Ψηφιακό φροντιστήριο υπουργείου παιδείας: αξίζει;

Sokf

Νεοφερμένο μέλος

Η Sokf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
νομιζετε οτι αξιζει καποιο απο τα μαθηματα του ψηφικου φροντιστηριου για παρακολουθηση?

redpointer

Δραστήριο μέλος

Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 511 μηνύματα.
νομιζετε οτι αξιζει καποιο απο τα μαθηματα του ψηφικου φροντιστηριου για παρακολουθηση?
Καλο ειναι ναι λιγο που ειδα βοηθαει πολυ απλα θελει καποιο χρονο και να λυνεις τις ασκησεις ταυτοχρονα.

Cocobolo

Νεοφερμένο μέλος

Ο Cocobolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Δινω δευτερη φορα πανελληνιες φετος με μεγαλο χρονικο διαστημα απο την πρωτη.ειναι σιγουρα καλυτερο απο οτι περιμενα,ο κυριος Φαραω στ μαθηματικα πολυ δυνατος.βαζω την ταχυτητα στ επι 1,5 και παταω παυση οπου βλεπω ασκηση,την προσπαθω μονος και μετα βλεπω αν εχω κανει ελλιπη αιτιολογηση καπου,ειναι αρκετα χρονοβορα διαδικασια βεβαια αλλα για μενα αξιζει.

Lora2211

Νεοφερμένο μέλος

Η Lora2211 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Δινω δευτερη φορα πανελληνιες φετος με μεγαλο χρονικο διαστημα απο την πρωτη.ειναι σιγουρα καλυτερο απο οτι περιμενα,ο κυριος Φαραω στ μαθηματικα πολυ δυνατος.βαζω την ταχυτητα στ επι 1,5 και παταω παυση οπου βλεπω ασκηση,την προσπαθω μονος και μετα βλεπω αν εχω κανει ελλιπη αιτιολογηση καπου,ειναι αρκετα χρονοβορα διαδικασια βεβαια αλλα για μενα αξιζει.
Χημεία, φυσική έχεις παρακολουθήσει κάτι ;

Cocobolo

Νεοφερμένο μέλος

Ο Cocobolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Ναι,παρακολουθω Χημεια και φυσικη.Θα ελεγα γενικα οτι αξιζουν παρακολουθηση,γινονται απο καθηγητες που εργαζονται στ μεση εκπαιδευση και προετοιμαζουν μαθητες για τις πανελλαδικες καθε χρονο.Φαινεται να ξερουν τι κανουν.Θα ελεγα οτι με συνδυασμο καποιου βοηθηματος μπορει καποιος να κανει μια αρκετα καλη προετοιμασια.

cinephilee

Νεοφερμένο μέλος

Η cinephilee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Δεν το έχω τεσταρει ποτέ για πανελλήνιες αλλά νομίζω κάνουν καλή δουλειά.