Sokf Νεοφερμένο μέλος Η Sokf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 21:07 Η Sokf έγραψε: #1 07-12-25 21:07 νομιζετε οτι αξιζει καποιο απο τα μαθηματα του ψηφικου φροντιστηριου για παρακολουθηση? redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 20:28 Ο redpointer: #2 08-12-25 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Sokf: νομιζετε οτι αξιζει καποιο απο τα μαθηματα του ψηφικου φροντιστηριου για παρακολουθηση? Click για ανάπτυξη... Καλο ειναι ναι λιγο που ειδα βοηθαει πολυ απλα θελει καποιο χρονο και να λυνεις τις ασκησεις ταυτοχρονα. Cocobolo Νεοφερμένο μέλος Ο Cocobolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:07 Ο Cocobolo έγραψε: #3 09-12-25 18:07 Δινω δευτερη φορα πανελληνιες φετος με μεγαλο χρονικο διαστημα απο την πρωτη.ειναι σιγουρα καλυτερο απο οτι περιμενα,ο κυριος Φαραω στ μαθηματικα πολυ δυνατος.βαζω την ταχυτητα στ επι 1,5 και παταω παυση οπου βλεπω ασκηση,την προσπαθω μονος και μετα βλεπω αν εχω κανει ελλιπη αιτιολογηση καπου,ειναι αρκετα χρονοβορα διαδικασια βεβαια αλλα για μενα αξιζει. Lora2211 Νεοφερμένο μέλος Η Lora2211 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:09 Η Lora2211 έγραψε: #4 09-12-25 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Cocobolo: Δινω δευτερη φορα πανελληνιες φετος με μεγαλο χρονικο διαστημα απο την πρωτη.ειναι σιγουρα καλυτερο απο οτι περιμενα,ο κυριος Φαραω στ μαθηματικα πολυ δυνατος.βαζω την ταχυτητα στ επι 1,5 και παταω παυση οπου βλεπω ασκηση,την προσπαθω μονος και μετα βλεπω αν εχω κανει ελλιπη αιτιολογηση καπου,ειναι αρκετα χρονοβορα διαδικασια βεβαια αλλα για μενα αξιζει. Click για ανάπτυξη... Χημεία, φυσική έχεις παρακολουθήσει κάτι ; Cocobolo Νεοφερμένο μέλος Ο Cocobolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:55 Ο Cocobolo έγραψε: #5 09-12-25 18:55 Ναι,παρακολουθω Χημεια και φυσικη.Θα ελεγα γενικα οτι αξιζουν παρακολουθηση,γινονται απο καθηγητες που εργαζονται στ μεση εκπαιδευση και προετοιμαζουν μαθητες για τις πανελλαδικες καθε χρονο.Φαινεται να ξερουν τι κανουν.Θα ελεγα οτι με συνδυασμο καποιου βοηθηματος μπορει καποιος να κανει μια αρκετα καλη προετοιμασια. cinephilee Νεοφερμένο μέλος Η cinephilee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:23 Η cinephilee: #6 11-12-25 15:23 Δεν το έχω τεσταρει ποτέ για πανελλήνιες αλλά νομίζω κάνουν καλή δουλειά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee marikakitsou16 BatGuin mimis many of Filip Cocobolo Kafkinos icarly37 Sokf Schlimazel redpointer AggelikiGr Drscientist sophieee E.Z m.b. giannis06 vassiliss Anna1974. cinephilee zoed jellojina PhysicsEnjoyer Corfu kitty trifasikodiavasma XarisAdamo2008 aneiko Scandal charmander Lora2211 ang12_012 panosT436 alex08 F1L1PAS Mammy Nun katerina1980 user110908 korlef Marina_Garida zaxarhh tsiobieman michaela888 kostis76 Χρήστος2006 margielajugg Ilikntas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 