Οι εκλογές! ..απλά την ώρα της κάλπης φεγγάρω, μην πάτε να ψηφίσετε μαστουρωμένοι!
Στην Ελλάδα βαρέθηκα να ακούω για αγωνιστές...που στα 40 τους έχουν πιάσει τις καρέκλες! Δεν εμπιστεύομαι πλέον κανέναν, εφόσον δεν είναι αποφασισμένος να χάσει την ζεστασιά του σπιτιού του, το κρεβάτι του, το κεφάλι του, το πανεπιστήμιο του, το σχολείο του, ...για μια 20-50ετία προκειμένου να αλλάξει σελίδα η Ελλάδα και να γίνει Κούβα όπως θέλετε οι κάποιοι! Γιατί άλλο δρόμο δεν βλέπω να έχουμε. Ακολουθούμε την πρόοδο της Κούβας του 1960 ή της Αλβανίας του 1960 και κάποιοι ψάχνουν να αγοράσουν μαλακτικό πιάτων, ενώ το ψυγείο είναι άδειο. Με πεπονόφλουδες και νταούλια, κιτς πάρτυ στο σύνταγμα, ...και άλλα γραφικά, τα λεφτά δεν βγαίνουν. Δυστυχώς όλοι γνωρίζουμε ότι ο μέσος Έλληνας μεγάλωσε με την λογική, όσα αρπάξουμε και όσα χαλάσουμε. Δυστυχώς δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε. Μηδέν προκοπή.
Μηδέν εργατικότητα. Μηδέν στόχοι. Μηδέν αξιοκρατία.
Μηδέν αξιολόγηση των πάντων. Δεν μπορεί να φταίει
ΜΟΝΟ ένα 1,5% για την κατάντια του υπόλοιπου ποσοστού. Αφού όλοι γνωρίζουμε ότι οι Έλληνες είναι πολύ ανώριμος λαός με νοοτροπία 3χρονου. Μην κρυβόμαστε άλλο. Κουραστήκαμε από "αγωνιστές" με all starάκια και λαϊκίστικες απόψεις κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης. Κάτι άλλο δεν έχει; Θέλω αγωνιστές για να πάω μαζί τους χωρίς κινητό τηλέφωνο, χωρίς ίντερνετ και χωρίς 4 αυτοκίνητα...Δεν θέλω "αγανακτισμένους" υποκλητήρες των 3.000 € που υπέστησαν περικοπή στα 800 €. Μόνο τέτοιους βλέπω. Βλέπω δυνητικά golden boys ή κοινωνικούς εργατοπατέρες να επαναστατούν και να αγανακτούν που σε άλλες εποχές θα ήθελαν 5.000 € μισθό μαζί με 25 επιδόματα...Τώρα το παίζουν "σακίδιο-"διαμαρτυρία"-σύνταγμα". Τους έχω σιχαθεί. Ούτε για φτύσιμο δεν κάνουν.
Οι αλλαγές τρώνε πολύ χρόνο και αφήνουν..συντρίμια πίσω. Αγώνες για ένα μήνα ή ένα εξάμηνο ...τα θεωρώ μόνο ένα πολύ ωραίο υλικό για τηλεθέαση. Βέβαια κάποιοι φοβούνται ότι από τις αλλαγές θα ξεβολευτούν από την μισθωτή μάσα και τα αδιαφανή "δικαιώματα" γι' αυτό φωνάζουν.

Καμία υποχρέωση έχετε, εκτός από δικαιώματα; Κάτι άλλο έχετε να προτείνετε; Πού ήσασταν το 1981; το 1990; το 1995; το 2000; ...Παίζατε χρηματιστήριο και αγοράζατε audi A6 turbo diesel με κλεμμένα λεφτά ("μαζί τα φάγατε");