες ανασφαλειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:33 Ο Guest 209912: #393 21-08-12 19:33 τρελή για δέσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:40 Η Roxim έγραψε: #394 21-08-12 19:40 Μοναχικός,του αρέσει η μυθολογία και ειδικότερα η θάλασσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #395 21-08-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: τρελή για δέσιμο Click για ανάπτυξη... κλινικη περιπτωση δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:56 Ο Guest 209912: #396 21-08-12 19:56 ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:04 Η Athinoul@91: #397 21-08-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #398 21-08-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Click για ανάπτυξη... απ τη φωλια του κουκου γραφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:11 Ο Guest 209912: #399 21-08-12 20:11 κουκου κουκου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:12 Ο Thetikos έγραψε: #400 21-08-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Click για ανάπτυξη... Ισχύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τρελή για δέσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:40 Η Roxim έγραψε: #394 21-08-12 19:40 Μοναχικός,του αρέσει η μυθολογία και ειδικότερα η θάλασσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #395 21-08-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: τρελή για δέσιμο Click για ανάπτυξη... κλινικη περιπτωση δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:56 Ο Guest 209912: #396 21-08-12 19:56 ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:04 Η Athinoul@91: #397 21-08-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #398 21-08-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Click για ανάπτυξη... απ τη φωλια του κουκου γραφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:11 Ο Guest 209912: #399 21-08-12 20:11 κουκου κουκου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:12 Ο Thetikos έγραψε: #400 21-08-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Click για ανάπτυξη... Ισχύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μοναχικός,του αρέσει η μυθολογία και ειδικότερα η θάλασσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:51 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #395 21-08-12 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: τρελή για δέσιμο Click για ανάπτυξη... κλινικη περιπτωση δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:56 Ο Guest 209912: #396 21-08-12 19:56 ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:04 Η Athinoul@91: #397 21-08-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #398 21-08-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Click για ανάπτυξη... απ τη φωλια του κουκου γραφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:11 Ο Guest 209912: #399 21-08-12 20:11 κουκου κουκου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:12 Ο Thetikos έγραψε: #400 21-08-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Click για ανάπτυξη... Ισχύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: τρελή για δέσιμο Click για ανάπτυξη... κλινικη περιπτωση δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 19:56 Ο Guest 209912: #396 21-08-12 19:56 ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:04 Η Athinoul@91: #397 21-08-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #398 21-08-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Click για ανάπτυξη... απ τη φωλια του κουκου γραφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:11 Ο Guest 209912: #399 21-08-12 20:11 κουκου κουκου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:12 Ο Thetikos έγραψε: #400 21-08-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Click για ανάπτυξη... Ισχύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:04 Η Athinoul@91: #397 21-08-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #398 21-08-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Click για ανάπτυξη... απ τη φωλια του κουκου γραφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:11 Ο Guest 209912: #399 21-08-12 20:11 κουκου κουκου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:12 Ο Thetikos έγραψε: #400 21-08-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Click για ανάπτυξη... Ισχύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Της αρέσει η επικοινωνία, τα ταξίδια και είναι γενικά χαμογελαστή! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #398 21-08-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Click για ανάπτυξη... απ τη φωλια του κουκου γραφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:11 Ο Guest 209912: #399 21-08-12 20:11 κουκου κουκου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:12 Ο Thetikos έγραψε: #400 21-08-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Click για ανάπτυξη... Ισχύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: ρομπίτσα που κλίνει από πίσω και έτσι Click για ανάπτυξη... απ τη φωλια του κουκου γραφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:11 Ο Guest 209912: #399 21-08-12 20:11 κουκου κουκου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:12 Ο Thetikos έγραψε: #400 21-08-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Click για ανάπτυξη... Ισχύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
κουκου κουκου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:12 Ο Thetikos έγραψε: #400 21-08-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Click για ανάπτυξη... Ισχύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: Είναι πανέξυπνος και ψυχολογεί ωραία α0χ0αχ0α0χα Click για ανάπτυξη... Ισχύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.