20:28 Ο redpointer: #2 08-12-25 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Sokf: νομιζετε οτι αξιζει καποιο απο τα μαθηματα του ψηφικου φροντιστηριου για παρακολουθηση? Click για ανάπτυξη... Καλο ειναι ναι λιγο που ειδα βοηθαει πολυ απλα θελει καποιο χρονο και να λυνεις τις ασκησεις ταυτοχρονα. Cocobolo Νεοφερμένο μέλος Ο Cocobolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:07 Ο Cocobolo έγραψε: #3 09-12-25 18:07 Δινω δευτερη φορα πανελληνιες φετος με μεγαλο χρονικο διαστημα απο την πρωτη.ειναι σιγουρα καλυτερο απο οτι περιμενα,ο κυριος Φαραω στ μαθηματικα πολυ δυνατος.βαζω την ταχυτητα στ επι 1,5 και παταω παυση οπου βλεπω ασκηση,την προσπαθω μονος και μετα βλεπω αν εχω κανει ελλιπη αιτιολογηση καπου,ειναι αρκετα χρονοβορα διαδικασια βεβαια αλλα για μενα αξιζει. Lora2211 Νεοφερμένο μέλος Η Lora2211 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:09 Η Lora2211 έγραψε: #4 09-12-25 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Cocobolo: Δινω δευτερη φορα πανελληνιες φετος με μεγαλο χρονικο διαστημα απο την πρωτη.ειναι σιγουρα καλυτερο απο οτι περιμενα,ο κυριος Φαραω στ μαθηματικα πολυ δυνατος.βαζω την ταχυτητα στ επι 1,5 και παταω παυση οπου βλεπω ασκηση,την προσπαθω μονος και μετα βλεπω αν εχω κανει ελλιπη αιτιολογηση καπου,ειναι αρκετα χρονοβορα διαδικασια βεβαια αλλα για μενα αξιζει. Click για ανάπτυξη... Χημεία, φυσική έχεις παρακολουθήσει κάτι ; Cocobolo Νεοφερμένο μέλος Ο Cocobolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:55 Ο Cocobolo έγραψε: #5 09-12-25 18:55 Ναι,παρακολουθω Χημεια και φυσικη.Θα ελεγα γενικα οτι αξιζουν παρακολουθηση,γινονται απο καθηγητες που εργαζονται στ μεση εκπαιδευση και προετοιμαζουν μαθητες για τις πανελλαδικες καθε χρονο.Φαινεται να ξερουν τι κανουν.Θα ελεγα οτι με συνδυασμο καποιου βοηθηματος μπορει καποιος να κανει μια αρκετα καλη προετοιμασια. cinephilee Νεοφερμένο μέλος Η cinephilee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:23 Η cinephilee: #6 11-12-25 15:23 Δεν το έχω τεσταρει ποτέ για πανελλήνιες αλλά νομίζω κάνουν καλή δουλειά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee marikakitsou16 BatGuin mimis many of Filip Cocobolo Kafkinos icarly37 Sokf Schlimazel redpointer AggelikiGr Drscientist sophieee E.Z m.b. giannis06 vassiliss Anna1974. cinephilee zoed jellojina PhysicsEnjoyer Corfu kitty trifasikodiavasma XarisAdamo2008 aneiko Scandal charmander Lora2211 ang12_012 panosT436 alex08 F1L1PAS Mammy Nun katerina1980 user110908 korlef Marina_Garida zaxarhh tsiobieman michaela888 kostis76 Χρήστος2006 margielajugg Ilikntas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sokf: νομιζετε οτι αξιζει καποιο απο τα μαθηματα του ψηφικου φροντιστηριου για παρακολουθηση? Click για ανάπτυξη... Καλο ειναι ναι λιγο που ειδα βοηθαει πολυ απλα θελει καποιο χρονο και να λυνεις τις ασκησεις ταυτοχρονα.
