Χωρισμός παιδιών β λυκείου

Vasiliis

Νεοφερμένο μέλος

Ο Vasiliis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 60 μηνύματα.
Πάρε τηλέφωνο στο σχολείο σου για να μην έχεις και ανχος. Τώρα έχουν γίνει και οι δηλώσεις κατεύθυνσης θα ξέρουν

Θετικη και υγείας είναι 1 κατεύθυνση που διαχωρίζεται σε 2 επιστημονικά πεδια ανάλογα με το μάθημα
Για να δημιουργήθει τμήμα πρέπει αθροιστικά θετική και υγείας να είναι 15 με 20
Αθροιστικά οριακά 15 τότε. Πάντως διαφορετικούς καθηγητής είχανε στη φυσική και στη χημεία

Stelios1231

Νεοφερμένο μέλος

Ο Stelios1231 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Πάρε τηλέφωνο στο σχολείο σου για να μην έχεις και ανχος. Τώρα έχουν γίνει και οι δηλώσεις κατεύθυνσης θα ξέρουν
Δεν ξερω,αν και τώρα δε θέλω να ενοχλήσω, σιγά. Το πολυ πολυ να μάθω κάποια μαθηματικά παραπάνω που τα λατρεύω. Αλλα λογικά θα γίνει τμημα γιατι μας έχουν ήδη πει καθηγητές οτι θα μας πάρουν σε κάποια μαθήματα. Ξέρουμε ήδη για λατινικα,εκθεση (αν και αυτο ειναι γενικης) και πιθανώς και αρχαια, αλλα φι αυτο δεν είμαι σογουρος

Georgiaaa_

Νεοφερμένο μέλος

Η Georgiaaa_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 16 ετών και Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
Όντως,έχεις δίκιο Στέλιο ..Πρέπει να τα αγαπαει κάποιος αληθινά τα θεωρητικά μαθήματα γιατί εάν πάει μόνο και μόνο για να αποφύγει τα μαθηματικά και όχι επειδή του αρέσει η κατεύθυνση αυτή τότε δεν θα πετύχει στις πανελλήνιες

Vasiliis

Νεοφερμένο μέλος

Ο Vasiliis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 60 μηνύματα.
Ναι οντως,αν και πέρα από αυτά για να πας θεωρητικη πρέπει να είσαι λίγο τρελός,να έχεις πραγματι πάθος για τα αρχαια και την ιστορία. Αλλιώς δε βγαίνει. Εγώ ειμαι αυτής της άποψης,ενώ ας πούμε στα μαθηματικά αν τα καταλαβαίνεις και να μη σε νοιάζονται μπορείς να γράψεις. Αλλά ιστορια αν δε γουστάρεις δε μαθαίνεις με τίποτα απ έξω 200 σελιδες
Από εμάς, όταν μας είχανε ρωτήσει γιατί επιλέξαμε θεωρητικη, οι περισσότεροι είπαμε γιατί μισούμε τα μαθηματικά. Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά βέβαια δεν ήταν ήδη καλοί μαθητές και γράψανε χαμηλά. Προσωπικά επέλεξα θεωρητικη γιατί δεν ήξερα καθόλου μαθηματικά (οριακά διαίρεση) αλλά ταυτόχρονα μου άρεσαν αρκετά τα μαθήματα της θεωρητικης.

Georgiaaa_

Νεοφερμένο μέλος

Η Georgiaaa_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 16 ετών και Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
Κι εγώ για παρόμοιους λόγους την επέλεξα...Ναι μεν γιατί δεν θα ήταν και το καλύτερο μου να λύνω προβλήματα μαθηματικών και ειδικά (φυσικής) αλλά περισσότερο γιατί έχω ένα πάθος για τα γλωσσικά μαθήματα...

