Ψυχολογήστε τον απο πάνω

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
παμε ολες για ψυχολογια;:P:P..βλεπω πεφτουμε μεσα ολες στα περισσοτερα στην καθεμια :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

περα βρεχει χαρουμενη αλλα και πεσιμιστρια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

περα βρεχει χαρουμενη αλλα και πεσιμιστρια
το περα βρεχει δεν το καταλαβα (επεξηγηση please!!:P)
κατα τ αλλα εισαι μεσα!:D

Ευαίσθητη ίσως...Θέλει να δείχνει δυναμική,αγχώνεται εύκολα,αγαπάει πολύ και ενδιαφέρεται για τους φίλους της και τους ανθρώπους που επιλέγει να έχει δίπλα της:worry:

Mεσα επεσες!!:P
Nefeli Graf----> η ψυχη της παρεας, με χιουμορ που ισως καποιοι να μην καταλαβαινουν (??:P),επισης παλευεις με παθος γι αυτα που σου ειναι σημαντικα και προστατευεις οτι και οποιους αγαπας...!!

Mεσα επεσες!!:P
Nefeli Graf----> η ψυχη της παρεας, με χιουμορ που ισως καποιοι να μην καταλαβαινουν (??:P),επισης παλευεις με παθος γι αυτα που σου ειναι σημαντικα και προστατευεις οτι και οποιους αγαπας...!!

Αλήθεια ρε;;:whistle:
Κοίτα η ψυχή της παρέας δεν είμαι ακριβώς αλλά κάτι προσπαθώ και εγώ :loltooth:,για το χιούμορ έχεις πέσει τόσο πολύ μέσα που μόλις το είδα έμεινα :eek: και για τα υπόλοιπα μέσα έπεσες χωρίς πλάκα:worry::clapup:
Τα ίδια με πριν για εσένα καλή μου:redface::P

προς Nefeli Graf:

καλός άνθρωπος
αρκετά ισχυρογνώμων στην άποψή της (με την καλή έννοια)
για λόγους που ξέρει η ίδια θα την χαρακτήριζα αρκετά δυναμική και δυνατή

και φυσικά, το τρελιάρικο χιούμορ της

Αλήθεια ρε;;:whistle:
Κοίτα η ψυχή της παρέας δεν είμαι ακριβώς αλλά κάτι προσπαθώ και εγώ :loltooth:,για το χιούμορ έχεις πέσει τόσο πολύ μέσα που μόλις το είδα έμεινα :eek: και για τα υπόλοιπα μέσα έπεσες χωρίς πλάκα:worry::clapup:
Τα ίδια με πριν για εσένα καλή μου:redface::P
Xαχαχαχαχα δεν ξερω τι ειναι αυτο αλλα οσους εχω ψυχολογησει εδω πεφτω παντα μεσα:D
Και αυτο με το χιουμορ δεν ξερω πως μου ηρθε, μια εσωτερικη δυναμη με κατατοπισε μαλλον:hehe:

Xαχαχαχαχα δεν ξερω τι ειναι αυτο αλλα οσους εχω ψυχολογησει εδω πεφτω παντα μεσα:D
Και αυτο με το χιουμορ δεν ξερω πως μου ηρθε, μια εσωτερικη δυναμη με κατατοπισε μαλλον:hehe:

Είσαι έτοιμη για μέντιουμ-ψυχολόγος:loltooth:
Και καλά έκανε αυτή η εσωτερική δύναμη και σε κατατόπισε :clapup:

Είσαι έτοιμη για μέντιουμ-ψυχολόγος:loltooth:
Και καλά έκανε αυτή η εσωτερική δύναμη και σε κατατόπισε :clapup:
Χαχαχα δεν ειναι και ασχημη ιδεα:hmm: να τι θα κανω αν δε βρω δουλεια!!!:hehe:

''JustLikeMaria'' --> ευγενικη, καλοσυνατη, ευαισθητη, της αρεσει να βοηθαει και να κανει ανθρωπους να γελανε..χαμογελαστη με στοχους στην ζωη..και χορευταρου..(αυτο δεν ξερω πως μου ηρθε) :P

''JustLikeMaria'' --> ευγενικη, καλοσυνατη, ευαισθητη, της αρεσει να βοηθαει και να κανει ανθρωπους να γελανε..χαμογελαστη με στοχους στην ζωη..και χορευταρου..(αυτο δεν ξερω πως μου ηρθε) :P
Μεσα!!! Εκτος απο το χορευταρου:P:P

εε οκ..6/7 :P

Glikia-> Γλυκια (:P/όμπβιουσλι), συναισθηματική, ευαίσθητη, καμιά φορά σε πιάνουν οι μαύρες σου, δλδ καμιά φορά η κατάθλιψη αλλά αυτές οι φάσεις περνάνε ;p χιουμορ και ερωτευμένη

Της αρέσει να ταξιδεύει ξέρωγω.

Καλλιτεχνική φύση

λιτός και απέριττος

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back