Cocobolo Νεοφερμένο μέλος Ο Cocobolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:07 Ο Cocobolo έγραψε: #3 09-12-25 18:07 Δινω δευτερη φορα πανελληνιες φετος με μεγαλο χρονικο διαστημα απο την πρωτη.ειναι σιγουρα καλυτερο απο οτι περιμενα,ο κυριος Φαραω στ μαθηματικα πολυ δυνατος.βαζω την ταχυτητα στ επι 1,5 και παταω παυση οπου βλεπω ασκηση,την προσπαθω μονος και μετα βλεπω αν εχω κανει ελλιπη αιτιολογηση καπου,ειναι αρκετα χρονοβορα διαδικασια βεβαια αλλα για μενα αξιζει. Lora2211 Νεοφερμένο μέλος Η Lora2211 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:09 Η Lora2211 έγραψε: #4 09-12-25 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Cocobolo: Δινω δευτερη φορα πανελληνιες φετος με μεγαλο χρονικο διαστημα απο την πρωτη.ειναι σιγουρα καλυτερο απο οτι περιμενα,ο κυριος Φαραω στ μαθηματικα πολυ δυνατος.βαζω την ταχυτητα στ επι 1,5 και παταω παυση οπου βλεπω ασκηση,την προσπαθω μονος και μετα βλεπω αν εχω κανει ελλιπη αιτιολογηση καπου,ειναι αρκετα χρονοβορα διαδικασια βεβαια αλλα για μενα αξιζει. Click για ανάπτυξη... Χημεία, φυσική έχεις παρακολουθήσει κάτι ; Cocobolo Νεοφερμένο μέλος Ο Cocobolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:55 Ο Cocobolo έγραψε: #5 09-12-25 18:55 Ναι,παρακολουθω Χημεια και φυσικη.Θα ελεγα γενικα οτι αξιζουν παρακολουθηση,γινονται απο καθηγητες που εργαζονται στ μεση εκπαιδευση και προετοιμαζουν μαθητες για τις πανελλαδικες καθε χρονο.Φαινεται να ξερουν τι κανουν.Θα ελεγα οτι με συνδυασμο καποιου βοηθηματος μπορει καποιος να κανει μια αρκετα καλη προετοιμασια. cinephilee Νεοφερμένο μέλος Η cinephilee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:23 Η cinephilee: #6 11-12-25 15:23 Δεν το έχω τεσταρει ποτέ για πανελλήνιες αλλά νομίζω κάνουν καλή δουλειά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee marikakitsou16 BatGuin mimis many of Filip Cocobolo Kafkinos icarly37 Sokf Schlimazel redpointer AggelikiGr Drscientist sophieee E.Z m.b. giannis06 vassiliss Anna1974. cinephilee zoed jellojina PhysicsEnjoyer Corfu kitty trifasikodiavasma XarisAdamo2008 aneiko Scandal charmander Lora2211 ang12_012 panosT436 alex08 F1L1PAS Mammy Nun katerina1980 user110908 korlef Marina_Garida zaxarhh tsiobieman michaela888 kostis76 Χρήστος2006 margielajugg Ilikntas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δινω δευτερη φορα πανελληνιες φετος με μεγαλο χρονικο διαστημα απο την πρωτη.ειναι σιγουρα καλυτερο απο οτι περιμενα,ο κυριος Φαραω στ μαθηματικα πολυ δυνατος.βαζω την ταχυτητα στ επι 1,5 και παταω παυση οπου βλεπω ασκηση,την προσπαθω μονος και μετα βλεπω αν εχω κανει ελλιπη αιτιολογηση καπου,ειναι αρκετα χρονοβορα διαδικασια βεβαια αλλα για μενα αξιζει.