Stelios1231

Νεοφερμένο μέλος

Ο Stelios1231 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Κοίταξε κι εμείς μια από τα ίδια,εγω παίζει να ειμαι ο μόνος που λατρεύει τα μαθηματικα και πηγα θεωρητικη,αλλα δεν πειράζει. Σε εμάς όσοι ειναι "κακοι" μαθητές πήγαν οικονομικά,ενώ πριν μια 5ετια πήγαιναν θεωρητικη. Είναι αυτοί που πάνε απλά για ένα πτυχιο να μπουν κάπου και ψάχνουν την -και καλα- πιο εύκολη κατεύθυνση. Γι αυτο και τωρα τελευταία πανε ολοι οικονομικά

Drscientist

Νεοφερμένο μέλος

Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 62 μηνύματα.
Αθροιστικά οριακά 15 τότε. Πάντως διαφορετικούς καθηγητής είχανε στη φυσική και στη χημεία
Οντως; ποτέ εισουν σχολείο;
Σε εμάς μας είχαν πει ότι εάν θετική και υγείας χωρίζονται μόνο εάν είναι πάνω από 27 εμείς οριακά το περάσαμε και χωριστικαμε

Δεν ξερω,αν και τώρα δε θέλω να ενοχλήσω, σιγά. Το πολυ πολυ να μάθω κάποια μαθηματικά παραπάνω
σιγά την ενόχληση πρέπει μια φορά την βδομάδα να πηγενουν. καλύτερα να κάνεις τα μαθήματα που σου αρέσουν. πάντως δεν φαίνεται να υπάρχει διαφορετικό όριο για την Γ

Stelios1231

Νεοφερμένο μέλος

Αλλά κομπλέ δεν πειραζει. Αν σου αρέσει κάτι θα τα καταφέρεις. Εγώ τωρα εχω περιέργεια για το ειδικό μάθημα. Δηλαδή θα κανω μαθηματα μόνος μου;,δε θα κανω καθόλου και θα δώσω αλλού μαθημα; Δεν ξερω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Οντως; ποτέ εισουν σχολείο;
Σε εμάς μας είχαν πει ότι εάν θετική και υγείας χωρίζονται μόνο εάν είναι πάνω από 27 εμείς οριακά το περάσαμε και χωριστικαμε

σιγά την ενόχληση πρέπει μια φορά την βδομάδα να πηγενουν. καλύτερα να κάνεις τα μαθήματα που σου αρέσουν. πάντως δεν φαίνεται να υπάρχει διαφορετικό όριο για την Γ
Μιας που μας είπες και πριν πιο αναλυτικά ξέρεις τι παίζει με τα ειδικά μαθήματα;

Vasiliis

Νεοφερμένο μέλος

Κοίταξε κι εμείς μια από τα ίδια,εγω παίζει να ειμαι ο μόνος που λατρεύει τα μαθηματικα και πηγα θεωρητικη,αλλα δεν πειράζει. Σε εμάς όσοι ειναι "κακοι" μαθητές πήγαν οικονομικά,ενώ πριν μια 5ετια πήγαιναν θεωρητικη. Είναι αυτοί που πάνε απλά για ένα πτυχιο να μπουν κάπου και ψάχνουν την -και καλα- πιο εύκολη κατεύθυνση. Γι αυτο και τωρα τελευταία πανε ολοι οικονομικά
Καλύτερα τμήματα (απο άποψη αποκατάστασης) έχει πάντως με χαμηλή ση βάση στα οικονομικά πάρα στη θεωρητικη. Θεωρητικη άμα δεν γράψεις τουλάχιστον 14.000 τα πράγματα είναι δύσκολα (Εκτός και αν δηλώσεις παιδαγωγικο δημοτικής που μπορείς άλλωστε από παντού να το δηλώσεις)

Drscientist

Νεοφερμένο μέλος

Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 62 μηνύματα.
Αλλά κομπλέ δεν πειραζει. Αν σου αρέσει κάτι θα τα καταφέρεις. Εγώ τωρα εχω περιέργεια για το ειδικό μάθημα. Δηλαδή θα κανω μαθηματα μόνος μου;,δε θα κανω καθόλου και θα δώσω αλλού μαθημα; Δεν ξερω
Δεν νομίζω να υπάρχει τμήμα για ειδικό μάθημα πρέπει να διαβάζεις "μόνος"

Georgiaaa_

Νεοφερμένο μέλος

Εγώ στην α και β Γυμνασίου δεν ήμουνα καθόλου καλή στα θετικά μαθήματα..Μετά στην γ γυμνασίου έπαιρνα σε όλα τα θετικά 20σαρια και στην α λυκείου το ίδιο..Αντιθέτως στα θεωρητικά ήμουνα αρκετά καλή από την αρχή-αρχη και είχα μια έφεση σε αυτά από το Γυμνάσιο...+ Ότι με ελκύουν πολύ περισσότερο από τα θετικά..

