thecrazycretan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thecrazycretan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων Πελοποννήσου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 17:37 Ο thecrazycretan: #1 26-06-21 17:37 Καλησπέρα ομάδα! Μπορείτε να μου προτείνετε ιστοσελίδες με θεωρία Χημείας ; Προς το παρόν δεν έχω προμηθευτεί κάποιο βοήθημα Χημείας (γ' λυκείου). Οπότε μέχρι άρχες Ιουλίου θα βασίζομαι ίντερνετ καθαρά + σχολικό που δεν βρίσκω αυτά που θέλω όπως πχ για την ώσμωση Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 18:52 Η Dora140303: #2 26-06-21 18:52 Καλησπέρα ομάδα! Μπορείτε να μου προτείνετε ιστοσελίδες με θεωρία Χημείας ; Αρχική Δημοσίευση από thecrazycretan: Προς το παρόν δεν έχω προμηθευτεί κάποιο βοήθημα Χημείας (γ' λυκείου). Οπότε μέχρι άρχες Ιουλίου θα βασίζομαι ίντερνετ καθαρά + σχολικό που δεν βρίσκω αυτά που θέλω όπως πχ για την ώσμωση Click για ανάπτυξη... ΧΗΜΕΙΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ – ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ periepistimon.com Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα ομάδα! Μπορείτε να μου προτείνετε ιστοσελίδες με θεωρία Χημείας ; Προς το παρόν δεν έχω προμηθευτεί κάποιο βοήθημα Χημείας (γ' λυκείου). Οπότε μέχρι άρχες Ιουλίου θα βασίζομαι ίντερνετ καθαρά + σχολικό που δεν βρίσκω αυτά που θέλω όπως πχ για την ώσμωση
Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 18:52 Η Dora140303: #2 26-06-21 18:52 Καλησπέρα ομάδα! Μπορείτε να μου προτείνετε ιστοσελίδες με θεωρία Χημείας ; Αρχική Δημοσίευση από thecrazycretan: Προς το παρόν δεν έχω προμηθευτεί κάποιο βοήθημα Χημείας (γ' λυκείου). Οπότε μέχρι άρχες Ιουλίου θα βασίζομαι ίντερνετ καθαρά + σχολικό που δεν βρίσκω αυτά που θέλω όπως πχ για την ώσμωση Click για ανάπτυξη... ΧΗΜΕΙΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ – ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ periepistimon.com
Καλησπέρα ομάδα! Μπορείτε να μου προτείνετε ιστοσελίδες με θεωρία Χημείας ; Αρχική Δημοσίευση από thecrazycretan: Προς το παρόν δεν έχω προμηθευτεί κάποιο βοήθημα Χημείας (γ' λυκείου). Οπότε μέχρι άρχες Ιουλίου θα βασίζομαι ίντερνετ καθαρά + σχολικό που δεν βρίσκω αυτά που θέλω όπως πχ για την ώσμωση Click για ανάπτυξη... ΧΗΜΕΙΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ – ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ periepistimon.com