Lora2211 Νεοφερμένο μέλος Η Lora2211 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:09 Η Lora2211 έγραψε: #4 09-12-25 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Cocobolo: Δινω δευτερη φορα πανελληνιες φετος με μεγαλο χρονικο διαστημα απο την πρωτη.ειναι σιγουρα καλυτερο απο οτι περιμενα,ο κυριος Φαραω στ μαθηματικα πολυ δυνατος.βαζω την ταχυτητα στ επι 1,5 και παταω παυση οπου βλεπω ασκηση,την προσπαθω μονος και μετα βλεπω αν εχω κανει ελλιπη αιτιολογηση καπου,ειναι αρκετα χρονοβορα διαδικασια βεβαια αλλα για μενα αξιζει. Click για ανάπτυξη... Χημεία, φυσική έχεις παρακολουθήσει κάτι ; Cocobolo Νεοφερμένο μέλος Ο Cocobolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:55 Ο Cocobolo έγραψε: #5 09-12-25 18:55 Ναι,παρακολουθω Χημεια και φυσικη.Θα ελεγα γενικα οτι αξιζουν παρακολουθηση,γινονται απο καθηγητες που εργαζονται στ μεση εκπαιδευση και προετοιμαζουν μαθητες για τις πανελλαδικες καθε χρονο.Φαινεται να ξερουν τι κανουν.Θα ελεγα οτι με συνδυασμο καποιου βοηθηματος μπορει καποιος να κανει μια αρκετα καλη προετοιμασια. cinephilee Νεοφερμένο μέλος Η cinephilee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:23 Η cinephilee: #6 11-12-25 15:23 Δεν το έχω τεσταρει ποτέ για πανελλήνιες αλλά νομίζω κάνουν καλή δουλειά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee marikakitsou16 BatGuin mimis many of Filip Cocobolo Kafkinos icarly37 Sokf Schlimazel redpointer AggelikiGr Drscientist sophieee E.Z m.b. giannis06 vassiliss Anna1974. cinephilee zoed jellojina PhysicsEnjoyer Corfu kitty trifasikodiavasma XarisAdamo2008 aneiko Scandal charmander Lora2211 ang12_012 panosT436 alex08 F1L1PAS Mammy Nun katerina1980 user110908 korlef Marina_Garida zaxarhh tsiobieman michaela888 kostis76 Χρήστος2006 margielajugg Ilikntas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Cocobolo: Δινω δευτερη φορα πανελληνιες φετος με μεγαλο χρονικο διαστημα απο την πρωτη.ειναι σιγουρα καλυτερο απο οτι περιμενα,ο κυριος Φαραω στ μαθηματικα πολυ δυνατος.βαζω την ταχυτητα στ επι 1,5 και παταω παυση οπου βλεπω ασκηση,την προσπαθω μονος και μετα βλεπω αν εχω κανει ελλιπη αιτιολογηση καπου,ειναι αρκετα χρονοβορα διαδικασια βεβαια αλλα για μενα αξιζει. Click για ανάπτυξη... Χημεία, φυσική έχεις παρακολουθήσει κάτι ;
Cocobolo Νεοφερμένο μέλος Ο Cocobolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:55 Ο Cocobolo έγραψε: #5 09-12-25 18:55 Ναι,παρακολουθω Χημεια και φυσικη.Θα ελεγα γενικα οτι αξιζουν παρακολουθηση,γινονται απο καθηγητες που εργαζονται στ μεση εκπαιδευση και προετοιμαζουν μαθητες για τις πανελλαδικες καθε χρονο.Φαινεται να ξερουν τι κανουν.Θα ελεγα οτι με συνδυασμο καποιου βοηθηματος μπορει καποιος να κανει μια αρκετα καλη προετοιμασια. cinephilee Νεοφερμένο μέλος Η cinephilee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:23 Η cinephilee: #6 11-12-25 15:23 Δεν το έχω τεσταρει ποτέ για πανελλήνιες αλλά νομίζω κάνουν καλή δουλειά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι,παρακολουθω Χημεια και φυσικη.Θα ελεγα γενικα οτι αξιζουν παρακολουθηση,γινονται απο καθηγητες που εργαζονται στ μεση εκπαιδευση και προετοιμαζουν μαθητες για τις πανελλαδικες καθε χρονο.Φαινεται να ξερουν τι κανουν.Θα ελεγα οτι με συνδυασμο καποιου βοηθηματος μπορει καποιος να κανει μια αρκετα καλη προετοιμασια.
cinephilee Νεοφερμένο μέλος Η cinephilee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:23 Η cinephilee: #6 11-12-25 15:23 Δεν το έχω τεσταρει ποτέ για πανελλήνιες αλλά νομίζω κάνουν καλή δουλειά.