Vasiliis

Νεοφερμένο μέλος

Stelios1231

Νεοφερμένο μέλος

Δεν νομίζω να υπάρχει τμήμα για ειδικό μάθημα πρέπει να διαβάζεις "μόνος"
Α ωραία τότε γιατι δε χωνεύω τις καθηγήτριες.
Εγώ στην α και β Γυμνασίου δεν ήμουνα καθόλου καλή στα θετικά μαθήματα..Μετά στην γ γυμνασίου έπαιρνα σε όλα τα θετικά 20σαρια και στην α λυκείου το ίδιο..Αντιθέτως στα θεωρητικά ήμουνα αρκετά καλή από την αρχή-αρχη και είχα μια έφεση σε αυτά από το Γυμνάσιο...+ Ότι με ελκύουν πολύ περισσότερο από τα θετικά..
Α ωραία τότε,εμένα προσωπικά μου άρεσαν πολυ τα θετικά μαθηματα στο γυμνάσιο,γιατι είχαμε και πολυ καλούς καθηγητες(εκτός από χημεια-η χημεια ειναι απλά μια συνωμοσία). Αλλα τωρα στο λύκειο η φυσική και η χημεια μας πήγαν τάπα... Και τα αρχαια ειναι επίσης γεμάτα οποτε σιγά μη παω θετικη

Drscientist

Νεοφερμένο μέλος

Vasiliis

Νεοφερμένο μέλος

Drscientist

Νεοφερμένο μέλος

Stelios1231

Νεοφερμένο μέλος

Για αγγλικη και γαλλική φιλολογια αντίστοιχα. Ίσως αν μου καρφωθεί τελευταία στιγμή και θελήσω καμια δημοσιογραφια ή ΔΕΠ,αν και δε νομιζω

Drscientist

Νεοφερμένο μέλος

Για αγγλικη και γαλλική φιλολογια αντίστοιχα. Ίσως αν μου καρφωθεί τελευταία στιγμή και θελήσω καμια δημοσιογραφια ή ΔΕΠ,αν και δε νομιζω
Δεν ξέρω αλλά τι προετοιμασία χρειάζεται; έχεις πάει σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών; έχεις Γ2 και στα δύο;

Vasiliis

Νεοφερμένο μέλος

Καλά θα κάνεις να δώσεις ειδικά μαθήματα. Εγώ το μετάνιωσα που δεν έδωσα αγγλικά για να πάω Αγγλική Φιλολογια... Και δεν μπορώ να κάνω 10%...

Stelios1231

Νεοφερμένο μέλος

Δεν ξέρω αλλά τι προετοιμασία χρειάζεται; έχεις πάει σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών; έχεις Γ2 και στα δύο;
Ναι και στα δύο,στα αγγλικά του michigan και στα γαλλικα κρατικό φέτος το πήρα. Ναι κανω φροντιστήριο στα αγγλικά και θα αρ ίσως από του χρόνου πιο χαλαρά. Γαλλικα μου εχει πει η κυρία μου δεν πρόκειται να κάνουμε γιατι τα θέματα ειναι επίπεδο β1.

Καλά θα κάνεις να δώσεις ειδικά μαθήματα. Εγώ το μετάνιωσα που δεν έδωσα αγγλικά για να πάω Αγγλική Φιλολογια... Και δεν μπορώ να κάνω 10%...
Ναι κι εγω για εκεί ελπίζω. Απλα με ανησυχεί το γεγονός οτι φέτος έπεσε κοντα 500 μόρια οποτε φοβάμαι μήπως τωρα έχουν βγει πολλοί και καταλήξει κάπως όπως φιλολογια κι αυτη

Ναι κι εγω για εκεί ελπίζω. Απλα με ανησυχεί το γεγονός οτι φέτος έπεσε κοντα 500 μόρια οποτε φοβάμαι μήπως τωρα έχουν βγει πολλοί και καταλήξει κάπως όπως φιλολογια κι αυτη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια